Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσάκι δείτε αυτό http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/12/2012-mitrikosthilasmoscom-free-download.html

και ανοίξτε οπωσδήποτε το ημερολόγιο θηλασμού θα συγκινηθείτε ταμάλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεερα και απο μενα,δεν μπηκα καθολου το σκ γιατι ειμασταν συνεχεια εξω,κατι οι φιλοι κατι οι γαμοι ,και σημερα ειμαι ενα κινητο πτωμα εχω και τοσες δουλειες και εχει και ζεστη.

κοριτσια ε τους αντρες ειναι δυσκολη περιπτωση,δεν ξερω τι να πω,αλλα σιγουρα μετα το γαμο πιστευω οτι κατι αλλαζει,δεν ξρω αν φταινε οι συνθηκες,αλλα εγω οταν ειμαι στα πολυ χαλια μου σκεφτομαι μεχρι και ειδικο να επισκεφτω.τον αγαπαω τον αντρα μου και πιστευω οτι και κεινος με αγαπαει,αλλα στα 3 χρονια που ειμαστε μαζι,τα 2 παντερμενοι,αλλαξαμε και οι 2. και αν ειμαστε ετσι τωρα πως θα μαστε σε λιγα χρονια; ισως εχετε δικιο που λετε οτι ο γαμος ειναι γυναικεια υποθεση,αλλα πως;

Καλημέρα! Κι εγώ Αγγελικάκι αναρωτιέμαι πώς είναι γυναικεία υπόθεση! Μακάρι να μπορούσα να το χειριστώ.....Οταν τού μπαίνει κάτι στο μυαλό, δεν γίνεται με τίποτα να το αλλάξω. Την χαζομάρα του θα την πει, ο κόσμος να χαλάσει......Πιστεύω πως αν είχε δουλειά θα ήμασταν καλύτερα. Πρώτα- πρώτα θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που λες μαρμίν, ταξίδια, εκδρομούλες, αγορά εσωρούχων κτλ και σίγουρα θα ξεχνιόμουν. Τώρα δεν μας μένει φράγκο......Αυτή τη στιγμή θα πάω να πληρώσω εφορία, οδοντίατρο, δώρο για μία φίλη που παντρεύτηκε, θα φύγει το 200αρι.....Δεν μένει, ρε κορίτσια, ούτε για ένα βρακι!!! Πού να τηην βρούμε την διάθεση με τέτοια ανέχεια; Ξέρω κι εγώ;;;Ισως να είναι καλύτερα που δεν μένω.....Αλλά, ειλικρινά σας μιλάω, αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει να μείνω....Βλέπω την άσχημη ψυχολογία και τα άσχημα οικονομικά και δεν θέλω. Θα ήθελα όμως να έβρισκε μια δουλειά ο άντρας μου, έστω και 300 ευρώ να έπαιρνε, για να ανα΄σαίναμε λί γο......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κορίτσια αφήστε κοιμήθηκα 3:30-6:00 Προσπάθησα να ξανακοιμηθώ στις 8 αλλά δεν τα κατάφερα και τώρα νιώθω σα ζαλισμένο κοτόπουλο. Κορίτσια δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ από μικρή ακούω ότι η γυναίκα κρατάει το σπίτι. Πιστεύω πως όταν υπάρχει αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι τότε η γυναίκα θα βρει τρόπο να φέρει το σύζυγο με τα νερά της αρκεί βέβαια και η ίδια να έχει το κουράγιο. Όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα όπως στις μέρες μας ανεργία, λίγα χρήματα κτλ τότε ακόμη περισσότερο το ζευγάρι πρέπει να είναι ενωμένο κι εμείς αντιμετωπίζουμε προβλήματα αλλά πισμώνω πολλές φορές και δεν θέλω η κρίση και τα οικονομικά να μπουν ανάμεσά μας. Δύσκολο πολλές φορές αν και εμείς δουλεύουμε και οι δύο αλλά από τις τόσες μειώσεις δύσκολα τα βγάζουμε πέρα όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι. Βέβαια πιστεύω ότι και τα οικονομικά να είναι καλά ακόμη και αν δουλεύει ο ένας εάν ο άντρας είναι άνεργος είναι δύσκολο και υπαρχει γκρίνια. Βλέπω το γαμπρό μου που είναι άνεργος και αν και δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα προς το παρόν έχει πάει δύο φορές στο νοσοκομείο και τις δύο όταν έψαχνε για δουλειά και τις δύο φορές δεν είχε τίποτα, τυχαίο; Αν αγαπάτε τους άντρες σας που ξέρω ότι τους αγαπάτε προσπαθείστε να τους σταθείτε και να δείχνετε εσείς αισιόδοξες ακόμακ αι αν δεν είστε. Μάρτζι θυμήθηκα και αυτό που είπε η Νενα ότι όταν πήγε στον ομοιπαθητικό κατάλαβε ότι υποσεινήδητα δεν ήθελε παιδί φοβόταν και σκεφτόταν διάφορα. Κι εγώ πραγματικά τα πρώτα χρόνια δεν ήθελα παιδί το έκανα για τον άντρα μου και αργότερα που έβλεπα ότι αργεί ήθελα γιατί φοβόμουν ότι δεν θα κάνω στην πραγματικότητα λίγο καιρό πριν μείνω ήθελα πραγματικά παιδί και δε με ένοιαζε ούτε η κρίση ούτε τα χάλια οικονομικά μας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πιστευω και γω πως ειτε με λιγα ειτε με πολλα αν το ζυγαρι ειναι ευτυχισμενο τοτε τα προβληματα λυνονται,βεβαια στην κατασταση που ζουμε σημερα ολα πια ειναι διαφοερετικα. εμεις δεν εχουμε δοξα το θεο οικονομικο προβλημα,προς το παρον τουλαχιστον,πιστευω πως αν ειχαμε και απο αυτο ισως να ειχαμε ηδη χωρισει. εμεις ειμαστε διαφορετικοι χαρκτηρες,μεγαλωμενοι διαφορετικα,απο οικογενειες με διαφορετικη νοοτροπια και διαφορετικη αντιληψη για πολλα πραγματα και δυστυχως αν οχι καθημερινα, εβδομαδιαια τουλαχιστον παντα υππαρχει κααποιο θεμα. το κρυβουμε παντα απο τους αλλους και ολοι νομιζουν οτι ειμαστε το τελειο ζευγαρι αλλα δυστυχως,το χασμα υπάρχει και σιγα σιγα νομιζει βαθαινει. και δεν ξερω τι μπορω να κανω γι αυτο....

