Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυριο το πρωι φευγω Θεσσαλονικη και το μεσημερι έχω ραντεβου για αυχενικη. Θεε μου ελπιζω να πανε όλα καλά.

ολα καλα θα πανε νενα μου περιμενουμε νεα σου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ολα καλα θα πανε νενα μου περιμενουμε νεα σου!!!

Μαριούλα τί έγινε με το ντόπλερ?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μπηκα να σας πω τα νεα μου το μωρακι μου μεγαλωσε κι'αλλο ειναι 1350 γραμμαρια πηρε 240 γραμμαρια σε 8 μερες:P ο βασιλιας μου δεν ειχε ησυχια ολη την ωρα κουνιοταν στο υπερηχο αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι τα υγρα ειναι λιγο τσιμπημενα παλι αλλα ελεγχεται η κατασταση και οτι σε σινδυασμο με την μητρα μου που ειναι ταλαιπωρημενη με βλεπει λεει για προωρο τοκετο να συνεχισω λεει να παιρνω τα φαρμακα για τις συσπασεις μεχρι να γεννησω....και ο γιατρος μου στην ροδο μου ειχε πει οτι πολυ φοβαται πως μολις μπω στον μηνα μου θα με πιασουν οι πονοι γιατι η μητρα ειναι ταλαιπωρημενη μου αρεσει κιολας που το κολοβαραω και ολο αφηνω για πιο μετα την βαλιτσα....επισης μου ειπε τον σεπτεμβρη να παω για να μου κανει 2 ενεσεις για να ωριμασουν πιο γρηγορα οι πνευμονες του μωρου ετσι ωστε κ προωρα να γεννηθει να μην εχουμε τουλαχιστον προβλημα απο αυτο!αρχες οκτωβρη αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε;) την εχω κανει για ροδο!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια μπηκα να σας πω τα νεα μου το μωρακι μου μεγαλωσε κι'αλλο ειναι 1350 γραμμαρια πηρε 240 γραμμαρια σε 8 μερες:P ο βασιλιας μου δεν ειχε ησυχια ολη την ωρα κουνιοταν στο υπερηχο αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι τα υγρα ειναι λιγο τσιμπημενα παλι αλλα ελεγχεται η κατασταση και οτι σε σινδυασμο με την μητρα μου που ειναι ταλαιπωρημενη με βλεπει λεει για προωρο τοκετο να συνεχισω λεει να παιρνω τα φαρμακα για τις συσπασεις μεχρι να γεννησω....και ο γιατρος μου στην ροδο μου ειχε πει οτι πολυ φοβαται πως μολις μπω στον μηνα μου θα με πιασουν οι πονοι γιατι η μητρα ειναι ταλαιπωρημενη μου αρεσει κιολας που το κολοβαραω και ολο αφηνω για πιο μετα την βαλιτσα....επισης μου ειπε τον σεπτεμβρη να παω για να μου κανει 2 ενεσεις για να ωριμασουν πιο γρηγορα οι πνευμονες του μωρου ετσι ωστε κ προωρα να γεννηθει να μην εχουμε τουλαχιστον προβλημα απο αυτο!αρχες οκτωβρη αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε;) την εχω κανει για ροδο!!!

Όλα καλά μπουμπού ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τέλεια Μαριούλα μου είδες ο βασιλιάς σου!!!

άντε ετοίμασε τη βαλίτσα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσάρες καλημέρα!!!ηρθε η γιαγια μου χθες σπιτι απο το χωριο να μου κάνει εκπληξη και χάθηκα απο το παρεάκι...ήρθε λέει να μου φέρει μιλιγκες....είναι ένα τυροψωμο που το κανουν στον ζωριο μου....γιάτι της το ζήτησα τις προάλλες και φοβήθηκε μην πάθω τίποτα τώρα που ειμαι έγκυος...σηκώθηκε πρωί πρωί και ήρθε ως εδώ με 3 λεωφορεία απο το χωριό 72 χρονών γύναίκα....

