Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

αχαχαχ..οχι το εβγαλα ...παλι καλα ..

πηγαμε κινηματογραφο με τον καλο μου και ειδαμε την ταιναι με τον λιαμ νισον ...

πολυ ωραια ...

τελεια...εμεις παιζουμε πιανο....κανει ειδικο αρμονιας ο αντρουλης μου και εγω ως πτυχιουχα του κανω μαθημα....χαχαχαχα.....πλακα εχουμε.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τωρα..πιασαμε απο ενα πισι ..κλασσικα.

εγω ραβω ...και γραφω εδω ...

εκεινος μεσα...

απαγορευται το σεξ ..λογω σπερμοδιαγραμματοσ την πεμπτη !

αντε και αν δουμε ..πρωι πρωι ..εχει "δουλεια" να παραδωσει ! :tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

εκεινος μεσα...

ε και μετα που θα εχει υπαρξει αποχη μαζι με κανενα καυτο εσωρουχακι βουυυυυυυυυυυρ στο ψητο με ορεξη τρελη!!!!

2kMip2.png

ε και μετα που θα εχει υπαρξει αποχη μαζι με κανενα καυτο εσωρουχακι βουυυυυυυυυυυρ στο ψητο με ορεξη τρελη!!!!

συνηθωσ ...το κανουμε χωρις εσωρουχα! ;);)

θα κανει σπερμοδιαγραμμα,κ μετα απο παρασκευη και μετα..αρχιζουν γονιμες ..αν μην σου πω απο πεμπτη ..και σαββατο η κυριακη εχω ωορηξια..

λεω να μην κανω τα τεστ και κωλομπερδευτω παλι ...

απλα θα το ..ψιλοπαμε σερυυυυυυυ

συνηθωσ ...το κανουμε χωρις εσωρουχα! ;);)

θα κανει σπερμοδιαγραμμα,κ μετα απο παρασκευη και μετα..αρχιζουν γονιμες ..αν μην σου πω απο πεμπτη ..και σαββατο η κυριακη εχω ωορηξια..

λεω να μην κανω τα τεστ και κωλομπερδευτω παλι ...

απλα θα το ..ψιλοπαμε σερυυυυυυυ

σουπερ σουπερ....εγω εχω αρχισει και ψιλοφοβαμαι πως θα μου ερθει τελικα!!!!οτι γινει στην τελικη...αλλωστε εμεις καναμε το καλυτερο που μπορουσαμε....αν δεις πως με κοιταζει????ποσο το θελει κι αυτος....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι κοριτσακια.. aggelmike εκανες το καλυτερο και θα γινει το καλυτερο.. στανταρ! Κανε το πρωι ενα τεστ ή χοριακη (οτι ευκαιρεις)!! ath_gal1 τα αποτελεσματα του σπερμ/τος βγαινουν αμέσως? Απο πεμπτη βραδυ ξεκίνα δυναμικά.. εγω απο κυριακή!

καλημερα και καλη σαρακοστη και απο εμενα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω δυστυχως αδιαθετησα και αυτο το μηνα......κουραγιο και δυναμη και παμε για τον επομενο!!!!!! ελπιζω να ερθει η "ανασταση" κ για εμενα και για οσες περιμενουν το "πολυποθητο" εχω χασει επεισοδια ετσι???? τι νεα εχουμε???????ευχαριστααααααα???????

ποναωωωωω......αλλα σας στελνω την πιο χαμογελαστη μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

καλημερα σε ολες!

τα αποτελεμσατα δεν βγαινουν αμεσως,εμεις θα ζητησουμε και καλλιεργεια και θα κανει 5 μερες και οχι 2 ..

θα δειξει ...αλλο αγχος απο κει ..για το τι θα βγει ....δεν μιλαω μονο αν ειναι καλο ..αλλα μην βρουμε και κανα μικροβιο:confused:

εκεινος μεσα...

Καλημέρα, όλα καλά θα πάνε μην μου ανχώνεσαι και μου στεναχωριέσαι.Και εγώ περιμένω Κυριακή Δευτέραμ και μόλις μου έρθουν ξεκινάω τη θεραπεία με τις ενέσεις.Άντε μας εύχομαι καλα αποτελέσματα.;)

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Καλημέρα, όλα καλά θα πάνε μην μου ανχώνεσαι και μου στεναχωριέσαι.Και εγώ περιμένω Κυριακή Δευτέραμ και μόλις μου έρθουν ξεκινάω τη θεραπεία με τις ενέσεις.Άντε μας εύχομαι καλα αποτελέσματα.;)

θεραπεια για ποιο πραγμα εσυ ?

Διαφημίσεις

θεραπεια για ποιο πραγμα εσυ ?

