Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κοιτα....1 εβδοαμαδα πριν ...πονουσε κοιλια μου ...στηθοσ πρησμενο ..και πονο ..και στις θηλες.,..που εμενα ποτέ οι θηλες δεν πονανε...

περιμενω αυριο και κοψανε τα συμπτωματα αποτομα ..δλδ ..σημερα δεν νιωθω κατι ..παρα μονο την μεση μου που εχει αρχισει απο χθες...

(αυτο εινια συμπτωμα περιοδου μου )

οι θηλεσ σημερα δεν πονανε..ποναει στηθοσ ...απ την εξω πλευρα...ωσ συνθθωσ αλλ οχι πολυ (απ την μερια στις μασχαλεσ εννοω)

η κοιλια μου οχι

αλαλ απο δευτερα..νομιζα οτι θα μου ρθει ..σημερα...(την δευτερα δλδ ..)και καθε μερα το ιδιο ενιωθα

Α!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

πηγα παλι τωρα μου πηρανε πιεση ...

ειχα ναιμεν πιο χαμηλη...απο χθες...αλληταν παλι ..11.5..,εχθες ειχα 13

οταν εγω εχω παντα...8.5-9 το ανωτερο..

παλι υψηλη ειναι για μενα

κ δεν ξερω γιατι πια?

εσυ τι εχεις? για πεσ μου...

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ 11,5 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΧΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 26 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ 13,15 ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ 11,5 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΧΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 26 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ 13,15 ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ

χααχαχα λεσ? αν εχω απο τωρα πιεση ? στον 5ο μηνα πωσ θα ειμια στα 20???

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

χααχαχα λεσ? αν εχω απο τωρα πιεση ? στον 5ο μηνα πωσ θα ειμια στα 20???

ΚΑΛΕ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΔΗ(Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ0Σ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ

αν κανεισ ετσι για δευτερη εγκυμοσυνη ..στην πρωτη πωσ εκανεσ???χααχαχ

γι απεσ μασ ..πωσ εγινε? αγωνια κλπ?ετσι να ακουσουμε κατι ωραιο ...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΔΗ(Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ0Σ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ

πλακα μου κανεις..γιατι ανεβαινει η πιεση στην εγκυμοσυνη στην αρχη ? δεν το εχω ξανακουσει ...μην με κανεις και ελπιζω...

αν κανεισ ετσι για δευτερη εγκυμοσυνη ..στην πρωτη πωσ εκανεσ???χααχαχ

γι απεσ μασ ..πωσ εγινε? αγωνια κλπ?ετσι να ακουσουμε κατι ωραιο ...

λοιπον εμεις τοτε που εμεινα εγκυος σκεφτομασταν να αρραβωνιαστουμε να φανταστεις και το μαρτιο σπαει το σκουφη αλλα τιποτα μαλλον δεν ημουν σε γονιμες τον επομενο μηνα ακριβως ηταν 13 απριλιου το θυμαμαι σαν τωρα ηταν κυριακη πριντη μεγαλη εβδομαδα και σπαει παλι το σκουφη και τη πρωτο μαγια εμαθα οτι ειμαι εγκυος επειδη εχω παρα πολυ σταθερο κυκλο με μια μερα καθυστερη εκανα τεστ και βγηκε θετικο φαντασου οτι τοτε ουτε χοριακη δεν εκανα πηγα μετα αποο καμια βδομαδα στο γιατρο ειδαμε σακο και μετα ξαναπηγα και ακουσαμε καρδουλα αυτααααα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

πλακα μου κανεις..γιατι ανεβαινει η πιεση στην εγκυμοσυνη στην αρχη ? δεν το εχω ξανακουσει ...μην με κανεις και ελπιζω...

