Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

βρε συ ,,,,αφου ειδεσ νουμερα που σου εγραωα ..να δυναμωσει τι??????????

απο 6.500 να παει ποσο ? 10.000 ??? ε και?????

Ίσως τότε σπερματεγχυση είναι η καλύτερη λύση; Δεν ξέρω,μπορει να λεω κ βλακείες.. Μιλησες με γιατρο;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ίσως τότε σπερματεγχυση είναι η καλύτερη λύση; Δεν ξέρω,μπορει να λεω κ βλακείες.. Μιλησες με γιατρο;

εχουμε νεο δρομο...δεν θα πιασει ...παμε για εξωσωμ. και αν !

οπως τ ακους! και αν !

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ΑΤΗ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΓΡΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΑΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΔΗΛ.ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ?

οπως τ ακους! και αν !

Ath μου πραγματικά λυπάμαι. Ομως με την βοήθεια της επιστήμης θα τα καταφέρετε. Συζήτα με τον γιατρό σου και αν χρειαστεί με γιατρό που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα. Ολα θα πάνε καλά. Στο ευχομαι ολοψυχα.

καλά τι να λέμε τώρα;Αυτα τα θέματα πλέον λύνονται,απλά θέλει λίγο τρέξιμο παραπάνω.Ειτε με εξωσωματική,είτε με σπερματεγχυση,είτε γυρίζοντας τον κόσμο ανάποδα παιδι θα κάνεις!Σήμερα μονο αν δεν θες δεν κάνεις.Μην είσαι κατσούφα όλη μέρα και αχ βαχ και στεναχωριέται και ο καλός σου γιατι και αυτος σίγουρα το έπαθε το σοκ του.

Καλά η εξωσωματική αυτο το νόημα δεν έχει;Παίρνει τα υγιή σπερματοζωάρια και τα γονιμοποιεί με τα ωάρια.Τι να τα κάνει τα 1000;Ενα θέλει για το κάθε ωάριο.Σωστα;Ε αν λέω βλακείες μην με μουτζώσετε,σας βλέπω:P

Διαφημίσεις

αντι 40 εκατομ ποθ πρπεπιε να εχει στουσ ορχεις ...εχει ...6500 χιλιαδεσ

και αντι 20 εκατ. οταν εξπερματωνει ...βγαζει ..1000 μονο ...

χαλια ..

κοπελα μου καλημερα!!!μην στεναχωριεσαι καθολου.....ολα θα φτιαξουν θα δεις.....με λιγη υπομονη και επιμονη θα κανετε μωρακι και ολα αυτα θα σου φαινονται μακρινο παρελθον......μην αγχωνεσαι...μην πεφτεις ψυχολογικα....να ειστε μαζι με τον αντρουλη σου και θα δεις.....θα γινεις μανουλα σιγουρα!!!!!:D

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

οπως τ ακους! και αν !

μην ακούω παλαβά.Η επιστήμη κάνει θαύματα, να σου πω 2 περιπτώσεις που ξέρω που είχαν και οι 2 πρόβλημα και τώρα κρατάνε αγκαλιά τα μωράκια τους.Μίλησες με τον γιατρό σου?

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

οπως τ ακους! και αν !

κοπελα μου γλυκια εχουν δικιο τα κοριτσια...η επιστημη εδω μπορει να κανει εναν αντρα να γεννησει ποσο μαλλον εμας που το εχουμε στη φυση μας....μη σε ακουω να εισαι απαισιοδοξη γιατι ειναι και κολλητικο.....χαχαχαχαχα.....ανοιξη μπαινει καλη μου.....θα πατε και ταξιδακι και τωραπου ξερετε οτι υπαρχει αυτο το θεματακι και εισαστε πιο ανετοι-και καλα δεν θα κατσει μωρο- δωστε του να καταλαβει και που ξερεις??????μπορει να ερθει το ΘΑΥΜΑ που ζητας αγαποη μου!!!! ελα τωρα μην εισαι ετσι σε παρακαλω.....γιατι τωρα που μου ηρθε και εμενα θα βαλω κι εγω τα κλαμματα και θα σκεφτομαι ασχημα πραγματα!!!!!:wink:

2kMip2.png

καλημερα σε ολες!

ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση ...

αυτο που με στενοχωβρησε περισσοτερο εινια οτι στενοχωρηθηκε αυτος ..

και δνε ειναι και ο πιο ψυχραιμοσ ...μου ελεγε ολο μ@@ κιες...

και να χωρισουμε..(δεν ειμαστε παντρεμενοι απλα ζευγαρι)...

εγω να πω την αληθεια την ψιλιαστηκα απο την ωρα που πηρα το γιατρο απ την δουλει αμου να δω αν βγηκανε ...

μου λεει το σπερμοδιαγραμμα ναι η καλλιεργεια οχι ακομα ..του λεω το ξερω ...το σπερμα του λεω καλο?? μου λεει ..εσυ ποια εισαι ? δεν μπορω να πω απ το τηλεφωνο κοπελα μου ..(ψιλοαυστηρο υφος!)

ε και πηγα....περιμενα να τις παρω ...και οταν μ παινω ..μου λεει εσυ τι εισαι ...και καπακι κοιταζει το χερι μου ..για βερα...και του λεω η συντροφος του ...τι θα πω ..η γκομενα του ???

και μου λεει παρ τον τηλεφωνο,τον πηρακαι απλα εκανε επιβεβαιωση στοιχειων ...δεν του ειπε κατι εκεινου!

ε και μου ειπε εμενα μετα..οτι με τετοιο σπερμα ..δλδ δεν εχει λεει καθολου ..

και οτι για σπερματεγ. ..:-(

ερχομενη ,πηρα το γιατρο μου ,του ειπα τα αποτελεσματα ,γυναικολογοσ μεν αλλα ξερει απο αυτα...και μολισ ακουσε ...φρικαρε ...ε οκ ..δεν παραγουνε οι ορχεις...αυτο θα δουμε μηπως ειναι καποια λειμωξη ..αλλα με ρωτησε μηπωσ ειχε περασει μεγαλος παρωτιτιδα(μαγουλαδεσ) ..του λεω δεν ξερψ κ ουτε κ ο δικος μου θυμοταν ...

π@@@ ριες!

αυτα τα νεα μου .

Για σας κορίτσια. Παρακολουθώ το θέμα σας εδώ και καιρό παρόλο που δεν έχω γράψει ποτέ. επειδή έχω περάσει από το στάδιο που βρίσκεται τώρα η ath _gal είπα να γραψω να τησ δώσω λίγο κουράγιο. ο σύζυγος μου είχε συνολικό αριθμό σπερματοζωαρίων 1 εκατομμύριο μόνο ενώ πρέπει να έχει 20 εκατομμύρια ανά ml το πιο λίγο. το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να πάτε σε ένα ουρολόγο γιατί αν έχει κυρσοκύλη τα σπερματοζωάρια καταστρέφονται και μειώνεται ο αριθμός τους. ένας στους 3 άνδρες έχει κυρσοκύλη. με μια απλή επέμβαση συνήθως διορθώνεται το πρόβλημα. μην του δείχνεις πόσο πολύ στεναχωριέσαι γιατί έλα λίγο στην θέση του. φαντάσου πως νιώθει αυτός. να μην στα πολυλογώ. εμείς τελικά κάναμε 3 εξωσωματικές για να μείνω έγκυος και όταν ήταν 9 μηνών το κοριτσάκι μου δεν ξέρω τι έγινε αλλά έμεινα έγκυος φυσιολογικά. Μόνο θαύμα το αποκαλώ.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

οπως τ ακους! και αν !

καλημερα!γνώμη μου είναι ότι όταν γνωρίζεις ποιο είναι το πρόβλημα,τότε είναι πιο εύκολο να βρεις τη λυση του.και λυση σίγουρα θα υπάρχει!προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις για να έχεις τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σου,γιατι απ'όσο μπορώ να γνωρίζω οι άνδρες συνήθως τα χάνουν μπροστά σε ιατρικά θέματα.υπομονή χρειάζεται και προς θεού μην πανικοβάλλεσαι!!!;)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημερα σε ολες!

εγω να πω την αληθεια την ψιλιαστηκα απο την ωρα που πηρα το γιατρο απ την δουλει αμου να δω αν βγηκανε ...

