Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια προσπαθω να μην κλαιω αλλα εκει που καθομαι τσουπ κυλλαει ενα δακρυ δεν προλαβαινω να το σκουπισω και να το παλι:cry: δεν μπορειται να φανταστητε τι κοπο κανω ολο αυτο τον καιρο και ποσο κρατιεμαι για να μην κλαιω αλλα σημερα ξεσπασα:cry:

νενα μου ποιες καλες μερες δυσκοιλιοτητας???καλες μερες το λες εσυ αυτο?καλυτερα δυσκοιλια παρα ευκοιλια!!! παντως κριμα που χασατε το ταξιδακι πατε το επομενο σαββατοκυριακο...περαστικα σου γλυκια μου!

μαργκι μου θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμη αλλα δεν νομιζω να τα καταφερω...η προσπαθεια ομως μετραει!!!;)γιατι καλε δεν φιληθηκατε? μη μου πεις οτι ξεχασε ο αντρας σου οτι εχετε επετειο???

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαργκι μου σου ευχομαι να ειστε παντα μαζι ευτυχισμενοι και ολα σας τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα και του χρονου στην επετειο σας να εχετε και το μωρακι σας μαζι!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κι ομως κοριτσια δεν το χανω το τριημερο θα φυγω σημερα ότι και να γινει ηδη κανω διατροφη με μηλο, μπανανα, ρυζι, τσαι κτλ. Πηρα και το γιατρο και μου ειπε οτι αν θελω μπορω να παρω και ιμοντιουμ. Βεβαια θα το εχω μαζι μου μονο για εκτακτη αναγκη πχ. αν ειμαι καπου εξω και εχω καμια ξαφνική περιπετεια. Απλα σημερα που λεγαμε να παμε 2ο ποδι για μπανιο και μετα στο χωριο θα το κανουμε αναποδα πρωτα στο χωριο και αυριο για μπανιο.

Μargi εχουμε 3 χρονια παντρεμενοι στις 2 προηγουμενες επετειους -που παρεπιπτοντως είχα και γιορτη- τιποτα απολυτως, ουτε δωρο ουτε φιλι ουτε τιποτα. Μετα απο 3 χρονια φετος και δωρο και τριανταφυλλακι και φιλακια και όλα. Δεν πειραζει πηγαινε και δωστου ενα φιλάκι εσυ και πες του χρονια πολλά και ότι για σενα ειναι σημαντική μερα και δεν πρεπει να το ξεχνάει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κι ομως κοριτσια δεν το χανω το τριημερο θα φυγω σημερα ότι και να γινει ηδη κανω διατροφη με μηλο, μπανανα, ρυζι, τσαι κτλ. Πηρα και το γιατρο και μου ειπε οτι αν θελω μπορω να παρω και ιμοντιουμ. Βεβαια θα το εχω μαζι μου μονο για εκτακτη αναγκη πχ. αν ειμαι καπου εξω και εχω καμια ξαφνική περιπετεια. Απλα σημερα που λεγαμε να παμε 2ο ποδι για μπανιο και μετα στο χωριο θα το κανουμε αναποδα πρωτα στο χωριο και αυριο για μπανιο.

Μargi εχουμε 3 χρονια παντρεμενοι στις 2 προηγουμενες επετειους -που παρεπιπτοντως είχα και γιορτη- τιποτα απολυτως, ουτε δωρο ουτε φιλι ουτε τιποτα. Μετα απο 3 χρονια φετος και δωρο και τριανταφυλλακι και φιλακια και όλα. Δεν πειραζει πηγαινε και δωστου ενα φιλάκι εσυ και πες του χρονια πολλά και ότι για σενα ειναι σημαντική μερα και δεν πρεπει να το ξεχνάει.

