Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε καλά έχω γίνει πολύ γκρινιάρα....αλλά μου συμβαίνόυν και διάφορα...σήμερα έχασα και την δουλειά μου λόγω εγκυμοσύνης...οχι οτι δεν το περιμενα δηλαδή....τέλος πάντων...ο Θεός βοηθός ας πούμε...

Μαριούλα για ποιον λόγο περιμένεις πεισματικά τον Σεπτέμβρη και δεν ετοιμάζεις τα πράγματα δεν έχω καταλάβει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ε καλά έχω γίνει πολύ γκρινιάρα....αλλά μου συμβαίνόυν και διάφορα...σήμερα έχασα και την δουλειά μου λόγω εγκυμοσύνης...οχι οτι δεν το περιμενα δηλαδή....τέλος πάντων...ο Θεός βοηθός ας πούμε...

Μαριούλα για ποιον λόγο περιμένεις πεισματικά τον Σεπτέμβρη και δεν ετοιμάζεις τα πράγματα δεν έχω καταλάβει...

τι λες σοβαρά?γίνονται αυτά τα πράγματα..τι δουλεία κάνεις αν επιτρέπεται..

είδες δεν έμειναν πολλές μερούλες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

δουλευα σε φροντηστηριο αγγλικών εκανα μαθήματα σε παιδάκια και ως γνωστών στα φροντηστήρια η σύμβαση εργασίας λήγει τον Μαίο και ξαναυπογράφουμε τον Σεπτέμβριο...εγώ επειδή ειχα πολύ καλές σχέσεις με την αφεντίκίνα μου και τα συζητουσαμε και τα περι εγκυμοσύνης μιας και αυτη το παλεύει 7 χρόνια το θέμα....ή μαλλον δεν το παλευει, το έχει παρατήσει...τέλος πάντων....θεώρησα σωστό να της πω για την εγκυμοσύνη μου....και η αλήθεια ειναι οτι αν γεννησώ εγώ Απρίλιο τί θα γίνει με το φροντηστήριο???έπειδή επεφτε κοντα το Πάσχα εγώ λέω υπήρχαν λύσεις εστω και αν βρίσκαμε άτομο για ένα 3μηνο απλά αυτή δεν ήθελε να το ρισκάρει και να ψάχνει τελευταία στιγμή...

28xYp3.png

δουλευα σε φροντηστηριο αγγλικών εκανα μαθήματα σε παιδάκια και ως γνωστών στα φροντηστήρια η σύμβαση εργασίας λήγει τον Μαίο και ξαναυπογράφουμε τον Σεπτέμβριο...εγώ επειδή ειχα πολύ καλές σχέσεις με την αφεντίκίνα μου και τα συζητουσαμε και τα περι εγκυμοσύνης μιας και αυτη το παλεύει 7 χρόνια το θέμα....ή μαλλον δεν το παλευει, το έχει παρατήσει...τέλος πάντων....θεώρησα σωστό να της πω για την εγκυμοσύνη μου....και η αλήθεια ειναι οτι αν γεννησώ εγώ Απρίλιο τί θα γίνει με το φροντηστήριο???έπειδή επεφτε κοντα το Πάσχα εγώ λέω υπήρχαν λύσεις εστω και αν βρίσκαμε άτομο για ένα 3μηνο απλά αυτή δεν ήθελε να το ρισκάρει και να ψάχνει τελευταία στιγμή...

αμ δεν τα λενε αυτα......υπογραφεις πρωτα την συμβαση σου και μετα απο 15 μερες λες ''εμαθα οτι ειμαι εγκυος'' καλες καλες σχεσεις αλλα υτη κοιταξε το συμφερον της επρεπε να κοιταξεις κι εσυ το δικο σου!!μηπως να το ψαξεις να κανεις ιδιαιτερα στο σπιτι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ντεππα εμένα αυτό μου φαίνεται σαν π@στια και απο τις 2 πλευρές...ιδιαίτερο ευτυχώς ένα έχω το οποίο πέρσυ σκεφτόταν να αυξήσει τις ώρες του για φέτος...έχω και την προοπτική να αναλάβω ακόμη 2-3 (η μανα των παιδιών που κάνω μάθημα μίλησε σε κάτι γνωστες της) αλλά η αλήθεια ειναι οτι δεν ξέρω αν θέλω να αναλάβω.....ο προβληματισμός μου ειναι ο εξής: εγώ σπούδασα μηχανικός και αποφάσισα να ασχοληθώ με τα αγγλικά για να προσαρμόζω τα ωράριά μου όπως θέλω εγώ σύμφωνα με τις ανάγκες μου...είχα πει να δουλευω ημιαπασχόλιση ώστε να βγάζω ένα χαρτζιλικι αλλά να μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα και όντως τα τελευταία 2 χρόνια έτρεχα σε ένα σεμινάριο μεθοδολογίας διδασκαλίας....τελος πάντων αξιοποίησα τον περίσσιο χρόνο μου....ο προβληματισμος μου είναι οτι στα ιδιαιτερα δεν πέρνω ένσημα...αν παρω φετος του χρόνου΄που θα ψάξω φροντιστήριο τί θα τα κάνω????ή θα πρέπει να τα διώξω (που δεν μ'αρέσει να ακυρώνω συμφωνίες) ή θα πρέπει να φορτωθώ πολλές ώρες και μάλιστα πλέον έχοντας παιδί...βέβαια θα μου πεις μέχρι του χρόνου ποιος ζει ποιος πεθαίνει....και σίγουρη δεν μπορώ να είμαι οτι θα βρώ δουλεια σε φροντιστήριο.....και ύστερα έχω και την βασική άρχή οτι πέρνω αποφάσεις σύμφωνα με τα δεδομένα που έχω την κάθε στιγμή...δεν ξέρω....έχω μπερδευτεί...

