Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ναι για την ξαδερφη μου εχω και εγω να το λεω οτι ειναι βλημα.... της ειπα θες τις πανες για το μωρο σου ηταν 7 ολοκληρα πακετα και μου λεει ου του πεθαμενου σου θα βαλω εγω στο μωρο μου??? τι να πω αμεσως εβαλα τα κλαματα τις λεω δεν της χρησιμοποιησε το καημενο το μωρακι καινουργιες ειναι και αφου το καλοσκεφτηκε τις πηρε:(ενιωσα οτι μου περιφρωνησε το μωρακι μου:cry:τελος παντων... καλε γιατι να το φτιαξουν οι αλλοι??? υπαρχει μεγαλυτερη χαρα για την μαμα να ετοιμαζει το δωματιο του μωρου της??? στην χειροτερη αν θες να γεννηθει το μωρακι πρωτα περιμενε να γεννησεις και μετα φτιαχνεις το δωματιο εσυ και ο αντρας σου:P

εγω δεν θα της τις εδινα ακομα και να της ζητουσε εγω θα της ελεγα τωρα που το ξανασκεφτηκα θα κανω αμεσα δικο μου και θα της χρειαστω!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν θα της τις εδινα ακομα και να της ζητουσε εγω θα της ελεγα τωρα που το ξανασκεφτηκα θα κανω αμεσα δικο μου και θα της χρειαστω!!

ούτε εγώ θα της τα έδινα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ναι βρε χαρα μ το ξερω εγω δεν ειπα πως εσυ το θεωρεις γρουσουζια εγω ειπα οτι υπαρχουν πολλοι που το θεωρουν γρουσουζια

ναι, απλά όταν ξαναδίαβασα αυτόπου έγραψα μπορεί όντως να καταλάβει αυτό..:P

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Marioula, μόνο που διάβασα για την ξαδέλφη μού ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!!! Σού είπε τέτοιο πράγμα;;;Καλά, κάποια άτομα δεν ντρέπονται καθόλου και είναι τελείως αναίσθητα......Ακου εκεί....Πω, πω!!! Εκνευρίστηκα τόσο πολύ.....

Οσο για τα πράγματα, θα σας πω εγώ τι θα έκανα. Μετά τη β επιπέδου, θα άρχιζα σιγά σιγά να ετοιμάζομαι.....Για δωμάτιο δεν θα έκανα τίποτα. Μόνο την κούνια του θα έπαιρνα και για αρχή θα το είχα μαζί μου το παιδί στην κρεβατοκάμαρα. Μετά τις 40 θα το έβαζα σε δωματιάκι και θα άρχιζα σιγά- σιγά να το διαμορφώνω......Κι εμείς έχουμε έθιμο μετά τη γέννα όσοι επισκέπτονται την λεχώνα να παίρνουν πραγματάκια για το μωρο. Ρουχαλάκια κυρίως, καμία κουβερτούλα, κανά σεντονάκι, τέτοια πράγματα εννοώ....Εγώ όταν επισκέφτηκα την φίλη μου μετά που σαράντισε της πήγα ένα αρκουδάκι και κοστουμάκι για το μωρό!

και ομως μαργκι μου δεν ντραπηκε καθολου μου το ειπε ακριβως οπως σας το εγραψα...εγω σκεφτομαι να το εχω στο δωματιο μου σε δικο του κρεβατακι βεβαια τουλαχιστον για τον 1ο χρονο!!! το ξερω ακουγεται πολυ αλλα 1ον θελω να το χαρω το μωρακι μου πριν το παω στο δωματιο του και 2ον φοβαμαι βρε κοριτσια τους πρωτους μηνες βγαζουν γουλιτσες και πνιγονται μες τον υπνο τους εδω διπλα σου το εχεις το μωρο και καμια φορα μες τον υπνο σου δεν το καταλαβαινεις οτι πνιγεται οχι ακομα να το εχω σε αλλο δωματιο δεν θα εχω νου να κοιμηθω...απο την αλλη ομως αν το αφησω μεχρι τοσο μεγαλο στο δωματιο μου μετα θα καταλαβαινει και θα κλαιει αν ξαφνικα το βαλω σε αλλο δωματιο να κοιμαται αλλα τι να πω δεν ξερω τι θα κανω ισως τελικα να το βαλω και πριν τον χρονο στο δωματιο του θα δουμε

83tdp2.pngcWE4p3.png

ασε ντεππα μου εκεινη την στιγμη δεν ειχα φωνη για να μιλησω η γλωσσα μου απο την στεναχωρια και την πικρα που περνουσα ηταν ενας κομπος νομιζα οτι θα αγγιξω το λαιμο μου και στ'αληθεια θα υπαρχει κομπος!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μολις εφτασα ναυπλιο.ευτυχως εχει ιντερνετ.εξαρτηση μου χετε γινει!ειμαι πολυ χαλια.με πηρε διευθυντρια προσωπικου τηλεφωνο.μου πε τερμα οι μεταθεσεις κ αν θελω αποσπαση για 6 μηνες μονο.δηλ να παω γιαννενα η θεσνικη για 6 μηνες κ μετα να ξαναγυρισω τριπολη.με τι ψυχολογια ρε κοριτσια?κ της ειπα οχι.δεν μπορω να σταματησω απ το κλαμα.μου χαλασε σαβκο.κ τωρα τι κανω?πως θα συνεχισω?