μαργκί μου, πιστεύω ότι ο αντρούλης σου έχει πολύ χάλια ψυχολογία λόγω της ανεργίας.

δεν ξέρω αν μπορεί να βρει δουλειά..έστω και με ελάχιστα λεφτά απλά για να ασχολείται με κάτι.

όλη μέρα τι κάνει?

αν μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι για να περνά η μέρα πιο εύκολα και πιο ευχάριστα..να ξεχνιέται λίγο..πχ να ασχοληθεί με τη ξυλογλυπτική ή τα ψηφιδωτά ή τελοσπάντων με κάτι που τον ευχαριστεί..για να περνά και η ώρα του πιο ευχάριστα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα Καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά!!!Δευτέρα σήμερα 30η εβδομάδα η Μαριούλα μας 26η εγώ άντε και κοντεύουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!! τι κανετε??? σημερα οπως και καθε δευτερα αλλαζω εβδομαδα (καθε δευτερα τα ιδια γραφω :tongue:) ειμαι 30 εβδομαδων ακριβως:D59 και σημερα.......δεν περνανε οι μερες!!! στις 30 του μηνα μπαινω στον 8ο... αντε να μπω στον 8ο να ξεκινησω να φτιαχνω τη βαλιτσα για το μαιευτηριο εχω ολα τα ρουχαλακια με τις ετικετες στα συρταρακια και δεν χορταινω να τα βλεπω ειναι τοσο μικρουλικα και γλυκουλια!!!

ντεππα μου δενειναι σωστο για το μωρακι που εχω μεσα μ να κλαιω αλλα βρε χαρα μου στο ορκιζομαι δεν το θελω να κλαιω ειναι πανω απο τις δυναμεις μου μην με μαλωνετε:( προσπαθηστε να με καταλαβαιτε:(τοσο καιρο κρατιομουν με νυχια κ με δοντια και δεν εκλαιγα αλλα αυτο το τριημερο ειναι πολυ δυσκολο για εμενα μονο που σκεφτομαι οτι περισυ τετοια μερα το ειχα μεσα μου νεκρο και δεν το ηξερα γινομαι χαλια:(:(:(

μαργκι μου τουλαχιστον τα ξανα βρηκατε αυτο μετραει χαρα μου προσπαθησε να ειστα καλα για οσο περισσοτερο γινεται! χαρα μου λες οτι αν εμενες εγκυος θα εψαχνε για δουλεια δηλαδη τωρα δεν ψαχνει?

