Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεια μου, λυπάμαι πάρα πολύ..

να ξεκουραστείς να ηρεμήσεις και να δεις ποιές επιλογές έχεις για περαιτέρω εξετάσεις...

ναι πρέπει να το πιστέψουμε για να γίνει...να είμαστε αισιόδοξες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Φάγαμε πάλι μια μεγάαααααααλη χυλόπιτα.

Ένα μεγάλο 0

Συγνώμη που δεν μπήκα εχθές, αλλα έπρεπε να γλείψω τις πληγές μου.

Τώρα τίποτα. Το ξέρετε το συναίσθημα. Όταν ακούς ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα προσπαθείς να βρεις κομμάτια για να μαζέψεις…………

Μούφα τα τεστάκια. Έπρεπε τώρα να πέσω σε ελλατωματικό τεστ για να επιβεβαιωθώ ότι κάτι……ή κάποιος παίζει με τα νεύρα μου. Δεν μπορεί να είναι συμπτώσεις, οι τόσες διαβολικές συμπτώσεις…………νιώθω σαν μαριονέτα.

Όλες ξέρουμε πώς νιώθεις το έχουμε δεί το έργο πολλές φορές ΟΚ δεν τρέχει τίποτα πάμε για τον επόμενο μήνα δέν το βάζουμε κάτω!!!Σήμερα έμαθα για μια φίλη μου ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και χάρηκα πάρα πολύ με ένα μήνα που κάνανε ελεύθερα έμεινε, ούτε εκείνη το πίστευε γιατί για το πρώτο παιδάκι της πάλεψε αρκετα

μέρες καθυστέρηση είχε και ήμουν σίγουρη ότι είναι την έπριξα να πάρει τεστ και Δόξα το Θεό δικαιώθηκα!!!;);)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Όλες ξέρουμε πώς νιώθεις το έχουμε δεί το έργο πολλές φορές ΟΚ δεν τρέχει τίποτα πάμε για τον επόμενο μήνα δέν το βάζουμε κάτω!!!Σήμερα έμαθα για μια φίλη μου ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και χάρηκα πάρα πολύ με ένα μήνα που κάνανε ελεύθερα έμεινε, ούτε εκείνη το πίστευε γιατί για το πρώτο παιδάκι της πάλεψε αρκετα

μέρες καθυστέρηση είχε και ήμουν σίγουρη ότι είναι την έπριξα να πάρει τεστ και Δόξα το Θεό δικαιώθηκα!!!;);)

καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχει η φιλη σου λιλιτακι μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχει η φιλη σου λιλιτακι μου!!!

Σε ευχαριστώ Μαριούλα μου!!!Είδες άν κάνεις το πρώτο μετά ξεκολλάει το σύστημα.....:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

hnNfp2.png

QBMLp2.png

lilitaki καλά το ειπες....ξεκολλαει!!!!

ρε Μαριούλα τα 4 κιλά λίγα δεν ειναι????αφου λενε 12...τα υπολοιπα ποτε θα τα παρεις...πιο μετα????ε καλά λίγες ραγαδες...τί να κανουμε, δεν γινεται κ αλλιως....κρεμουλα βαζεις???αφου δεν εχεις κυτταριτιδα...εισαι και μικρη ακομη...μεχρι τα 27 δεν ειχα ουτε εγω....ειδικά φετος ομως....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

lilitaki καλά το ειπες....ξεκολλαει!!!!

ρε Μαριούλα τα 4 κιλά λίγα δεν ειναι????αφου λενε 12...τα υπολοιπα ποτε θα τα παρεις...πιο μετα????ε καλά λίγες ραγαδες...τί να κανουμε, δεν γινεται κ αλλιως....κρεμουλα βαζεις???αφου δεν εχεις κυτταριτιδα...εισαι και μικρη ακομη...μεχρι τα 27 δεν ειχα ουτε εγω....ειδικά φετος ομως....

