Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Είχα πει πως θα απέχω, γιατί κάποια στιγμή συνειδητοποιησα πως περνάω πολύ χρόνο στο parents. Θεώρησα λοιπόν πως θα είναι καλύτερο τον χρόνο αυτό να τον αφιερώνω στην επαφή μου με φίλες, φίλους κτλ. Να αρχίσω να βγαίνω για να ξεχνιέμαι....

Ε, λοιπόν σήμερα μού συνέβη κάτι που με έκανε να αναθεωρήσω και να πω πως θα ήταν καλύτερο να ήμουν μαζί σας παρά με την παιδική μου φίλη που ήρθε για λίγες μέρες με τα παιδάκια της στα Γιάννενα......Ακούστε σκηνικό και θα φρίξετε όπως έφριξα εγώ, αλλά - όπως πάντα δεν είπα και δεν έκανα τίποτα- για να μην με πάρουν τα κλάμματα.....

Καθόμαστε στο μπαλκόνι και μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Ερχεται μια γειτόνισσα που ο γιος της είναι ένα χρόνο παντρεμένος και της λέει η θεία μου πως κάποιος στη γειτονιά είπε " άντε να κάνει κι αυτός ένα παιδάκι "......Η γειτόνισσα απαντά πως ξέρει το παιδί της πότε θα κάνει και μόλις το θελήσει θα γίνει. Πετάγεται η φίλη μου και λέει " Ε, και τι έγινε; Σαμπως είναι καιρό παντρεμένο το παιδί; Να πεις ότι έχει χρόνια; ενα χρόνο είναι παντρεμένος. Κι άλλωστε τα παιδιά πιάνονται εκεί που δεν το περιμένεις....Ξέρετε πόσο εύκολα πιάνονται;;;;".

Κορίτσια, να πει τέτοιο πράγμα μπροστά μου; Πληγώθηκα πολύ.....Και να ξεκαρδίζονται με την άλλη στα γέλια κι εγώ να μην λέω τίποτα απολύτως. Τελικά αλλάξαμε θέμα και συνεχίσαμε στην κουβέντα με μένα να προσποιούμαι πως καθόλου δεν πειράχτηκα......Αλλά πειράχτηκα, ρε κορίτσια......Λέγονται τέτοια λόγια μπροστά σε μία γυναίκα που προσπαθεί 5 ολόκληρα χρόνια κι έχει χάσει ένα μωρό;;;

Αν είναι να αρχίσω να βγαίνω και να πέφτω πάνω σε τέτοια άτομα, να μου λέιπει το βύσσινο.....Κι εγώ που νόμιζα πως με το να διαβάζω για διάφορες ιστορίες εδώ μέσα κάνω κακό στον εαυτό μου!!!

Κι είπα πως θα απέχω από σας!!!!Από εσάς που μου σταθήκατε σαν να με ξέρατε χρόνια τώρα....Επανέρχομαι δριμύτερη...........Με θέλετε;

welcome_23.gif μαργκι μου και βεβαια σε θελουμε!!!!! και εμενα θα με πειραζε ολο αυτο που σου εκανε η φιλη σου παρατα την χαρα μου μην δινεις σημασια...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε όλα τα κορίτσια...ξυπνάω απο τις 7.30 κάθε πρωί....απο το νηπιαγωγειο έχω να το νιώσω αυτό....να ξυπνάω χορτάτη απο ύπνο!!!

εγω παλι αν δεν παει το λιγοτερο 10 η ωρα δεν νιωθω να χορτασα υπνο τσερρυ μου...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Είχα πει πως θα απέχω, γιατί κάποια στιγμή συνειδητοποιησα πως περνάω πολύ χρόνο στο parents. Θεώρησα λοιπόν πως θα είναι καλύτερο τον χρόνο αυτό να τον αφιερώνω στην επαφή μου με φίλες, φίλους κτλ. Να αρχίσω να βγαίνω για να ξεχνιέμαι....

