Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

πιστευω οτι ως γκαστρουλα..εχεις καλη ευχουλα..μακαρι εκτος των αλλων να γλυτωσω και το χιλιαρικακι...των εξετασεων

ειμαι ευλογημενη τωρα ( ετσι δεν λενε?????) και ποιανει η ευχη μου.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω αυτα λεω να παρω, τα βρηκα στο ιντερνετ 26Ε σε προσφορα. Οσο για τις προσπαθειες εγω κανω καθε μερα, αν ειναι να τυχει θα τυχει!

ακριβως...σημερα που ειμαι φυσιολογικη τα βλεπω ολα καλα...ειδες τι κανει λίγος ηλιος

lGd9p2.png

ακριβως...σημερα που ειμαι φυσιολογικη τα βλεπω ολα καλα...ειδες τι κανει λίγος ηλιος

Καλά τα λες!! Οποτε το τριημερο που θα εχει ηλιοφάνεια, φουλ κεφι.. Κοντεψα να σπασω την τζαμαρια του γραφειου απο τα νευρα που αντι να πινω καφε στον ηλιο ημουν καθισμενη στην παλιοκαρεκλα!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!!!Σημερα ενω ξυπνησα καλοδιαθετη ειδα μια ελαφρια ροζ κηλιδα και φανταστηκα οτι ερχεται η ακατανομαστη την οποια περιμενω την Δευτερα ομως απο τοτε δεν ξαναειχα ουτε λιγο αιμα!διαβασα οτι αυτο οταν συμβαινει την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου μπορει να σημαινει και ευχαριστα γεγονοτα.Σε μενα ομως που εμφανιστηκε 2 μερες πριν?εχετε ακουσει κατι παρομοιο?

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΖ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΕΔΩ......ΜΑΚΑΡΙ!!!!

απο το στομα σου και στου Θεού το αυτι!!!!αν και ο νομος των πιθανοτητων λεει οτι με προειδοποιει η περιοδος!!!:!:

κοριτσια καλησπερα!!!Σημερα ενω ξυπνησα καλοδιαθετη ειδα μια ελαφρια ροζ κηλιδα και φανταστηκα οτι ερχεται η ακατανομαστη την οποια περιμενω την Δευτερα ομως απο τοτε δεν ξαναειχα ουτε λιγο αιμα!διαβασα οτι αυτο οταν συμβαινει την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου μπορει να σημαινει και ευχαριστα γεγονοτα.Σε μενα ομως που εμφανιστηκε 2 μερες πριν?εχετε ακουσει κατι παρομοιο?

Καλησπερα κοκι, αυτο που διαβασες το εχω διαβασει σε παρα πολα sites και εχω ρωτησει και τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ισχυει!! Δεν ειναι μονο την αναμενομενη ημερομηνια αλλα απο μια εβδομαδα μετα την ωορηξια μεχρι τις μερες που περιμενες περιοδο. Μακαρι λοιπον!! Στο ευχομαι ολοψυχα!!

Καλησπερα κοκι, αυτο που διαβασες το εχω διαβασει σε παρα πολα sites και εχω ρωτησει και τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ισχυει!! Δεν ειναι μονο την αναμενομενη ημερομηνια αλλα απο μια εβδομαδα μετα την ωορηξια μεχρι τις μερες που περιμενες περιοδο. Μακαρι λοιπον!! Στο ευχομαι ολοψυχα!!

αχ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Μακαρι...Λιγη αναμονη εχει μεινει...

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι μου μακαρι μακαρι μακαρι!!!!!κι εγω σημερα οπως πηγαινα τη βολτα με τους γονεις ξαφνικα νιωθω σαν να κατουριεμαι επανω μου....χαχαχ...γυριζω σπιτι και κοιταζω στο εσωρουχο μου κιτρινοασπρα υγρα....λες????να εισαι η πρωτη και μετα εγω?????κι εγω πεπεισμενη πως θα μου ερθει η περιοδος ειμαι....αλλα καλυτερα για να ειναι διπλη η χαρα αν δεν ερθει!!!σωστα?????:wink:

2kMip2.png

καλημερα κοριτσακια!!!

ειναι καμια εδω??

εγω εχω ξεχασει το κινητο μου απο παρασκευη στη δουλεια και ειμαι αποκομμενη απο ολους...

σημερα θα κανω την ενεση!!!

lGd9p2.png

καλημερα κοριτσακια!!!

ειναι καμια εδω??

εγω εχω ξεχασει το κινητο μου απο παρασκευη στη δουλεια και ειμαι αποκομμενη απο ολους...

σημερα θα κανω την ενεση!!!

καλημερα angie μου...εγω μονο ειμαι εδω απο οτι φαινεται...ξυπνησα και νωρις....ειχα κατι μικρο αναγουλιτσες....και σηκωθηκα αρον αρον εφαγα κατι και ισιωσα...ποια ενεση θυμισε μου????

2kMip2.png

καλημερα angie μου...εγω μονο ειμαι εδω απο οτι φαινεται...ξυπνησα και νωρις....ειχα κατι μικρο αναγουλιτσες....και σηκωθηκα αρον αρον εφαγα κατι και ισιωσα...ποια ενεση θυμισε μου????[/QUTE]

παιρνω clomiphene κανω pregnyl και μετα βουρ...ελπιζω οτι κανω μωρα!!

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΟΥΛΙΤΣΕΣ?

lGd9p2.png

καλημερα angie μου...εγω μονο ειμαι εδω απο οτι φαινεται...ξυπνησα και νωρις....ειχα κατι μικρο αναγουλιτσες....και σηκωθηκα αρον αρον εφαγα κατι και ισιωσα...ποια ενεση θυμισε μου????[/QUTE]

παιρνω clomiphene κανω pregnyl και μετα βουρ...ελπιζω οτι κανω μωρα!!

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΟΥΛΙΤΣΕΣ?

μακαρι αγαπουλα σου το ευχομαι συντομα πολυ....τωρα για τις αναγουλιτσες...δεν ξερω...καπως ενιωθα εχθες το βραδυ σαν ανατριχιλες χαμηλα στην περιοχη...σαν χασιμο αισθησεων χωρις ομως λιποθυμια....ελπιζω και ευχομαι να μην μου ερθει η κακια αυτη περιοδος....σε κανα δυο μερες θα ξερουμε....παντως για την ωρα ειμαι λιγο στη ζαλουρα....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...