Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λεια μου μην απελπιζεσε ...το συναισθημα το ξερουμε ολες και σε καταλαβαινουμε!!!!!Κλαψε να ηρεμησεις και μετα ξεκινα νεες προσπαθειες και μην το βαζεις κατω!!!Θα ερθει και η εγκυμοσυνη αλλα δεν ερχετε δυστυχως παντα νωρις καποιες μας ταλαιπωρει λιγο παραπανω...Αυτο παντως που σου λεει και η τσερρυ ψαξτο να ξερεις τι συμβαινει!!!!!

fHaOp2.png

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι; τσαντα για το μαιευτηριο θα παρετε ειδικη η μια ωραια βαλιτσουλα; εγω εχω 2 μικρα πολυ χαριτωμενα σακβυασιαζακια,το ενα ειναι τελειως παιδικο,με χελωνακια και μπεμπεδιστικα πραγματακια και σκεφτομουν να παρω αυτο. αυτες οι τσαντες εχουν κατι διαφορετικό;

Μίλησα με το γιατρό, «μέσα στη πίκρα μου, γελούσα γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο ο ίδιος ο γιατρός με αγωνία να μάθει τι έγινε………δεν μου έχει ξανασυμβεί……» και μου είπε λοιπόν, ότι δικαιούμαι να κάνω ακόμα μία προσπάθεια.

Δεν ξέρω αν τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία, ξέρω όμως ότι πραγματικά σου λύνουν τα χέρια. Αν είχα αυτή τη στιγμή τα χρήματα που απαιτούνται, θα έμπαινα για υστεροσκόπηση την επόμενη εβδομάδα κιόλας να δω τι επιτέλους συμβαίνει. Η αλήθεια είναι Cherry ότι και εγώ το σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό, αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι γιʼαυτό. Για να μαζέψω αυτό το ποσό θα χρειαστεί πολύ καιρό.

Ο καθένας ξέρει τι προβλήματα και έξοδα κουβαλάει στη πλάτη του, και δυστυχώς αντί να καλυτερεύουν, χειροτερεύουν.

Είμαι πλέον πεπεισμένη ότι κάτι συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι θα προχωρήσω σε εξωσωματική ή σε δεύτερη σπερματέγχυση. Δεν αντέχω και άλλη αποτυχία μετά από τόοοοοοση αναμονή. Είδωμεν…..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

λουνα μου διανυω την 16 εβδομαδα τωρα,στις στις 28 του μηνα μπαινω στον 5ο μηνα και γω. ναι δοξα το θεο ολα καλα πανε. εγω απο κιλα εχω παρει 1,5 αλλα νομιζω δεν κανω υπερβολες. εχω τον ιδιο σωματοτυπο με σενα και σε καταλαβαινω απολυτα. εμενα τα μπουτια μου εχουν πρηστει και εχουν γεμισει κυταριτιδα,αλλα απο οτι μου ειπαν μετα την γεννα οπως ηρθε η κυτταριτιδα εξαφανιζεται,οποτε σε αυτο ελπίζω και γω. εσυ ποσο εισαι; αρχες οκτωβρη θα παω για το β επιπεδου. στο νησι ερχεται ενας γενετιστης ,το ονομα του ειναι Παρτιδας. αν ξερει καποια κοπέλα κατι ας μου πει γιατι σκεφτομαι να το κανω εεγω το τεστ μετα απο προτροπη του γιατρου μου και να μην παω αθηνα.

Διαφημίσεις

aggelikaki 20 βδομαδα διανυω εγω ..μακαρι να ειναι ετσι με την κυτταριτιδα γιατι αν παραμεινει να τρελαθω...!Τι τεστ να κανεις με το γενετιστη?? Μεγαλωνει το μωρακι σου και εσενα λοιπον!!Ολα καλα να πανε για τα μωρακια μας!

fHaOp2.png

Δυστυχως πολλες φορες χωρις τα χρηματα νιωθουμε ανημποροι για πολλα πραγματα. η μαμα μου εχει αφαιρεσει 2 πολυποδες. τον ενα σε ιδιωτικη κλινικη με πολυ καλο γιατρο ελεγαν τοτε,ναι μεν η εγχειρηση πετυχε αλλα απο ανθρωπια το γιατρου τι να σου πω,αυτος ο ανθρωπος δεν υπάρχει καν.ξετσιπωτος και ελεεινος οπως αποδειχτηκε. την 2η φορα τον εκανε σε δημοσιο νοσοκομειο επισης σε καλο γιατρο,δεν τον ξεραμε τοτε αλλα ετσι αποδειχτηκε στην συνεχεια,και την προσεξε και την καθαρισε καλα και απο τοτε δεν ξαναεβγαλε αλλον.και τα χρηματα; οτι ηθελαν.οι δικοι μου εδωσαν τοτε 200 ευρο,σε αντιθεση με τον αλλον που ειχαν δωσει 1000. δεν ξερω απο που εισαι και τι επιλογες μπορεις να εχεις αλλα καλη δουλεια μπορι να γινει και σε ενα δημοσιο νοσοκομειο.

