Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι; τσαντα για το μαιευτηριο θα παρετε ειδικη η μια ωραια βαλιτσουλα; εγω εχω 2 μικρα πολυ χαριτωμενα σακβυασιαζακια,το ενα ειναι τελειως παιδικο,με χελωνακια και μπεμπεδιστικα πραγματακια και σκεφτομουν να παρω αυτο. αυτες οι τσαντες εχουν κατι διαφορετικό;

Αντε ρε παραπονιαρα που δεν σου απαντησαμε!!!

κοιτα εγώ εχω μια και μοναδικη βαλιτσουλα ταξιδιου - οι αλλες 4-5 που ειχα χαλασανε όλες- η οποια ειναι μαλιστα σε ροζ χρωματακι. Οποτε θα παρω αυτήν. Για το μωρο σκεφτομαι να αγορασω + μια μινι βαλιτσουλα αν βρω ακομη ποιο μικρη και να βαλω τα απαραιτητα πραγματακια μεσα.

Α!!!!! Σημερα δεν αντεξα και το εκανα!!!! Αγορασα ενα σετακι με μωρουδιακα ρουχακια. Ετσι για να το βλεπω και να χαιρομαι.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελικάκι εγώ δεν απάντησα γιατι δεν ξέρω....θα έπερνα μια απο αυτές που έχω που είναι και μαύρες...καλά που το άνοιξες το θέμα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλησπερα!!!!!!!!!!

νενα μου καλα εκανες και αγορασες το σετακι ακι εγω στην 1η μου εγκυμοσυνη απο τον πρωτο μηνα πηρα ενα ζευγαρι κιτρινα καλτσακια και τα εβλεπα μερα νυχτα μετα περιμενα να παω 4 μηνων για να δω το φυλο γιατι δεν μου αρεσουν τα ουδετερα χρωματα στα νεογεννητα θελω στην κορη ροζ και στον γιο θαλασσι!!!εννοειται μολις ειδα το φυλλο τα αγορα σα ολα τιποτα δεν αφησα:P:p:p

αγγελικουλα μου πως μου διεφυγε και δεν σου απαντησα για την βαλιτσα???ηθελα να σου απαντησω την ημερα που ειχες γραψει το μηνυμα και το ξεχασα εντελως..........εγω ειχα παρει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μια κοκκινη βαλιτσα μεγαλη για το μαιευτηριο(αλλα δεν προλαβα να την χρησιμοποιησω) και θα την χρησιμοποιησω τωρα (δεν ειχε γαλανη γι'αυτο πηρα κοκκινη) την πηρα επιτηδες μεγαλη γιατι με το να γενναμε χειμωνα τα χειμερινα ρουχα δεν ειναι σαν τα καλοκαιρινα και τα κουβερτακια πιανουν χωρο...στην χειροτερη 2 κουβερτακια να παρεις μονο μαζι σου παει γεμισε η μικρη βαλιτσα γι'αυτο παρτε και εσεις μεγαλη...

τσερρυ ο Χριστος και η Παναγια!!!μην παρεις μαζι σου μαυρη βαλιτσα!!!βρες κατι πιο χαρουμενο βρε κοριτσι!!!

μαρια μαρακι τι να πω βρε κοπελα μου δεν ξερω και πολλα αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!να ελπιζεις βεβαια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

κορίτσια δεν άντεξα άλλο....εκει που ήμουν στο φβ και προσπαθούσα να τιθασεύσω το στομάχι μου βλέπω φωτό μιας φίλης σε ταβέρνα να τρώει....απαπα....ήταν αρκετό!!!!ότι έφαγα όλη μέρα το έβγαλα....

μαριούλα λες ε????κάτι θα ξέρεις!!!!

μαράκι και γω δεν ξέρω κοριτσάρα αλλά τα μωρά ούτως ή άλλως είναι θαύματα!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα, τι ειπτε δυσκοιλιοτητα; ειδη μου εχουν μεγαλωσει οι αιμοραειδες μου,αορω τι θ γινει αργοτερα. εμενα μου εδωσε φυτικες ινες ο γιατρος σε σκονη. διαλυεις 2 κουταλιες ειτε σε υγρο ειτε σε στερεο τροφιμο και παλευεται καπως το θεμα.με το ζορι παω απο λιγο καθε μερα.

πιστευω και γω πως μετα την γεννα αν προσεξουμε λιγο και κανουμε και λιγο γυμαναστικουλα θα φυγουν και τα κιλα και ολα. αλλα μακαρι να εχουμε την ορεξη να τα κανουμε.γιατι εγω την γυμναστικη την βαριεμαι ελεινα. βαζετε ειιδικη κρμα για τις ραγαδες; εγω ακομα βαζω γαλακτωμα σωματος που μου ειχε πει ο γιατρος αλλα οχι καθημερινα.οποτε το θυμηθω. τν ανακατοσουρα το απογευμα την ειχα και γω και ακομα καμια φορα

και τωρα θα κανω και γω τα παραπονα μου,δεν μου απαντησατε για την βαλιτσουλα....