μαριούλα κοριτσάκι ετοίμασε γρήγορα την βαλίτσα σου και αφου οι γιατρός σου λέει έτσι και ειναι σιγουρος γιατι δεν πας στην ροδο 15 μέρες νωρίτερα αντι για τοτε που το κανονισες???

νένα μου όλα καλά θα πάνε και όλα τα αγγελουδάκια μας θα είναι μια χαρά...μην βάζεις κακό στο μυαλό σου!!!ποτε ρε μεγάλωσε τόσο και είστε και στην αυχενική διαφάνεια...!@!!!έγινε και δαμάσκηνο αυτήν την εβδομάδα!!!!

αγγελικάκι άντε τώρα η σειρά σου σιγά σιγά να βλέπεις για πραγματάκια...απο νησί εισαι??γιατί νόμιζα γιάννενα???

λεια περιμένουμε νέα εναγωνίως...τί έγινε με αυτό τό διχασμένο τεστ επιτέλους???

ντέππα σε άφησα τελευταία γιατι θέλω να σε μαλώσω!!!καλέ τώρα θα αποδείξεις οτι είσαι νοικοκυρά???άστα αυτά και κάστε στα αυγά σου...παρεπιπτόντως εσύ χθες θα άκουγες καρδούλα....πήγες με τον άντρα σου τί έγινε???

εγώ κοριτσάρες όπως ξέρετε την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν ξάπλα και ευτυχώς αυτο βοήθησε πολύ...τώρα πλέον δεν πονάει η κοιλιά μου καθόλου, ακόμη και χθες που ήρθε η γιαγιά μου και ήμουν όλη μέρα στο σουρ φουρτ γιατί ήρθε και η πεθερά μου και η γιαγιά του άντρα μου και ξέρεις μέχρι να κάνω καφέδες να τα μαζέψω να μαγειρέψω....ήμουν πού ώρα όρθιά αλλά μια χαρά δεν πόνεσα....πολλά πολλά συμτώματα δεν έχω με πιάνει καμιά αναγουλίτσα που και που όπως τώρα που γράφω αλλά περνάει...προχθες μου βρωμούσε ο άντρας μου...του λέω φύγε....ο καημένος με μια απορία μου λέει μόλις έκανα μπάνιο!!!αχχααχαχα είχε μια βαριά μυρωδιά το δέρμα του...

δεν λιγουρεύομαι τίποτα...δεν πεινάω καθόλου και τρώω με το ζορι....αυτά!τουλάχιστον δεν κάνω εμετό...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

φιλεναδιτσες μου σας ευχαριστω πολυ ναι δεν θα την καθυστερησω πολυ θα κανω υπομονη να κλισω τον 7ο και μολις μπω στον 8ο δηλαδη αρχες σεπτεμβρη ξεκιναω να ετοιμαζω την βαλιτσα!!!ντεππα περιμενουμε νεα σου!!!νενα μου και απο εσενα περιμενουμε χαρα μου νεα απο την αυχενικη διαφανεια ολα καλα θα πανε:P λεια που χαθηκες βρε κοριτσι???ελπιζω να μπεις συντομα να μας πει νεα σου και να ειναι κ ευχαριστα!!! λουνα καλα εσυ δεν το συζηταω χαθηκες τελειως ηταν μεχρι να μεινεις εγκυος...τωρα δηλαδη δεν θα μπαινεις να μας λες νεα σου???:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες καλημέρα!!!ηρθε η γιαγια μου χθες σπιτι απο το χωριο να μου κάνει εκπληξη και χάθηκα απο το παρεάκι...ήρθε λέει να μου φέρει μιλιγκες....είναι ένα τυροψωμο που το κανουν στον ζωριο μου....γιάτι της το ζήτησα τις προάλλες και φοβήθηκε μην πάθω τίποτα τώρα που ειμαι έγκυος...σηκώθηκε πρωί πρωί και ήρθε ως εδώ με 3 λεωφορεία απο το χωριό 72 χρονών γύναίκα....

