Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω 28 και ο αντρας μου 39. εγω νομιζω τον δεκεμβριο θα παω να παρω πραγματακια για το μωρο,αρχεις ιανουαριου μπαινω στον μηνα μου. καλα δεν ειναι; δεν θελω να παω νωριτερα,φοβαμαι λιγο.

μην φοβάσαι όλα θα πάνε μια χαρά..Αγγελικάκι εννοείς τη βαλίτσα ή τα πράγματα για το μωρό.., κρεβατάκι κτλ..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω 28 και ο αντρας μου 39. εγω νομιζω τον δεκεμβριο θα παω να παρω πραγματακια για το μωρο,αρχεις ιανουαριου μπαινω στον μηνα μου. καλα δεν ειναι; δεν θελω να παω νωριτερα,φοβαμαι λιγο.

Εσείς καλέ είστε όλεςμικρούλες! Μόνο εγώ και η νένα έχουμε περάσει τα 35!!!Να ήμουν κι εγώ πιο μικρή, τι καλά που θα ήταν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσακια γυρισα κ εγω.σας αναψα κερακι για ολες.ειναι θαυματουργη αυτη η παναγια ειχε παρα πολυ κοσμο.

Εγω αυριο εχω γενεθλια κλεινω τα 34 κ ειμαι υπαλληλος σε ασφαλ ταμειο κ ο συζυγος 45 ελευθ επαγγελματιας τωρα ανεργος κραταει παρεα στην γυναικα του κ πολυ παοκτσης!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γυρισα κ εγω.σας αναψα κερακι για ολες.ειναι θαυματουργη αυτη η παναγια ειχε παρα πολυ κοσμο.

Εγω αυριο εχω γενεθλια κλεινω τα 34 κ ειμαι υπαλληλος σε ασφαλ ταμειο κ ο συζυγος 45 ελευθ επαγγελματιας τωρα ανεργος κραταει παρεα στην γυναικα του κ πολυ παοκτσης!

πεπσι μου βοηθεια σου και να εισαι καλα να ξαναπας του χρονου αγκαλια με το μωρακι σου!!!!!!!!!!σ ευχαριστουμε πολυ που μας σκεφτηκες!!!!φανταζομαι δροσια που θα ειχε στον Αγιο Πετρο...εμεις εδω καηκαμε!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

στην αγγελικουλα λετε να αργησει εμενα γιατι μου λετε να τα ετοιμασω απο τωρα???
Κοίτα το παραπονιάρικο!!! Εσύ να τα ετοιμάσεις από τώρα και άσε τις ερωτήσεις.....Οσο μικρότερη είσαι, τόσο πιο γρήγορα θα ετοιμάζεις τα πράγματα του μωρού! Αυτός είναι ο κανόνας εδώ μεσα.....:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βοήθειά σου, πέπσι μου! Να κάνει το θαύμα της και πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοίτα το παραπονιάρικο!!! Εσύ να τα ετοιμάσεις από τώρα και άσε τις ερωτήσεις.....Οσο μικρότερη είσαι, τόσο πιο γρήγορα θα ετοιμάζεις τα πράγματα του μωρού! Αυτός είναι ο κανόνας εδώ μεσα.....:tongue:

ναι ειμαι λιγο παραπονιαρα;)χαχα ωραιος κανονας μαργκι μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

να 'σαι καλα πεπση μου που μας σκεφτηκες!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημέρα!!Χρόνια σου πολλά../πάντα με υγεία!!!

και του χρόνου τέτοια μέρα να σβήνεις τα κεράκια με το μωράκι σου αγκαλιά.

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα πεπσι μου,οτι επιθυμεις,παντα χαρουμενη και παντα ευτυχισμενη και του χρονου αγκαλια με το μωρακι σου.

τη βαλιστουλα θα την φτιαξω κοντα στις αρχες του νεου χρονου, για τα υπόλοιπα θα παω μεσα στο δεκεμβρη να τα διαλεξω και μετα θα περιμένω να γεννησω για να μου τα φερουν. εδω στο νησι εχουμε εθιμο,παραδοση να το πω δεν ξερω,αφου γεννηθει να πανε τα πραγματα του μωρου στο σπιτι,οποτε οταν θα γεννησω πια ,θα ρθω με το μωρακι μου και θα τα βρουμε ετοιμο το δωματακι του.

Χρονια πολλα πεπσι μου,οτι επιθυμεις,παντα χαρουμενη και παντα ευτυχισμενη και του χρονου αγκαλια με το μωρακι σου.

τη βαλιστουλα θα την φτιαξω κοντα στις αρχες του νεου χρονου, για τα υπόλοιπα θα παω μεσα στο δεκεμβρη να τα διαλεξω και μετα θα περιμένω να γεννησω για να μου τα φερουν. εδω στο νησι εχουμε εθιμο,παραδοση να το πω δεν ξερω,αφου γεννηθει να πανε τα πραγματα του μωρου στο σπιτι,οποτε οταν θα γεννησω πια ,θα ρθω με το μωρακι μου και θα τα βρουμε ετοιμο το δωματακι του.

ναι Αγγελικάκι μου, και εγώ αυτό θα σου έλεγα..και εμείς στην οικογένεια έτσι το έχουμε..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...