Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Thank you!! Μακάρι, τους περιμένω.. και που στεναχωρήθηκα τι κατάλαβα? τίποτα.. Συνήλθα γρήγορα.. είχα καλούς βοηθούς!!! παμε παρακάτω λοιπόν!!

Μόλις μυρίσει η άνοιξη θα μυρίσεις κ εσύ τον κρίνο!!!!! Χα χα χα!!!! Ευρη για να γελάσεις λιγάκι!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις μυρίσει η άνοιξη θα μυρίσεις κ εσύ τον κρίνο!!!!! Χα χα χα!!!! Ευρη για να γελάσεις λιγάκι!!!!!

Σ΄ευχαριστω πολύ κοριτσάκι μου.. Θα περιμένω την ανοιξη λοιπόν, αν και εξω εχει βαρυχειμωνιά προς το παρόν!! Απαπα αέρας! Παντως σήμερα το ξεπέρασα γρήγορα. Αχα εχω πάρει το κολάει (ή κάπως έτσι!!) Ανανεώνομαι για νέες προσπάθειες!! χαχα Μάλλον πρέπει να γίνω πιο επιθετική!!

Καλημέρα κορίτσια καλή Σαρακοστή να έχουμε.

Νένα μου μην στεναχωριέσαι πάμε για τον επόμενο μήνα.

Ath αυτά θέλω να διαβάζω να μην μας παίρνει απο κάτω.Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.;)

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

καλημερες σας....εδω στην νικαια χιονιζει....ειναι ομορφα...κατι λενε για ευτυχια.....στα ανειρα αν το δεις η και στην πραγματικοτητα....?????

η ακατονομαστη δεν λεει να ερθει-ευτυχως-ακομα...φοβαμαι πως αν το λεω θα προκαλεσω το αντιθετο ....οποτε ssssssssshhhhhhhhhhhhhh μην το λετε παραεξω κοριτσια μου!!!!!χαχαχαχα....και λεω να περιμενω τυπικα και την επομενη μερα να πεις οτι πανε 2 οι καθυστερημενες....για να εουμε αποτελεσμα αν και εφοσον....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερες σας....εδω στην νικαια χιονιζει....ειναι ομορφα...κατι λενε για ευτυχια.....στα ανειρα αν το δεις η και στην πραγματικοτητα....?????

η ακατονομαστη δεν λεει να ερθει-ευτυχως-ακομα...φοβαμαι πως αν το λεω θα προκαλεσω το αντιθετο ....οποτε ssssssssshhhhhhhhhhhhhh μην το λετε παραεξω κοριτσια μου!!!!!χαχαχαχα....και λεω να περιμενω τυπικα και την επομενη μερα να πεις οτι πανε 2 οι καθυστερημενες....για να εουμε αποτελεσμα αν και εφοσον....

καλημερεςςςςς!!!

το χιονι ειναι ευτυχια...ειδικα αμα το ριξει και το στρωσει και δεν παμε για δουλεια ειναι μεγαλυτερη...aggelmike ευχομαι να μην την δεις για 9 μηνες...

lGd9p2.png

καλημερεςςςςς!!!

το χιονι ειναι ευτυχια...ειδικα αμα το ριξει και το στρωσει και δεν παμε για δουλεια ειναι μεγαλυτερη...aggelmike ευχομαι να μην την δεις για 9 μηνες...

καλημερα κοριτσαρεεεεεεεεεεεε....οντως ειναι καλυτερο να καθεσαι σπιτακι σου ειδικα με τετοιο κρυο...οποτε να θεωρησω τον εαυτο μου τυχεροοοοο.....ααααααααααααααα.....αχ σε ευχαριστω για την ευχουλα σου...θα ενημερωθειτε συντομα.....μακαρι δε λες τιποτα.....

2kMip2.png

καλημερα κοριτσαρεεεεεεεεεεεε....οντως ειναι καλυτερο να καθεσαι σπιτακι σου ειδικα με τετοιο κρυο...οποτε να θεωρησω τον εαυτο μου τυχεροοοοο.....ααααααααααααααα.....αχ σε ευχαριστω για την ευχουλα σου...θα ενημερωθειτε συντομα.....μακαρι δε λες τιποτα.....

καλημέραααααααα!!!:lol:στις κουκλες που αδιαθετησαν...ok!!!παμε για αλλα!!!οντως..η ανοιξη ειναι πολυ ερωτικη...εεεε!!κατι θα μας φερει!!

aggelmike.....περιμενουμε κι εμεις με αγωνια τα ευχαριστα.....κανενα συμπτωμα εχεις???

εγω χθες ειχα ωορηξια και .. καταλαβαινετε...τον ξεζουμισα τον αντρα μου!!χαχαχα!!μετρουσα θερμοκρασια ..το πρωι 36,7..λεω οπα...το απογευμα 36,9!!!σιγουρευτηκα...σημερα 36,6!!!!μακαρι να πετυχαμε το 10 το καλο!!!:D:D:D

φιλια σε ολες!!!!σμουτς!

Καλημερούδια σε όλες τις κοπέλες και καλή σαρακοστή. Aggelmike, θα δεις που θα εισαι μία από τις 3 που λέγαμε. Κανονικά, σήμερα περιμένεις?

Εγώ περιμένω μέχρι τις 1 του μήνα, οπότε έχω λίγες μέρες ακόμα. Γιατί δεν τη γλυτώνω ούτε αυτό το μήνα. Από συμπτώματα τίποτα!!!

Καηλημέρα κοριτσάκια.. Εδω που μένω εγώ το χιονι μας επισκέπτεται τελευταίο μόνο το κρύο έχουμε.. elpidaa καλή επιτυχία τωρα χαλαρωσε για κανα δυο εβδομάδες μέχρι να μάθουμε.. wannabemummy και aggelmike περιμένω με αγωνία.. Στέλνω τις καλύτερες ευχες μου!! Θετικά τεστ οπωσδήποτε!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλες τις κοπέλες και καλή σαρακοστή. Aggelmike, θα δεις που θα εισαι μία από τις 3 που λέγαμε. Κανονικά, σήμερα περιμένεις?

Εγώ περιμένω μέχρι τις 1 του μήνα, οπότε έχω λίγες μέρες ακόμα. Γιατί δεν τη γλυτώνω ούτε αυτό το μήνα. Από συμπτώματα τίποτα!!!

ρε κοριτσοπουλα να ρωτησω κατι?

διαβαζω συνεχεια που λετε οτ ιοταν εχετε ωορηξία βλεπετε κατι ροζ καφε υγρα...εγω γιατι δεν βλεπω...το ξερω οτι κανω ωορηξια αλλα αναρωτιεμαι!!!

lGd9p2.png

διαβαζω συνεχεια που λετε οτ ιοταν εχετε ωορηξία βλεπετε κατι ροζ καφε υγρα...εγω γιατι δεν βλεπω...το ξερω οτι κανω ωορηξια αλλα αναρωτιεμαι!!!

καλημερα...μα δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχεισ ...

εγω μια φορα το εχω παθει οσο εχω περιοδο...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καθε γυναίκα έχει δικά της συμπτώματα ουτε εγω εχω στην ωορηξία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...