εγω σημερα μπορει να εχω παει και 5 φορες στην τουαλετα αν συνεχισω ετσι θα παρω απο μονη μου σιδηρο μηπως μπει λιγο φρενο βεβαια δεν αγχωνομαι τοσο γιατι το εντερο μου παντα ειχε ενα θεμα...πριν και κατα την διαρκεια της περιοδου ειχα το ιδιο προβλημα ακομα και μετα απο εναν κολπικο υπερυχο παλι το ιδιο ειχα ποσο μαλλον τωρα.........

οσο για την βαλιτσα κι εγω δεν εχω ιδεα γι αυτο δεν απαντησα....αλλα τωρα που το σκεφτομαι εγω δεν θα χρειαστω απλα βαλιτσα...............:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κορίτσια δεν άντεξα άλλο....εκει που ήμουν στο φβ και προσπαθούσα να τιθασεύσω το στομάχι μου βλέπω φωτό μιας φίλης σε ταβέρνα να τρώει....απαπα....ήταν αρκετό!!!!ότι έφαγα όλη μέρα το έβγαλα....

κανεις και εμετους???νομιζα οτι μονο ναυτιες ειχες...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

http://www.all4mama.gr/archives/10428

οχι τωρα μετα απο αυτο να μην ακουσω καμια να παραπονεθει για το 1 που κυοφορει!!!!!!!

εγω καλυτερα να μην μιλησω......!!!!το ειχα δει αυτο αρκετους μηνες πριν...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αν λεω για το χρωμα η για το μεγεθος της βαλιτσας χαρα μου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγω σημερα μπορει να εχω παει και 5 φορες στην τουαλετα αν συνεχισω ετσι θα παρω απο μονη μου σιδηρο μηπως μπει λιγο φρενο βεβαια δεν αγχωνομαι τοσο γιατι το εντερο μου παντα ειχε ενα θεμα...πριν και κατα την διαρκεια της περιοδου ειχα το ιδιο προβλημα ακομα και μετα απο εναν κολπικο υπερυχο παλι το ιδιο ειχα ποσο μαλλον τωρα.........

οσο για την βαλιτσα κι εγω δεν εχω ιδεα γι αυτο δεν απαντησα....αλλα τωρα που το σκεφτομαι εγω δεν θα χρειαστω απλα βαλιτσα...............:rolleyes:

;););)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

http://www.all4mama.gr/archives/10428

οχι τωρα μετα απο αυτο να μην ακουσω καμια να παραπονεθει για το 1 που κυοφορει!!!!!!!

καλημερα
11
και ολα
κοριτσάκια
; η τυχαια το ροζ. χαρας το κουραγιο της,πως την σηκωνε αυτη τη τεραστια κοιλια;

:P:p:p

28xYp3.png

καλημερα κοριτσια!ντεππα μου χθες έκανα τον πρώτο εμετό....ελπίζω να είναι και ο τελευταίος....και μετά σπάστηκα τόσο πολύ...όλη μέρα έκανα αγώνα για να φαω και τελικά τα έβγαλα!!!δεν μπορώ τις μυρωδιές και τα λάδια...μόνο που το σκέφτομαι...νομίζω με φρυγανίες θα την βγάλω για τον επόμενο μήνα...ουφ...

μαριουλα κάτι θα ξέρεις γενικότερα...γιατί εγώ δεν τό έχω ψάξει ούτε καν το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό το θέμα...

νενα αυτη η ιστορία που ανεβασες ειναι παλιά και αν ειδα καλά στην φωτογραφία ειναι με την τρελλη που εκανε 200 επεμβάσεις για να μοιάξει στην τζολι!!!

κοριτσαρες χθες ο άντρας μου κούρεψε το σκυλί...όταν ανέβηκε πάνω λέει κοίτα ένα πλάσμα που με ταλαιπώρησε 3 ώρες (ειναι 3 κιλά στο σκυλί μου)....τί να πω και γω του λέω που αυτο που ταλαιπωρεί εμένα ειναι 5 χιλιοστά ακόμα...

28xYp3.png

μου ειπε και η μάνα μου κάτι παρήγορο...στεναχωριόμουν γιατι δεν μπορώ να φάω και μου λέει μην στεναχωριεσαι εγώ σε σένα ξερνοβολούσα όλη μέρα...να φανταστείς είχα χάσει 10 κιλά....αλλά στις επόμενες εγκυμοσύνες δεν κατάλαβα τίποτα...

μπράβο ρε μάνα...απο σένα να πήρα....στις επόμενες εγκυμοσύνες θα είμαι καλά!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...