Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα μου..

να σου πω τι έκανε και η αδελφή μου...είχε πάρει αρκετά πράγματα για το μωράκι..για τη βαλιτσούλα του όμως δεν τα πήρε στο σπίτι το δικό της..τα είχε ετοιμάσει όλα στο σπίτι της μαμάς μου, δλδ κάτω από το δικό της..δεν θυμάμαι τώρα πόσο καιρό πριν..σίγουρα όμως λίγο παραπάνω από μήνα..τα είχε όλα έτοιμα..\

όσον αφορά το δωμάτιο..(για αυτό είπα ότι και εμείς έτσι το έχουμε)

είχαμε πάει και διαλέξαμε τα πράγματα από πριν και μόλις γέννησε με το καλό πήγαμε και τα πήραμε..

φυσικά η αδελφή μου ήταν προγραμματισμένη η γέννα..

εσύ όμως επειδή θα πας και στη Ρόδο και θα μείνεις ένα μήνα..και με βάση αυτά που σου είπε ο γιατρός θα σου έλεγα λοιπών να αρχίσεις να ετοιμάζεις τα πράγματα που θα πάρετε μαζί σας..και για εσάς και για το μωρό..εγώ θα τα άρχιζα αρχές του Σεπτέμβρη σιγά σιγά μέχρι να πας στη Ρόδο να τα έχεις έτοιμα..

πάνω από όλα να κάνεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα..συνήθως δεν είναι ο γιατρός που λέει πότε να ετοιμάσετε τη βαλιτσούλα?

μπα οχι χαρα μου δεν μας λεει ο γιατρος ποτε θα την ετοιμασουμε...οποτε θελουμε εμεις την ετοιμαζουμε....να σου πω την αληθεια το εχω ξανα ακουσει οτι δεν πρεπει να φτιαχνεις τα πραγματα του μωρου πριν την γεννα γιατι ειναι κ καλα χρουσουζια αλλα πιστευω οτι ειναι βλακειες αυτα αν ειναι να γινει το κακο δεν θα εξαρτηθει απο το αν ετοιμασες τα πραγματα του μωρου νωρις η στο σπιτι το δικο σου....ετσι πιστευω εγω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπα οχι χαρα μου δεν μας λεει ο γιατρος ποτε θα την ετοιμασουμε...οποτε θελουμε εμεις την ετοιμαζουμε....να σου πω την αληθεια το εχω ξανα ακουσει οτι δεν πρεπει να φτιαχνεις τα πραγματα του μωρου πριν την γεννα γιατι ειναι κ καλα χρουσουζια αλλα πιστευω οτι ειναι βλακειες αυτα αν ειναι να γινει το κακο δεν θα εξαρτηθει απο το αν ετοιμασες τα πραγματα του μωρου νωρις η στο σπιτι το δικο σου....ετσι πιστευω εγω

αυτό εννοείται..δεν το κάναμε από θέμα γρουσουζίας...γενικά δεν πιστεύουμε σε τέτοια πράγματα..

βασικά φοβότανε πάρα πολύ και δεν ήθελε να τα βλέπει συνέχεια..για αυτό τα έκανε κάτω και για ευκολία..

είναι όλα θέμα ψυχολογίας..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γιατι εχετε κι εσεις εθιμο να σας φερνουν οι αλλοι τα πραγματα μετα την γεννα?????