να πας νενα μου και να περασεις τελεια!!!:P ησουν εγκυος φετος νενα μου στην επετειο σου? εμενα ευτυχως δεν τα ξεχναει αυτα γιατι θα στεναχωριομουν παρα πολυ αν το ξεχνουσε ειναι πολυ σημαντικη μερα και θα με επαιρνε απο κατω αν δεν εδινε καμια σημασια....μιας κ το ανοιξαμε το θεμα εγω εχω επετειο 5 σεπτεμβρη κοντευει κ εμενα η επετειος μου:P μακαρι ολα να ειναι καλα φετος μεχρι εκεινη την ημερα (με εχει πιασει μια τεραστια φοβια μην παθει παλι κατι το μωρακι μου) και να την γιορτασουμε την επετειο μας ομορφα γιατι περισυ την γιορταζαμε με κλαματα οι καημενοι μου πηρε δωρα με εβγαλε για φαγητο αλλα μπουκια δεν πηγαινε κατω απο τη στεναχωρια ειχε μια εβδομαδα που ειχα γεννησει μου μιλαγε στο εστιατοριο κ εγω εκλαιγα με κοιταζαν ολοι καλα καλα :|φετος θα ειναι η δευτερη επετειος γαμου μας αλλα το ξερω καλα οτι δεν τα ξεχναει αυτα γιατι εμεις γιορταζουμε και την ημερα που τα φτιαξαμε και 5 χρονια τωρα δεν την εχει ξεχασει ουτε μια φορα...

μαργκι μου κανε αυτο που σου λεει η νενα μας κανε εσυ την αρχη να ζεσταθει καπως το κλημα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Την θυμήθηκε, από χθες το λέγαμε! Πήγαμε και για καφέ το πρωί, αλλά πολύ χλιαρά πράγματα. Είμαστε κάπως.....Εμένα με τσάντισε χθες το βράδυ, γιατί έλεγε κάτι μπούρδες στην μάνα μου για την οικονομική κρίση! Ελεγε πως του χρόνου θα με απολύσουν και αν γίνει αυτό θα πάμε Αυστραλία!!!! Μιλούσε σαν να ήμασταν οι χειρότεροι εχθροί.....Δεν είπα τίποτα, αλλά με χάλασε πολύ όλο αυτό, με συνέπεια να μην πολυμιλάω και το πρωί που σηκώθηκα δεν του είπα τίποτα! Μετά στον καφε, μού είπε ένα ξερό "χρονια πολλά", του είπα κι εγώ "με καλά μυαλιά" και από εκεί και πέρα τίποτα.....Είναι χάνος, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται....Δεν του κόβει να πάει να πάρει ένα τραντάφυλλο να φέρει κι όλο νεύρα και κακό είναι......Εχω που έχω την στενοχώρια, έχω κι αυτόν να με τσαντ'ιζει....Καθόλου δεν νιώθω να γιρτάζω σήμερα.....Ολα τα προηγούμενα χρόνια κάτι θα κάναμε....Η θα μαγείρευα, ή θα πηγαίναμε καμία εκδρομή....Σήμερα πήρα φαί από την μάνα μου (ούτε να μαγει΄ρεψω δεν ήθελα), ήπιαμε έναν καφέ της παρηγοριάς και δεν θα κάνουμε τίποτα άλλο. Η ανεργία, η ανέχεια, οι δυσκολίες όλες μαζεμένες μάς έκαναν πολύ νευρικούς........Μην νομίζετε, κι εγώ καμία όρεξη δεν έχω να πάω να τον φιλήσω......Σιγά.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Την θυμήθηκε, από χθες το λέγαμε! Πήγαμε και για καφέ το πρωί, αλλά πολύ χλιαρά πράγματα. Είμαστε κάπως.....Εμένα με τσάντισε χθες το βράδυ, γιατί έλεγε κάτι μπούρδες στην μάνα μου για την οικονομική κρίση! Ελεγε πως του χρόνου θα με απολύσουν και αν γίνει αυτό θα πάμε Αυστραλία!!!! Μιλούσε σαν να ήμασταν οι χειρότεροι εχθροί.....Δεν είπα τίποτα, αλλά με χάλασε πολύ όλο αυτό, με συνέπεια να μην πολυμιλάω και το πρωί που σηκώθηκα δεν του είπα τίποτα! Μετά στον καφε, μού είπε ένα ξερό "χρονια πολλά", του είπα κι εγώ "με καλά μυαλιά" και από εκεί και πέρα τίποτα.....Είναι χάνος, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται....Δεν του κόβει να πάει να πάρει ένα τραντάφυλλο να φέρει κι όλο νεύρα και κακό είναι......Εχω που έχω την στενοχώρια, έχω κι αυτόν να με τσαντ'ιζει....Καθόλου δεν νιώθω να γιρτάζω σήμερα.....Ολα τα προηγούμενα χρόνια κάτι θα κάναμε....Η θα μαγείρευα, ή θα πηγαίναμε καμία εκδρομή....Σήμερα πήρα φαί από την μάνα μου (ούτε να μαγει΄ρεψω δεν ήθελα), ήπιαμε έναν καφέ της παρηγοριάς και δεν θα κάνουμε τίποτα άλλο. Η ανεργία, η ανέχεια, οι δυσκολίες όλες μαζεμένες μάς έκαναν πολύ νευρικούς........Μην νομίζετε, κι εγώ καμία όρεξη δεν έχω να πάω να τον φιλήσω......Σιγά.....

