Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Κοριτσακια καλημερα!! Κ καλο μηνα. :)

Πηγα εδωσα του καλου μου το σπερματακι του, απογευμα θα παρω το σπερμοδιαγραμμα κ σε 5 μερες η καλλιεργεια. Δεν πιστευα ποτε οτι θα εκανε καποιος " καλος μου " σπερμοδιαγραμμα. Δε λεω μπορει κ ευχομαι να βγει καλο αλλα λεω σε τι διαδικασια μπαινουμε. Τουλαχιστον δεν ειχα κ προβλημα σ αυτο γιατι διαβαζω κατα καιρους οτι αρνουνται οι αντρες κ ειναι που ειναι παραξενοι σ αυτα( μην τους θιξεις τον ανδρισμο τους)! .

Αυτο το σ/κ εκλεισα μια προσφορα που δεν το εχω ξανανει κ θα παμε διημερο στην ευβοια!!! Τα δυο μας!!! Κ γονιμες... ;).. Αντε να δουμε...ελπιζω να περασουμε καλα.. Να χαλαρωσουμε..

Παντως ,αναφερω οτι ναι μεν εχω γονιμες αλλα δεν με εχει πιασει κι ο μεγας πανικος!! Οπως αλλες φορες..προσπαθω πιο χαλαρα.

Καλημερα κ φιλακια σε ολες!!! ;) ;)

καλη επιτυχια κοπελαρα μου...ενα υπεροχο διημερο στη ευβοια χωρις σκεψεις μωρων και τα σχετικα....αυτα ειναι τα ονειρα που θα τα εχουμε φυλαγμενα στο πισω μερος του κεφαλιου μας και οταν ερθουν απλα θα μας εκπληξουν....απολαυσε την αγαπη σας και θα ερθει και ο καρπος της!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι ειναι ...οσο και να προσπαθουμε αλλα σχεδια εχει Αυτος για εμας...εννοειται πως δεν το αφηνουμε στην τυχη του γιατι ειπαμε συν Αθηνα.....αλλα αν μαυριζουμε την ψυχη μας θα μαυριζουν και ολα τα αλλα και τα μωρακια μας θελουν λευκο τοπιο να ανθισουν!!!!μονο ετσι μπορω να το δω....και τελος οι σκεψεις...τελος!!!! μονο ονειρα!!!!!

Ετσι ακριβώς ειναι.. οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο Θεος γελά. έτσι λένε. Εγώ άφησα πράγματα πίσω γιατί ελεγα οτι θα μείνω έγκυος. Σταμάτησα το γυμναστήριο ένα μεταπτυχιακό που ηθελα να κανω το παράτησα κλπ Τωρα θα τα ξαναρχήσω όλα. Κι αν ειναι να έρθει απλά θα συμβαδίσει με την ζωή μου! Τι να κάνουμε? Δεν ειναι στο χέρι μας!! Ας περνάμε καλά λοιπόν!

καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις διαδικτυακές μου φιλενάδες και...μελλουσες μανούλες!!!μπήκε η άνοιξη και μαζι της θα φέρει πολλά χαρμοσυνα νέα για όλες!!!ath_gal1 μου..να περασετε ενα τελειο σ-κ!!!και καλα αποτελεσματα σημερα!!aggelmike μπραβο κοριτσι μου!!!ειναι υπέροχο να χουμε συζυγο με κατανοηση...απολαυσε αυτο που έχεις..ζήσε κάθε σας μέρα με χαμόγελο,αισιοδοξία...και το μωράκι θα ρθει εκεί που δεν το περιμένεις....

Ετσι ακριβώς ειναι.. οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο Θεος γελά. έτσι λένε. Εγώ άφησα πράγματα πίσω γιατί ελεγα οτι θα μείνω έγκυος. Σταμάτησα το γυμναστήριο ένα μεταπτυχιακό που ηθελα να κανω το παράτησα κλπ Τωρα θα τα ξαναρχήσω όλα. Κι αν ειναι να έρθει απλά θα συμβαδίσει με την ζωή μου! Τι να κάνουμε? Δεν ειναι στο χέρι μας!! Ας περνάμε καλά λοιπόν!

