Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα. Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις ευχές σας. Ευχομαι και για σας το καλυτερο. Ο αντρούλης μου μου ετοιμασε εκπληξη και θα παμε διημερο στο ναυπλιο. Κάτι είναι και αυτό. Τουλαχιστον θα κανουμε μινι διακοπουλες.

αχ τι ωραία πεπσι...πηγα οταν ημουν μικρη κ πολυ μου αρεσε!!!ανεβηκα κ τα 999 σκαλιά!!!καλά να περάσετε...

κορίτσια εγώ βρήκα το φάρμακό μου...έψαξα στο ινττερνετ τι να κάνω με τις αναγούλες και κάπου έλεγε να βάζω λεμόνι στο νερό μου και να μυρίζω και λεμόνι...χθες το έκανα απο το πρωί και ήμουν σχετικά πολύ καλύτερα απο προχθες...το βράδυ λίγο με έπιασε έντονα αλλά τουλάχιστον ολη μέρα ήμουν καλά....το ξέρατε οτι το λεμόνι κάνει για την ναυτία???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Χρόνια πολλά Πέπσι και ό,τι επιθυμείς. Καλά να περάσετε στο όμορφο Ναυπλιο!!!

Τσέρυ, όντως βοηθάει το λεμόνι στη ναυτία. Παλιά που με ζάλιζε το λεωφορείο, πάντα είχα στην τσάντα μου ένα κομμένο λεμόνι και το μύριζα μόλις ανακατευομουν.....Ηταν ό,τι έπρεπε....

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Πέιτε καμία ιδέα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

πεπση μου χρονια σου πολλα νατα 100στησεις και ο,τι επιθυμεις με ατομα που σε αγαπανε παντα διπλα σου!!!και του χρονου σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα οταν σβηνεις τα κερακια απο την τουρτα:Dpink-birthday-cake.gif

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι Αγγελικάκι μου, και εγώ αυτό θα σου έλεγα..και εμείς στην οικογένεια έτσι το έχουμε..

βρε κοριτσια μηπως να ετοιμαζα και εγω την βαλιτσα τελος σεπτεμβρη λιγο πριν φυγω για την ροδο?????? λετε να μην ειναι καλο αν την φταξω απο τωρα??? κριμα και εγω μπηκα να σας πω οτι σημερα πηγα και αγορασα προδερμ απορρυπαντικο κ μαλακτικο για να φερω τα ρουχαλακια σπιτι να τα πλυνω και να ξεκιναω σιγα σιγα να ετοιμαζω την βαλιτσα μου κοψατε την φορα τωρα:rolleyes: α πηρα και ενα πακετο παμπερς γιατι τις πανες που ειχα παρει στο αλλο μου μωρο τις εδωσα σε μια ξαδερφη μου που λιγες μερες μετα τον χαμο του μωρου μου εκεινη ειχε γεννησει......( με το ζορι τις πηρε βεβαια το θεωρουσε κακο να βαλει στο μωρο της πανες απο πεθαμενο μωρο λες και τον μωρακι μου τις χρησιμοποιησε...κλειστα ηταν τα πακετα αθικτα!!! βλακειες που σκεφτονται μερικοι μερικοι καταρχας το μωρακι μου ειναι ενα αγγελακι :cry:τι κακο θα μπορουσε να κανει στο δικο της μωρο???)

83tdp2.pngcWE4p3.png

αγγελικακι εσυ ποτε λες να την φτιαξω την βαλιτσα??? ραντεβου για κεσαρικη εχω στις 25 οκτωβρη αλλα στην ροδο θα παω να μεινω απο τις πρωτες μερες του οκτωβρη γιατι και οι 2 γιατροι κ ο γυναικολογος μου στην ροδο κ ο ιδιωτικος εδω στο νησι μου μου ειπαν οτι με βλεπουν για προωρη γεννα.........εσυ στην θεση μου ποτε θα τα ετοιμαζες?