καλα γιατι τα ελεγε αυτα γιατι να σε απολυσουν μαργκι μου ενταξει τα οικονομικα της χωρας ειναι χαλια αλλα γιατι να απολυσουν συγκεκριμενα εσενα και το λεει με τοση σιγουρια??? οταν λες οτι μιλαγε σαν να ησασταν εχθροι? εγω λεω μαργκι μου δωσε τοσο στην οργη και πηγαινε να του μιλησεις λιγο να σπασει ο παγος και το βραδακι να βγητε για φαγητο η επετειος σας ειναι πρεπει να το γιορτασετε μετα θα πρεπει να περασει ξανα ενας ολοκληρος χρονος για να ερθει παλι αυτη η μερα γι'αυτο προσπαθησε να την περασετε οσο πιο ομορφα μπορειτε:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

σε λιγα λεπτα φευγουμε θα τα ξαναπουμε την Τεταρτη!!!!

Margi μου μου θυμιζει τον δικο μου σε πολλα απο αυτα που λες. Αλλα αν θελει μια να σε τρελανει αυτος εσυ μπορεις να τον τρελανεις δεκα. Επρεπε να του πεις "γιατι οχι? Μια χαρα ειναι και στην Αυστραλία και εκει θα βρεις δουλεια εσυ και θα καθομαι εγώ" μην σε παιρνει απο κατω εχει ανασφαλειες που δεν μπορει να σου προσφερει πολλα αυτη τη στιγμη και αντιδρα ασχημα. Ας τον και κοιτα να κανεις κατι για το ευατο σου. Πες του επισης ότι εχεις μια φιλη στην Χαλκιδική που σου προτεινε καποιο Σκ να σε φιλοξενησει οποτε αν σου τη δωσει θα φυγεις και θα τον αφησεις μονο του με τα νευρα του. Α και η προσκληση ισχυει!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

γεια σας ομορφουλες!!!!!!

ΜΑΡΓΚΥ χρονια πολλα να τα εκατοστησετε με τον αντρουλη σου και του χρονου να εχετε και το μωρακι σας αγκαλιτσα σου ευχομαι να ειστε τοσο απασχολημενοι μαζι του που να μην εχετε χρονο ουτε χρονια πολλα να πειτε μεταξυ σας!!!!!!!!