οχι ντεππα μου δεν το εχουμε εμεις αυτο το εθιμο εδω σχεδων ολοι εχουν την βαλιτσα ετοιμη πριν μπουν στον 9ο μηνα και την ετοιμαζουν στο σπιτι τους οχι σε αλλο σπιτι...επεισης το κρεβατακι και ολα τα σχετικα τα αγοραζουν οι ιδιοι οι γονεις του παιδιου τωρα ενταξει αν προσφερθει καποιος να παρει την κουνια η το κρεβατακι και εσυ δεχτεις δεν πειραζει ας πουμε την καλαθουνα εμενα φαγωθηκε να την παρει δωρο ενας ξαδερφος μου κ δεχτηκα... αλλα ολα τα αλλα μονη μ ασε που δεν μ αρεσει να γυρισω απο την γεννα κ να βρω το δωματιακι του μωρου ετοιμο απο αλλους θελω να νιωσω την χαρα οτι το ετοιμαζω εγω και γενικα να το φτιαξω εγω οπως θελω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μπιφτέκια κάνω εγώ και βράζω και κουνουπιδάκι για σαλάτα....στον καλό μου θα κάνω και μια τηγανιά πατάτες!!!Το λεμόνι γενικά κάνει για τη ναυτία αλλά εμένα δέν μου έκανε τίποτα :confused: ησύχαζα μόνο με τα μακαρονάκια και φυσικά δέν έπινα τίποτε άλλο εκτός από νερό.....

αχχχχχχχχχ λιλιτακι μου λατρευω τα μπιφτεκια και το κουνουπιδι με πολυ πολυ λεμονι!!!!!!!!!!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου , να κάνεις όπως νιώθεις εσύ..ότι ακριβώς θέλεις..

ο καθένας το σκέφτεται διαφορετικά..

σίγουρα δεν έχει καμία μα απολύτως καμία σημασία...το θέμα είναι πως αισθάνεσαι..

η Παναγίτσα θα είναι δίπλα σου..μην ανησυχείς για τίποτα...

εσύ πότε θες να τη φτιάξεις??

εμάς νομίζω ο γιατρός σου λέει και πότε και τι..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μαριούλα άκου. Καταρχήν η ξαδέρφή σου και ο κόσμος γενικότερα είναι χαζός!!!Σορρυ κιόλας...αυτά με τα μάτια (μην πεις για την εγκυμοσυνη για το κακο το ματι) και τις μαύρες γάτες και τα χαζά ποτέ δεν τα έδωσα καμία σημασία!!!

Ο γιατρός σου λέει οτι θα γεννήσεις πρόωρα λόγο ιστορικού, δεν σου είπαν να έισαι ξάπλα για να επιβραδύνεις την διαδικασία λίγο??

εμείς λέμε να φτιάξεις την τσάντα γιατι απλούστατα στο τέλος θα σου είναι πολύ κουραστική η διαδικασία...τώρα έχεις 4 κιλά συν σε ένα μήνα αυτά τα 4 μπορεί να είναι 8...δεν έχω τιποτα στο μυαλο μου κακό, εμένα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου...ξέρω οτι θα ειναι και ο καιρος μου θα την ετοιμάσω πολύ πολύ νωρίτερα...όπως και όλα δηλαδή....μπορεί να αποφύγω και γω να έχω έτοιμο το δωμάτιο και να μου το φτιάξουν οι άλλοι όπως λετε...δεν ξέρω...εσείς μόυ δωσατε την ιδέα...αλλά την βαλίτσα δεν πρόκειτε να την αφήσω για τελευταία στιγμη...

ναι για την ξαδερφη μου εχω και εγω να το λεω οτι ειναι βλημα.... της ειπα θες τις πανες για το μωρο σου ηταν 7 ολοκληρα πακετα και μου λεει ου του πεθαμενου σου θα βαλω εγω στο μωρο μου??? τι να πω αμεσως εβαλα τα κλαματα τις λεω δεν της χρησιμοποιησε το καημενο το μωρακι καινουργιες ειναι και αφου το καλοσκεφτηκε τις πηρε:(ενιωσα οτι μου περιφρωνησε το μωρακι μου:cry:τελος παντων... καλε γιατι να το φτιαξουν οι αλλοι??? υπαρχει μεγαλυτερη χαρα για την μαμα να ετοιμαζει το δωματιο του μωρου της??? στην χειροτερη αν θες να γεννηθει το μωρακι πρωτα περιμενε να γεννησεις και μετα φτιαχνεις το δωματιο εσυ και ο αντρας σου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ούτε εμείς το έχουμε να φτιάχνουν το δωμάτιο άλλοι..αλλά πήγα και τις τα παράγγειλα για να τα φέρει ο άνθρωπος

δεν θέλω να παρεξηγηθώ..δεν το κάνουμε από θέμα γρουσουζίας σε καμία μα καμία περίπτωση...