τσερρυ μου αφου αυτο σε βοηθαει να βγαινεις τοτε συνεχεια χαρα μου να ξεχνιεσαι και να μην ζαλιζεσαι και εχεις ανακατοσουρες αλλα μην πινεις πολλους πολλους καφεδες γιατι δεν κανει καλο...εσυ και η ντεππα θα γεννησετε την πιο ομορφη εποχη ανοιξη:P

πεπση μου καλως ηρθες :Pεσενα τι δουλεια κανει ο αντρας σου?

αγγελικακι μια χαρα σε βρισκω που δεν σας εχει αγγιξει ακομα η οικονομικη κριση γιατι ολες οι υπολοιπες αποτι καταλαβα ενα θεματακι το εχουμε με τα οικονομικα μας...

μαρμιν μου καλως ηρθες και εσυ μας ελειψες πολυ χαρα μου!!! ενα κιλο ολοκληρος αντρας εγινε ο μπεμπης σου:Pτο κανω και εγω αυτο το να μιλαω μωρουδιστικα στον αντρα μου και καλα οτι του μιλαει το μωρο το εκανα και στην πρωτη μ εγκυμοσυνη:P αχ ασε μαρμιν μ πολυ κλαμα ο αντρας μου δεν ηθελε να παει στην δουλεια σημερα ηταν πολυ λυπημενος που δεν μπορουσε να με κανει να ηρεμησω απο χθες αλλα εχει υπομονη ο καημενος ολο μην κλαις μπεμπα μου μου ελεγε και με αγκαλιαζε και με φιλουσε κοντα σε εμενα του εφευγε κει εκεινου κανενα δακρυ ηθελε και εκεινος να κλαψει αλλα για να μην γινομαι εγω χειροτερα κρατιοταν και σε αυτον κοστισε πολυ ο χαμος του μωρου μας το περιμενε πως και πως χαλια ηταν οταν εγινε οτι εγινε.... μια νοσοκομα τι γυρισε και ειπε στον αντρα μου τοτε???ενας θειος μου τους λεει ντροπη τετοια πραγματα πρωτη φορα τα βλεπω (γιατι περναμε τηλ τον γιατρο απο το βραδυ μας ελεγε ψεματα οτι ερχεται και εκεινος δεν ερχοταν ηρθε την αλλη μερα στις 11 η ωρα κ εστειλε μια νοσοκομα να μου πει ελα να μπεις στο χειρουργειο) και εκεινη τον υπερασπιζε και τις λεει ο θειος μου να ξερεις οτι το θεμα δεν τελειωσε εδω!!! (εγω ετοιμαζομουν να μπω στο χειρουργιο ολοι κλαιγαμε) και τι γυρισε κ ειπε η τσουλα??? αφου το θεμα δεν τελειωσε εδω το μωρο δεν θα σας το δωσουμε!!!:shock: ποιος ειδε τον αντρα μου και δεν το φοβηθηκε!!!!!!!!!!τον ακουσε ολο το νοσοκομειο ενα σας λεω περιπου δεκα αντρες και με το ζορι καταφεραν να τον κρατησουν για να μην της ορμισει!!! μα τα λες αυτα τα πραγματα σε εναν ανθρωπο που ποναει? ακους εκει δεν θα σας δωσουμε το μωρο!και τι θα το εκαναν δηλαδη θα το πεταγαν στα σκουπιδια? της λεει ο αντρας μου καημενη μου οχι απλα θα μου το δωσετε το μωρο αλλα θα το πλυνετε και θα το φροντισετε σαν να ειναι ζωντανο και ετσι και εγινε....

λιλιτακι μου και εσυ αλλαζεις εβδομαδα μαζι μου σημερα:P

λεια λουνα που ειστε???????????