μαριούλα κοριτσάκι ετοίμασε γρήγορα την βαλίτσα σου και αφου οι γιατρός σου λέει έτσι και ειναι σιγουρος γιατι δεν πας στην ροδο 15 μέρες νωρίτερα αντι για τοτε που το κανονισες???

νένα μου όλα καλά θα πάνε και όλα τα αγγελουδάκια μας θα είναι μια χαρά...μην βάζεις κακό στο μυαλό σου!!!ποτε ρε μεγάλωσε τόσο και είστε και στην αυχενική διαφάνεια...!@!!!έγινε και δαμάσκηνο αυτήν την εβδομάδα!!!!

αγγελικάκι άντε τώρα η σειρά σου σιγά σιγά να βλέπεις για πραγματάκια...απο νησί εισαι??γιατί νόμιζα γιάννενα???

λεια περιμένουμε νέα εναγωνίως...τί έγινε με αυτό τό διχασμένο τεστ επιτέλους???

ντέππα σε άφησα τελευταία γιατι θέλω να σε μαλώσω!!!καλέ τώρα θα αποδείξεις οτι είσαι νοικοκυρά???άστα αυτά και κάστε στα αυγά σου...παρεπιπτόντως εσύ χθες θα άκουγες καρδούλα....πήγες με τον άντρα σου τί έγινε???

εγώ κοριτσάρες όπως ξέρετε την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν ξάπλα και ευτυχώς αυτο βοήθησε πολύ...τώρα πλέον δεν πονάει η κοιλιά μου καθόλου, ακόμη και χθες που ήρθε η γιαγιά μου και ήμουν όλη μέρα στο σουρ φουρτ γιατί ήρθε και η πεθερά μου και η γιαγιά του άντρα μου και ξέρεις μέχρι να κάνω καφέδες να τα μαζέψω να μαγειρέψω....ήμουν πού ώρα όρθιά αλλά μια χαρά δεν πόνεσα....πολλά πολλά συμτώματα δεν έχω με πιάνει καμιά αναγουλίτσα που και που όπως τώρα που γράφω αλλά περνάει...προχθες μου βρωμούσε ο άντρας μου...του λέω φύγε....ο καημένος με μια απορία μου λέει μόλις έκανα μπάνιο!!!αχχααχαχα είχε μια βαριά μυρωδιά το δέρμα του...

δεν λιγουρεύομαι τίποτα...δεν πεινάω καθόλου και τρώω με το ζορι....αυτά!τουλάχιστον δεν κάνω εμετό...

τσερρυ μου ειδες πως σε αγαπαει η γιαγια???:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Φάγαμε πάλι μια μεγάαααααααλη χυλόπιτα.

Ένα μεγάλο 0

Συγνώμη που δεν μπήκα εχθές, αλλα έπρεπε να γλείψω τις πληγές μου.

Τώρα τίποτα. Το ξέρετε το συναίσθημα. Όταν ακούς ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα προσπαθείς να βρεις κομμάτια για να μαζέψεις…………

Μούφα τα τεστάκια. Έπρεπε τώρα να πέσω σε ελλατωματικό τεστ για να επιβεβαιωθώ ότι κάτι……ή κάποιος παίζει με τα νεύρα μου. Δεν μπορεί να είναι συμπτώσεις, οι τόσες διαβολικές συμπτώσεις…………νιώθω σαν μαριονέτα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Δεν εχω λόγια για να σου πω,μπορω ομως να σε πω οτι αργα η γρηγορα θα περασει,και ολοι οι πονοι,οι ληγες και οι κακες αναμνησεις θα σβηστουν με μιας οταν επιτελους θα κρατας ενα μωρακι στην αγκαλιτσα σου. Ξεσπασε,κλαψε αλλα μετα ξανασηκω και αυτη τη φορα ισως να ναι και η τυχερη. σε φιλω γλυκα και σου στελνω μια τεραστια αγκαλια.

