Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσερυ, να αναλάβεις όσα ιδιαίτερα μπορείς! Σε λίγους μήνες δεν θα έχουμε φράγκο στην τσέπη μας. Αναμένεται στάση πληρωμών και απόλύσεις! Ακουσα το πρωί ότι από Σεπτέμβρη κατατίθεται το προεδρικό διάταγμα για αξιολογήσεις εκπαιδευτικών. Αυτό στην πράξη σημαίνει κακή αξιολόγηση = απόλυση ( άσχετα αν δεν το λένε) . Κατααγχώθηκα.....Αν χάσω τη δουλειά μου, χαθήκαμε. Και εκνευρίζομαι τόσο πολύ! Γιατί πάλεψα για να διοριστώ. Εδωσα ΑΣΕΠ τρεις φορές και μπήκα χωρίς να με σπρώξει κανείς......Κι ένώ μέχρι χθες έλεγαν ότι οι πρώτοι που θα βγουν στην εφεδρεία ( απόλυση) θα είναι όσοι δεν μπήκαν με ασεπ, σήμερα άκουσα πως η εφεδρεία θα γίνει διαθεσιμότητα στην οποία θα εντάσσονται όσοι έχουν αξιολογηθεί αρνητικά. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι γιατί το άλλαξαν. Γιατί χωρίς ασεπ μπήκαν όλα τα κομματόσκυλα. Αυτούς λέτε να διώξουν; Με την εφεδρεία θα έφευγαν, ενώ τώρα με τη διαθεσιμότητα τα κομματόσκυλα θα πάρουν θετική αξιολόγηση και θα μείνουν και όσοι μπήκαν στο δημόσιο με την αξία τους μέσω ασέπ θα πάρουν αρνητική αξιολόγηση και θα απολύθουν. Γιατί γεννήθηκα σε αυτή τη χώρα;;; Πολιτισμός, προιστορία, πρόγονοι και μπούρδες......Το θέμα δεν είναι από πού προερχόμαστε αλλά τι είμαστε!!!Κι είμαστε κωλοκράτος!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσέρυ μου, ξέφυγα κι ένώ ξεκίνησα με σένα άρχισα να γράφω τα δικά μου πάλι....Οσα λεφτά και να βγάζει ο άντρας σου, αν δεις πως είσαι καλά με την εγκυμοσύνη σου, κλείσε όσα ιδιαίτερα μπορείς. Μην σκέφτεσαι τι θα τα κάνεις του χρόνου. Μέχρι τότε, βλέπεις.....Και στο κάτω κάτω της γραφής ξεκινάς φροντιστήριο και αναλαμβάνεις επιλεκτικά όσα παιδιά θέλεις.....Με όσους καθηγητές μιλάω, εύχονται όλοι τους να έβρισκαν μαθήματα γιατί δεν τα βγάζουν πέρα με τον πενιχρό μισθό που μας δίνουν.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εσύ Ντέπα τι έπαθες; Γιατί έπεσε η διαθεσή σου;

Μαριούλα, πέρισυ την είχες έτοιμη την βαλίτσα σου όταν το έπαθες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εσύ Ντέπα τι έπαθες; Γιατί έπεσε η διαθεσή σου;

Μαριούλα, πέρισυ την είχες έτοιμη την βαλίτσα σου όταν το έπαθες;

τα ειχα ολα αγορασμενα μαργκι μου αλλα δεν τα ειχα ετοιμασει (πλυσιμο κ σιδερωμα) για να τα βαλω στην βαλιτσα ειναι ακομα ολα με τις ετικετες..

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

τα ειχα ολα αγορασμενα μαργκι μου αλλα δεν τα ειχα ετοιμασει (πλυσιμο κ σιδερωμα) για να τα βαλω στην βαλιτσα ειναι ακομα ολα με τις ετικετες..

Ε, λοιπόν, τώρα θα κάνεις κάτι διαφορετικό!!! Θα την ετοιμάσεις πριν μπεις στον 8ο!!!! Θα την έχεις έτοιμη, δίπλα σου, με τα ρουχαλάκια χωρίς ετικέτες αυτή τη φορά και όλα θα γίνουν διαφορετικά. Θα πράξεις εσύ διαφορετικά και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο! Τι λες;;;;Προλαβαίνεις μέχρι 29 Αυγούστου να τα ετοιμάσεις όλα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ε, λοιπόν, τώρα θα κάνεις κάτι διαφορετικό!!! Θα την ετοιμάσεις πριν μπεις στον 8ο!!!! Θα την έχεις έτοιμη, δίπλα σου, με τα ρουχαλάκια χωρίς ετικέτες αυτή τη φορά και όλα θα γίνουν διαφορετικά. Θα πράξεις εσύ διαφορετικά και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο! Τι λες;;;;Προλαβαίνεις μέχρι 29 Αυγούστου να τα ετοιμάσεις όλα!!!