ΝΕΝΑ εσυ περιγραφεις πως εισαι με την ιωση εμενα που ειναι ετσι η καθημερινοτητα μου τι να πω????????μην πτοησε πηγενε την εκδρομουλα σου καλα να περασετε και μολις γυρησετε θελω καποιες πληροφοριες!!λεμε να ερθουμε κι εμεις την επομενη εβδομαδα προς τα μερη σου..που να παμε που να μεινουμε που εχει παραλιες οπως καταλαβαινεις δεν εχουμε ξαναρθει και δεν εχουμε ιδεα!!!

ΠΕΠΣΙ εισαι εκδρομη στο Ναυπλιο και δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις απο το να μπαινεις εδω?????καλε απολαυσε το Ναυπλιο και τον αντρουλη σου!!!!!!

και αφηνω τελευταια την ΜΑΡΙΟΥΛΑ............φανταζομαι πως αυτο που περασες ηταν πολυ σκληρο αν σου πω πως σε καταλαβαινω θα ειναι ψεματα...ειμαι ομως σε θεση να καταλαβαινω πως η ασχημη ψυχολογια και τα κλαματα κανουν πολυ κακο στο μωρακι που εχει μεσα σουαυτη την στιγμη το οποιο ειναι καλα και περιμενει σε λιγες μερες να βρεθει στην αγκαλια της μανουλας του....θεωρεις οτι ειναι σωστο αυτο που του κανεις????μηπως ειναι λιγο αδικο γι αυτο????????κατσε και σκεψου το!!!!!!

που ειστε οι υπολοιπες??????καλα θυμαμαι πως καποιες τυχερες θα πηγαιναν διακοπουλες αλλα αυτες που δεν εχουν παει???????αληθεια η ΜΑΡΜΙΝ δεν γυρησε ακομα????????ΤΣΕΡΡΥ ολα καλα??????????????ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ???????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλα γιατι τα ελεγε αυτα γιατι να σε απολυσουν μαργκι μου ενταξει τα οικονομικα της χωρας ειναι χαλια αλλα γιατι να απολυσουν συγκεκριμενα εσενα και το λεει με τοση σιγουρια??? οταν λες οτι μιλαγε σαν να ησασταν εχθροι? εγω λεω μαργκι μου δωσε τοσο στην οργη και πηγαινε να του μιλησεις λιγο να σπασει ο παγος και το βραδακι να βγητε για φαγητο η επετειος σας ειναι πρεπει να το γιορτασετε μετα θα πρεπει να περασει ξανα ενας ολοκληρος χρονος για να ερθει παλι αυτη η μερα γι'αυτο προσπαθησε να την περασετε οσο πιο ομορφα μπορειτε:P
Marioula, εμείς οι εκαπιδευτικοί θα περάσουμε πολύ σύντομα από αξιολόγηση! Ενώ λένε πως δεν θα απολύσουν αυτούς που δεν θα τα πάνε καλά, κανείς δεν τους πιστεύει......Ετσι, λοιπόν, πολλές φορές πάνω στις συζητήσεις μας με τον άντρα μου, το συζητάμε κι αυτό το ενδεχόμενο! Χθες όμως ο τρόπος που το είπε ήταν επιθετικός.....Σαν να ήθελε να την πει στην μάνα μου, η οποία έλεγε εκείνη την στιγμή πως αυτή στα νιάτα της έτρεχε κι έβρισκε δουλειά! Ε, πετάγεται κι αυτός και λέει αυτές τις βλακείες που σας είπα. Και τα έλεγε με τόση οργή! δεν έδωσα συνέχεια γιατί καταλαβα πως τσαντίστηκε με την μάνα μου. Θεωρεί πως όλοι του πετάνε σπόντες επειδή δεν δουλεύει. Κακιώνει και αντιδρά......Και είναι γενικώς απότομος. Ολο εκνευρίζεται.....Κι ήταν τόσο γλυκός πιο παλιά! Είχε τη δουλειά του, δεν ζήλευε κανέναν. Ολη μέρα στο σπίτι είναι....Αλλά έπρεπε να του πω αυτό που λέει η Νένα....Τεσπα.....Εντάξει, τα ξαναβρήκαμε, αλλά για πόσο πάλι; Μέχρι να τσαντιστεί πάλι με κάτι απλό. Μέχρι να ακούσει ότι κάποιος βρήκε δουλειά ή κάποια έμεινε έγκυος! Αρχίζει....."Βέβαια, αλλού τα στέλνει, εμείς είμαστε οι χειρότεροι άνθρωποι στον κόσμο"........Πώς με έχουν κουράσει όλα αυτά! Ημασταν τόσο ευτυχισμένοι! Και τώρα, τρωγόμαστε με το παραμικρό......Σας μιλάω ειλικρινά : μετά το εξωμήτριο και την ανεργία που μας χτύπησε όλα άλλαξαν. Και η αδυναμία να κάνουμε παιδί πολύ μας έχει κοστίσει:( Να είχε τουλάχιστον μια δουλειά!!! Αν έμενα έγκυος τώρα, δεν θα τρέχαμε στα κουτσοχώρια. Θα μέναμε σπίτι μας και θα έψαχνε εδώ για καμιά δουλειά. Εκεί σιγα να μην βρει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κοριτσάρες όλα καλά????ήμουν λίγο απασχολημένη αυτές τις μέρες γιατι διαπίστωσα ότι΄οταν ειμαι με κοσμο ειμαι καλυτερα και οπως καταλαβαίνετε δεν έβαλα κ@λο μέσα!!!

