Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη....μποριε να κερδισεις το τζοκερ και τοτε οχι 4 αλλα 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιιχιχιχιιχιχιχ......

δεν θυμαμαι...ποσο καιρο προσπαθειτε?

μετρωντασ γονιμεσ ...2 μηνες..αλλα γενικα ...απο μαιο του 2011 (που επιτρεποταν και ελευθερα...) κανουμε ,αλλα ποτε δεν πεφταμε γονιμεσ...

και οχι τακτικα...δλδ ολα τα στραβα ...

γι αυτο δεν μπορω να πω οτι κανουμ ε8 μηνες...γιατι δεν ισχυει ..ελευθερα μεν ,αλλα οχι ιδιαιτερα πολλεσ επαφεσ και οχι μτρωντασ γονιμεσ...

το σεπτεμβρη πχ ..καναμε μια φορα .. :rolleyes: τι να υπολογισεισ λοιπον ...:confused:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μετρωντασ γονιμεσ ...2 μηνες..αλλα γενικα ...απο μαιο του 2011 (που επιτρεποταν και ελευθερα...) κανουμε ,αλλα ποτε δεν πεφταμε γονιμεσ...

και οχι τακτικα...δλδ ολα τα στραβα ...

γι αυτο δεν μπορω να πω οτι κανουμ ε8 μηνες...γιατι δεν ισχυει ..ελευθερα μεν ,αλλα οχι ιδιαιτερα πολλεσ επαφεσ και οχι μτρωντασ γονιμεσ...

το σεπτεμβρη πχ ..καναμε μια φορα .. :rolleyes: τι να υπολογισεισ λοιπον ...:confused:

αυτες οι υποχρεωσεις και τα αγχη μας τρωνε χρονο και ενεργεια γμτ μου.....:mad: και εμεις περασαμε φαση μηδμινης σχεδον επαφης και η αληθεια ειναι οτι σκοτωνομασταν ολημερις και ολονυχτις :-(

ολα θα φτιαξουν κοπελα μου θα δεις....συντομα...πολυ συντομα θα γινουμε μανουλες!!!!!:tongue:

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

αυτες οι υποχρεωσεις και τα αγχη μας τρωνε χρονο και ενεργεια γμτ μου.....:mad: και εμεις περασαμε φαση μηδμινης σχεδον επαφης και η αληθεια ειναι οτι σκοτωνομασταν ολημερις και ολονυχτις :-(

ολα θα φτιαξουν κοπελα μου θα δεις....συντομα...πολυ συντομα θα γινουμε μανουλες!!!!!:tongue:

ναι ρε κοριτσια....συντομα...πολυ συντομα...το μυριζομαι....χωρις αγχος...ελεος πια.....

2kMip2.png

να ρωτησω κατι χαζουλικο γιατι εδω στο γραφειο εχω διαφωνια με μια κοπελα????

αν γεννησεις με καισαρικη μπορεις μετα απο 3-4 μηνες να ξαναμεινεις εγκυος???επιτρεπεται?

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

αν γεννησεις με καισαρικη μπορεις μετα απο 3-4 μηνες να ξαναμεινεις εγκυος???επιτρεπεται?

ειναι πολυ λιγο το διαστημα ...εγω που εκανα καισαρικη ...και δεν ανοιχτηκε η μητρα μεχρι κατω (δλδ ..μεσα στο ενδομητριο) ο γιατροσ μου ,μου ειπε ...απο 6 μηνεσ εωσ 1 χρονο καλυτερα....εμεις καναμε ελευθερα μετα τουσ 6 μηνεσ ...ετσι ωστε και να καθοτανε ...μεχρι να αρχισει να μεγαλωνει πολυ η μητρα θα ειχε περασει και κανα 3μηνο ακομα ..δλδ ...9 μηνεσ...

σκεψου στην γεννα οτι ανοιγει μεχρι το νδομητριο ...θελει να δεσει γιατι αλλιως υπαρχει περιπτωση να ανοιξει και να παθεις ζημια!

αυστηρα 6 μηνες μου ειπε ο γιατροσ εμενα...τουλαχιστο....

νομιζω σε καλυψα!!!!

Διαφημίσεις

ειχα κανει ινομυωμα εγω αν θυμασαι ..γι αυτο εκανα καισαρικη ...

κανονικά επιτρέπεται μετά από ένα χρόνο.Το ξέρω γιατί έχει κάνει η κουμπάρα μου.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

γι αυτο λεω το λιγοτερο 6 μηνες..

απλα του ειπα του γιατρου μου εγω ..αν κατσει ? μετα το 6 μηνο?

μου λεει ...μπορουμε να το αντιμετωπισουμε ...γιατι ειπα και πριν ...οτι αν μεινεισ εγκυος στουσ 6 μηνες ,στουσ 7 μηνεσ (μτα απ το χειρουργειο) δεν εχει ξεχειλωσει τοσο πολυ η μητρα οσο αργοτερα...

Διαφημίσεις

καλησπερα...

δεν εχω να πω πολλα οσο αφορα το σπερμοδιαγραμμα...

απλα δεν ελπιζω πια ..παρα μονο σε ενα θαυμα ...και στη βοηθεια της επιστημης .

χάλια..

καλησπερα...

δεν εχω να πω πολλα οσο αφορα το σπερμοδιαγραμμα...

απλα δεν ελπιζω πια ..παρα μονο σε ενα θαυμα ...και στη βοηθεια της επιστημης .

χάλια..

με όλο το θάρρος,τι έγινε τελικά?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

με όλο το θάρρος,τι έγινε τελικά?

αντι 40 εκατομ ποθ πρπεπιε να εχει στουσ ορχεις ...εχει ...6500 χιλιαδεσ

και αντι 20 εκατ. οταν εξπερματωνει ...βγαζει ..1000 μονο ...

χαλια ..

αντι 40 εκατομ ποθ πρπεπιε να εχει στουσ ορχεις ...εχει ...6500 χιλιαδεσ

και αντι 20 εκατ. οταν εξπερματωνει ...βγαζει ..1000 μονο ...

χαλια ..

Έλα Ντίνα μου, σε σκεφτομουνα... Να μην στεναχωριεσαι, όλα θα πανε Καλα,μάλλον θα του δώσουν αγωγή κ θα δυναμώσει το σπερμα.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Έλα Ντίνα μου, σε σκεφτομουνα... Να μην στεναχωριεσαι, όλα θα πανε Καλα,μάλλον θα του δώσουν αγωγή κ θα δυναμώσει το σπερμα.

βρε συ ,,,,αφου ειδεσ νουμερα που σου εγραωα ..να δυναμωσει τι??????????

απο 6.500 να παει ποσο ? 10.000 ??? ε και?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...