κοιτα εχω μια φιλη και η μαμα της ειχε μια φιλη που προσπαθουσε πολλα χρονια να κανει μωρο εκανε εξωσωματικες αλλα τιποτα μετα τα παρατησε και τελικα εμεινε εγκυος κανονικα με τον αντρα της αυτη ηταν γυρω στα 41 και στην αρχη πριν το μαθει ανεβαζε και αυτη λιγο πιεση μακαρι να σου συμβαινει το ιδιο μπορει να ηταν και τυχαιο δε ξερω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ετσι ....αντε να ειμαστε οι επομενεσ ρε κοριτσι!!!!!!!!

Εγω εχω τσουξιμο στις ρωγες,λίγο παραπάνω πρισμενο στηθος,πονακια χαμηλά κ μέση που πονάει αλλα τα ίδια εχω κ οταν περιμένω περίοδο,κ τσιμπιματακια στη λεκάνη.εχω βέβαια κ δεκατα το βράδυ κυριως!ποναω όμως φαντασου το πρωί έβαλα σερβιετα!!

εντωμεταξυ ξεχασα να πω τοτε ειχα παρει και δυο κιλα πριν το μαθω ετρωγα παλι σα το βοδι μονο αυτο θυμαμαι απο συμπτωμα μετα απο το δευτερο μεχρι το τεταρτο ξερναγα οτι ετρωγα ειχα πεσει και μια φορα στο μπανιο αλλα ολα οκ ο μικρος ομως απο το χτυπημα εκανε σημαδακι απο τοτε που γεννηθηκε μεχρι και τωρα εχει μια μελανια στο ενα του κωλομερακι χαχαχαχ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγω εχω τσουξιμο στις ρωγες,λίγο παραπάνω πρισμενο στηθος,πονακια χαμηλά κ μέση που πονάει αλλα τα ίδια εχω κ οταν περιμένω περίοδο,κ τσιμπιματακια στη λεκάνη.εχω βέβαια κ δεκατα το βράδυ κυριως!ποναω όμως φαντασου το πρωί έβαλα σερβιετα!!

λεμε λεμε λεμε ....ο,τι ειναι ..θα εχει γινει ..εκει μεσα στην κοιλια μασ...

θα δειξει γρηγορα..

εγω σκεφτομαιοτι το ..πολυ κυριε ελεησον το βαριεται κι ο θεος ..

ολο το συζηταμε και σκαμε και αγχωνομαστε ...

και τελικα τζιφος...

εγω τουλαχιστον ..εκει καταληγω...

λεμε λεμε λεμε ....ο,τι ειναι ..θα εχει γινει ..εκει μεσα στην κοιλια μασ...

θα δειξει γρηγορα..

εγω σκεφτομαιοτι το ..πολυ κυριε ελεησον το βαριεται κι ο θεος ..

ολο το συζηταμε και σκαμε και αγχωνομαστε ...

και τελικα τζιφος...

εγω τουλαχιστον ..εκει καταληγω...

να σκεφτεσαι θετικα κ θα ερθει το μπεμπε...:-):-)

S4iNp3.png

BU56p3.png

να σκεφτεσαι θετικα κ θα ερθει το μπεμπε...:-):-)

ετσι μωρε σκεφτομουν θετικα λαστ μανθ ..και τελικα παλι ηρθε...οποτε ..?

σας παρακαλω πειτε μου ειναι δυνατον τοσο νωρίς να εχω εμμηνοπαυση!!! θα τρελαθώ!! ο γιατρός είπε οτι από τα 36 πρεπει να μου ειχε αρχισει.δεν ειχα κανενα προβλημα με την περιοδο. Τωρα που προσπαθω για παιδι...... δεν εχω κλεισει ακομη τα 40. Η FSH ειναι 24 και η οιστραδιολη E2 22. ειναι τοσο χάλια; ; ; ; ειμαι λεει σε κλιμακτηριο. δε μπορω να το πιστεψω......χωρις κανενα συμπτωμα.......icon_confused.gif δηλαδή το θεμα παιδι πρεπει να το ξεχασω; ; icon_sad.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...