3 προσπάθεια σπερματένχυνσης.Οι 2 προηγούμενες ήταν με φυσιολογικό τρόπο αλλά αυτη τη δόση είπαμε να γίνει με λίγη ενίσχυση παραπάνω.:PΤο μόνο άσχημο της υπόθεσης είναι ότι δεν μου τις γράφει το ΙΚΑ διότι κα΄ποιες εξετάσεις μας, τις έχουμε αλλά είναι όλες καλές οπότε......τέλος πάντων δεν πειράζει είναι για ιερο σκοπό, οπότε χαλάλι τους ας τα κρατήσουν να τα φάνε σουβλάκια.:P

3 προσπάθεια σπερματένχυνσης.Οι 2 προηγούμενες ήταν με φυσιολογικό τρόπο αλλά αυτη τη δόση είπαμε να γίνει με λίγη ενίσχυση παραπάνω.:PΤο μόνο άσχημο της υπόθεσης είναι ότι δεν μου τις γράφει το ΙΚΑ διότι κα΄ποιες εξετάσεις μας, τις έχουμε αλλά είναι όλες καλές οπότε......τέλος πάντων δεν πειράζει είναι για ιερο σκοπό, οπότε χαλάλι τους ας τα κρατήσουν να τα φάνε σουβλάκια.:P

οταν λες 2 προηγ. φορες? τι εννοεις?

και θα ενισχυσετε το σπερμα εννοεις?

αν θες εξηγησε μου λιγο ..αν δεν βαριεσαι ...

οταν λες 2 προηγ. φορες? τι εννοεις?

και θα ενισχυσετε το σπερμα εννοεις?

αν θες εξηγησε μου λιγο ..αν δεν βαριεσαι ...

τις 2 προηγούμενες φορές έκανα μόνο μία ένεση την pregnil και μετά από 36 ώρες πήγαμε για την σπερματέχυνση.Αυτή τη φορά θα κάνω από την δεύτερη μέρα της περιόδου ένεση puregon κάθε μέρα απο μία για 5 μέρες και θα πηγαίνω στο γιατρό για υπερύχους.(τις ενεσεις τις κάνεις αυτες διοτί κατεβάζεις πιο πολλα αυγουλάκια)και μετά πάλι η διαδικασία η γνωστή,όταν φτάσει η κατάλληλη βστιγμή ένεση pregnil και μετά απο 36 ώρες θα ξαναπάμε για σπερματέχυνση.

τις 2 προηγούμενες φορές έκανα μόνο μία ένεση την pregnil και μετά από 36 ώρες πήγαμε για την σπερματέχυνση.Αυτή τη φορά θα κάνω από την δεύτερη μέρα της περιόδου ένεση puregon κάθε μέρα απο μία για 5 μέρες και θα πηγαίνω στο γιατρό για υπερύχους.(τις ενεσεις τις κάνεις αυτες διοτί κατεβάζεις πιο πολλα αυγουλάκια)και μετά πάλι η διαδικασία η γνωστή,όταν φτάσει η κατάλληλη βστιγμή ένεση pregnil και μετά απο 36 ώρες θα ξαναπάμε για σπερματέχυνση.

μα περιμενε ...εχεις εσυ καποιο θεμα ? μετα γυναικολογικα σου ? η του αντρα σου το σπερμα δεν ειναι τοσο δυνατο ..? δεν ξερω δλδ ..αν το σπερμα δεν ειναι δυνατο ...που κανουν σπερματεγ. γιατι παιρνει και η γυναικα ...καποια αγωγη ..αφου εχει εκεινη ωαρια ...μονο του αντρα δεν ενισχυουν το σπερμα ? και το βαζουν με την μεθοδο τησ σπερματεγχ. ?

μα περιμενε ...εχεις εσυ καποιο θεμα ? μετα γυναικολογικα σου ? η του αντρα σου το σπερμα δεν ειναι τοσο δυνατο ..? δεν ξερω δλδ ..αν το σπερμα δεν ειναι δυνατο ...που κανουν σπερματεγ. γιατι παιρνει και η γυναικα ...καποια αγωγη ..αφου εχει εκεινη ωαρια ...μονο του αντρα δεν ενισχυουν το σπερμα ? και το βαζουν με την μεθοδο τησ σπερματεγχ. ?

το θέμα μας που έχουμε εμείς είναι το άνχος.Το σπέρμα του άντρα μου μια χαρά είναι και η σαλπιγγογραφία μου.ΔΕν θυμάσαι έχω μείνει έγκυος φυσιολογικά αλλά παλινδόμησε.και υστεροσκοπηση που έκανα για να αφαιρέσω έναν πολύποδα που ο γιατρός μου μου είπε ότι όλα τα υπόλοιπα είναι άψογα.Αυτό το άνχος φταέι για όλα.Απλά με την σπερματέχυνση σε ενισχύουν και σενα πιο πολύ για πιο πολλά αυγουλακια και όταν επεξεργάζονται το σπέρμα σου τοποθετουν το καλύτερο σπέρμα με την αναλύση που του κάνουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...