αχ μαργκι μου μην με ξεσηκωνεις τωρα;););) γιατι μου φαινεται θα στειω τον αντρα μου το απογευμα να παει φερει ολα ταπραγματα του μωρου εδω!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου, μην σκέφτεσαι τίποτα όλα μα όλα θα πάνε καλά..να είσαι σίγουρη!!!

cherry αν και πραγματικά πιστεύω ότι έκανε μεγάλο λάθος..πολύ μεγάλο..

πιστεύω τώρα να προσπαθήσεις να κάνεις λίγα ιδιαίτερα..όχι μόνο για τα λεφτά..θα περάσει και ο χρόνος , θα έχεις να ασχολήσε με κάτι..να μην κάνεις πάρα πολλά αλλά 4 παιδάκια νομίζω είναι καλά..

του χρόνου μακάρι να είμαστε καλά να βρεις δουλεία και μπορείς να τους πεις να πάνε στο φροντηστήριο που θα είσαι.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαριούλα μου, μην σκέφτεσαι τίποτα όλα μα όλα θα πάνε καλά..να είσαι σίγουρη!!!

cherry αν και πραγματικά πιστεύω ότι έκανε μεγάλο λάθος..πολύ μεγάλο..

πιστεύω τώρα να προσπαθήσεις να κάνεις λίγα ιδιαίτερα..όχι μόνο για τα λεφτά..θα περάσει και ο χρόνος , θα έχεις να ασχολήσε με κάτι..να μην κάνεις πάρα πολλά αλλά 4 παιδάκια νομίζω είναι καλά..

του χρόνου μακάρι να είμαστε καλά να βρεις δουλεία και μπορείς να τους πεις να πάνε στο φροντηστήριο που θα είσαι.

μακαρι tinkerbell μου να πανε ολα καλα το εχω πολυ αναγκη να κρατησω αυτο το μωρακι αγκαλιτσα!!!!!!!

τσερρυ μου τελικα ισως να εχουν δικιο τα κοριτσια κανε ιδιαιτερα να περασει κ πιο γρηγορα ο καιρος και να μην το καταλαβεις...εγω δουλευα τον χειμωνα οσο ημουν εγκυος διαβαζα και εγω παιδακια πηγαινα στα σπιτια τους αλλα αν ολα πανε καλα αυτο το χειμωνα δεν θελω να διαβαζω ουτε ενα θελω να αφιερωσω οοοοοοοοοολο το χρονο μου στο μωρακι μου τουλαχιστον για τον 1ο χρονο θελω να το χαρω το εχω αναγκη!!! και κατι ακομα δεν ξερω αν θα την παλεψεις με τα ιδιαιτερα λογω εγκυμοσυνης αποκτας περισσοτερα νευρα και εχεις λιγοτερη υπομονη εγω συνεχεια νευριαζα και κρατιομουν για να μην τα μαλωνω τα καημενα γτ δεν μ εφταιγαν και σε τιποτα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ μαργκι μου μην με ξεσηκωνεις τωρα;););) γιατι μου φαινεται θα στειω τον αντρα μου το απογευμα να παει φερει ολα ταπραγματα του μωρου εδω!!!
Τι περιμένεις;;;Στείλ' τον!!! Είπαμε αυτή τη φορά θα γίνουν όλα διαφορετικά.....Αυτό το μωρό ήρθε για να μείνει.....:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τι περιμένεις;;;Στείλ' τον!!! Είπαμε αυτή τη φορά θα γίνουν όλα διαφορετικά.....Αυτό το μωρό ήρθε για να μείνει.....:P

αχχχχχ με ξεσηκωνετε!!!θα τον στειλω αυτες τις μερες και θα τα φτιαχνω σιγα σιγα ομως για να εχω και κατι να κανω γιατι αν ειναι ολα ετοιμα μετα ειναι που θα βιαζομαι και δεν θα περνανε με τιποτα οι μερες:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοίτα όμως μην συγκινηθείς και αρχίσεις τα κλάμματα! Αν είναι να κλάψεις, δώστα να τα εοιμάσει η μαμά σου......Οσο και να στενοχωρηθείς, θα προσπαθήσεις να τα ετοιμάσεις με χαρά.....Γιατί το μωράκι σου το αξίζει......Να τραγουδάς κοπέλα μου. Ενα τραγούδι για την καθεμιά μας......Για μένα το αγαπημένο μου τις τελευταίες μέρες "ΑΝ ΕΙΣΑΙ΄ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ".....του Βέρτη....