χαχαχα...γελαω γιατι ακριβως τα ιδια κανω κι εγω οπως και πολλες απο εμας φανταζομαι...αυτο με το γυμναστηριο ειδικα....πολυ γελιο....κι εγω τωρα που θα ανοιξει ο καιρος θα παω ξανα για γυμναστικουλα...θελω βρε αδερφε που και που να πινω ενα ποτακι και να κανω ενα τσιγαρακι....δεν καπνιζω συστηματικα αλλα που και που το θελω...και ελεγα ΟΧΙ δεν κανει γιατι μπορει να εισαι εγκυος....μωρε αντε απο κει....θα τα κανω ολα με μετρο φυσικα....και οταν θα ερθει με το καλο θα ειναι η απολυτη ευτυχια...τοτε τα κοβουμε ολα μαχαιρι!!!...χαχαχαχα...ειμαι παιδι της ανοιξης και του καλοκαιριου τελικα....δεν με παει ο χειμωνας....αχ θελω κοντομανικα...θαλασσιτσα...δροσερο αερακι!!!!!

2kMip2.png

χαχαχα...γελαω γιατι ακριβως τα ιδια κανω κι εγω οπως και πολλες απο εμας φανταζομαι...αυτο με το γυμναστηριο ειδικα....πολυ γελιο....κι εγω τωρα που θα ανοιξει ο καιρος θα παω ξανα για γυμναστικουλα...θελω βρε αδερφε που και που να πινω ενα ποτακι και να κανω ενα τσιγαρακι....δεν καπνιζω συστηματικα αλλα που και που το θελω...και ελεγα ΟΧΙ δεν κανει γιατι μπορει να εισαι εγκυος....μωρε αντε απο κει....θα τα κανω ολα με μετρο φυσικα....και οταν θα ερθει με το καλο θα ειναι η απολυτη ευτυχια...τοτε τα κοβουμε ολα μαχαιρι!!!...χαχαχαχα...ειμαι παιδι της ανοιξης και του καλοκαιριου τελικα....δεν με παει ο χειμωνας....αχ θελω κοντομανικα...θαλασσιτσα...δροσερο αερακι!!!!!

Πωπω, λαος ειμαστε τελικά! Κι εγώ παιδι της άνοιξης.. μάλλον του καλοκαιριού αλλά καλή και η άνοιξη!! ολα με μετρο.. Με εβαλες σε σκέψεις το πρωι. Θυμήθηκα οτι απο τα Χριστούγεννα που ξεκινήσαμε προσπάθειες ειμαι μονο στο άγχος. Εγω που τα κοροϊδευα ολα αυτα. Θελω να ξαναδιασκεδάσω τελικά. Μου έλειψε αρεκτά. Πρέπει να ξαναγυρίσω τον διακόπτη!!!!!

Διαφημίσεις

Πωπω, λαος ειμαστε τελικά! Κι εγώ παιδι της άνοιξης.. μάλλον του καλοκαιριού αλλά καλή και η άνοιξη!! ολα με μετρο.. Με εβαλες σε σκέψεις το πρωι. Θυμήθηκα οτι απο τα Χριστούγεννα που ξεκινήσαμε προσπάθειες ειμαι μονο στο άγχος. Εγω που τα κοροϊδευα ολα αυτα. Θελω να ξαναδιασκεδάσω τελικά. Μου έλειψε αρεκτά. Πρέπει να ξαναγυρίσω τον διακόπτη!!!!!

ε μα ναι...ειναι δυνατον νεα κοριτσια και να μας τροει το αγχος????εχουμε ξεχασει να το απολαμβανουμε!!!!να νιωθουμε την ανατριχιλα....ακριβως κι εγω σαν και εσενα....ΤΕΛΟΣ...μονο απολαυση πιαααααααααααααα!!!!

