Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Κι εγώ εχτες περίμενα αλλά αδιαθέτησα μια ημερα νωρίτερα.. καλή επιτυχία και σε σενα Maraki!! Εν αναμονή του θαυματος λοιπον!!!!!!!

:tongue::D;):tongue::D;):D:D:D:D:-P:-P;):D:D:D:D:D

μακαρι....

ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!:D

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια ποσες μερες τελικα θελει αποχη απο επαφη για να δωσουμε σπερμα ? 3 η 5?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ρε κοριτσια ποσες μερες τελικα θελει αποχη απο επαφη για να δωσουμε σπερμα ? 3 η 5?

εμεις πάντως που δώσαμε σπέρμα για κρυοσυντήρηση μας είχαν πει τουλάχιστον 3 μέρες χωρίς επαφή.επίσης πρόσφατα σε διαφορετικό μικροβιολόγο που ρωτησα για σπερμοδιάγραμμα μας είπαν το ίδιο.

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα!! Κ καλο μηνα. :)

Πηγα εδωσα του καλου μου το σπερματακι του, απογευμα θα παρω το σπερμοδιαγραμμα κ σε 5 μερες η καλλιεργεια. Δεν πιστευα ποτε οτι θα εκανε καποιος " καλος μου " σπερμοδιαγραμμα. Δε λεω μπορει κ ευχομαι να βγει καλο αλλα λεω σε τι διαδικασια μπαινουμε. Τουλαχιστον δεν ειχα κ προβλημα σ αυτο γιατι διαβαζω κατα καιρους οτι αρνουνται οι αντρες κ ειναι που ειναι παραξενοι σ αυτα( μην τους θιξεις τον ανδρισμο τους)! .

Αυτο το σ/κ εκλεισα μια προσφορα που δεν το εχω ξανανει κ θα παμε διημερο στην ευβοια!!! Τα δυο μας!!! Κ γονιμες... ;).. Αντε να δουμε...ελπιζω να περασουμε καλα.. Να χαλαρωσουμε..

Παντως ,αναφερω οτι ναι μεν εχω γονιμες αλλα δεν με εχει πιασει κι ο μεγας πανικος!! Οπως αλλες φορες..προσπαθω πιο χαλαρα.

Καλημερα κ φιλακια σε ολες!!! ;) ;)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημερα και καλο μηναααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ........ΓΙΑ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Πηγα εδωσα του καλου μου το σπερματακι του, απογευμα θα παρω το σπερμοδιαγραμμα κ σε 5 μερες η καλλιεργεια. Δεν πιστευα ποτε οτι θα εκανε καποιος " καλος μου " σπερμοδιαγραμμα. Δε λεω μπορει κ ευχομαι να βγει καλο αλλα λεω σε τι διαδικασια μπαινουμε. Τουλαχιστον δεν ειχα κ προβλημα σ αυτο γιατι διαβαζω κατα καιρους οτι αρνουνται οι αντρες κ ειναι που ειναι παραξενοι σ αυτα( μην τους θιξεις τον ανδρισμο τους)! .

Αυτο το σ/κ εκλεισα μια προσφορα που δεν το εχω ξανανει κ θα παμε διημερο στην ευβοια!!! Τα δυο μας!!! Κ γονιμες... ;).. Αντε να δουμε...ελπιζω να περασουμε καλα.. Να χαλαρωσουμε..

Παντως ,αναφερω οτι ναι μεν εχω γονιμες αλλα δεν με εχει πιασει κι ο μεγας πανικος!! Οπως αλλες φορες..προσπαθω πιο χαλαρα.

καλημερα κοπελα μου....πολυ χαρηκα με τα νεα σου......ολα θα πανε καλα θα δεις!!!!!!!!!!!!!! σου ευχομαι τελεια αποτελεσματα και συντομα μανουλα.....ειπαμε μαζιιιιιιιι:tongue:

T4YJp2.png

wSStp3.png

κοριτσαρες καλημερες πολλες και καλο μηνα....τελικα αδιθετησα και εγω αλλα δεν μας πειραζει...ο θεουλης ξερει τι κανει και ποτε....αλλωστε δεν ειναι και στο χερι μας!!!!συν αθηνα και χειρα κινει βεβαιως αλλα το αποτελεσμα μονο Αυτος το ξερει και το ποτε .....μπηκε επισημα και η ανοιξη εστω και με βροχερο καιρο αλλα φτιαχνει οπου ναναι...και μαζι με αυτον φτιαχνουν και τα υπολοιπα...εχω να σας εκμυστηρευτω κατι....ειμαι πολυ τυχερη που παντρευτηκα εναν αντρα με τοοοοοση κατανοηση και τοση αγαπη σε μενα....με ειδε εχθες που ημουνα στενοχωρημενη γιατι αισθανομουνα πως δεν ηρθε ουτε αυτο το μηνα το μωρακι μας και με ρωτησε τι ειναι αυτο που με στενοχωρει πιο πολυ και του ειπα πως θελω να τον κανω ευτυχισμενο χαριζοντας του το θαυμα της ζωης...και μου ειπε πως τον κανω ευτυχισμενο οπως και να εχει και αυτο θα ερθει οταν ειναι ο καιρος του....ισως τωρα να προεχουν αλλα γιαυτο και δεν ερχεται...ισως ακομα να μην ειναι ετοιμο να ερθει....αλλα θα ερθει....ετσι μου ειπε και να σας πω και κατι????μπορει ολον αυτον τον καιρο που προσπαθουμε να λυπαμαι που μου ερχεται η περιοδος αλλα αυτη τη φορα ειναι η μοναδικη που δεν λυπαμαι αν και το περιμενα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα...και ο λογος ειναι ο αντρας μου και μονο και ποσο ομορφα κι ηρεμα με εκανε να νιωσω....ειμαι πολυ ευτυχισμενη που ειναι κοντα μου....εγω λοιπον σταματω με τα αγχη και με τεστ και ολα αυτα ...τωρα ξερω τις μερες μου και απο εδω και στο εξης απολαμβανω και μονο τον ερωτα μας...και θα ερθει το μικρουλι μας!!!!