ναι λεια μου και γω αυτο θα σε συμβούλευα!!!!Χρήματα στις μέρες μας κανείς δεν εχει...και εμείς για να έχουμε καποια λίγα στην ακρη για τέτοιες ώρες μαζεύουμε 2 χρόνια!!!εγώ στην θέση σου θα πήγαινα σε δημόσιο νοσοκομείο....έχουμε πολύ καλούς γιατρούς στην ελλάδα, τώρα αν κάποιοι είναι άνθρωποι και κάποιοι άλλοι όχι είναι θέμα ανθρώπου και όπως είπα και πιο πάνω σε άλλη συζήτηση εγώ δεν θα έδινα δραχμή!!!μην τα βλέπεις όλα στραβά.....ηρέμισε, σκέψου και θα δεις πάντα υπάρχουν επιλογές!!!:)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ αγγελικούλα τι καλά να συμβεί και σε μας αυτο με την κυτταρίδα!!!!την τρέμω απίστευτα απο πριν μείνω έγκυος....να φανταστείς τα κιλα δεν με νοιάζουν και τόσο...γενικά δεν ειμαι και πολύ λιχούδα οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα αλλά η κυτταρίτιδα....τί την κάνεις την άτιμη????και γω πέρνω και τις ορμόνες!!!άσε που το μυαλό μου έιναι σε τουρσιά τρις την ώρα...εγώ ειπα στον άντρα μου μετά την γέννα αν δεν κάνω καισαρική που πρεπει να περιμένεις....έφυγα για σπα, θαλασσοθεραπείες, μασαζ και οοοοοοοοοοοοοοοοοτι άλλο υπάρχει!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

λουνα μου τι καλά που μπήκες και ακούσαμε νέα σου!!!!να μπαίνεις ρε κορίτσι και ας μην έχεις και κάτι συγκλονιστικό να πεις...ωραία και τα δικά σου νέα....είδες το μωράκι μου???περιπου 5 χιλιοστά σήμερα!!!

εγώ στο σπίτι συμμαζεύω, πλένω πιάτα, μαγειρεύω και ξεσκονίζω μετο σουιφερ, βάζω και πλυντήρια....ο άντρας μου κάνει τα υπολοιπα!!!!εχουμε μαρμαρο στο σπιτι που αυτο σημαίνει οτι μετα το σφουγγάρισμα έχει στέγνωμα το πάτωμα ή με πετσέτα στα 4 ή στην καλύτερη με σκούπα που έχει κρόσια!!!!προσ το παρών το πρόγραμμά μας είναι αυτό που ο άντρας μου δουλεύει λίγο...σε κάνα μήνα που θα φεύγει στις 8 και θα γυρνάει στις 10 δεν ξέρω τί θα κάνω....θα δούμε ως τότε...μπορει να σφουγγαρίσω ξανά τα Χριστουγεννα μια και καλή!!!

εγώ να σας πω την αλήθεια δεν τρελλαίνομαι κιόλας γι αυτο...μ' αρέσουν να λάμπουν όλα στο σπίτι μου και το φροντίζω όσο μπορώ αλλά όταν κουραστώ λέω και δεν βαριέσαι...πόσο μάλλον τώρα που ειμαι και έγκυος!!!σιγά να μην σκάσω εγώ για αυτά...

με την χλωρίνη έχω ένα θέμα τώρα...απολυμαίνω με αυτά που ειναι χωρίς χλώριο και ρίχνω στην τουαλέτα χωρίς να τρίψω....την αφήνω καμιά ώρα και μετά πατάω καζανάκι γιατι είμαι και αλλεργική γενικά, μπουκώνω όπως και ο άντρας μου το ίδιο....αυτο μονο με δυσκολεύει να συμβιμαστώ...

28xYp3.png

Κοριτσια να ρωτησω οι εξετασεις που λετε για αυχενικη διαφανεια η β επιπεδου ειναι επωδυνες?γινεται καποια μεσω οφαλου?

οχι πεπση μ απλα υπερηχα ειναι...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Φάγαμε πάλι μια μεγάαααααααλη χυλόπιτα.

Ένα μεγάλο 0

Συγνώμη που δεν μπήκα εχθές, αλλα έπρεπε να γλείψω τις πληγές μου.

Τώρα τίποτα. Το ξέρετε το συναίσθημα. Όταν ακούς ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα προσπαθείς να βρεις κομμάτια για να μαζέψεις…………

Μούφα τα τεστάκια. Έπρεπε τώρα να πέσω σε ελλατωματικό τεστ για να επιβεβαιωθώ ότι κάτι……ή κάποιος παίζει με τα νεύρα μου. Δεν μπορεί να είναι συμπτώσεις, οι τόσες διαβολικές συμπτώσεις…………νιώθω σαν μαριονέτα.

λεια μου πολυ λυπαμαι χαρα μου :(αλλα μην το βαζεις κατω θα μεινεις συντομα εγκυουλα θα το δεις:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

;)

βρε ετσι ευκολα νομιζετε οτι σας ξεχναω???Μπαινω καθε μερα και σας διαβαζω εννοειτε!!!!!!!!