1533345xcnw09g7xt.gif

αυτό εννοείται..δεν το κάναμε από θέμα γρουσουζίας...γενικά δεν πιστεύουμε σε τέτοια πράγματα..

βασικά φοβότανε πάρα πολύ και δεν ήθελε να τα βλέπει συνέχεια..για αυτό τα έκανε κάτω και για ευκολία..

είναι όλα θέμα ψυχολογίας..

εχω ακουσει απο παρα πολλες tinkerbell μου οτι το θεωρουν γρουσουζια να φτιαχνεις την βαλιτσα σπιτι σου και πριν μπεις στον 9ο αλλα εγω το θεωρω βλακεια ολο αυτο,...εγω χαρα μ θελω να την φτιαξω αρχες σεπτεμρη γιατι τελος σεπτεμβρη πρεπει να ειναι τελειως ετοιμη για να φυγω αρχες οκτωβρη στην ροδο...πηρα και εσωρουχα για το νοσοκομειο σημερα γιατι πρεπει να ετοιμασω και δικα μου πραγματα για το νοσοκομειο εκτος απο του μωρου σιγα σιγα να ξεκιναω μην τα φησω ολα για το τελος να δω και τι εχω ελειψη να το συμπληρωσω;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

ούτε εμείς το έχουμε να φτιάχνουν το δωμάτιο άλλοι..αλλά πήγα και τις τα παράγγειλα για να τα φέρει ο άνθρωπος

δεν θέλω να παρεξηγηθώ..δεν το κάνουμε από θέμα γρουσουζίας σε καμία μα καμία περίπτωση...

ναι βρε χαρα μ το ξερω εγω δεν ειπα πως εσυ το θεωρεις γρουσουζια εγω ειπα οτι υπαρχουν πολλοι που το θεωρουν γρουσουζια

83tdp2.pngcWE4p3.png

γρουσουζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση να ετοιμασεις τα πραγματακια του μωρου σου και εννοειται πως ειμαι της αποψης οτι πρεπει να τα ετοιμαζει η καθε γυναικα μονη της η τελοσπαντων με οποια βοηθεια θελει αυτη!!!η καθε μανουλα εχει μεσα της το μωρακι της 9 μηνες αλλη εχει περασει ευκολα και αλλη δυσκολα για να το φερει στον κοσμο εχει δικαιωμα να επιλεξει η ιδια τι της αρεσει και τι θελει να εχει το μωρακι της και δυστυχως ολο αυτο το ψαξιμο και οι αγορες δεν μπορουν να γινουν οταν η καθεμια ειναι λεχωνα θα τρεχει με το μωρο να προσαρμοστει σε νεες καταστασεις θα εχει τους πονους απ την γεννα και θα τρεχει να ψωνιζει τελευταια στιγμη οτι βρει μπροστα της γιατι δεν θα εχει την πολυτελεια του χρονου για να το ψαξει να το σκεφτει να παρει ιδεες..απ την αλλη θα φερει ενα μωρακι στο σπιτι και δεν θα του εχει τα πραγματακια του???τουλαχιστον τα βασικα!!!ειμαι της αποψης μετα το β επιπεδου η καθε μανουλα που της το επιτρεπουν οι συνθηκες βεβαια και μπορει να αρχησει σιγα σιγα να ψαχνει να παιρνει γνωμες να κανει την ερευνα αγορας και μεχρι να μπει στον μηνα της να εχει ετοιμασει το δωματιακι τα πραγματακια του μωρου αλλα και την βαλιτσα του μαιευτηριο για μενα αυτο ειναι το ιδανικο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

