Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα!!!Σημερα ενω ξυπνησα καλοδιαθετη ειδα μια ελαφρια ροζ κηλιδα και φανταστηκα οτι ερχεται η ακατανομαστη την οποια περιμενω την Δευτερα ομως απο τοτε δεν ξαναειχα ουτε λιγο αιμα!διαβασα οτι αυτο οταν συμβαινει την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου μπορει να σημαινει και ευχαριστα γεγονοτα.Σε μενα ομως που εμφανιστηκε 2 μερες πριν?εχετε ακουσει κατι παρομοιο?

μμμμμμμμ....μμμμμμμ....μ'αρεσειιιιιιιιιι..........welcome.....;)

join our club my dear....!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα angie μου...εγω μονο ειμαι εδω απο οτι φαινεται...ξυπνησα και νωρις....ειχα κατι μικρο αναγουλιτσες....και σηκωθηκα αρον αρον εφαγα κατι και ισιωσα...ποια ενεση θυμισε μου????[/QUTE]

παιρνω clomiphene κανω pregnyl και μετα βουρ...ελπιζω οτι κανω μωρα!!

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΟΥΛΙΤΣΕΣ?

αντε ρε κοριτσαρα, μακαρι να πανε ολα κατ'ευχην αυτο το μηνα....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μακαρι αγαπουλα σου το ευχομαι συντομα πολυ....τωρα για τις αναγουλιτσες...δεν ξερω...καπως ενιωθα εχθες το βραδυ σαν ανατριχιλες χαμηλα στην περιοχη...σαν χασιμο αισθησεων χωρις ομως λιποθυμια....ελπιζω και ευχομαι να μην μου ερθει η κακια αυτη περιοδος....σε κανα δυο μερες θα ξερουμε....παντως για την ωρα ειμαι λιγο στη ζαλουρα....

αμα λεω εγω οτι εχω κατι ενστικτο να με ακους.......

αααα κι οχι ουζακια αυριο.......χαλαρα πραγματα...βολεψου με πορτοκαλαδιτσα!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αδιαθετησα χθες μια μερα νωριτερα απο ότι περιμενα. Καλη επιτυχια στα κοριτσια που περιμένουν.

νενακι δεν πειραζει κοπελα μου, βαλε τα δυνατα σου τωρα αυτο το μηνα και μπορει να ειναι πιο τυχερος...σε καμια περιπτωση παντως μην απογοητευτεις, οκ? δεν ηρθε το τελος του κοσμου αλλα η αρχη ενος καινουργιου κυκλου....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

νενακι δεν πειραζει κοπελα μου, βαλε τα δυνατα σου τωρα αυτο το μηνα και μπορει να ειναι πιο τυχερος...σε καμια περιπτωση παντως μην απογοητευτεις, οκ? δεν ηρθε το τελος του κοσμου αλλα η αρχη ενος καινουργιου κυκλου....

Οχι κοριτσακι ψυχραιμα το ειδα. Μια χαρα ειμαι, και παμε παρακατω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μμμμμμμμ....μμμμμμμ....μ'αρεσειιιιιιιιιι..........welcome.....;)

join our club my dear....!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΜΑΚΑΡΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΙΑ ΚΗΛΙΔΑ ΡΟΖ..ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΝΙΩΘΩ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗΣ(ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ)!!!ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ?

αχ κοριτσακι μου μακαρι μακαρι μακαρι!!!!!κι εγω σημερα οπως πηγαινα τη βολτα με τους γονεις ξαφνικα νιωθω σαν να κατουριεμαι επανω μου....χαχαχ...γυριζω σπιτι και κοιταζω στο εσωρουχο μου κιτρινοασπρα υγρα....λες????να εισαι η πρωτη και μετα εγω?????κι εγω πεπεισμενη πως θα μου ερθει η περιοδος ειμαι....αλλα καλυτερα για να ειναι διπλη η χαρα αν δεν ερθει!!!σωστα?????:wink:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ......ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ????

ΜΑΚΑΡΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΙΑ ΚΗΛΙΔΑ ΡΟΖ..ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΝΙΩΘΩ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗΣ(ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ)!!!ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ?

Καλησπερα κουκλες μου , καλη σαρακοστη !

κοκακι μου αν δεν την δεις την ακατανομαστη μην βγαζεις κανενα συμπερασμα....;) ακου που σου λεω.....κι εγω ετσι νομιζα οτι θα μου ερθει αλλα θα την δω σε κανενα οχταμηνο.....:lol::lol::lol::lol:

το μπεμπε καλα ειναι, ευτυχως δεν εχω πολλες ανακατοσουρες, βασικα ποτε με πιανει ποτε με αφηνει, την πεμπτη εχω ραντεβου για το πρωτο μας υπερηχογραφημα και μαλλον θα ακουσω καρδουλα.......:D δεν αντεχω μεχρι τοτε ...!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλησπερα κουκλες μου , καλη σαρακοστη !

