Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

μηπως μπορούμε να μάθουμε το όνομα αυτού του ενδοκρινολογου;

Υποκοριστικό?

Recommended Posts

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΡΙΤΑ. ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ............

ωραιο μου ακουγεται το μαγκυ :D

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!

Εχει κάποια μανούλα καμιά ιδέα για υποκοριστικό του Ιωάννης, εκτός από το γνωστό... Γιάννης;

Είναι το όνομα του πεθερού μου, αλλά δε μου αρέσει καθόλου. Πώς μπορώ να τον φωνάζω άραγε?

(όχι τον πεθερό μου, φυσικά...)

Δεν φανταζεσε ποσο σε καταλαβενω!!! Κι εγω τα ιδια ειχα με την δικια μου, αλλα στο τελος Ελισαβετ ειναι ΜΙΑ, η κορη μου! Την πεθερα δεν την αποκαλω με το ονομα και οταν μιλαω γι αυτην ειναι παντα "η μανα του αντρα μου" απλα ειναι σαν ανονιμη για μενα χαχαχα, οχι απο επιλογη, απλα ΔΕΝ μου βγενει να λεω μια που μισω με το ονομα της πολυαγαπιμενης μου κορης, δεν της αξιζει!

Τωρα την κορη μου την φωναζω με ολοκληρο το ονομα αλλα οταν ειναι μπροστα η πεθερα σαν απο μαγεια και εγω και ο συζηγος(!) βγαζουμε χαιδευτικα στο λεπτο, κατι που δεν περιμενα φυσικα!

Οσο για χαιδευτικα... τζάννη ή τζοβαννη (στα ιταλικα και προφεροντε και τα 2 ν) Τζον ή Ιοχαν και οτι αλλο σου βγει στην πορια! μην μασας και αν δεν τον συμπαθεις αυθορμητα καπια στιγμη θα βρεις τη λυση!

Ue8pp3.pngI307p3.png

• 1 χρόνο μετά...

Βοηθεια!!!! την πεθερα μου τη λενε Αφροδιτη, πολυ ωραιο ονομα δε μπορω να πω, απλα η κυρια το παιζει οτι εχει ψυχολογικα προβληματα και οποτε δεν γινεται το χατιρι της, ολοι στο σπιτι περνανε δυσκολες ωρες!!! αφου λοιπον δεν μπορω να κανω αλλιως παρα να της βγαλουμε το ονομα της ψαχνω τουλαχιστον ενα υποκοριστικο γιατι αν για το υπολοιπο της ζωης μου ακουω ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα το παθω εγω το ψυχολογικο στα αληθεια!!!!!!!!! Σκεφτηκα το Φενια αλλα δεν ξερω κατα ποσο κολλαει....

Χα!!!! νομιζα οτι ειμαι μονη μου!!!! εμενα ομως ο αντρας μου θελει να το ακουει το ονομα της μαμακας του.... καλα της το κανεις!!! εγω την αγνοω παντελως!!! τωρα ειναι μικρο το μωρακι μας αλλα ειμαι τοσο πεισματαρα που μπορω να το φωναζω το παιδι μπεμπα μεχρι που θα παει στο λυκειο!!!!!!!! σος!!!! θελω ιδεες αμεσα αλλιωα θα καταστρεψω το βιντεο του γαμου μας και της βαπτισης που θα γινει τελος του χρονου!!!! θα βγαλω τη γλωσσα μου εξω την ωρα που θα λεει ο παπας το ονομα του παιδιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Βοηθεια!!!! την πεθερα μου τη λενε Αφροδιτη, πολυ ωραιο ονομα δε μπορω να πω, απλα η κυρια το παιζει οτι εχει ψυχολογικα προβληματα και οποτε δεν γινεται το χατιρι της, ολοι στο σπιτι περνανε δυσκολες ωρες!!! αφου λοιπον δεν μπορω να κανω αλλιως παρα να της βγαλουμε το ονομα της ψαχνω τουλαχιστον ενα υποκοριστικο γιατι αν για το υπολοιπο της ζωης μου ακουω ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα το παθω εγω το ψυχολογικο στα αληθεια!!!!!!!!! Σκεφτηκα το Φενια αλλα δεν ξερω κατα ποσο κολλαει....

Εγω εχω μία φίλη την βάπτισαν Αφροδιτη και απο μικρη την φωνάζουν Τέτα.....

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...