2kMip2.png

καλημερα κοριτσια κ καλο μηνα!

ath-gal ετσι σε θελω,αισιοδοξη!να δεις οτι θα περασετε τελεια κ θα γυρισετε με μπεμπε στην κοιλιτσα:-)

S4iNp3.png

BU56p3.png

κοριτσαρες καλημερες πολλες και καλο μηνα....τελικα αδιθετησα και εγω αλλα δεν μας πειραζει...ο θεουλης ξερει τι κανει και ποτε....αλλωστε δεν ειναι και στο χερι μας!!!!συν αθηνα και χειρα κινει βεβαιως αλλα το αποτελεσμα μονο Αυτος το ξερει και το ποτε .....μπηκε επισημα και η ανοιξη εστω και με βροχερο καιρο αλλα φτιαχνει οπου ναναι...και μαζι με αυτον φτιαχνουν και τα υπολοιπα...εχω να σας εκμυστηρευτω κατι....ειμαι πολυ τυχερη που παντρευτηκα εναν αντρα με τοοοοοση κατανοηση και τοση αγαπη σε μενα....με ειδε εχθες που ημουνα στενοχωρημενη γιατι αισθανομουνα πως δεν ηρθε ουτε αυτο το μηνα το μωρακι μας και με ρωτησε τι ειναι αυτο που με στενοχωρει πιο πολυ και του ειπα πως θελω να τον κανω ευτυχισμενο χαριζοντας του το θαυμα της ζωης...και μου ειπε πως τον κανω ευτυχισμενο οπως και να εχει και αυτο θα ερθει οταν ειναι ο καιρος του....ισως τωρα να προεχουν αλλα γιαυτο και δεν ερχεται...ισως ακομα να μην ειναι ετοιμο να ερθει....αλλα θα ερθει....ετσι μου ειπε και να σας πω και κατι????μπορει ολον αυτον τον καιρο που προσπαθουμε να λυπαμαι που μου ερχεται η περιοδος αλλα αυτη τη φορα ειναι η μοναδικη που δεν λυπαμαι αν και το περιμενα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα...και ο λογος ειναι ο αντρας μου και μονο και ποσο ομορφα κι ηρεμα με εκανε να νιωσω....ειμαι πολυ ευτυχισμενη που ειναι κοντα μου....εγω λοιπον σταματω με τα αγχη και με τεστ και ολα αυτα ...τωρα ξερω τις μερες μου και απο εδω και στο εξης απολαμβανω και μονο τον ερωτα μας...και θα ερθει το μικρουλι μας!!!!

Καλημέρα κοπέλα μου.Πολύ αισιόδοξα το αντιμετώπισες. Μπράβο. ισως ενα μαθημα και για μας που ερχεται ο μαυρος πανικος καθε φορα που αδιαθετουμε. Σιγουρα καποια στιγμη θα ερθει το μωρακι σου και το δικο μου και ολων των κοριτσιών! Ισως να ερχεται οταν ειναι η καταλληλη στιγμη.. Πραγματικά ομως οι αντρες μας ειναι ξεχωριστοι συμμαχοι! Τους αξίζει τουλάχιστον οι προσπάθειεσ να γινονται σε θετικό κλίμα!

ath_gal1 αυτο που ειπες για τους αντρες εχεις πολυ δικιο. Πολλοι νομίζουν οτι ειναι προσβλητικό ή δεν ξέρω τι. Οπότε μπράβο και στον αντρα σου που προσπαθεί εμπρακτα να βοηθήσει! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!

Καλημέρα κοπέλα μου.Πολύ αισιόδοξα το αντιμετώπισες. Μπράβο. ισως ενα μαθημα και για μας που ερχεται ο μαυρος πανικος καθε φορα που αδιαθετουμε. Σιγουρα καποια στιγμη θα ερθει το μωρακι σου και το δικο μου και ολων των κοριτσιών! Ισως να ερχεται οταν ειναι η καταλληλη στιγμη.. Πραγματικά ομως οι αντρες μας ειναι ξεχωριστοι συμμαχοι! Τους αξίζει τουλάχιστον οι προσπάθειεσ να γινονται σε θετικό κλίμα!

ath_gal1 αυτο που ειπες για τους αντρες εχεις πολυ δικιο. Πολλοι νομίζουν οτι ειναι προσβλητικό ή δεν ξέρω τι. Οπότε μπράβο και στον αντρα σου που προσπαθεί εμπρακτα να βοηθήσει! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!

ετσι ειναι ...οσο και να προσπαθουμε αλλα σχεδια εχει Αυτος για εμας...εννοειται πως δεν το αφηνουμε στην τυχη του γιατι ειπαμε συν Αθηνα.....αλλα αν μαυριζουμε την ψυχη μας θα μαυριζουν και ολα τα αλλα και τα μωρακια μας θελουν λευκο τοπιο να ανθισουν!!!!μονο ετσι μπορω να το δω....και τελος οι σκεψεις...τελος!!!! μονο ονειρα!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...