Νένα περαστικά σου κοριτσάρα μου και την εκδρομή μην την χάνεις...πάνε στο χωριό και αν δεν εισαι καλά κάτσε εκεί!!!θα αλλάξεις παραστάσεις και αυτο καμιά φορά φτάνει...

μαριούλα μου!!!!αχ κοριτσάκι μου δεν μπορώ να πω οτι σε καταλαβαίνω εφόσον δεν έχω περάσει κάτι παρόμοιο αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράς έτσι γιατι και γώ έτσι θα ήμουν είμαι σίγουρη...προσπάθησε όσο μπορείς να επικεντρωθείς στον πρίγκηπά σου που κάθε φορά που κλαίς κλαίει και αυτός μαζί σου....

μάρτζι υπομονή σε όλα...δυστυχώς αυτά ειναι τα αποτελεσματα μιας οικονομικής κρίσης και ειδικά σστην χώρα μας που έχουν μάθει οι άντρες οτι ειναι άξιοι μόνο αν δουλεύουν και φέρνουν λεφτά στο σπίτι....πρέπει να του συμπαρασταθείς!!!περνάει δυσκολά γιατι όντως εκτός απο παιδί δεν έχει δουλεια...εσύ τουλάχιστον έχεις δουλεια...

ντέππα ο Θεός ειναι εδώ για ΟΛΟΥΣ!!!τις μεγαλύτερες αποφάσεις τις πέρνει Αυτος...

εγώ κοριτσια οπως σας είπα διαπίστωσα οτι οι ανακατωσούρες που νιώθω έιναι απο την ζέστη!!!!τα απογεύματα ειμαι κάπως καλύτερα και όταν έχω κόσμο ξεχνιέμαι και δεν τις θυμάμαι καθόλου!!!τρέχω απο καφε σε καφε τί να κάνω????σήμερα πάλι θα έχω κόσμο στο σπίτι...και χθες ειχα και προχθές....άντε να περάσει το πρώτο 3μηνο...μετά πιο εύκολο μου φαίνεται...παρ'όλα αυτα τρώω μόνο φιδέ χωρίς ζουμί, πατάτες βρασμένες, παξιμάδια, μπανάνες, ροδάκινα και με έχει πιάσει μια μανία για τουρσιά και ελιές.....ανεπανάληπτη!!!!σήμερα όμως τόλμησα και 2 τηγανιτές πατάτες και 2 κουταλιές παγωτό!!!δεν ειναι προοδος???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσάρες όλα καλά????ήμουν λίγο απασχολημένη αυτές τις μέρες γιατι διαπίστωσα ότι΄οταν ειμαι με κοσμο ειμαι καλυτερα και οπως καταλαβαίνετε δεν έβαλα κ@λο μέσα!!!

