Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

το θέμα μας που έχουμε εμείς είναι το άνχος.Το σπέρμα του άντρα μου μια χαρά είναι και η σαλπιγγογραφία μου.ΔΕν θυμάσαι έχω μείνει έγκυος φυσιολογικά αλλά παλινδόμησε.και υστεροσκοπηση που έκανα για να αφαιρέσω έναν πολύποδα που ο γιατρός μου μου είπε ότι όλα τα υπόλοιπα είναι άψογα.Αυτό το άνχος φταέι για όλα.Απλά με την σπερματέχυνση σε ενισχύουν και σενα πιο πολύ για πιο πολλά αυγουλακια και όταν επεξεργάζονται το σπέρμα σου τοποθετουν το καλύτερο σπέρμα με την αναλύση που του κάνουν

δλδ σε βαζουν σε διαδικασια σπερματ. που δεν πιανετε ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ???

ΕΤΣΙ ΑΗΝΤΕ ΑΗΝΤΕ ΣΠΕΡΑΜΤ. δεν σας αφησαν ...καιρο για προσπαθειες και μετα?εφοσον ...ξερετε οτι δεν εχετε καποιο ..θεμα? ουτε ο ενασ ουτε ο αλλος....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δλδ σε βαζουν σε διαδικασια σπερματ. που δεν πιανετε ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ???

ΕΤΣΙ ΑΗΝΤΕ ΑΗΝΤΕ ΣΠΕΡΑΜΤ. δεν σας αφησαν ...καιρο για προσπαθειες και μετα?εφοσον ...ξερετε οτι δεν εχετε καποιο ..θεμα? ουτε ο ενασ ουτε ο αλλος....

κοίτα να δεις προσπαθούμε 4 χρόνια.εμείς το επιλέξαμε να γίνει.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

κοίτα να δεις προσπαθούμε 4 χρόνια.εμείς το επιλέξαμε να γίνει.

καταλαβα ..4 χρονια αγχους ....

μα περιμενε ...εχεις εσυ καποιο θεμα ? μετα γυναικολογικα σου ? η του αντρα σου το σπερμα δεν ειναι τοσο δυνατο ..? δεν ξερω δλδ ..αν το σπερμα δεν ειναι δυνατο ...που κανουν σπερματεγ. γιατι παιρνει και η γυναικα ...καποια αγωγη ..αφου εχει εκεινη ωαρια ...μονο του αντρα δεν ενισχυουν το σπερμα ? και το βαζουν με την μεθοδο τησ σπερματεγχ. ?

Καλημέρα κορίτσια, εμείς με το γιατρό μου κάναμε το εξής πρόγραμμα.

-3 μήνες πήγαινα και με παρακολουθούσε με υπέρηχο, πότε θα κάνω ωορρηξία και κάναμε προγραμματισμένες επαφές. Αποτέλεσμα μηδέν. Ο άντρας μου είχε κάνει εξετάσεις και το σπέρμα ήταν καλό.

-Τώρα είμαι στον 2ο μήνα που κάνω ένεση pregnyl σε φυσικό κύκλο. Στον πρώτο μήνα τίποτα, στον 2ο σήμερα είμαι στην γόνιμη. Αυτό το κάνουμε γιατί μπορεί μεν να κάνω ωορρηξία από μόνη μου αλλά μπορεί να μην γίνεται όπως πρέπει. Μου έκανε διάγραμμα για να μου το εξηγήσει αυτό. Ενώ με την ένεση γίνεται σίγουρα ωορρηξία όπως πρέπει και ξέρω ακριβώς πότε. Άρα αν δεν μείνω και τώρα θεωρούμε ότι η ωορρηξία είναι οκ και προχωράμε παρα κάτω.

-Τον επόμενο μήνα κάνω εξέταση στις σάλπιγγες και επαφές από μόνη μου.

-Τον επόμενο μήνα πάμε σπερματέγχυση με ενέσεις όπως λέει η μόνικα. Αυτό γιατί μπορεί εγώ από μόνη μου να έχω ωάρια τα οποία φτάνουν στην ωρίμανση πάντα μόνο ένα, αλλά κανείς δεν μου λέει αν αυτό είναι ποιοτικά καλό. Με αυτές τις ενέσεις αυξάνεται ο αριθμός άρα έχεις πιο πολλές πιθανότητες και βελτιώνεται και η ποιότητά τους που είναι εξίσου σημαντικό. Οπότε μιας που κάνεις και τις ενέσεις και παίρνεις ορμόνες, το λογικό είναι να ενισχύσεις και το σπέρμα, όποιο και αν είναι αυτό και να κάνεις πιο σωστή δουλειά. Αν δεν πετύχουν τέτοιες προσπάθειες οκ.

Βέβαια εμείς δεν το αφήνουμε άλλο στην τύχη λόγω του ιστορικού, διαφορετικά το πας και ακόμα πιο χαλαρά!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, εμείς με το γιατρό μου κάναμε το εξής πρόγραμμα.