μου λεει το σπερμοδιαγραμμα ναι η καλλιεργεια οχι ακομα ..του λεω το ξερω ...το σπερμα του λεω καλο?? μου λεει ..εσυ ποια εισαι ? δεν μπορω να πω απ το τηλεφωνο κοπελα μου ..(ψιλοαυστηρο υφος!)

ε και πηγα....περιμενα να τις παρω ...και οταν μ παινω ..μου λεει εσυ τι εισαι ...και καπακι κοιταζει το χερι μου ..για βερα...και του λεω η συντροφος του ...τι θα πω ..η γκομενα του ???

και μου λεει παρ τον τηλεφωνο,τον πηρακαι απλα εκανε επιβεβαιωση στοιχειων ...δεν του ειπε κατι εκεινου!

ερχομενη ,πηρα το γιατρο μου ,του ειπα τα αποτελεσματα ,γυναικολογοσ μεν αλλα ξερει απο αυτα...και μολισ ακουσε ...φρικαρε ...ε οκ ..δεν παραγουνε οι ορχεις...αυτο θα δουμε μηπως ειναι καποια λειμωξη ..αλλα με ρωτησε μηπωσ ειχε περασει μεγαλος παρωτιτιδα(μαγουλαδεσ) ..του λεω δεν ξερψ κ ουτε κ ο δικος μου θυμοταν ...

π@@@ ριες!

αυτα τα νεα μου .

καλημερα και απο μενα

ντινα παντως αυτο δεν λεει κατι

μπορει οντως να ειναι κατι παροδικο που με μια αγωγη λυνεται αλλιως οπως σου ειπαν και τα κοριτσια μονο ενα σπερματακι χρειαζεται για τη σωστη δουλεια....θυμισου την ιστορια της φιλης μου

οσο για μενα πολλα νευρα!!!

απληρωτη και με συνεχη εκβιασμο για απολυσεις!!

lGd9p2.png

καλημερα σε ολες!

π@@@ ριες!

αυτα τα νεα μου .

εμενα με εκνευριζουν οι γιατροι που το παιζουν αυστηροι και προκαλουν την καταστροφη σε ενα ζευγαρι!!!!τι εισαι αυστηρος φιλε μου????δωσε λιγο κουραγιο και πες κανενα καλο λογο ωστε να εμψυχωσεις τους ανθρωπους....ακου την φιλη μας με το ιδιο προβλημα και παρε παραδειγμα ντινακι.....

2kMip2.png

Για σας κορίτσια. Παρακολουθώ το θέμα σας εδώ και καιρό παρόλο που δεν έχω γράψει ποτέ. επειδή έχω περάσει από το στάδιο που βρίσκεται τώρα η ath _gal είπα να γραψω να τησ δώσω λίγο κουράγιο. ο σύζυγος μου είχε συνολικό αριθμό σπερματοζωαρίων 1 εκατομμύριο μόνο ενώ πρέπει να έχει 20 εκατομμύρια ανά ml το πιο λίγο. το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να πάτε σε ένα ουρολόγο γιατί αν έχει κυρσοκύλη τα σπερματοζωάρια καταστρέφονται και μειώνεται ο αριθμός τους. ένας στους 3 άνδρες έχει κυρσοκύλη. με μια απλή επέμβαση συνήθως διορθώνεται το πρόβλημα. μην του δείχνεις πόσο πολύ στεναχωριέσαι γιατί έλα λίγο στην θέση του. φαντάσου πως νιώθει αυτός. να μην στα πολυλογώ. εμείς τελικά κάναμε 3 εξωσωματικές για να μείνω έγκυος και όταν ήταν 9 μηνών το κοριτσάκι μου δεν ξέρω τι έγινε αλλά έμεινα έγκυος φυσιολογικά. Μόνο θαύμα το αποκαλώ.

μπραβο σου κοπελα μου!!!!μονο ελπιδα και χαρα δινει το μηνυμα σου!!!!

2kMip2.png

Τι 1 εκατομυρ. Ειχατε εσεις !!! Εμεις σου λεω 1000 μονο!!! Κ σαν συνολο 6.500 χιλιαδες;;;;; Τι να συγκρινουμε τωρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...