Νένα περαστικά σου κοριτσάρα μου και την εκδρομή μην την χάνεις...πάνε στο χωριό και αν δεν εισαι καλά κάτσε εκεί!!!θα αλλάξεις παραστάσεις και αυτο καμιά φορά φτάνει...

μαριούλα μου!!!!αχ κοριτσάκι μου δεν μπορώ να πω οτι σε καταλαβαίνω εφόσον δεν έχω περάσει κάτι παρόμοιο αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράς έτσι γιατι και γώ έτσι θα ήμουν είμαι σίγουρη...προσπάθησε όσο μπορείς να επικεντρωθείς στον πρίγκηπά σου που κάθε φορά που κλαίς κλαίει και αυτός μαζί σου....

μάρτζι υπομονή σε όλα...δυστυχώς αυτά ειναι τα αποτελεσματα μιας οικονομικής κρίσης και ειδικά σστην χώρα μας που έχουν μάθει οι άντρες οτι ειναι άξιοι μόνο αν δουλεύουν και φέρνουν λεφτά στο σπίτι....πρέπει να του συμπαρασταθείς!!!περνάει δυσκολά γιατι όντως εκτός απο παιδί δεν έχει δουλεια...εσύ τουλάχιστον έχεις δουλεια...

ντέππα ο Θεός ειναι εδώ για ΟΛΟΥΣ!!!τις μεγαλύτερες αποφάσεις τις πέρνει Αυτος...

εγώ κοριτσια οπως σας είπα διαπίστωσα οτι οι ανακατωσούρες που νιώθω έιναι απο την ζέστη!!!!τα απογεύματα ειμαι κάπως καλύτερα και όταν έχω κόσμο ξεχνιέμαι και δεν τις θυμάμαι καθόλου!!!τρέχω απο καφε σε καφε τί να κάνω????σήμερα πάλι θα έχω κόσμο στο σπίτι...και χθες ειχα και προχθές....άντε να περάσει το πρώτο 3μηνο...μετά πιο εύκολο μου φαίνεται...παρ'όλα αυτα τρώω μόνο φιδέ χωρίς ζουμί, πατάτες βρασμένες, παξιμάδια, μπανάνες, ροδάκινα και με έχει πιάσει μια μανία για τουρσιά και ελιές.....ανεπανάληπτη!!!!σήμερα όμως τόλμησα και 2 τηγανιτές πατάτες και 2 κουταλιές παγωτό!!!δεν ειναι προοδος???