τινγκερμπελ μου εσυ τι κανεις εισαι καλα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!! τι κανετε??? σημερα οπως και καθε δευτερα αλλαζω εβδομαδα (καθε δευτερα τα ιδια γραφω :tongue:) ειμαι 30 εβδομαδων ακριβως:D59 και σημερα.......δεν περνανε οι μερες!!! στις 30 του μηνα μπαινω στον 8ο... αντε να μπω στον 8ο να ξεκινησω να φτιαχνω τη βαλιτσα για το μαιευτηριο εχω ολα τα ρουχαλακια με τις ετικετες στα συρταρακια και δεν χορταινω να τα βλεπω ειναι τοσο μικρουλικα και γλυκουλια!!!

ντεππα μου δενειναι σωστο για το μωρακι που εχω μεσα μ να κλαιω αλλα βρε χαρα μου στο ορκιζομαι δεν το θελω να κλαιω ειναι πανω απο τις δυναμεις μου μην με μαλωνετε:( προσπαθηστε να με καταλαβαιτε:(τοσο καιρο κρατιομουν με νυχια κ με δοντια και δεν εκλαιγα αλλα αυτο το τριημερο ειναι πολυ δυσκολο για εμενα μονο που σκεφτομαι οτι περισυ τετοια μερα το ειχα μεσα μου νεκρο και δεν το ηξερα γινομαι χαλια:(:(:(

μαργκι μου τουλαχιστον τα ξανα βρηκατε αυτο μετραει χαρα μου προσπαθησε να ειστα καλα για οσο περισσοτερο γινεται! χαρα μου λες οτι αν εμενες εγκυος θα εψαχνε για δουλεια δηλαδη τωρα δεν ψαχνει?

τσερρυ μου αφου αυτο σε βοηθαει να βγαινεις τοτε συνεχεια χαρα μου να ξεχνιεσαι και να μην ζαλιζεσαι και εχεις ανακατοσουρες αλλα μην πινεις πολλους πολλους καφεδες γιατι δεν κανει καλο...εσυ και η ντεππα θα γεννησετε την πιο ομορφη εποχη ανοιξη:P

πεπση μου καλως ηρθες :Pεσενα τι δουλεια κανει ο αντρας σου?

αγγελικακι μια χαρα σε βρισκω που δεν σας εχει αγγιξει ακομα η οικονομικη κριση γιατι ολες οι υπολοιπες αποτι καταλαβα ενα θεματακι το εχουμε με τα οικονομικα μας...

μαρμιν μου καλως ηρθες και εσυ μας ελειψες πολυ χαρα μου!!! ενα κιλο ολοκληρος αντρας εγινε ο μπεμπης σου:Pτο κανω και εγω αυτο το να μιλαω μωρουδιστικα στον αντρα μου και καλα οτι του μιλαει το μωρο το εκανα και στην πρωτη μ εγκυμοσυνη:P αχ ασε μαρμιν μ πολυ κλαμα ο αντρας μου δεν ηθελε να παει στην δουλεια σημερα ηταν πολυ λυπημενος που δεν μπορουσε να με κανει να ηρεμησω απο χθες αλλα εχει υπομονη ο καημενος ολο μην κλαις μπεμπα μου μου ελεγε και με αγκαλιαζε και με φιλουσε κοντα σε εμενα του εφευγε κει εκεινου κανενα δακρυ ηθελε και εκεινος να κλαψει αλλα για να μην γινομαι εγω χειροτερα κρατιοταν και σε αυτον κοστισε πολυ ο χαμος του μωρου μας το περιμενε πως και πως χαλια ηταν οταν εγινε οτι εγινε.... μια νοσοκομα τι γυρισε και ειπε στον αντρα μου τοτε???ενας θειος μου τους λεει ντροπη τετοια πραγματα πρωτη φορα τα βλεπω (γιατι περναμε τηλ τον γιατρο απο το βραδυ μας ελεγε ψεματα οτι ερχεται και εκεινος δεν ερχοταν ηρθε την αλλη μερα στις 11 η ωρα κ εστειλε μια νοσοκομα να μου πει ελα να μπεις στο χειρουργειο) και εκεινη τον υπερασπιζε και τις λεει ο θειος μου να ξερεις οτι το θεμα δεν τελειωσε εδω!!! (εγω ετοιμαζομουν να μπω στο χειρουργιο ολοι κλαιγαμε) και τι γυρισε κ ειπε η τσουλα??? αφου το θεμα δεν τελειωσε εδω το μωρο δεν θα σας το δωσουμε!!!:shock: ποιος ειδε τον αντρα μου και δεν το φοβηθηκε!!!!!!!!!!τον ακουσε ολο το νοσοκομειο ενα σας λεω περιπου δεκα αντρες και με το ζορι καταφεραν να τον κρατησουν για να μην της ορμισει!!! μα τα λες αυτα τα πραγματα σε εναν ανθρωπο που ποναει? ακους εκει δεν θα σας δωσουμε το μωρο!και τι θα το εκαναν δηλαδη θα το πεταγαν στα σκουπιδια? της λεει ο αντρας μου καημενη μου οχι απλα θα μου το δωσετε το μωρο αλλα θα το πλυνετε και θα το φροντισετε σαν να ειναι ζωντανο και ετσι και εγινε....

