Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αγαπες κι εγω φευγω αυριο θα παμε στο χωριο του αντρα μου στο βου7νό 3 μερες για ξεςκουραση. Μου λειπει υπνος με τις κωλοδουλιες όλο το καλοκαιρι αγανακτησα πια....Θα επιστρεψω την Τεταρτη.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ που με στηριζετε!!!

λιλιτακι και νενα μου καλα να περασετε στις συντομες διακοπουλες σας!!!

σημερα ηρθαν κατι σεντονακια που παραγγειλα απο την σελιδα που σας εβαλα εδω πριν λιγες μερες κοριτσια φοβερα και απο ποιοτητα πολυ καλα!!! ειχα σεντονακια απο το πρωτο μ μωρο αλλα τα βρηκα και αυτα σε πολυ οικονομικες τιμες και παραγγειλα μερικα βγηκαν πολυ καλα εγκυουλες να παραγγειλετε και εσεις απο αυτη την σελιδα δεν εχει μονο σεντονακια απ'ολα τα βρεφικα εχει

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα, είδα τη σελίδα που μας έδωσες κι έκατσα μία ώρα να χαζεύω!!!

Αμάν, ρε κορίτσια, πότε θα μείνω κι εγώ έγκυος;;;Θέλω τόσο πολύ ένα μωρό! Τα βράδια και το πρωί που ξυπνάω παιρνούν κάτι σκέψεις αρνητικές από το μυαλό μου.....Τη μέρα είμαι καλά, αλλά τα βράδια, ειδικά αν ξυπνήσω μέσα στη νύχτα, αφήστε......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαριούλα, είδα τη σελίδα που μας έδωσες κι έκατσα μία ώρα να χαζεύω!!!

Αμάν, ρε κορίτσια, πότε θα μείνω κι εγώ έγκυος;;;Θέλω τόσο πολύ ένα μωρό! Τα βράδια και το πρωί που ξυπνάω παιρνούν κάτι σκέψεις αρνητικές από το μυαλό μου.....Τη μέρα είμαι καλά, αλλά τα βράδια, ειδικά αν ξυπνήσω μέσα στη νύχτα, αφήστε......

μαργκι μου μην αφηνεις τις αρνητικες σκεψεις να σου χαλανε τη διαθεση θα μεινεις εγκυουλα και μωρακι δικο σου θα εχεις στην αγκαλιτσα σου συντομα........μην πεφτεις!!! δεν ειπαμε οτι θα σηκωθεις και θα συνεχισεις??? αυτος που επιμενει νικα!!!:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Σας μιλάω ειλικρινά : δεν το ελέγχω τα βράδια! Με το που πέφτω για ύπνο είμαι μια χαρά. Αν ξυπνήσω όμως στη διάρκεια της νύχτας, ξέρετε πώς το σκέφτομαι; Για τα δύο λεπτά που είμαι ξύπνια, θα αγχωθώ όσο δεν αγχώνομαι όλη την ημέρα......

Αυριο κλείνουμε 5 χρόνια παντρεμένοι......Βλέπω φίλες μου που παντρευτήκαμε μαζί ή και πιο μετά κάποιες από αυτές να έχουν δύο παιδάκια κι εγώ ακόμη προσπαθώ.....Πληγώνομαι τόσο πολύ! Να γινόταν και σε μένα ένα θαύμα σαν αυτό που έγινε σε σένα, νένα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Σας μιλάω ειλικρινά : δεν το ελέγχω τα βράδια! Με το που πέφτω για ύπνο είμαι μια χαρά. Αν ξυπνήσω όμως στη διάρκεια της νύχτας, ξέρετε πώς το σκέφτομαι; Για τα δύο λεπτά που είμαι ξύπνια, θα αγχωθώ όσο δεν αγχώνομαι όλη την ημέρα......

Αυριο κλείνουμε 5 χρόνια παντρεμένοι......Βλέπω φίλες μου που παντρευτήκαμε μαζί ή και πιο μετά κάποιες από αυτές να έχουν δύο παιδάκια κι εγώ ακόμη προσπαθώ.....Πληγώνομαι τόσο πολύ! Να γινόταν και σε μένα ένα θαύμα σαν αυτό που έγινε σε σένα, νένα μου!

