Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!στη καβάλα πάντως έχουμε εναν ήλιο άλλο πράγμα.το κρύο όμως είναι τσουχτερό!διαβάζω τα νέα σας κάθε μέρα,μη βλέπετε όμως που δε γράφω!είμαι μάλλον πρωτάρα ακόμη...φιλιά σε όλες!:wink:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και γω βαριέμαι,ειδικά που είμαι σπίτι μπανταρισμένη.......:(

Θα πω και κατι ασχετο και σορυ κιολας αλλα ενεκα η αναγκη

Εγω ειμαι λογιστρια οποτε αν εχετε υποψη κανενα η καμια εταιρεια που θελει να τους κραταω τα βιβλια κλπ ενημερωστε με

Γυφτια ε??

lGd9p2.png

Θα πω και κατι ασχετο και σορυ κιολας αλλα ενεκα η αναγκη

Εγω ειμαι λογιστρια οποτε αν εχετε υποψη κανενα η καμια εταιρεια που θελει να τους κραταω τα βιβλια κλπ ενημερωστε με

Γυφτια ε??

εσυ μονικα γιατι μπανταρισμενη???τι εχασα?

lGd9p2.png

εσυ μονικα γιατι μπανταρισμενη???τι εχασα?

την προηγούμενη Κυριακή γλίστρησα και επεσα και επαθα καταγμα στον δεξι μου ώμο.όπως καταλαβαινεις είμαι σπίτι....άγνωστο μέχρι πότε......:confused:

Θα το έχω στο νου μου για τα λογιστικα...

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Καλημερούδια σε όλες τις κοπέλες και καλή σαρακοστή. Aggelmike, θα δεις που θα εισαι μία από τις 3 που λέγαμε. Κανονικά, σήμερα περιμένεις?

Εγώ περιμένω μέχρι τις 1 του μήνα, οπότε έχω λίγες μέρες ακόμα. Γιατί δεν τη γλυτώνω ούτε αυτό το μήνα. Από συμπτώματα τίποτα!!!

Ναι κανονικά σήμερα περίμενα!!!! Τα συμπτώματα ειναι ότι δεν μου έρχεται και ότι δεν την νιώθω να έρχεται!!! Πονάω βέβαια σαν να έρχεται και ζαλίζομαι που και που!!! Τώρα ανέβηκα 5 ορόφους με τα πόδια και κόπηκαν στη μέση!!! Αλλα γενικά ειμαι καλα!!! Το τσιγάρο με ενοχλεί σου. Καπνίζουν οι άλλοι!!!!!γενικά αυτά!!! Πιο πολύ το ένστικτο ειναι που με τριγυρίζει!!!!!! Δεν θέλω να χαρώ τσάμπα!!!!! Άντε καλή επιτυχία και σε εσένα όμορφη!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημέραααααααα!!!:lol:στις κουκλες που αδιαθετησαν...ok!!!παμε για αλλα!!!οντως..η ανοιξη ειναι πολυ ερωτικη...εεεε!!κατι θα μας φερει!!

aggelmike.....περιμενουμε κι εμεις με αγωνια τα ευχαριστα.....κανενα συμπτωμα εχεις???

εγω χθες ειχα ωορηξια και .. καταλαβαινετε...τον ξεζουμισα τον αντρα μου!!χαχαχα!!μετρουσα θερμοκρασια ..το πρωι 36,7..λεω οπα...το απογευμα 36,9!!!σιγουρευτηκα...σημερα 36,6!!!!μακαρι να πετυχαμε το 10 το καλο!!!:D:D:D

φιλια σε ολες!!!!σμουτς!

Και καλα του έκανες!!!! Χα χα χα!!!! Εγω τι να σου πω!!! Περίμενα σήμερα αλλα τίποτα!!!! Λίγο ζαλάδα λίγο πονοκέφαλος!! Νιώθω όμως καλα!!! Πιο πολύ το ένστικτο μου ότι δεν ειναι τα θεία τα συμπτώματα!!!! Τί να πω!!!!!