αυτο που λες ειναι αληθεια μου το ειχε πει η γυναικολογος μου πριν καν ξεκινησουν οι ναυτιες μου...μου λεει λοιπον μια μερα ''να ξερεις πως αν μεινεις εγκυος και νιωσεις ναυτιες-αναγουλες να βγαινεις εξω να εισαι με κοσμο και να κανεις οτι σε κανει να νιωθεις ομορφα σε καμια περιπτωση μην καθησεις σπιτι θα ειναι χειροτερα δεν ειναι ιωση ειναι θεμα ψυχολογιας''αρχιζουν καποια στιγμη πριν το τεστ οι ναυτιες συνηθως το απογευμα εκεινη την ωρα ετοιμαζομουν επιτοπου και βγαιναμε με τον αντρα μου βολτες γυρνουσαμε ολες τις παραλιες με το κλιματιστικο στο αυτοκινητο και μολις βραδιαζε καθομασταν με παρεα εξω ετσι οταν γυρνουσα στο σπιτι ηταν πολυ αργα και μου ειχαν περασει ολα....καποια στιγμη το συζητησα και με την μαμα μου η οποια ομως ειχε εμετους μεχρι να γεννησει και αυτη μου ελεγε πως οταν ηταν μεσα στο σπιτι της βρωμουσαν τα παντα και δεν αντεχε ενω οταν εβγαινε εξω ηταν ολα μια χαρα!!!σιγουρα παιζει ρολο και η ζεστη ευτυχως σε λιγο θα χειμωνιασει και θα νιωθουμε καλυτερα(εζησα να το πω κι αυτο)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσακια γυρισα κ εγω.η εκδρομη μας ανανεωσε.εστω κ 2 μερες μου φανηκανε σαν 10ημερο διακοπων. Α ρε μαργκι πως σε καταλαβαινω! Τα ιδια περναμε. Χρονια σας πολλα κ του χρονου να γιορτασετε παρεα με το μωρακι σας κοριτσακι μου! τα ιδια συζητουσα κ εγω με τον δικο μου την παρασκευη κατοπιν των εξελιξεων κ ενιωθα τοσο απογοητευμενη κ αδυναμη που μου οριζουν οι αλλοι την ζωη.δεν ξερω πλεον πως θα αντιδρασω.σκεφτομαι μεχρι κ παραιτηση.δεν αντεχω αλλο εδω.θελω να φτιαξω τη ζωη μας!

Καλημέρα, γύρισα κι εγώ σας διάβαζα αλλά δεν έβρισκα χρόνο να γράψω. Λείψαμε μία εβδομάδα (15-22) αλλά με το που γυρίσαμε μας περίμεναν δουλειές με φούντες αφήστε που ο αντρούλης μου είχε άδεια ακόμη δυο μέρες κι έτσι τον εκμεταλλεύτηκα. Επίσης την Πέμπτη γιορτάζει και θα έρθουν κάποιοι φίλοι του οπότε καταλαβαίνετε... Επίσης όταν κάθεται περνάμε το χρόνο μας μαζί οπότε μόνο να σας διαβάσω προλάβαινα.

Την Τετάρτη πήγαμε για υπέρηχο και το μωράκι μας είναι ήδη ένα κιλό:tongue:! Όλα είναι καλά:P Στις διακοπούλες μας απέκτησα κι άλλη συνήθεια μιλάει το μωράκι μας στον μπαμπά του. Λέει πχ μπαμπά, μπαμπά δώσε ένα φιλάκι τη μαμά, ή μπαμπά, μπαμπά κι εγώ θέλω φιλάκι κτλ και εννοείται πως μιλάω εγώ με μωρουδίστικη φωνή. Ο άντρας μου κάθε φορά που τον κάνω έτσι σκάει στα γέλια μέχρι και τα αυτιά του γελάνε και ρίχνουμε πολύ γέλιο και οι δύο. Εγκυούλες αν δεν το κάνατε ακόμη δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε.

Μαριούλα ξεκινάω από σένα γιατί είσαι η μικρότερη, τώρα άρχισα να καταλαβαίνω πως νιώθεις που αισθάνομαι συνέχεια το μωράκι μου και δε σου κρύβω ανυπομονω να γεννήσω για να μην του συμβεί τίποτα. Όταν περάσουν λίγες ώρες χωρίς να το νιώσω αρχίζω και ανησυχώ. Σήμερα μάλιστα κουνούσα την κοιλιά μου για να το κάνω να κουνηθεί και τα κατάφερα! Ενώ είναι τόσο όμορφο να το έχω μέσα μου ωστόσο το μόνο που με ανησυχεί είναι μη συμβεί κάτι κακό πόσο μάλλον σ' εσένα που σου συνέβη κι όλας. Όμως Μαράκι μου τώρα έχεις μια άλλη ψυχούλα που μεγαλώνει μέσα σου και πρέπει να κάνεις ότι μπορείς για να είναι καλά. Είμαι σίγουρη ότι και το μωράκι σου από τον ουρανό αυτό θα θέλει, να φροντίζεις το αδελφάκι του. Αρκετά το έκλαψες κι έχεις καιρό όταν με το καλό γεννήσεις να το κλάψεις κι άλλο. Γι' αυτό όποτε θα έρχεται το δάκρυ θα σηκώνεσαι και θα φεύγεις, πήγαινε στη μαμά σου σε φίλη κάνε ότι σε ευχαριστεί για να ξεχαστείς. Σε λίγο καιρό θα έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα και μόνο αυτό πρέπει να σκέφτεσαι.