28xYp3.png

ντεππα εμένα αυτό μου φαίνεται σαν π@στια και απο τις 2 πλευρές...ιδιαίτερο ευτυχώς ένα έχω το οποίο πέρσυ σκεφτόταν να αυξήσει τις ώρες του για φέτος...έχω και την προοπτική να αναλάβω ακόμη 2-3 (η μανα των παιδιών που κάνω μάθημα μίλησε σε κάτι γνωστες της) αλλά η αλήθεια ειναι οτι δεν ξέρω αν θέλω να αναλάβω.....ο προβληματισμός μου ειναι ο εξής: εγώ σπούδασα μηχανικός και αποφάσισα να ασχοληθώ με τα αγγλικά για να προσαρμόζω τα ωράριά μου όπως θέλω εγώ σύμφωνα με τις ανάγκες μου...είχα πει να δουλευω ημιαπασχόλιση ώστε να βγάζω ένα χαρτζιλικι αλλά να μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα και όντως τα τελευταία 2 χρόνια έτρεχα σε ένα σεμινάριο μεθοδολογίας διδασκαλίας....τελος πάντων αξιοποίησα τον περίσσιο χρόνο μου....ο προβληματισμος μου είναι οτι στα ιδιαιτερα δεν πέρνω ένσημα...αν παρω φετος του χρόνου΄που θα ψάξω φροντιστήριο τί θα τα κάνω????ή θα πρέπει να τα διώξω (που δεν μ'αρέσει να ακυρώνω συμφωνίες) ή θα πρέπει να φορτωθώ πολλές ώρες και μάλιστα πλέον έχοντας παιδί...βέβαια θα μου πεις μέχρι του χρόνου ποιος ζει ποιος πεθαίνει....και σίγουρη δεν μπορώ να είμαι οτι θα βρώ δουλεια σε φροντιστήριο.....και ύστερα έχω και την βασική άρχή οτι πέρνω αποφάσεις σύμφωνα με τα δεδομένα που έχω την κάθε στιγμή...δεν ξέρω....έχω μπερδευτεί...

εεε καλα ετσι οπως το θετεις το ζητημα κι εγω μπερδευτηκα!!!!οσο για την π@@στια οταν φεροντε οι αλλοι ετσι ειναι ωραιο εμεις μονο να πηγαινουμε με τον σταυρο στο χερι και παντα να τρωμε τα μουτρα μας!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

βλακεια μου τσερρυ μου απλα περισυ στις 29 αυγουστου εκλεινα μηνα κ εμπαινα στον 8ο και ακριβως εκεινη την ημερα που εκλεινα μηνα εκανα την καισαρικη για να μου βγαλουν το μωρακι:( τωρα στις 30 αυγουστου κλεινω μηνα και μπαινω παλι στον 8ο και εχω μια τεραστια φοβια μην συμβει παλι κατι κακο:cry::cry::cry: θελω να κλεισω τον 7ο να μπω στον 8ο για να πω μεσα μου οτι συνεχιζω...........

83tdp2.pngcWE4p3.png

τι λες σοβαρά?γίνονται αυτά τα πράγματα..τι δουλεία κάνεις αν επιτρέπεται..

είδες δεν έμειναν πολλές μερούλες...

λιγες ακουγονται γλυκια μου αλλα μου φαινονται τοοοοοοοοοσο πολλες:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

τσερρυ μου πολυ λυπαμαι που εχασες την δουλεια σου:( να σου πω πρεπει οπως δηποτε να βρεις δουλεια?ο αντρας σου απο μισθο πως παει???αν βγαζετε καλα λεφτα να κατσεις να ξεκουραστεις χαρα μου να απολαυσεις και την εγκυμοσυνη σου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

κι εγω βαριεμαι και ζεσταινομαι πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!και η ψυχολογια μου ειναι σκ@τ@..........................

γιατι βρε χαρα μου ειναι σκατα????? τωρα πρεπει να εισαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε:D:D:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...