Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστουμε pepsi, σου ευχομαι να ακουσει τις ροσευχες σου η παναγιτσα και συντομα να γινεις και συ μανουλα.

μαριουλα ολα καλα θα πανε αυτη τη φορα,μη στεναχωριεσαι και μην κανεις κακες σκεψεις. μη θελεις να σε μαλωσω τωρα.

μαργκι μου σιγουρα θα κλαψω!!!!!!!!δεν το συζηταμε αυτο ειναι σιγουρο ειναι κα υτος ενας λογος που το καθυστερω να φερω τα πραγματα στο σπιτι... μαργκι μου με συγκινησες πολυ ομορφο το ποιηματακι που εγραψες ευχομαι με ολα μου την καρδια να ερθει συντομα το μωρακι σου και θα ερθει χαρα μου θα το δεις ο Θεος ειναι Μεγαλος και θα σου στειλει μωρακι γιατι το αξιζεις!
Πώς να μην κλάψεις, ρε γμτ!!! Εγώ καλά τα λέω, αλλά έξω από το χορό λέμε πολλά τραγούδια. :( Μωρέ, κοριτσάκι μου, να προτείνω κάτι; Μην με παρεξηγήσεις, για καλό θα το πω....Αν είναι να στενοχωρεθείς τόσο πολύ, γιατί δεν παίρνεις καινούργια ρουχαλάκια και αυτά που έχεις στη γιαγιά σου να τα χρησιμοποιήσεις, αφού γεννήσεις; Τότε θα έχεις και το μωρό σου και δεν θα φορτιστείς και τόσο. Κι ακόμη κι αν φορτιστείς, τουλάχιστον δεν θα φοβόμαστε για το παραμικρό......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Aggelikk, εγώ θέλω να πούμε και τις ηλικίες μας γιατί πέρα από την Νένα, τη Μαριούλα και την Πέπσι για τις υπόλοιπες δεν θυμάμαι:

Λοιπόν: επάγγελμα : εκαπιδευτικός

Επάγγελμα συζύγου : άνεργος

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

ΛΟΥΝΑ μου χανονται πανετκολα τα κιλα της εγκυμοσυνης ειδικα αν δηλαζεις κιολας εξαφανιζονται αμεσως οποτε μην σκας να τρωμε τωρα οσο περισσοτερο μπορουμε;););) εγω χαρα μου μεχρι 6 μηνων δεν ειχα τιποτα απο ραγαδες μετα εμφανιστηκαν ολες μαζι:?:?:?

ΛΙΛΙΤΑΚΙ δεν θυμαμαι μας το ειχες πει οτι εχεις προδιαθεση για ζαγχαρο???ειχες κανει την καμπυλη γλυκοζης??? τελικα ταιριαζουμε πολυυυυυυυυυυυ και εγω την καμαρωνα την τομη που ηταν τοσο μικρουλα και ομορφη τωρα μην την δεις καλυτερα:tongue::tongue::tongue:

τσερρυ μου εγω τρωω τα παντα (εκτος απο κουκια γτ ειμαι αλεργικη) αλλα περισσοτερο τα σοκολατικα ειμαι πολυ λυχουδα!!!και μου αρεσει που τρωω οτι θελω και οσο θελω και δεν πηρα πολλα κιλα;)

καλημερα μαργκι μου!!!

Ναί σας το είχα πεί τωρα θα ξανακάνω σε 10 ημέρες ......μπλιάχ......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσαρες αυτό θα κάνω μου φαίνεται...βασικά δεν έχω να κάνω και πολλά...θα περιμένω τηλ...και οτι πουλιά πιάσουμε...απο τον γάμο μου ήρθα και στο χωριό του άντρα μου και κάπως ειμαι περιορισμένη εδώ...δεν έχω τον κόσμο μου!και όπως είπα μένουμε σε χωριό έξω απο την Θεσσαλονικη...

εγώ ειμαι 30 και δασκάλα αγγλικών (...το καθηγήτρια μου έρχεται βαρύ να το πω ακόμα...)

ο άντρας μου κάνει διανόμές πετρελαίου...φέτος να δουμε τί θα γίνει...

ντέππα για την κακή σου διάθεση φταίνε οι ορμόνες σου!!!και γω έτσι είμαι...άσε που έχω φρικάρει με το στομάχι μου...τα ξέρετε να μην τα ξαναλέω...αν και σήμερα ειμαι καλύτερα...