-3 μήνες πήγαινα και με παρακολουθούσε με υπέρηχο, πότε θα κάνω ωορρηξία και κάναμε προγραμματισμένες επαφές. Αποτέλεσμα μηδέν. Ο άντρας μου είχε κάνει εξετάσεις και το σπέρμα ήταν καλό.

-Τώρα είμαι στον 2ο μήνα που κάνω ένεση pregnyl σε φυσικό κύκλο. Στον πρώτο μήνα τίποτα, στον 2ο σήμερα είμαι στην γόνιμη. Αυτό το κάνουμε γιατί μπορεί μεν να κάνω ωορρηξία από μόνη μου αλλά μπορεί να μην γίνεται όπως πρέπει. Μου έκανε διάγραμμα για να μου το εξηγήσει αυτό. Ενώ με την ένεση γίνεται σίγουρα ωορρηξία όπως πρέπει και ξέρω ακριβώς πότε. Άρα αν δεν μείνω και τώρα θεωρούμε ότι η ωορρηξία είναι οκ και προχωράμε παρα κάτω.

-Τον επόμενο μήνα κάνω εξέταση στις σάλπιγγες και επαφές από μόνη μου.

-Τον επόμενο μήνα πάμε σπερματέγχυση με ενέσεις όπως λέει η μόνικα. Αυτό γιατί μπορεί εγώ από μόνη μου να έχω ωάρια τα οποία φτάνουν στην ωρίμανση πάντα μόνο ένα, αλλά κανείς δεν μου λέει αν αυτό είναι ποιοτικά καλό. Με αυτές τις ενέσεις αυξάνεται ο αριθμός άρα έχεις πιο πολλές πιθανότητες και βελτιώνεται και η ποιότητά τους που είναι εξίσου σημαντικό. Οπότε μιας που κάνεις και τις ενέσεις και παίρνεις ορμόνες, το λογικό είναι να ενισχύσεις και το σπέρμα, όποιο και αν είναι αυτό και να κάνεις πιο σωστή δουλειά. Αν δεν πετύχουν τέτοιες προσπάθειες οκ.

Βέβαια εμείς δεν το αφήνουμε άλλο στην τύχη λόγω του ιστορικού, διαφορετικά το πας και ακόμα πιο χαλαρά!

εμένα που με παρακολουθούσε έκανα ωρηξία κανονικα.το μόνο που μου είπε τώρα; με τις ενέσεις είναι ότι μπορει αν όλα πάνε καλά να κάτσουν και δίδιμα.δεν πειράζει του λέω, τι να κάνουμε

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

εμένα που με παρακολουθούσε έκανα ωρηξία κανονικα.το μόνο που μου είπε τώρα; με τις ενέσεις είναι ότι μπορει αν όλα πάνε καλά να κάτσουν και δίδιμα.δεν πειράζει του λέω, τι να κάνουμε

Και εγώ κανονικά φαίνεται ότι έκανα ωορηξία. Την παρασκεύη που πήγα στο γιατρό μου είπε ότι μια κυρία, 42 ετών για να αυξήσουν τις πιθανότητες είχε 4 ωάρια και γονιμοποιήθηκαν και τα τέσσερα!!!! Αυτή εννοείται φρίκαρε μετά και ζήτησε να σκοτώσουν το ένα :( και έτσι έκαναν, και τα άλλα 3 τα γέννησε κανονικά.

HvAnp3.png

Και εγώ κανονικά φαίνεται ότι έκανα ωορηξία. Την παρασκεύη που πήγα στο γιατρό μου είπε ότι μια κυρία, 42 ετών για να αυξήσουν τις πιθανότητες είχε 4 ωάρια και γονιμοποιήθηκαν και τα τέσσερα!!!! Αυτή εννοείται φρίκαρε μετά και ζήτησε να σκοτώσουν το ένα :( και έτσι έκαναν, και τα άλλα 3 τα γέννησε κανονικά.

αχ μωρε και συ ..μην λες ετσι .."να σκοτωσουν το ενα" ακουγεται λιγο ..καπως...

πες " να βγαλουν"

;)

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελαρα!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΑΡΕς.....

:D:D:D:D καλημεραααααααααααααααα...( ειδα το γυναικαρες κ απαντησα το ψωνιοοοοοοο:tongue::tongue:)

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

:D:D:D:D καλημεραααααααααααααααα...( ειδα το γυναικαρες κ απαντησα το ψωνιοοοοοοο:tongue::tongue:)

και καλα εκανες γιατι εισαι μια απο αυτες.....χαχαχαχα.....καλημερα γλυκια μου....

2kMip2.png

και καλα εκανες γιατι εισαι μια απο αυτες.....χαχαχαχα.....καλημερα γλυκια μου....

τωρα κοκκινιζω.......αλλα ευτυχως δεν με βλεπεις!!!!χιχιιχχιιιχιχι ;)

απο οτι βλεπω στο τικερακι σου νεος κυκλος?????

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

εβαλα τικερακι την επετειο μας του 2012...

πριν δεν ειχες αλλο τικερακι η τα εχω χασει τελειως????:confused::confused::confused:

T4YJp2.png

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...