Λεία που χάθηκες εσύ; Κρίμα για το αρνητικό αποτέλεσμα αλλά πιστεύω πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα η θετική γραμμή στο τεστ θα είναι αληθινή.

Μάρτζι κι εγώ ακριβώς πέντε χρόνια παντρεμένη τον Ιανουάριο που μας πέρασε και χωρίς προφυλάξεις και με περιόδους έντονων προσπαθειών και μετά από δύο μήνες (από την επέτειο) έμαθα τα ευχάριστα. Εύχομαι και σε σένα να είναι κοντά η στιγμή αυτή. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι αλλά προσπάθησε να μην εξαρτάς όλη σου την ζωή από αυτό. Εμείς με τον άντρα μου ευτυχώς ήμασταν αγαπημένοι και λέγαμε και το πιστεύαμε πως ακόμη και να μην κάνουμε παιδάκια θα γεράσουμε μαζί. Σκέψου πως υπάρχουν πολλές που παντρεύτηκαν κάποιον απλά και μόνο για να κάνουν παιδιά και τελικά ούτε παιδιά έκαναν και φορτώθηκαν και κάποιον που δεν ήθελαν. Εσύ τουλάχιστον παντρεύτηκες τον άνθρωπο που αγαπάς να σκέφτεσαι πως όλο αυτό είναι απλά μια δοκιμασία που σύντομα θα περάσει και μην αφήσεις να καταστρέψει τη σχέση σας. Ο γάμος δυστυχώς η ευτυχώς είναι γυναικεία υπόθεση. Ο άντρας σου έχει όλα τα δίκια γιατί είναι δύσκολη η ανεργία ειδικά για αυτούς. Νομίζω πως πρέπει να πάρεις το χρόνο σου και να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις με κάποιο τρόπο και να μην τα βλέπεις όλα απαισιόδοξα δεν ξέρω πως, κλαίγοντας όσο το έχεις ανάγκη, φεύγοντας κάπου μόνη σου για λίγο καιρό, μιλώντας σε κάποιον πχ ιερέα πάντως κάτι πρέπει να κάνεις. Δεν ξέρω αλλά σε σκεφτομαι πολύ και προσεύχομαι σύντομα να γίνει και σε σένα το θαύμα και στις υπόλοιπες φυσικά. Τώρα που είμαι έγκυος νιώθω πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια πέρασα χρόνο με τον άντρα μου πηγαίνοντας εκδρομούλες και κάνοντας πράγματα που δεν θα μπορούμε τώρα με το μωρό. Όσο για την επέτειο ποτέ δεν είναι αργά να τη γιορτάσετε. Άλλωστε κι εμείς δεν κάναμε κάτι σπουδαίο ο άντρας μου μ' έφερνε λουλούδια συνήθως τριαντάφυλλα εγώ τίποτα αλλά αγόραζα πάντα κάτι καινούριο πχ νυχτικάκι κι εσώρουχο και θυμόμασταν την πρώτη νύχτα του γάμου μας:tongue: Χρόνια σας πολλά κι εύχομαι σύντομα μανούλα.

Χρόνια πολλά και σε όσες γιόρταζαν ή είχαν επέτειο. Να τα εκατοστήσετε και να είστε ευτυχισμένες με τους άντρες σας και με τα παιδάκια σας και όσες προσπαθείτε ακόμα σύντομα εγκυούλες. Τόσες ευχές απ' όλες μας σίγουρα θα πιάσουν!:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...