λιλιτακι μου και εσυ αλλαζεις εβδομαδα μαζι μου σημερα:P

λεια λουνα που ειστε???????????

τινγκερμπελ μου εσυ τι κανεις εισαι καλα?

Έχω μείνει άφωνη με τη γαϊδάρα τη νοσοκόμα ντρέπομαι για λογαρισμό της μια που τυγχάνει και συνάδελφος. Ένα είναι σίγουρο το μωράκι σας είναι το μόνο που περνάει καλά τώρα και σας προστατεύει και εσάς και το αδελφάκι του θα είναι ο φύλακας άγγελος του. Υπομονή δύσκολες μέρες αυτές αλλά θα περάσουν να δεις πόσο σύντομα θα κρατάς το νέο σου μωράκι αγκαλιά εμείς έξω από το χορό πολλά λέμε αλλά πιστεύω πως οι περισσότερες στη θέση σου το ίδιο θα κάναμε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Έχω μείνει άφωνη με τη γαϊδάρα τη νοσοκόμα ντρέπομαι για λογαρισμό της μια που τυγχάνει και συνάδελφος. Ένα είναι σίγουρο το μωράκι σας είναι το μόνο που περνάει καλά τώρα και σας προστατεύει και εσάς και το αδελφάκι του θα είναι ο φύλακας άγγελος του. Υπομονή δύσκολες μέρες αυτές αλλά θα περάσουν να δεις πόσο σύντομα θα κρατάς το νέο σου μωράκι αγκαλιά εμείς έξω από το χορό πολλά λέμε αλλά πιστεύω πως οι περισσότερες στη θέση σου το ίδιο θα κάναμε

ασε χαρα μ αφου την γλυτωσε και δεν την σκοτωσε ο αντρας μου πρεπει να αισθανεται πολυ τυχερη!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια μόλις έμαθα κι άλλο "ευχάριστο" Απο τη μισθοδοσία μας λέει έκαναν λάθος με το νεο μισθολόγιο και μας έκαναν λιγότερες κρατήσεις και από σήμερα που πληρωνόμαστε θα μας τα πάρουν αναδρομικά για οχτώ μήνες όλα μαζεμένα από το πρώτο 15θήμερο δηλαδή εγώ υπολόγισμα γύρω στα 250? που σημαίνει στην καλύτερη 150 εγώ και 100 ο σύζυγος 250 έχουμε και τη γιορτή του την Πέμπτη κτλ κι εγώ που υπολόγιζα αυτό το 15θήμερο να κρατήσω κάτι για λογαριασμούς ούτε για να τη βγάλουμε φτάνουν άντε να πεις τώρα τον άντρα μου να ξεκαλέσει τους φίλους του με τίποτα δε θα δεχτεί μόνο που θα τον κακοκαρδίσω τον καημενούλη μια τελευταία ελπίδα έχω όταν θα πάω να πληρωθώ να έχω κάνει λάθος και να μην είναι τόσα πολλά βλέπετε δεν πάω στη δουλειά κι έτσι δεν έχω το χαρτί της μισθοδοσίας.... :|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ασε χαρα μ αφου την γλυτωσε και δεν την σκοτωσε ο αντρας μου πρεπει να αισθανεται πολυ τυχερη!!!

Όντως τυχερή και δε θα είχε και άδικο ο χριστιανός τελικά υπάρχουν πολλοί άκαρδοι άνθρωποι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

και εγώ καλά είμαι..πήραμε κάποιες αποφάσεις και γι αυτό νιώθω πιο ήρεμη..θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα το Νοέμβριο..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...