κατ αρχην θελω να σου ευχηθω να γινει οπως λες το θαυμα και να εχεις την τυχη της Νενας μας!!!!!!επισσης θελω να σου πω οτι ξερω πολυ καλα πως ειναι να νυσταζεις να προσπαθεις να κοιμηθεις και να μην τα καταφερνεις γιατι σε τριγυριζουν ασχημες σκεψεις ομως εχω να σου πω πως το να εισαι εγκυος και να ξυπνας μεσα στη νυχτα και να σκεφτεσαι τι θα ηταν καλυτερο να κανεις για το η τα μωρακια σου ειναι πολυ πιο βασανιστηκο και θα το ζησεις οταν με το καλο μεινεις εγκυουλα επισσης θελω να σου πω να μην σχεδιαζεις και κανεις ονειρα για οταν θα μεινεις εγκυος και για οταν θα γεννησεις γιατι μπορει να μην σου βγουν οπως τα υπολογιζεις και να απογοητευτεις!!!!!!!!!!!!!δεν θα εγκαταλειψεις τον αγωνα σου για κανενα λογο αλλα οσο δεν εισαι εγκυουλα απολαυσε την καθε στιγμη οσο μπορεις σαν να ειναι η τελευταια ξενοιαστη στιγμη σου!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαργκι μου σου ευχομαι το θαυματακι σου να γινει συντομα!!!τωρα θα κοντευουν οι γονιμες σου μερες ετσι δεν ειναι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

ντεππουλα πολυ ομορφο και το 2ο τικερακι που εβαλες:P πριν μηνες ετσι φαινοταν και εμενα το μωρακι μου στο δικο μου τικερακι τωρα αλλαξε μεγαλωσε πολυ:Pποτε ηταν που ηταν και το δικο μου μωρο στο τικερακι διπλα στις 5 εβδομαδες και τωρα την δευτερα θα ειμαι 30 ευδομαδων ακριβως και μετα εμειναν ακομα 8 εβδομαδες:D πωπω δεν το πιστευω οτι οι 8 εβδομαδες μου φαινονται αιωνας τοσοι μηνες περασαν τωρα βρηκε να κολλησει ο χρονος και να μην περνα!!!!!ξερω ξερω σας εχω κουρασει:oops:

83tdp2.pngcWE4p3.png

κατ αρχην θελω να σου ευχηθω να γινει οπως λες το θαυμα και να εχεις την τυχη της Νενας μας!!!!!!επισσης θελω να σου πω οτι ξερω πολυ καλα πως ειναι να νυσταζεις να προσπαθεις να κοιμηθεις και να μην τα καταφερνεις γιατι σε τριγυριζουν ασχημες σκεψεις ομως εχω να σου πω πως το να εισαι εγκυος και να ξυπνας μεσα στη νυχτα και να σκεφτεσαι τι θα ηταν καλυτερο να κανεις για το η τα μωρακια σου ειναι πολυ πιο βασανιστηκο και θα το ζησεις οταν με το καλο μεινεις εγκυουλα επισσης θελω να σου πω να μην σχεδιαζεις και κανεις ονειρα για οταν θα μεινεις εγκυος και για οταν θα γεννησεις γιατι μπορει να μην σου βγουν οπως τα υπολογιζεις και να απογοητευτεις!!!!!!!!!!!!!δεν θα εγκαταλειψεις τον αγωνα σου για κανενα λογο αλλα οσο δεν εισαι εγκυουλα απολαυσε την καθε στιγμη οσο μπορεις σαν να ειναι η τελευταια ξενοιαστη στιγμη σου!!!!
Ντέπα μου, πίστεψέ με, δεν κάνω καθόλου σχέδια για μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Εκανα παλιά και τίποτα δεν μού πήγε καλά! Θυμάμαι είχα πάει με την αδελφή μου βόλτα στη Θεσσαλονίκη. Καθίσαμε για καφέ στην παραλία και ( πω! πω! σαν τώρα το θυμάμαι ) της έλεγα πώς θα είναι το δωμάτιο του μωρού μου ( τότε είχα 6 μήνες που προσπαθούσα εντατικά). Μία εβδομάδα μετά ήμουν στο νοσοκομείο και με ετοίμαζαν για χειρουργείο για να μου αφαιρέσουν το εξωμήτριο........Πού να το ήξερα τότε που έκανα σχέδια ότι θα περνούσα τόσα!!! :( Εκτοτε αποφεύγω να κάνω σχέδια......Και τη σελ που κοιταζα, έτσι την κοίταζα, χωρίς να σκέφτομαι τίποτα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Nτέπα, αυτό που μου περιγράφεις με την έγκυο που σκέφτεται ποιο είναι το καλό για το ή τα μωράκια της είναι όντως πιο βασανιστικό! Δεν το συζητώ.....Μακάρι όλες οι εγκυούλες να γεννήσουν τα μωράκια τους υγιή και γερά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