κοκακι μου αν δεν την δεις την ακατανομαστη μην βγαζεις κανενα συμπερασμα....;) ακου που σου λεω.....κι εγω ετσι νομιζα οτι θα μου ερθει αλλα θα την δω σε κανενα οχταμηνο.....:lol::lol::lol::lol:

το μπεμπε καλα ειναι, ευτυχως δεν εχω πολλες ανακατοσουρες, βασικα ποτε με πιανει ποτε με αφηνει, την πεμπτη εχω ραντεβου για το πρωτο μας υπερηχογραφημα και μαλλον θα ακουσω καρδουλα.......:D δεν αντεχω μεχρι τοτε ...!

καλη σαρακοστη σε ολα τα κοριτσια!!γιαννα μου τι ωραία που θα ακουσεις την καρδουλα!!!πολυ χαιρομαι για σενα!!αντε....λιγες μερες μεινανε!!!θα περασουν γρηγορα!!!!!!:-P

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ......ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ????

Λίγο περίεργα τα πράγματα κορίτσι!!!! Εχθες το βράδυ μου έριξε κατι σουβλιες κάτω χαμηλά και λέω να την έρχεται!!! Ήπια ενα ντεπον και όλη μέσα σήμερα έχω βάρος χαμηλά κ τίποτα άλλο!!! Μόνο άσπρα υγρά!!!! Τι να πω δεν θέλω να χαρώ γιατί κανονικά περιμένω αύριο!!! Άντε να δούμε!!!!

2kMip2.png

γεια σε ολες τις κουκλες και καλη σαρακοστη !

δεν ειμαι και πολυ ..ενεργη εδω ....οκ ..ειχαμε φυγει κιολα και ξαναγυρισαμε στα ιδια τα καθιερωμενα!

διαβαζω τα νεα σας ,δεν πολυ απανταω ...προσπαθω να μην δωσω και πολυ ..βαση αυτο το μηνα ..και εδω και στο αν θα ερθει και ποτε γονιμεσ κλπ..

τωρα που κουλαρα και απο τις ζαλαδες κλπ..λεω παλι να μην με πιασει πανικοσ!

δεν θελω να με παρεξηγησετε κοριτσακια μου .

θα μπαινω στο πολυυυυ... χαλαρο για να μην πανικοβληθω παλι ..

ξερω γονιμες εχω το αλλο σ/κ ...αν μπορεσω παλι να το "γλεντησω" μια και εινια σ/κ ...στο πιο ..χαλαρο ...

καναμε εχθες ...αλλα λεμε μεχρι πεμπτη να μην ξανακανουμε ,για να παει δειγμα σπερματοσ στο μικροβ. και μετα να κανουμε ..

μπορουμε μετα το δειχμα να εχουμε επαφεσ? σωστα?

ε και βλεπουμε ...παντωσ ..τον αλλο μηνα ...μετα τον αλλο κυκλο μου λεω για σαλπιγγογραφια ..αφου θα εχουμε καια τα αποτελσεμσατα απ το σπερμοδιαγραμμα την αλλη εβδομαδα...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλή σαρακοστή κι απο μένα κοριτσάκια..

Κι εγω αδιαθέτησα σήμερα μια μέρα νωρίτερα οπότε παραδίδω την σκυτάλη μου!!! Περιμένω ευχάριστα απο κάποιο κοριτσάκι!! Έπαθα ενα σοκ ομολογώ το πρωί (ούτε τον αετό μου δεν ευχαριστήθηκα) αλλά τώρα όλα οκ. Cool!!

Ας πιω λοιπόν λίγο κρασάκι κι αυτόν τον μήνα..

Καλή σαρακοστή κι απο μένα κοριτσάκια..

Κι εγω αδιαθέτησα σήμερα μια μέρα νωρίτερα οπότε παραδίδω την σκυτάλη μου!!! Περιμένω ευχάριστα απο κάποιο κοριτσάκι!! Έπαθα ενα σοκ ομολογώ το πρωί (ούτε τον αετό μου δεν ευχαριστήθηκα) αλλά τώρα όλα οκ. Cool!!

Ας πιω λοιπόν λίγο κρασάκι κι αυτόν τον μήνα..

Den thelei stenoxories agapoula!!!! kala kaneis k pineis krasaki!!!!!erxontai kai alloi mines pio anoixiatikoi!!!!

2kMip2.png

Den thelei stenoxories agapoula!!!! kala kaneis k pineis krasaki!!!!!erxontai kai alloi mines pio anoixiatikoi!!!!

Thank you!! Μακάρι, τους περιμένω.. και που στεναχωρήθηκα τι κατάλαβα? τίποτα.. Συνήλθα γρήγορα.. είχα καλούς βοηθούς!!! παμε παρακάτω λοιπόν!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...