ειπε κανεις λιγες ραγαδες???????:tongue::tongue::tongue::tongue:εγω παντως δεν ειπα λιγες;)εχω αρκετες αλλα δεν πειραζει:Pχαρα μ στην πρωτη μ εγκυμοσυνη εβαζα συνεχεια καθε μερα αλλα ειχα γεμισει ετσι τωρα δεν σκαω οποτε το θυμηθω βαζω πιστευω πως αν ειναι να σκιστει το δερμα σκιζεται ζωντανο παραδειγμα εγω εβαζα συνεχεια ειχα παρει μονο 6,5 κιλα και παλι ειχζα βγαλει ραγαδες......λιγα ειναι τα 4 τσερρυ μου αλλα δεν μας πειραζει αυτο το μωρακι ειναι πιο μεγαλο απ'οτι θα επρεπε μεγαλωνει και με το παραπανω το νινι μας μας νοιαζει να παχυνει οχι εμεις οι ιδιες και την πρωτη φορα που ειχα μεινει εγκυος ειχα μπει στον 8ο και ειχα παρει μονο 6,5 κιλα,,,,,ασε που τα περισσοτερα κιλα τους τελευταιους 2 μηνες τα περνεις χαρα μου οποτε εχω ακομα μελλον στα κιλα;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Είχα πει πως θα απέχω, γιατί κάποια στιγμή συνειδητοποιησα πως περνάω πολύ χρόνο στο parents. Θεώρησα λοιπόν πως θα είναι καλύτερο τον χρόνο αυτό να τον αφιερώνω στην επαφή μου με φίλες, φίλους κτλ. Να αρχίσω να βγαίνω για να ξεχνιέμαι....

Ε, λοιπόν σήμερα μού συνέβη κάτι που με έκανε να αναθεωρήσω και να πω πως θα ήταν καλύτερο να ήμουν μαζί σας παρά με την παιδική μου φίλη που ήρθε για λίγες μέρες με τα παιδάκια της στα Γιάννενα......Ακούστε σκηνικό και θα φρίξετε όπως έφριξα εγώ, αλλά - όπως πάντα δεν είπα και δεν έκανα τίποτα- για να μην με πάρουν τα κλάμματα.....

Καθόμαστε στο μπαλκόνι και μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Ερχεται μια γειτόνισσα που ο γιος της είναι ένα χρόνο παντρεμένος και της λέει η θεία μου πως κάποιος στη γειτονιά είπε " άντε να κάνει κι αυτός ένα παιδάκι "......Η γειτόνισσα απαντά πως ξέρει το παιδί της πότε θα κάνει και μόλις το θελήσει θα γίνει. Πετάγεται η φίλη μου και λέει " Ε, και τι έγινε; Σαμπως είναι καιρό παντρεμένο το παιδί; Να πεις ότι έχει χρόνια; ενα χρόνο είναι παντρεμένος. Κι άλλωστε τα παιδιά πιάνονται εκεί που δεν το περιμένεις....Ξέρετε πόσο εύκολα πιάνονται;;;;".

Κορίτσια, να πει τέτοιο πράγμα μπροστά μου; Πληγώθηκα πολύ.....Και να ξεκαρδίζονται με την άλλη στα γέλια κι εγώ να μην λέω τίποτα απολύτως. Τελικά αλλάξαμε θέμα και συνεχίσαμε στην κουβέντα με μένα να προσποιούμαι πως καθόλου δεν πειράχτηκα......Αλλά πειράχτηκα, ρε κορίτσια......Λέγονται τέτοια λόγια μπροστά σε μία γυναίκα που προσπαθεί 5 ολόκληρα χρόνια κι έχει χάσει ένα μωρό;;;

Αν είναι να αρχίσω να βγαίνω και να πέφτω πάνω σε τέτοια άτομα, να μου λέιπει το βύσσινο.....Κι εγώ που νόμιζα πως με το να διαβάζω για διάφορες ιστορίες εδώ μέσα κάνω κακό στον εαυτό μου!!!