Marioula νομιζω οτι τα κοριτσια καλα κανουν και σε μαλωνουν....ετοιμαζε βαλιτσα περναει ο καιρος!!Εγω ετοιμαζομαι την αλλη βδομαδα για τον β επιπεδου και μολις δουμε οτι ολα ειναι οκ θα παω στο τζαμπο για τις πρωτες αγορες ρουχων :) !!Στην οικονομικη κατηγορια θα ψωνισουμε γιατι μονο με το συζυγο να δουλευει δεν ειμαστε για υπερβολες και ευτυχως θα μου δωσουν και φιλες διαφορα πραματακια!!Ολοκληρο αντρακι τωρα το μωρακι σου ε??Τελεια!!!!!!!!δεν εχω και πολλα νεα να σας λεω εγω ολη μερα μεσα ειμαι η καημενη και βαριεμαι φρικτα.....

Ντεππα τι νεα απο τον γιατρο σου??

Νενα πως περναει ετσι ο καιρος ??Αυχενικη κιολας εφτασε ...!!Καλα αποτελεσματα ευχομαι αν και θα ειναι σιγουρα υπεροχα!!!!

Τσερρυ μακαρι να ειχα και εγω τετοια γιαγια!!!Αστερι τη βρισκω !!Εμενα η πεθερα μου (η μονη εν ζωη που θα μπορουσε να βοηθησει) και κανει το κοροιδο μην τυχον και ζητησω τιποτα που φυσικα δεν το ειχα σκοπο εννοειτε ...αλλα οσο περναει ο καιρος μου εχει κανει τα νευρα κροσια για πολλα θεματα που αν αρχισω θα γραφω κανα μηνα!!Ετσι και εγω ολα τα κανω μονη μου σιγα σιγα βεβαια αλλα δεν γινετε αλλιως...Ετσι και εσυ αν χρειαζετε να κανεις δουλιτσες να τις κανεις με διαλλειματα ,οταν νιωθεις κουρασμενη να σταματας να ξαπλωνεις λιγακι!

λιλιτακι 25 βδομαδων τωρα ?? 5 βδομαδες διαφορα εχουμε!Περασες τα μισα και μετρας αντιστροφα τωρα!!!!

Αγγελικακι Θυμισε μου ποσων βδομαδων εισαι εσυ ?Παντως βλεπω οτι και για σενα ολα κυλανε ωραια και χαιρομαι...!

Στεναχωρηθηκα με τη μαργκι μας αλλα μπορω να πω πως την καταλαβαινω,και εμενα με αγχονε πολλες φορες να μπαινω στο φορουμ...Ειμαι αισιοδοξη και πιστευω πως τωρα αν καταφερει να ηρεμησει θα μπει συντομα να μας πει ευχαριστα νεα!

Tinκerbell αυτο ισχυει και για σενα ,οσο το σκεφτεσε αρνητικα τοσο δεν καΘετε ,πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι και θα ερθει εκει που δεν θα το πιστευεις!!

κοριτσια μου απο κιλα πως πατε ??Εγω νομιζω οτι εχω ξεφυγει πολλα δεν ειναι +6 κιλα στις 20 βδομαδες!Πριν ημουν κανονικη με τα ψωμακια μου ,τωρα εκτος την κοιλια εχω κατι μπουτια και κολο διπλα, και εχω γεμισει και κυταριτιδα!!Πανω απο ολα το μωρακι μου να ναι καλα εννοειτε αλλα με βλεπω στον καθρεφτη και τρομαζω πλεον........Ουφ! Μαριουλα δεν εχεις παραπονο τα ειπα μαζεμενα τωρα ;) !!!!!

ελα βρε λουνιτσα γιατι αργεις να μπεις????μας λειπεις!!!:( δεν χρειαζεται να εχεις κατι σημαντικο να πεις εμεις λεμε σημαντικα αλλα λεμε και τις βλακιουλες μας να μπαινεις πιο συχνα να μας λες τα νεα σου να χαιρομαστε και εμεις μαζι σου:Pκαλα αποτελεσματα να εχεις απο το β επιπεδου σου ευχομαι!!!κ εγω ολη μερα σπιτι ειμαι βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως ο γιατρος μου ειπε να μην πολυ περπαταω εκλεισα την 29η εβδομαδα και εχω παρει μονο 4 κιλα καλα ειναι πιστευω αλλα η κοιλιτσα εχει μεγαλωσει πολυ:tongue::tongue::tongue: απο σκισηματακια εκανα καμποσα:shock::shock::shock: αλλα εχω παρει την κρυαδα απο την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος νιωθω κομπλεξ οταν με βλεπει ο αντρας μου μες τις ραγαδες αλλα μου λεει σιγα μπεμπα μου και τι εγινε γραμμουλες ειναι;)χιχι τι αλλο θα ελεγε βεβαια!!!κυτταριτιδα ευτυχως δεν εχω να και κατι καλο αλλα που θα παει θα βγαλω κα πο αυτην:tongue:ναι δεν εχω παραπονο τα ειπες ολα...το νινι μου ειναι 1350 γραμμαρια και αν δεν ερθει προωρα μου εμειναν 65 μερες ως την γεννα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...