καλημερα τι χαλια ψυχολογιαειναι παλι αυτη σημερα????? ο λογος?

σαν σημαρα πρινενα χρονο ακριβως πεθανε το μωρακι μου:( στις 26 πεθανε στις 28 το βραδυ μας το επιβεβαιωσε ο γιατρος και στις 29 το πρωι μου το πηραν με καισαρικη :(:(:( οπως καταλαβαινετε αυτο το τριημερο θα ειμαι χαλια!!!

αφηστε......πολυ κλαμα σημερα:cry::cry::cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα τι χαλια ψυχολογιαειναι παλι αυτη σημερα????? ο λογος?

σαν σημαρα πρινενα χρονο ακριβως πεθανε το μωρακι μου:( στις 26 πεθανε στις 28 το βραδυ μας το επιβεβαιωσε ο γιατρος και στις 29 το πρωι μου το πηραν με καισαρικη :(:(:( οπως καταλαβαινετε αυτο το τριημερο θα ειμαι χαλια!!!

αφηστε......πολυ κλαμα σημερα:cry::cry::cry:

Ηρεμησε μπουμπου πρεπει να σταματήσεις να κλαις κανεις κακό σε σενα στο μωρο αλλα και σε αυτο που εφυγε. Παντα στο χωριο μας οι παπαδες λενε ότι πρεπει καποια στιγμη να σταματησουμε να κλαιμε γιατι μόνο τοτε αναπαυονται και οι ψυχες. Το μωρο απο εκει πανω θελει να σας βλεπει καλα.

Και για να αλλαξουμε θεμα: εγω κανονικα θα επρεπε να εχω κανει πργματα και να εχω φυγει για το μοναδικο 3ημερο που εχω κανονισει να σταματησω απο τη δουλεια. Ε λοιπον μαντεψτε γιατι δεν εχω φυγει ακόμη.... Μετα απο 1μιση μηνα δυσκοιλιοτητα ειμαι 4 μερες με ιωση και διαρροια!!!!! Ναι καλα διαβαζεται!!! Τετοια γκαντεμιά???? Σαν ειπα να χέσω ξεκωλόθηκα πια!!!!! Ευτυχως δεν τρεχω όλη μερα αλλα παω περιπου 4 φορες την ημερα και ειναι σαν να εχω κανει κλισμα!!!!! Αχχχχ!!!! Πανε οι παλιες καλες μέρες της δυσκοιλιότητας!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μαριούλα, κρίμα είναι, βρε παιδάκι μου! Κρίμα το μωρό, εσύ, όλοι σας! Αλλά όπως είπε η Νένα πρέπει να σταματήσεις να κλαις και να στενοχωριέσαι. μόνο τότε θα ηρεμήσει η ψυχούλα του. Τώρα το πισωγυρίζεις. Τι θα έλεγες η σημερινή μέρα να είναι η τελευταία που θα κλάψεις; Τι θα έλεγες να υποσχεθείς στο μωράκι σου ότι θα το θυμάσαι πάντα, θα το λατρεύεις πάντα και θα χαμογελάς όταν θα το σκέφτεσαι; Είμαι σίγουρη πως μόλις το πεις, θα αισθανθείς πολύ καλύτερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...