2kMip2.png

χαιρετω τις ομορφες τι μου κανετε??

καλη σαρακοστη να εχουμε ολες και ευχομαι συντομα κοιλιτσες φουσκωμενες

εμενα η χοριακη μου σημερα ηταν 822 απο 93 που ηταν τη πεμπτη αχ ποσο χαρουμενη ειμαι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

χαιρετω τις ομορφες τι μου κανετε??

καλη σαρακοστη να εχουμε ολες και ευχομαι συντομα κοιλιτσες φουσκωμενες

εμενα η χοριακη μου σημερα ηταν 822 απο 93 που ηταν τη πεμπτη αχ ποσο χαρουμενη ειμαι

Μπράβο χαρά!!!! Απόλαυσέ το λοιπόν και στείλε μας θετική ενέργεια!! Τέλεια πάει η εγκυμοσύνη σου!

HvAnp3.png

καλησπερα και απο εμενα.....δεν εχω προλαβει να διαβασω τι γινεται γιατι λειπαμε και επεστρεψα σημερα το πρωι τρεχοντας στο γραφειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιιχιχι

εμενα παντως δεν με ξεχασαν!!!!! σημερα πρωινη πρωινη επισκεψη!!!!

τον αλλο μηνα.......βλεπουμε.....

φιλιαααα

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

σας ευχομαι ολοψυχα μεσα απο τη καρδια μου να δειτε ολλλλλλλλλλλλλλες η μη γκαστρουλες μια χοριακη σα τη δικια μου

Ευγε χαρά μου!!!! Χαίρομαι με τη χαρά σου και ανυπομονώ να ζήσω αυτά τα συναισθήματα!!!!!

2kMip2.png

εγω ,βλεπετε,δεν μιλαω και πολυ .,.δεν θελω να αγψωθω και να κανω σαν παλαβη παλι ...αυτο το σ/κ εχω γονιμεσ...ομως μεχρι πεμπτη ειπαμε να μην κανουμε για να κανει ενα σπερμοδιαγραμμα το καλο μου !

και απο πεμπτη ...εωσ την αλλη πεμπτη ..ασ βαραμε κανονικα!

θα δειξει ...

εχω τεστακια ωορηξιασ σπιτι ..λετε να τα κανω αυτο το μηνα? η να παω στα τυφλα???δλ δ..υπολογιζοντασ μονη μου ημερομ. και απ τα πονακια που θα εχω?

τι λετε?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

εγω ,βλεπετε,δεν μιλαω και πολυ .,.δεν θελω να αγψωθω και να κανω σαν παλαβη παλι ...αυτο το σ/κ εχω γονιμεσ...ομως μεχρι πεμπτη ειπαμε να μην κανουμε για να κανει ενα σπερμοδιαγραμμα το καλο μου !

θα δειξει ...

εχω τεστακια ωορηξιασ σπιτι ..λετε να τα κανω αυτο το μηνα? η να παω στα τυφλα???δλ δ..υπολογιζοντασ μονη μου ημερομ. και απ τα πονακια που θα εχω?

τι λετε?

καλησπερα ντινα μου!! εγω λεω να κανετε μερα παρα μερα κ καθε μερα κ να μην μετρας μερες για να μην αγχωνεσαι...κ ελπιζω να πιασει αυτο το μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, ath εγώ πάλι αυτόν τον μήνα θα δοκιμάσω τα τεστάκια. Αφού μου μπήκε στο μυαλό πάει. Θα τα ξεκινήσω την κυριακή. Αν νομίζεις οτι θα σε αγχώσουν τότε πήγαινε πιο χαλαρά..

θα δειξει ...

τι λετε?

εγώ θα σου πρότεινα να το πας στο τελείο χαλαρό,ούτε τεστάκια ούτε μέτρημα ούτε τίποτα.;)

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...