εγώ πάλι στεναχωριέμαι και λίγο γιατί ακούω που μιλάτε τόσο γλυκά για τα παιδιά σας και γω ακόμη (το παγόβουνο) δεν αισθάνομαι τιποτα για να πω...

μαριούλα κοριτσάρα μου το μωράκι σου που πάντα θα θυμάσαι γλυκά το έχασες για έναν λόγο που τώρα δεν υφίσταται...βάζεις τις ενέσεις σου και όλα θα πάνε καλά ως το τέλος...γι αυτό σήκω και ετοιμασε τα πραγματάκια σου με τραγούδια και χαρές γιατί ο πρίγκηπας σου ετοιμάζεται να έρθει!!!

μαρτζι μου πολύ γλυκό το στοιχάκι σου!!!!θα περιμένω το προσκλητήριο γιατί η στιγμή σου ειμαι σίγουρη οτι θα έρθει...

τινκερμπελ ευχαριστουμε κοριτσάρα για το κεράκι προκαταβολικά!!!!σου εύχομαι σύντομα ένα σποράκι στην κοιλίτσα...

λιλιτάκι μην χάνεσαι!!!!δεν ξέρω αν σου ειπα που εκανα τα μακαρόνια και δεν έφαγα ούτε 3 πιρουνιές...σήμερα όμως έκανα φιδέ και έφαγα!!!!ένα ολόκληρο μπαλάκι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσαρες αυτό θα κάνω μου φαίνεται...βασικά δεν έχω να κάνω και πολλά...θα περιμένω τηλ...και οτι πουλιά πιάσουμε...απο τον γάμο μου ήρθα και στο χωριό του άντρα μου και κάπως ειμαι περιορισμένη εδώ...δεν έχω τον κόσμο μου!και όπως είπα μένουμε σε χωριό έξω απο την Θεσσαλονικη...

εγώ ειμαι 30 και δασκάλα αγγλικών (...το καθηγήτρια μου έρχεται βαρύ να το πω ακόμα...)

ο άντρας μου κάνει διανόμές πετρελαίου...φέτος να δουμε τί θα γίνει...

ντέππα για την κακή σου διάθεση φταίνε οι ορμόνες σου!!!και γω έτσι είμαι...άσε που έχω φρικάρει με το στομάχι μου...τα ξέρετε να μην τα ξαναλέω...αν και σήμερα ειμαι καλύτερα...

εγώ πάλι στεναχωριέμαι και λίγο γιατί ακούω που μιλάτε τόσο γλυκά για τα παιδιά σας και γω ακόμη (το παγόβουνο) δεν αισθάνομαι τιποτα για να πω...

μαριούλα κοριτσάρα μου το μωράκι σου που πάντα θα θυμάσαι γλυκά το έχασες για έναν λόγο που τώρα δεν υφίσταται...βάζεις τις ενέσεις σου και όλα θα πάνε καλά ως το τέλος...γι αυτό σήκω και ετοιμασε τα πραγματάκια σου με τραγούδια και χαρές γιατί ο πρίγκηπας σου ετοιμάζεται να έρθει!!!

μαρτζι μου πολύ γλυκό το στοιχάκι σου!!!!θα περιμένω το προσκλητήριο γιατί η στιγμή σου ειμαι σίγουρη οτι θα έρθει...

τινκερμπελ ευχαριστουμε κοριτσάρα για το κεράκι προκαταβολικά!!!!σου εύχομαι σύντομα ένα σποράκι στην κοιλίτσα...

λιλιτάκι μην χάνεσαι!!!!δεν ξέρω αν σου ειπα που εκανα τα μακαρόνια και δεν έφαγα ούτε 3 πιρουνιές...σήμερα όμως έκανα φιδέ και έφαγα!!!!ένα ολόκληρο μπαλάκι...