Κοριτσακια μολις εφτασα ναυπλιο.ευτυχως εχει ιντερνετ.εξαρτηση μου χετε γινει!ειμαι πολυ χαλια.με πηρε διευθυντρια προσωπικου τηλεφωνο.μου πε τερμα οι μεταθεσεις κ αν θελω αποσπαση για 6 μηνες μονο.δηλ να παω γιαννενα η θεσνικη για 6 μηνες κ μετα να ξαναγυρισω τριπολη.με τι ψυχολογια ρε κοριτσια?κ της ειπα οχι.δεν μπορω να σταματησω απ το κλαμα.μου χαλασε σαβκο.κ τωρα τι κανω?πως θα συνεχισω?

θα παρεις αδεια εξωσωματικης θα κανεις την εξωσ μετα θα μεινεις εγκυος θα παρεις αναρωτικη μετα θα παρει κανονικα τις αδειες που δικαιουσε στην εγκυμοσυνη μετα την αδεια μητροτητας εεε μεσα σ αυτο το διαστημα θα ερθει και η μεταθεση!!!!!ωραια???????κοιτα να περασεις ομορφα τωρα σιγα μην χαραμισεις τις διακοπες σου για την μεταθεση εδω υπαρχουν πολυ σοβαροτερα πραγματα!!!!!!!!!!φιλακια καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη σημερα; εχω σκασει κυριολεκτικα. δεν αντεχω...

μαριουλα μου εγω την βαλιτσουλα θα την φτιαξω λιγο πριν μπω στο μηνα μου,τα πραγματακια για το μαιευτηριο,δηλαδη το περιεχομενο της βαλιτσουλας θα το προμηθευτω νωριτερα ,να υπάρχουν μεσα στο σπιτι σε περιπτωσης που τυχει κατι και γεννησω νωριτερα. τωρα για το δωματιο του μωρου,θα παω αρχες δεκεμβρη,θα διαλεξω αυτα που θελω,θα δωσω προκαταβολη και θα μου τα κρατησουν εκει και οταν με το καλο γεννησω θα ειδοποιησουμε να τα φερουν σπιτι και να τα στησουν. συνηθως και σε μας εδω εμεις τα αγοραζουμε τα πραγματακια του και οι αλλοι οτι θελουν φερνουν για δωρο. δεν το κανουμε απο θεμα χρουσουζιας να μην το ετοιμασουμε εμεις το δωματιο αλλα πολυ απλα πες οτι το εχεις στημενο,και ολα ωραια και μπαινεις και τα χαζευεις και το περιμενεις πως και πως να ρθει η ωρα να φερεις το μωρουλινακι σου απο το μαυετηριο αν θεος φυλαξει συμβει κατι δυσαρεστο,μετα πως τα μαζευεις; πως τα κρυβεις; πως τα αντικρυζεις; μπορεις ; εγω παντως οχι.

μαριουλα εσυ να την ετοιμασεις τη βαλιτσουλα σου σιγα σιγα γιατι κοντευει ο καιρος σου,εγω αν ημουν στην θεση σου τωρα θα αρχιζα σιγα σιγα.αντε δοκιμασε και τα απορυπαντικα που πηρες να μας αν μυριζουν ωραια να ξερουμε και μεις.

Πέπσι, θα σταματήσεις τα κλάμματα, θα πάρεις μία αγκαλιά τον αντρούλη σου και θα τον πάρεις να πάτε να περπατήσετε στα σοκάκια του Ναυπλίου! Δεν θα σου χαλάσει κανείς το Σαββατοκύριακο! Ούτε η δουλειά, ούτε η μετάθεση, τίποτα. Είσαι ένα υγιές, όμορφο κορίτσι. Εχεις τη δουλίτσα σου, έχεις τον αντρούλη σου, θα είστε μαζί αγαπημένοι, θα στηρίζετε ο ένας τον άλλο και όλα θα φτιάξουν. Πού το ξέρεις; Μπορεί να μην χρειαστεί να μείνετε στην Τρίπολη, να μείνεις έγκυος και να φύγετε χωρίς να το περιμένεις......