83tdp2.pngcWE4p3.png

βρε κοριτσια μηπως να ετοιμαζα και εγω την βαλιτσα τελος σεπτεμβρη λιγο πριν φυγω για την ροδο?????? λετε να μην ειναι καλο αν την φταξω απο τωρα??? κριμα και εγω μπηκα να σας πω οτι σημερα πηγα και αγορασα προδερμ απορρυπαντικο κ μαλακτικο για να φερω τα ρουχαλακια σπιτι να τα πλυνω και να ξεκιναω σιγα σιγα να ετοιμαζω την βαλιτσα μου κοψατε την φορα τωρα:rolleyes: α πηρα και ενα πακετο παμπερς γιατι τις πανες που ειχα παρει στο αλλο μου μωρο τις εδωσα σε μια ξαδερφη μου που λιγες μερες μετα τον χαμο του μωρου μου εκεινη ειχε γεννησει......( με το ζορι τις πηρε βεβαια το θεωρουσε κακο να βαλει στο μωρο της πανες απο πεθαμενο μωρο λες και τον μωρακι μου τις χρησιμοποιησε...κλειστα ηταν τα πακετα αθικτα!!! βλακειες που σκεφτονται μερικοι μερικοι καταρχας το μωρακι μου ειναι ενα αγγελακι :cry:τι κακο θα μπορουσε να κανει στο δικο της μωρο???)

Μαριούλα μου..

πάνω από όλα να κάνεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα..συνήθως δεν είναι ο γιατρός που λέει πότε να ετοιμάσετε τη βαλιτσούλα?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Πέπσι και ό,τι επιθυμείς. Καλά να περάσετε στο όμορφο Ναυπλιο!!!

Τσέρυ, όντως βοηθάει το λεμόνι στη ναυτία. Παλιά που με ζάλιζε το λεωφορείο, πάντα είχα στην τσάντα μου ένα κομμένο λεμόνι και το μύριζα μόλις ανακατευομουν.....Ηταν ό,τι έπρεπε....

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Πέιτε καμία ιδέα.....

Μπιφτέκια κάνω εγώ και βράζω και κουνουπιδάκι για σαλάτα....στον καλό μου θα κάνω και μια τηγανιά πατάτες!!!Το λεμόνι γενικά κάνει για τη ναυτία αλλά εμένα δέν μου έκανε τίποτα :confused: ησύχαζα μόνο με τα μακαρονάκια και φυσικά δέν έπινα τίποτε άλλο εκτός από νερό.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα και απο μενα. Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις ευχές σας. Ευχομαι και για σας το καλυτερο. Ο αντρούλης μου μου ετοιμασε εκπληξη και θα παμε διημερο στο ναυπλιο. Κάτι είναι και αυτό. Τουλαχιστον θα κανουμε μινι διακοπουλες.

κοριτσακι μου να στα πω κι εδω....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!!

αχ τι ομορφη εκπληξουλα το Ναυπλιο να πατε καραθωνα για μπανιο!!!ζηλευω:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γιατι εχετε κι εσεις εθιμο να σας φερνουν οι αλλοι τα πραγματα μετα την γεννα?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναύπλιο πάω κάθε χρόνο τουλάχιστον 2 με 3 φορές....φέτος μόνο δέν πήγα γιατί δέν με άφησε ο γιατρός αλλά πρώτα ο Θεός και η Παναγία του χρόνου με το μωρό μου θα πάμε ΣΙΓΟΥΡΑ το λατρεύω είναι αγαπημένος προορισμός!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαριούλα άκου. Καταρχήν η ξαδέρφή σου και ο κόσμος γενικότερα είναι χαζός!!!Σορρυ κιόλας...αυτά με τα μάτια (μην πεις για την εγκυμοσυνη για το κακο το ματι) και τις μαύρες γάτες και τα χαζά ποτέ δεν τα έδωσα καμία σημασία!!!

Ο γιατρός σου λέει οτι θα γεννήσεις πρόωρα λόγο ιστορικού, δεν σου είπαν να έισαι ξάπλα για να επιβραδύνεις την διαδικασία λίγο??

εμείς λέμε να φτιάξεις την τσάντα γιατι απλούστατα στο τέλος θα σου είναι πολύ κουραστική η διαδικασία...τώρα έχεις 4 κιλά συν σε ένα μήνα αυτά τα 4 μπορεί να είναι 8...δεν έχω τιποτα στο μυαλο μου κακό, εμένα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου...ξέρω οτι θα ειναι και ο καιρος μου θα την ετοιμάσω πολύ πολύ νωρίτερα...όπως και όλα δηλαδή....μπορεί να αποφύγω και γω να έχω έτοιμο το δωμάτιο και να μου το φτιάξουν οι άλλοι όπως λετε...δεν ξέρω...εσείς μόυ δωσατε την ιδέα...αλλά την βαλίτσα δεν πρόκειτε να την αφήσω για τελευταία στιγμη...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...