εκανες χοριακή; ή σε πρόλαβε η ακατανόμαστη;

κριμα Λεία αλλά μην τα παρατάς κοριτσάρα...ψάξε αυτό που σου είπα...ο πολύποδας είναι και υπαίτιος για αποβολές....εγώ που τελικά είχα δόξαζα τον Θεό που δεν βρέθηκα σε αυτή την θέση παρα μονο χρειάστηκε να περιμένω 2 χρόνια μέχρι να τον βρω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

βρε ετσι ευκολα νομιζετε οτι σας ξεχναω???Μπαινω καθε μερα και σας διαβαζω εννοειτε!!!!!!!!

Marioula νομιζω οτι τα κοριτσια καλα κανουν και σε μαλωνουν....ετοιμαζε βαλιτσα περναει ο καιρος!!Εγω ετοιμαζομαι την αλλη βδομαδα για τον β επιπεδου και μολις δουμε οτι ολα ειναι οκ θα παω στο τζαμπο για τις πρωτες αγορες ρουχων :) !!Στην οικονομικη κατηγορια θα ψωνισουμε γιατι μονο με το συζυγο να δουλευει δεν ειμαστε για υπερβολες και ευτυχως θα μου δωσουν και φιλες διαφορα πραματακια!!Ολοκληρο αντρακι τωρα το μωρακι σου ε??Τελεια!!!!!!!!δεν εχω και πολλα νεα να σας λεω εγω ολη μερα μεσα ειμαι η καημενη και βαριεμαι φρικτα.....

Ντεππα τι νεα απο τον γιατρο σου??

Νενα πως περναει ετσι ο καιρος ??Αυχενικη κιολας εφτασε ...!!Καλα αποτελεσματα ευχομαι αν και θα ειναι σιγουρα υπεροχα!!!!

Τσερρυ μακαρι να ειχα και εγω τετοια γιαγια!!!Αστερι τη βρισκω !!Εμενα η πεθερα μου (η μονη εν ζωη που θα μπορουσε να βοηθησει) και κανει το κοροιδο μην τυχον και ζητησω τιποτα που φυσικα δεν το ειχα σκοπο εννοειτε ...αλλα οσο περναει ο καιρος μου εχει κανει τα νευρα κροσια για πολλα θεματα που αν αρχισω θα γραφω κανα μηνα!!Ετσι και εγω ολα τα κανω μονη μου σιγα σιγα βεβαια αλλα δεν γινετε αλλιως...Ετσι και εσυ αν χρειαζετε να κανεις δουλιτσες να τις κανεις με διαλλειματα ,οταν νιωθεις κουρασμενη να σταματας να ξαπλωνεις λιγακι!

λιλιτακι 25 βδομαδων τωρα ?? 5 βδομαδες διαφορα εχουμε!Περασες τα μισα και μετρας αντιστροφα τωρα!!!!

Αγγελικακι Θυμισε μου ποσων βδομαδων εισαι εσυ ?Παντως βλεπω οτι και για σενα ολα κυλανε ωραια και χαιρομαι...!

Στεναχωρηθηκα με τη μαργκι μας αλλα μπορω να πω πως την καταλαβαινω,και εμενα με αγχονε πολλες φορες να μπαινω στο φορουμ...Ειμαι αισιοδοξη και πιστευω πως τωρα αν καταφερει να ηρεμησει θα μπει συντομα να μας πει ευχαριστα νεα!

Tinκerbell αυτο ισχυει και για σενα ,οσο το σκεφτεσε αρνητικα τοσο δεν καΘετε ,πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι και θα ερθει εκει που δεν θα το πιστευεις!!

κοριτσια μου απο κιλα πως πατε ??Εγω νομιζω οτι εχω ξεφυγει πολλα δεν ειναι +6 κιλα στις 20 βδομαδες!Πριν ημουν κανονικη με τα ψωμακια μου ,τωρα εκτος την κοιλια εχω κατι μπουτια και κολο διπλα, και εχω γεμισει και κυταριτιδα!!Πανω απο ολα το μωρακι μου να ναι καλα εννοειτε αλλα με βλεπω στον καθρεφτη και τρομαζω πλεον........Ουφ! Μαριουλα δεν εχεις παραπονο τα ειπα μαζεμενα τωρα ;) !!!!!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...