2kMip2.png

Κοριτσακια καλημερα!! Κ καλο μηνα. :)

Πηγα εδωσα του καλου μου το σπερματακι του, απογευμα θα παρω το σπερμοδιαγραμμα κ σε 5 μερες η καλλιεργεια. Δεν πιστευα ποτε οτι θα εκανε καποιος " καλος μου " σπερμοδιαγραμμα. Δε λεω μπορει κ ευχομαι να βγει καλο αλλα λεω σε τι διαδικασια μπαινουμε. Τουλαχιστον δεν ειχα κ προβλημα σ αυτο γιατι διαβαζω κατα καιρους οτι αρνουνται οι αντρες κ ειναι που ειναι παραξενοι σ αυτα( μην τους θιξεις τον ανδρισμο τους)! .

Αυτο το σ/κ εκλεισα μια προσφορα που δεν το εχω ξανανει κ θα παμε διημερο στην ευβοια!!! Τα δυο μας!!! Κ γονιμες... ;).. Αντε να δουμε...ελπιζω να περασουμε καλα.. Να χαλαρωσουμε..

Παντως ,αναφερω οτι ναι μεν εχω γονιμες αλλα δεν με εχει πιασει κι ο μεγας πανικος!! Οπως αλλες φορες..προσπαθω πιο χαλαρα.

Καλημερα κ φιλακια σε ολες!!! ;) ;)

μπράβο κοριτσάρα μου έτσι σε θέλω...αυτοπεποίθηση και καθόλου άνχος.Στο τέλος εμείς θα κερδίσουμε;)Καλα να περάσετε και το σκ!!!!!!!:)

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

ποσο δικιο εχετε.......αν το σκεφτεις απο τοτε που αρχιζεις συνειδητά να προσπαθεις για παιδι μονο αγχος τυλιγει την καθε μερα και νυχτα σου...... αστο καλο........Η ΑΝΟΙΞΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ!!!!!!!!!!! τελος.........μονο θετικες σκεψεις!!!!!! οπως λεει και η Ιωαννα απο το τοπικ καφε εξωσωματικης ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ........ χιχιχιιχιχιχιχ

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και παλι και σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας ..!!

εχω και λιγο αγχπς να πω την αληθεια για τ απογευμα ..

και μου αρχισε ο δικοσ μου να μιρμιραει ..και αμα δεν ειμαι γονιμος θα με χωρισεις και ολες αυτες τισ ανασφαλειες..του λεω αυτο σου εχω αποδειξεο τοσο καιρο ??

τεσπα ..τον καθησυχασα και του ειπα ..οτι οσο καιρο εινια μαζι μου (που ευχομαι για παντα) ,δεν τιθεται τετοιο θεμα...

αλλα αγγωνομαι σαφως και τι θα δειξει ...αλλα αν δειξει κατι ..οχι και τοσο καλο .πως του το λεω και πως θα το παρει ..και μετα μην απογοητευτει και παμε με μιση καρδια στην ευβοια..

ολα τα σκεφτομαι ..

εγω τον εχω προϊδεασει οτι σε περιπτωση που δειξει οχι και τοσο καλο σε κατι ..οτι θα παρει καποαι βοηθεια και θα ερθει στα ισα του ..και οτι γενικα οι αντρεσ δεν περνανε τπτ σε σχεση με αυτα τησ γυναικασ ...

παντωσ κατι τελευταιο που θελω να πω...ειναι οτι παρ ολο ...που μου το παιζει ψυχραιμοσ και οτι δεν φοβαται αρρωστειεσ και γενικα τετοιου ειδουσ "διαφορα" ,οταν εκανα το χειρουργειο αλλα ακομα κ τωρα μου λεει ..οτι απορει μαζι μου πως το περασα ολο αυτο ετσι "δυνατη"!

που εκανα καισαρικη που στην αρχη μεχρι να δω τι εινια ...μου ειχε φυγει το μυαλο ,που εκανα για καρκινικους δεικτες...και ολα αυτα τα σκ@@τα!

και με συγχαιρει ...

μου λεει εγω δεν θα αντεχα τετοιες καταστασεις...

ε αυτα...ΑΝΤΡΕΣ.....ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! :rolleyes::rolleyes:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημερα και παλι και σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας ..!!

εχω και λιγο αγχπς να πω την αληθεια για τ απογευμα ..