Κι είπα πως θα απέχω από σας!!!!Από εσάς που μου σταθήκατε σαν να με ξέρατε χρόνια τώρα....Επανέρχομαι δριμύτερη...........Με θέλετε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

margi μου φυσικά κ σε θέλουμε και αν μας βαρεθείς και θες την ηρεμία σου πάλι μπορεις να την έχεις και μεις πάλι εδώ ειμαστε και δεν φευγουμε!!!

Όσο για την φίλη σου τί να πω???καμιά φορά δεν προσέχουμε τα λόγια μας όσο πρέπει...εμείς πάντως μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε με σιγουριά ότι όντως δεν πιάνεις τόσο εύκολα παιδί!!!μην δίνεις τόση σημασία όμως στον κόσμο....είπαμε ο μ@λ@κ@ς είναι ακίνητος!!!

28xYp3.png

Είχα πει πως θα απέχω, γιατί κάποια στιγμή συνειδητοποιησα πως περνάω πολύ χρόνο στο parents. Θεώρησα λοιπόν πως θα είναι καλύτερο τον χρόνο αυτό να τον αφιερώνω στην επαφή μου με φίλες, φίλους κτλ. Να αρχίσω να βγαίνω για να ξεχνιέμαι....

Ε, λοιπόν σήμερα μού συνέβη κάτι που με έκανε να αναθεωρήσω και να πω πως θα ήταν καλύτερο να ήμουν μαζί σας παρά με την παιδική μου φίλη που ήρθε για λίγες μέρες με τα παιδάκια της στα Γιάννενα......Ακούστε σκηνικό και θα φρίξετε όπως έφριξα εγώ, αλλά - όπως πάντα δεν είπα και δεν έκανα τίποτα- για να μην με πάρουν τα κλάμματα.....

Καθόμαστε στο μπαλκόνι και μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Ερχεται μια γειτόνισσα που ο γιος της είναι ένα χρόνο παντρεμένος και της λέει η θεία μου πως κάποιος στη γειτονιά είπε " άντε να κάνει κι αυτός ένα παιδάκι "......Η γειτόνισσα απαντά πως ξέρει το παιδί της πότε θα κάνει και μόλις το θελήσει θα γίνει. Πετάγεται η φίλη μου και λέει " Ε, και τι έγινε; Σαμπως είναι καιρό παντρεμένο το παιδί; Να πεις ότι έχει χρόνια; ενα χρόνο είναι παντρεμένος. Κι άλλωστε τα παιδιά πιάνονται εκεί που δεν το περιμένεις....Ξέρετε πόσο εύκολα πιάνονται;;;;".

Κορίτσια, να πει τέτοιο πράγμα μπροστά μου; Πληγώθηκα πολύ.....Και να ξεκαρδίζονται με την άλλη στα γέλια κι εγώ να μην λέω τίποτα απολύτως. Τελικά αλλάξαμε θέμα και συνεχίσαμε στην κουβέντα με μένα να προσποιούμαι πως καθόλου δεν πειράχτηκα......Αλλά πειράχτηκα, ρε κορίτσια......Λέγονται τέτοια λόγια μπροστά σε μία γυναίκα που προσπαθεί 5 ολόκληρα χρόνια κι έχει χάσει ένα μωρό;;;

Αν είναι να αρχίσω να βγαίνω και να πέφτω πάνω σε τέτοια άτομα, να μου λέιπει το βύσσινο.....Κι εγώ που νόμιζα πως με το να διαβάζω για διάφορες ιστορίες εδώ μέσα κάνω κακό στον εαυτό μου!!!

Κι είπα πως θα απέχω από σας!!!!Από εσάς που μου σταθήκατε σαν να με ξέρατε χρόνια τώρα....Επανέρχομαι δριμύτερη...........Με θέλετε;

welcome back!!!

αχ κοριτσάκι μου..πόσα ακούμε καθημερινά που μας πληγώνουν..μόνο εμείς ξέρουμε τι περνάμε κανένας μα κανένας άλλος..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα σε όλα τα κορίτσια...ξυπνάω απο τις 7.30 κάθε πρωί....απο το νηπιαγωγειο έχω να το νιώσω αυτό....να ξυπνάω χορτάτη απο ύπνο!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...