Κορίτσια. έγραψα ένα πολύ ωραίο ποιηματάκι για το μωρό μου που δεν λέει να έρθει....Θα ήταν πολύ όμορφο για προσκλητήριο βάφτισης......Θα σας γράψω ένα δίστιχο μόνο να μου πείτε αν σας αρέσει....

" Σεπτέμβρη σ' αντικρίσαμε γλυκό μου αγγελάκι

και την καρδιά μας φώτισες σαν να σουν αστεράκι!" ( το μήνα τον αλλάζετε - ταιριάζουν όλοι).....Εχω μια αδυναμία με τα αστεράκια.....Εγώ έτσι θα το φωνάζω, αν ποτέ με αξιώσει ο Θεός.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοίτα όμως μην συγκινηθείς και αρχίσεις τα κλάμματα! Αν είναι να κλάψεις, δώστα να τα εοιμάσει η μαμά σου......Οσο και να στενοχωρηθείς, θα προσπαθήσεις να τα ετοιμάσεις με χαρά.....Γιατί το μωράκι σου το αξίζει......Να τραγουδάς κοπέλα μου. Ενα τραγούδι για την καθεμιά μας......Για μένα το αγαπημένο μου τις τελευταίες μέρες "ΑΝ ΕΙΣΑΙ΄ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ".....του Βέρτη....

Κορίτσια. έγραψα ένα πολύ ωραίο ποιηματάκι για το μωρό μου που δεν λέει να έρθει....Θα ήταν πολύ όμορφο για προσκλητήριο βάφτισης......Θα σας γράψω ένα δίστιχο μόνο να μου πείτε αν σας αρέσει....

" Σεπτέμβρη σ' αντικρίσαμε γλυκό μου αγγελάκι

και την καρδιά μας φώτισες σαν να σουν αστεράκι!" ( το μήνα τον αλλάζετε - ταιριάζουν όλοι).....Εχω μια αδυναμία με τα αστεράκια.....Εγώ έτσι θα το φωνάζω, αν ποτέ με αξιώσει ο Θεός.....

μαργκι μου σιγουρα θα κλαψω!!!!!!!!δεν το συζηταμε αυτο ειναι σιγουρο ειναι κα υτος ενας λογος που το καθυστερω να φερω τα πραγματα στο σπιτι... μαργκι μου με συγκινησες πολυ ομορφο το ποιηματακι που εγραψες ευχομαι με ολα μου την καρδια να ερθει συντομα το μωρακι σου και θα ερθει χαρα μου θα το δεις ο Θεος ειναι Μεγαλος και θα σου στειλει μωρακι γιατι το αξιζεις!

83tdp2.pngcWE4p3.png

margi πολυ ωραιο,συγκινηθηκα,ειναι οτι μας εκφραζει....δυστυχως απο σεπτεμβρη τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα για ολους,ο αντρας μου ειναι λογιστης και καθε μερα τον ακουω που βογκαει οταν διαβαζει τα νεα μετρα και νθα πρεπει να τα πει και στους πελατες του,και ολα θα γινουν δυστυχως απο τον σεπτεμβρη και μετα.

τσερυ μου να κανεις ιδιαιτερα αμα σου αρεσει γιατι μεχρι του χρονου δεν ξερεις τι γινεται.

κοριτσια εσεις και ο συζυγος σας τι δουλεια κανετε; σας αρεσει η δουλεια σας; εμενα ο αντρας μου ειναι λογιστης, δουλευει σε γραφειο και εχουμε και τους δικους μας πελατες και τεχνολογος τροφιμων,δουλευα σε εργοστασιο παραγωγης αλκοολουχων ποτων στο χημειο αλλα απο

τοτε που εμεινα εγκυος δεν ηθελε ο γιατρος να δουλευω καθημερινα για να μην ερχομαι σε επαφη με τα χημικα και ετσι πηγαινω 2-3 φορες την εβδομαδα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...