και μου αρχισε ο δικοσ μου να μιρμιραει ..και αμα δεν ειμαι γονιμος θα με χωρισεις και ολες αυτες τισ ανασφαλειες..του λεω αυτο σου εχω αποδειξεο τοσο καιρο ??

τεσπα ..τον καθησυχασα και του ειπα ..οτι οσο καιρο εινια μαζι μου (που ευχομαι για παντα) ,δεν τιθεται τετοιο θεμα...

αλλα αγγωνομαι σαφως και τι θα δειξει ...αλλα αν δειξει κατι ..οχι και τοσο καλο .πως του το λεω και πως θα το παρει ..και μετα μην απογοητευτει και παμε με μιση καρδια στην ευβοια..

ολα τα σκεφτομαι ..

εγω τον εχω προϊδεασει οτι σε περιπτωση που δειξει οχι και τοσο καλο σε κατι ..οτι θα παρει καποαι βοηθεια και θα ερθει στα ισα του ..και οτι γενικα οι αντρεσ δεν περνανε τπτ σε σχεση με αυτα τησ γυναικασ ...

παντωσ κατι τελευταιο που θελω να πω...ειναι οτι παρ ολο ...που μου το παιζει ψυχραιμοσ και οτι δεν φοβαται αρρωστειεσ και γενικα τετοιου ειδουσ "διαφορα" ,οταν εκανα το χειρουργειο αλλα ακομα κ τωρα μου λεει ..οτι απορει μαζι μου πως το περασα ολο αυτο ετσι "δυνατη"!

που εκανα καισαρικη που στην αρχη μεχρι να δω τι εινια ...μου ειχε φυγει το μυαλο ,που εκανα για καρκινικους δεικτες...και ολα αυτα τα σκ@@τα!

και με συγχαιρει ...

μου λεει εγω δεν θα αντεχα τετοιες καταστασεις...

ε αυτα...ΑΝΤΡΕΣ.....ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! :rolleyes::rolleyes:

κοπελα μου θα δεις ολα θα ειναι μια χαρα και πολυ συντομα θα γινεις μανουλα!!!!! η αληθεια ειναι οτι οι αντρες ειναι πολυ φοβιτσιαρηδες και η δυναμη τους περιοριζεται στην επιφανεια του ανδρισμου τους....δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι πισω απο καθε πετυχημενο αντρα κρυβεται μια δυναμικη γυναικα.....χιχιιχιχιχιχιχι......ευτυχως για εμενα ομως επειδη απο δυναμη μηδεν ο αντρουλης μου εχει αποθεματα........μεχρι τωρα εστω....

σου ευχομαι απο καρδιας να ειστε παντα ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι....να στηριζει ο ενας τον αλλον και να ειστε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μαζι με πολλαααα παιδακιααααααααααααα:D:D:D:D

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

κοπελα μου θα δεις ολα θα ειναι μια χαρα και πολυ συντομα θα γινεις μανουλα!!!!! η αληθεια ειναι οτι οι αντρες ειναι πολυ φοβιτσιαρηδες και η δυναμη τους περιοριζεται στην επιφανεια του ανδρισμου τους....δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι πισω απο καθε πετυχημενο αντρα κρυβεται μια δυναμικη γυναικα.....χιχιιχιχιχιχιχι......ευτυχως για εμενα ομως επειδη απο δυναμη μηδεν ο αντρουλης μου εχει αποθεματα........μεχρι τωρα εστω....

σου ευχομαι απο καρδιας να ειστε παντα ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι....να στηριζει ο ενας τον αλλον και να ειστε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μαζι με πολλαααα παιδακιααααααααααααα:D:D:D:D

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ..ΕΙΠΑ ..ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ...

ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ 4 ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ...ΜΕ ΤΠΤ ....

τωρα που δωσαμε σπερμα μπορουμε να κανουμε σημερα που ειμαι κ στην 12η μερα του κυκλου ε?

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ..ΕΙΠΑ ..ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ...

ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ 4 ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ...ΜΕ ΤΠΤ ....

ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη....μποριε να κερδισεις το τζοκερ και τοτε οχι 4 αλλα 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιιχιχιχιιχιχιχ......

δεν θυμαμαι...ποσο καιρο προσπαθειτε?

T4YJp2.png

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...