γρουσουζια δεν ειναι σε καμια περιπτωση να ετοιμασεις τα πραγματακια του μωρου σου και εννοειται πως ειμαι της αποψης οτι πρεπει να τα ετοιμαζει η καθε γυναικα μονη της η τελοσπαντων με οποια βοηθεια θελει αυτη!!!η καθε μανουλα εχει μεσα της το μωρακι της 9 μηνες αλλη εχει περασει ευκολα και αλλη δυσκολα για να το φερει στον κοσμο εχει δικαιωμα να επιλεξει η ιδια τι της αρεσει και τι θελει να εχει το μωρακι της και δυστυχως ολο αυτο το ψαξιμο και οι αγορες δεν μπορουν να γινουν οταν η καθεμια ειναι λεχωνα θα τρεχει με το μωρο να προσαρμοστει σε νεες καταστασεις θα εχει τους πονους απ την γεννα και θα τρεχει να ψωνιζει τελευταια στιγμη οτι βρει μπροστα της γιατι δεν θα εχει την πολυτελεια του χρονου για να το ψαξει να το σκεφτει να παρει ιδεες..απ την αλλη θα φερει ενα μωρακι στο σπιτι και δεν θα του εχει τα πραγματακια του???τουλαχιστον τα βασικα!!!ειμαι της αποψης μετα το β επιπεδου η καθε μανουλα που της το επιτρεπουν οι συνθηκες βεβαια και μπορει να αρχησει σιγα σιγα να ψαχνει να παιρνει γνωμες να κανει την ερευνα αγορας και μεχρι να μπει στον μηνα της να εχει ετοιμασει το δωματιακι τα πραγματακια του μωρου αλλα και την βαλιτσα του μαιευτηριο για μενα αυτο ειναι το ιδανικο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο:rolleyes:

ντεππα μου σε βρισκω πολυ σωστη!!!!:D δεν ειπαμε να ετοιμαζουμα βαλιτσα και δωματιο απο τον 3ο μηνα αλλα μετα τον 7ο μια χαρα ειναι υπαρχουν και οι προωρες γεννες μην το ξεχναμε αυτο...

83tdp2.pngcWE4p3.png

παντως οι 7.5 μήνες που έχω μπροστά μου μου φαίνονται αιώνας...

χαχα σε νιωθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω εδω μου φαινονται αιωνας οι 62 μερες που μου εμειναν:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marioula, μόνο που διάβασα για την ξαδέλφη μού ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!!! Σού είπε τέτοιο πράγμα;;;Καλά, κάποια άτομα δεν ντρέπονται καθόλου και είναι τελείως αναίσθητα......Ακου εκεί....Πω, πω!!! Εκνευρίστηκα τόσο πολύ.....

Οσο για τα πράγματα, θα σας πω εγώ τι θα έκανα. Μετά τη β επιπέδου, θα άρχιζα σιγά σιγά να ετοιμάζομαι.....Για δωμάτιο δεν θα έκανα τίποτα. Μόνο την κούνια του θα έπαιρνα και για αρχή θα το είχα μαζί μου το παιδί στην κρεβατοκάμαρα. Μετά τις 40 θα το έβαζα σε δωματιάκι και θα άρχιζα σιγά- σιγά να το διαμορφώνω......Κι εμείς έχουμε έθιμο μετά τη γέννα όσοι επισκέπτονται την λεχώνα να παίρνουν πραγματάκια για το μωρο. Ρουχαλάκια κυρίως, καμία κουβερτούλα, κανά σεντονάκι, τέτοια πράγματα εννοώ....Εγώ όταν επισκέφτηκα την φίλη μου μετά που σαράντισε της πήγα ένα αρκουδάκι και κοστουμάκι για το μωρό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...