Ντέπα, πόση άδεια δικαιούμαστε για εξωσωματική; Για πες, γιατί εμένα πέρισυ που είχα ρωτήσει μού είχαν πει πως δεν υπάρχει ειδική άδεια και ή θα πάρω κανονική ή αναρρωτική.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαριούλα, η ξαδέλφη σου είναι λέρα!!! Στο καλό.....ούτε εγώ θα της έδινα τίποτα της αναίσθητης......ούτε και θα της ξαναμιλούσα! Μια μούτζα έπρεπε να φάει και πολύ θα της ήταν και αυτή!!! Αν σου φέρει πράγματα για το μωρό σου, να μην τα κρατήσεις......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαργκι μου εχεις δικιο για την ξαδελφη μου αλλα επρεπε να της κρατησω κακια απο τοτε τωρα που τα εχουμε βρει δεν γινεται ξαφνικα να της ειμαι θυμωμενη:|

πεπση μου προσπαθησε να περασεις οσο πιο ομορφα γινεται μην φηνεις κανεναν και τιποτα να σου χαλαει τις διακοπες σου!!!

αγγελικακι μου σιγα σιγα θα ξεκινησω να την φτιαχνω

κοριτσια ειδη εγινε το πρωτο βημα!!!:shock:χθες εστειλα τον αντρα μου και εφερε οοοοοοολα τα πραγματα του μωρου στο σπιτι μας........γι'αυτο δεν μπηκα καθολου χθες το απογευμα και το βραδυ ημουν τοοοοοοοοοσο χαλια :( ο αντρας μου προσπαθουσε συνεχεια να με κανει να μην κλαιω αλλα μπα ηταν ματαιο! μετα ηρεμησα λιγο και εκατσα και διαλεξα ποια ρουχαλακια θα αφησω σπιτι και ποια θα παρω μαζι μου στο μαιευτηριο και εβαλα σε αλλα συρταρακια αυτα που θα αφησω εδω και σε αλλα συρταρακια αυτα που θα παρω μαζι μου στην ροδο.... θα πλυνω για αρχη την βαλιτσα γιατι και αυτη μυριζει καινουργιλα και θα την αφησω λιγο εξω να παρει αερα και να φυγει αυτη η μυρωδια... σαν να ανεβηκε λιγο η ψυχολογια μου απο το πουθενα γεμισε το δωματιο μου με μωρουδιστικα πραγματακια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαργκι μου εχεις δικιο για την ξαδελφη μου αλλα επρεπε να της κρατησω κακια απο τοτε τωρα που τα εχουμε βρει δεν γινεται ξαφνικα να της ειμαι θυμωμενη:|

πεπση μου προσπαθησε να περασεις οσο πιο ομορφα γινεται μην φηνεις κανεναν και τιποτα να σου χαλαει τις διακοπες σου!!!

αγγελικακι μου σιγα σιγα θα ξεκινησω να την φτιαχνω

κοριτσια ειδη εγινε το πρωτο βημα!!!:shock:χθες εστειλα τον αντρα μου και εφερε οοοοοοολα τα πραγματα του μωρου στο σπιτι μας........γι'αυτο δεν μπηκα καθολου χθες το απογευμα και το βραδυ ημουν τοοοοοοοοοσο χαλια :( ο αντρας μου προσπαθουσε συνεχεια να με κανει να μην κλαιω αλλα μπα ηταν ματαιο! μετα ηρεμησα λιγο και εκατσα και διαλεξα ποια ρουχαλακια θα αφησω σπιτι και ποια θα παρω μαζι μου στο μαιευτηριο και εβαλα σε αλλα συρταρακια αυτα που θα αφησω εδω και σε αλλα συρταρακια αυτα που θα παρω μαζι μου στην ροδο.... θα πλυνω για αρχη την βαλιτσα γιατι και αυτη μυριζει καινουργιλα και θα την αφησω λιγο εξω να παρει αερα και να φυγει αυτη η μυρωδια... σαν να ανεβηκε λιγο η ψυχολογια μου απο το πουθενα γεμισε το δωματιο μου με μωρουδιστικα πραγματακια:P

Μπραβο κοριτσάκι μου όλα θα είναι τέλεια θα δείς σε 2 μηνάκια το μωράκι σου θα είναι μέσα στα όμορφα φορμάκια και όλες οι κακές σκέψεις θα έχουν εξαφανιστεί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αχ, βρε Μαριούλα! Πολύ δύσκολο, σε καταλαβαίνω.....Τουλάχιστον το δύσκολο πάει, πέρασε τώρα πια.....Ηρέμησες και όλα θα μπουν στο δρόμο τους. Ερχεται ένα μωράκι, βρε. Στο δρόμο είναι.....Ετοίμασε του τα ρουχαλάκια του και σε 60 μέρες θα του τα φοράς!!!

Οσο για την ξαδέλφη, δίκιο έχεις. Αφού δεν της γύρισες μία ανάποδη τότε, τώρα πια δεν ωφελεί. Ασ ' την και μην χαλάς την καρδιά σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια φεύγω πάλι σήμερα θα σας χάσω για το Σ/Κ θα τα πούμε απο Δευτέρα πάλι θα μου λείψετε φιλάκιαααααα!!!Πάω για δροσερές βουτιές!!!Α και από σήμερα μετράω αντίστροφα 99 και σήμερα..... :-)

Και για να μην ξεχνιόμαστε .....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...