Ε, λοιπόν σήμερα μού συνέβη κάτι που με έκανε να αναθεωρήσω και να πω πως θα ήταν καλύτερο να ήμουν μαζί σας παρά με την παιδική μου φίλη που ήρθε για λίγες μέρες με τα παιδάκια της στα Γιάννενα......Ακούστε σκηνικό και θα φρίξετε όπως έφριξα εγώ, αλλά - όπως πάντα δεν είπα και δεν έκανα τίποτα- για να μην με πάρουν τα κλάμματα.....

Καθόμαστε στο μπαλκόνι και μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Ερχεται μια γειτόνισσα που ο γιος της είναι ένα χρόνο παντρεμένος και της λέει η θεία μου πως κάποιος στη γειτονιά είπε " άντε να κάνει κι αυτός ένα παιδάκι "......Η γειτόνισσα απαντά πως ξέρει το παιδί της πότε θα κάνει και μόλις το θελήσει θα γίνει. Πετάγεται η φίλη μου και λέει " Ε, και τι έγινε; Σαμπως είναι καιρό παντρεμένο το παιδί; Να πεις ότι έχει χρόνια; ενα χρόνο είναι παντρεμένος. Κι άλλωστε τα παιδιά πιάνονται εκεί που δεν το περιμένεις....Ξέρετε πόσο εύκολα πιάνονται;;;;".

Κορίτσια, να πει τέτοιο πράγμα μπροστά μου; Πληγώθηκα πολύ.....Και να ξεκαρδίζονται με την άλλη στα γέλια κι εγώ να μην λέω τίποτα απολύτως. Τελικά αλλάξαμε θέμα και συνεχίσαμε στην κουβέντα με μένα να προσποιούμαι πως καθόλου δεν πειράχτηκα......Αλλά πειράχτηκα, ρε κορίτσια......Λέγονται τέτοια λόγια μπροστά σε μία γυναίκα που προσπαθεί 5 ολόκληρα χρόνια κι έχει χάσει ένα μωρό;;;

Αν είναι να αρχίσω να βγαίνω και να πέφτω πάνω σε τέτοια άτομα, να μου λέιπει το βύσσινο.....Κι εγώ που νόμιζα πως με το να διαβάζω για διάφορες ιστορίες εδώ μέσα κάνω κακό στον εαυτό μου!!!

Κι είπα πως θα απέχω από σας!!!!Από εσάς που μου σταθήκατε σαν να με ξέρατε χρόνια τώρα....Επανέρχομαι δριμύτερη...........Με θέλετε;

Όχι μόνο σε θέλουμε μας έλειψες κιόλας κοριτσάκι μου!!!Welcome Back!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

lilitaki καλά το ειπες....ξεκολλαει!!!!

ρε Μαριούλα τα 4 κιλά λίγα δεν ειναι????αφου λενε 12...τα υπολοιπα ποτε θα τα παρεις...πιο μετα????ε καλά λίγες ραγαδες...τί να κανουμε, δεν γινεται κ αλλιως....κρεμουλα βαζεις???αφου δεν εχεις κυτταριτιδα...εισαι και μικρη ακομη...μεχρι τα 27 δεν ειχα ουτε εγω....ειδικά φετος ομως....

Εγώ στα +5 είμαι αλλά με διατροφή,όσο για ραγάδες ξεκίνησαν και εμένα πρώτα από την τομή της σκωληκοηδίτιδας δεξιά και μετά ζηλέψε και απο αριστερά και έκανα και απο εκεί....:tongue::tongue::tongue:αλλά δέν με νοιάζει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ στα +5 είμαι αλλά με διατροφή,όσο για ραγάδες ξεκίνησαν και εμένα πρώτα από την τομή της σκωληκοηδίτιδας δεξιά και μετά ζηλέψε και απο αριστερά και έκανα και απο εκεί....:tongue::tongue::tongue:αλλά δέν με νοιάζει!!!

χαχαχα λιλιτακι μου αυτο με την τομη της σκωληκοηδιτιδας το εχω παθει κ εγω εκει που τελειωνει η τομη συνεχιζει η ραγαδα:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kαλημερα κοριτσαρες μου!!!!!!