Δέν χάνομαι βρε κορίτσι απλά η άδεια τελείωσε και δουλεύω ΄σχόλασα στις 15,30 και από εκείνη την ώρα έχω μπεί σας διαβάζω και φτιάχνω και φαγάκι...όλα μαζί τα κάνω.....Εγώ κορίτσια τα έχουμε πεί κρατάω 3 κοριτσάκια(ηλικιών 8-6-4)Μέχρι να ανοίουν τα σχολεία θα είμαι μαζί τους μετά θα σταματήσω και θα περιμένω το πισπιρίγκι μου:D:D:DΟ σύζηγος εργάζεται σε μία μεγάλη κάβα και είναι υπεύθηνος για το γραφείο κίνησης Δόξα το Θεό είναι καλά λίγο μας ταλεπωρεί το αφεντικό του με το μισθό αλλα δεν παραπονιέμαι ξέρω φίλους που έχουν να πληρωθούν μήνες.....Α και ηλικίες....εγώ 32 και ο καλός μου 43!!!Παντρεμένοι 12 χρονάκια το Μάρτιο!!!Αυτά!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαργκι μου ειναι τοοοοοοοσα πολλα τα ρουχαλακια τα παπουτσακια οι πιπιλες τα μπιμπερο οι σαλιαρες και οοοοοοοοοοολα οσα ειχα παρει που ειναι αμαρτια να μην χρησιμοποιηθουν και ειναι κ αμαρτια να τα παρω ολα απο την αρχη αφου τα εχω ολα θα κρατηθω οσο μπορω να μην κλαψω θα ειναι κ μαζι μου ο αντρας μου και αποκλιεται να με αφησει να ξεφυγω...

πεπση μου ευχαριστουμε για το κερακι!!!

εγω ειμαι 21μισο ανεργη και ο αντρας μου 26μισο αγροτης

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Δέν χάνομαι βρε κορίτσι απλά η άδεια τελείωσε και δουλεύω ΄σχόλασα στις 15,30 και από εκείνη την ώρα έχω μπεί σας διαβάζω και φτιάχνω και φαγάκι...όλα μαζί τα κάνω.....Εγώ κορίτσια τα έχουμε πεί κρατάω 3 κοριτσάκια(ηλικιών 8-6-4)Μέχρι να ανοίουν τα σχολεία θα είμαι μαζί τους μετά θα σταματήσω και θα περιμένω το πισπιρίγκι μου:D:D:DΟ σύζηγος εργάζεται σε μία μεγάλη κάβα και είναι υπεύθηνος για το γραφείο κίνησης Δόξα το Θεό είναι καλά λίγο μας ταλεπωρεί το αφεντικό του με το μισθό αλλα δεν παραπονιέμαι ξέρω φίλους που έχουν να πληρωθούν μήνες.....Α και ηλικίες....εγώ 32 και ο καλός μου 43!!!Παντρεμένοι 12 χρονάκια το Μάρτιο!!!Αυτά!!!!

λιλιτακι μου τελικα και εσυ δεν θα δουλευεις οταν με το καλο γεννησεις?

83tdp2.pngcWE4p3.png

λιλιτακι μου τελικα και εσυ δεν θα δουλευεις οταν με το καλο γεννησεις?

Θα αραξω με το μωρό για 5 6 μήνες και μετα θα συνεχίσω δέν μας πέρνει να κάτσω παραπάνω...το Δάνειο του σπιτιού μας κυνηγάει!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Δεσποινα 38,5 ετων : Αισθητικός, αλλα εχω σπουδασει και Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Συζυγός 37,5 ετων : πολιτικός μηχανικός -που για αυτη την εποχή σημαινει ανεργος- σκεφτόμαστε να ασχοληθει και με κατι αλλο.

cherry κι εγω δεν ειμαι μεσα στην γλυκες οταν αναφερομαι στο μωρο δεν σημαινει ότι δεν θα ειναι ο πολυτιμος θησυρος μας απλα ειναι ισως ο χαρακτηρας μας ετσι.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Marioula μου, μικρούλα είσαι εσύ!!!:) τι καλά..

η πεπσι θα πάει στη Παναγία..σε ευχαριστούμε να σαι καλά..

εγώ 28.5,ο άντρας μου 31 προσπαθούμε 2 χρόνια και κάτι..2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και πάμε για εξωσωματική..

μαριούλα μου να κάνεις όπως νιώθεις, φτάνει να το δεις όσο πιο αισιόδοξα γίνεται..και να μην σε πιάσουν τα κλάματα..το μωράκι σου και εσύ αξίζετε τα καλύτερα γι αυτό να είσαι χαρούμενη και χαμογελαστή πάντα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εγω 28 και ο αντρας μου 39. εγω νομιζω τον δεκεμβριο θα παω να παρω πραγματακια για το μωρο,αρχεις ιανουαριου μπαινω στον μηνα μου. καλα δεν ειναι; δεν θελω να παω νωριτερα,φοβαμαι λιγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...