Θα σας μαλωσω ...τωρα νιωθω χοντρελα....Εχω τα περισσοτερα κιλα για τις βδομαδες που ειμαι!!!!!!Αααα!θα κλαψω ...θα ειμαι χοντρη μαμα...Δεν πειραζει ο μπεμπουκος μου να ναι γερος !!!Μονο ραγαδες δεν εκανα ακομα αλλα βαζω μια κρεμα της frezyderm που εσωσε ο γιατρος να δουμε και πιο μετα αν θα εχει αποτελεσματα,αν και παιξει ρολο και το δερμα σιγουρα!

Margi πολλες φορες ο κοσμος δεν βουταει τη γλωσσα στο μυαλο του πριν μιλησει και λεει μαλακ...ς.Μην καθεσε να σκας για κατι τετοια γιατι πραγματικα δεν αξιζει καθολου!!!

fHaOp2.png

Kαλημερα κοριτσαρες μου!!!!!!

Θα σας μαλωσω ...τωρα νιωθω χοντρελα....Εχω τα περισσοτερα κιλα για τις βδομαδες που ειμαι!!!!!!Αααα!θα κλαψω ...θα ειμαι χοντρη μαμα...Δεν πειραζει ο μπεμπουκος μου να ναι γερος !!!Μονο ραγαδες δεν εκανα ακομα αλλα βαζω μια κρεμα της frezyderm που εσωσε ο γιατρος να δουμε και πιο μετα αν θα εχει αποτελεσματα,αν και παιξει ρολο και το δερμα σιγουρα!

Margi πολλες φορες ο κοσμος δεν βουταει τη γλωσσα στο μυαλο του πριν μιλησει και λεει μαλακ...ς.Μην καθεσε να σκας για κατι τετοια γιατι πραγματικα δεν αξιζει καθολου!!!

Άχ luna μου μακάρι να μπορούσα να τα φάω όλα και άς έπερνα όσα κιλά ήθελε αλλά λόγο του ζαχάρου(προδιάθεση)πρέπει να προσέχω πολύ.....και έτσι πέφτει πολύ πείνα.........:?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Άχ luna μου μακάρι να μπορούσα να τα φάω όλα και άς έπερνα όσα κιλά ήθελε αλλά λόγο του ζαχάρου(προδιάθεση)πρέπει να προσέχω πολύ.....και έτσι πέφτει πολύ πείνα.........:?

Aπο αυτη την αποψη εχεις δικιο...Σταματαω τη γκρινια :tongue::tongue:!!Τα παντα για να ειναι καλα τα μωρακια μας εννοειτε!!!!

fHaOp2.png

Aπο αυτη την αποψη εχεις δικιο...Σταματαω τη γκρινια :tongue::tongue:!!Τα παντα για να ειναι καλα τα μωρακια μας εννοειτε!!!!

Όλα για μωρά μας οι ΜΑΝΕΣ!!!!!!!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα λιλιτακι μου αυτο με την τομη της σκωληκοηδιτιδας το εχω παθει κ εγω εκει που τελειωνει η τομη συνεχιζει η ραγαδα:tongue::tongue::tongue:

Ακριβώς όμως... και καμάρωνα ότι η τομή μου είναι υπέροχη και δέν φένεται πολύ.....τώρααααααα έγινε λεοφωριόδρομος χιχιχιχιχιχι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

εγώ ακόμη δεν έχω όρεξη για τίποτα....ακόμη και το μεσημεριανό με το ζόρι...είμαι στις αναγούλες τώρα....σήμερα θα στείλω τον άντρα μου να μου παρει μπισκότα με τζιντζερ που ξερω οτι βοηθάνε ΄΄και θα τρώω απο αυτα μπας και ισορροπήσει το στομάχι μου...και πιο πολυ με πιάνει το απογευμα και ανησυχώ γιατι εμένα η δουλειά μου είναι απογευμα...βεβαια όταν ξεκινήσουμε θα ειμαι ήδη 2.5 αλλά καμια φορά όλα αύτα πάνε μέχρι τον 4!!!!μετά λέω κάτσε πρώτα να σε προσλάβουν για φέτος που μάθαν τα νεα και βλέπουμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγώ ακόμη δεν έχω όρεξη για τίποτα....ακόμη και το μεσημεριανό με το ζόρι...είμαι στις αναγούλες τώρα....σήμερα θα στείλω τον άντρα μου να μου παρει μπισκότα με τζιντζερ που ξερω οτι βοηθάνε ΄΄και θα τρώω απο αυτα μπας και ισορροπήσει το στομάχι μου...και πιο πολυ με πιάνει το απογευμα και ανησυχώ γιατι εμένα η δουλειά μου είναι απογευμα...βεβαια όταν ξεκινήσουμε θα ειμαι ήδη 2.5 αλλά καμια φορά όλα αύτα πάνε μέχρι τον 4!!!!μετά λέω κάτσε πρώτα να σε προσλάβουν για φέτος που μάθαν τα νεα και βλέπουμε...

Όλο το πρώτο τρίμηνο έτρωγα μακαρόνια σκέτα όλα τα άλλα μου έφερναν αναγούλα μέχρι εμετού.....αλλά τώρα μόνο τα θαλασσινά με αιδιάζουν και τα ψάρια που τα έτρωγα σαν τρελλή τώρα ούτε ζωγραφιστά.........:cry:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα!

Εγώ αν ξυπνήσω πριν τις 10 έχω πονοκέφαλο! Να δω πως θα συνηθίσω από εδώ και πέρα που ξεκινάνε τα σχολεία!!!

Λία μου, θέλω να ξεκινήσω από εσένα, γιατί καταλαβαίνω πόσο άσχημα αισθάνεσαι, ειδικά μετά το ένα θετικό τεστ που όσο να' ναι σε ξεσήκωσε.......Τι να πω; Οντως είναι σαν κάποιος να σου έκανε πλάκα. Σιγά- σιγά θα τα καταφέρουμε κι εμείς. Πού θα πάει, ρε γμτ! Τόσο δύσκολο είναι να πιάσουμε παιδί;;;Κι έχουμε και τους άλλους να μας το κοπανάνε.....Οσο για την υστεροσκόπηση, κάνε αυτό που λένε τα κορίτσια....Πήγαινε σε δημόσιο.....Α, ρώτα την γυναικολόγο σου αν κάνει αυτή και πόσα παίρνει.....Τουλάχιστον να έκανες σε αυτή μία διαγνωστική υστεροσκόπηση για να δεις αν υπάρχει κάτι και, αν υπάρχει, κανονίζεις την επέμβαση στο δημόσιο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ΛΟΥΝΑ μου χανονται πανετκολα τα κιλα της εγκυμοσυνης ειδικα αν δηλαζεις κιολας εξαφανιζονται αμεσως οποτε μην σκας να τρωμε τωρα οσο περισσοτερο μπορουμε;););) εγω χαρα μου μεχρι 6 μηνων δεν ειχα τιποτα απο ραγαδες μετα εμφανιστηκαν ολες μαζι:?:?:?

ΛΙΛΙΤΑΚΙ δεν θυμαμαι μας το ειχες πει οτι εχεις προδιαθεση για ζαγχαρο???ειχες κανει την καμπυλη γλυκοζης??? τελικα ταιριαζουμε πολυυυυυυυυυυυ και εγω την καμαρωνα την τομη που ηταν τοσο μικρουλα και ομορφη τωρα μην την δεις καλυτερα:tongue::tongue::tongue:

τσερρυ μου εγω τρωω τα παντα (εκτος απο κουκια γτ ειμαι αλεργικη) αλλα περισσοτερο τα σοκολατικα ειμαι πολυ λυχουδα!!!και μου αρεσει που τρωω οτι θελω και οσο θελω και δεν πηρα πολλα κιλα;)

καλημερα μαργκι μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...