Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια Λίλι τον μπέμπη σου τον κάνεις μπάνιο ίδια ώρα κάθε βράδυ; Και αν κοιμάται τι κάνεις; Εμένα έφυγε η παιδίατρος 6παρά μετά ήταν λίγο ανήσυχος έτρωγε, έτρωγε και έχει καμια ωρίτσα που κοιμήθηκε. Τι ρώτησα για μαμ και μου είπε ότι δεν τον ξυπνάω ούτε το βράδυ για φαί αλλά για μπανάκι δε ρώτησα και τώρα τι κάνω οεο; τον ξυπνάω ή περιμένω;

Εγώ λέω κατά τις 9 άντε 9 και τέταρτο να μπούμε και ο Θεός βοηθος!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Tsery μου, όντως δεν ήταν τίποτα αυτό που είπε η θεία μου, αλλά δεν ήταν τόσο αυτό που είπε όσο ο τρόπος και ο τόνος της φωνής της! Τεσπα. Εκείνη την ώρα με άγχωσε, γιαυτό τσαντίστηκα μαζί της. Αρχισα να σκέφτομαι διάφορα αρνητικά.....Ουφ! τώρα ηρέμησα. Μίλησα και με την αδελφή μου. Μού είπε πως η μικρή μας μπουμπού είναι πολύ όμορφη και πολύ φαγανή!!!!

Τινκερ μου, σε ευχαριστώ για τις ευχές. Μακάρι του χρόνου να γιορτάζουμε τα δικά σου γεννητούρια ( κι ακόμη νωρίτερα βεβαια)!!!! Ξέρετε, η αδελφή μου πέρισυ τέτοια μέρα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ, γιατί είχε χάσει το πρώτο της μωράκι και φέτος έχει άλλο μωρό αγκαλιά! Ο Θεός είναι μεγάλος. Εκεί που δεν το περιμένουμε κάνει το θαύμα του.

Πέπσι, θυμάσαι τι έλεγα σε πιο παλια μου μηνύματα; Θυμάσαι πόσο απογοητευμένη ήμουν; Διάβαζα για άλλα κορίτσια που δυσκολεύονταν αλλά στο τέλος τα κατάφερναν και νόμιζα ποτέ δεν θα είμαι στη θέση τους! Δεν έπαιρνα κουράγιο από καμία περίπτωση.....Αισθανόμουν πως δεν θα τα καταφέρω ποτε! Κι όμως......Μην χάνετε την πίστη σας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρμίν, σου ξυπνάει το βράδυ το μωρό για φαγητό;

Α, και κάτι άλλο! Με ρωτούσε η αδελφή μου αν εσείς που κάνατε μεγάλα παιδάκια είχατε κάποια προδιάθεση για ζάχαρο και της είπα πως όχι! Δεν θυμάμαι να είχατε πει κάτι......Για λύστε μου την απορία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αγαπες ηρθααααααααααααααα με δικο ιντερνετ επιτελους το πληρωσα το στικακι 197:shock: πω πω ποτε πηγε τοσο???

τελος παντων. λοιπον εχετε γραψει παααααααααααααρα πολλα δεν προλαβαινω με το μωρο να τα διαβασω ολα αυτα ποια καλη κοπελα θα μου πει περιληπτικα τι εγινε οσο καιρο ελειπα?παω να δω φωτο απο το μωρακι της μαρμιν:P λιλι μαρμιν τα μωρακια πως πανε?ο θηλασμος? τελικα δινετε καθολου ξενο γαλα???εμενα με το ζορι πινει τις 2 μπουκαλες με γαλα σε σκονη που σας ειπα οτι του δινω προσπαθει να τις κοψει αλλα εγω εκει επιμενω μεχρι να τις πιει,(περιεργο γιατι συνηθως τα μωρα καλομαθαινουν στα μπιμπερο κ διωχνουν το στηθος σε εμενα εγινε το αντιθετο:tongue:) λοιπον για πειτε μου εμαθεκαμια εγκυουλα φυλο απο το μωρακι της μαργκι εμαθες???

λιλι μαρμιν τα μωρακια μεγαλωνουν ειναι ησυχα?πεπση τινγκερμπελ,μαριουλες κανενα νεο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγώ τον κάνω κατά τις 18,30 με 19,00 που είναι στάνταρ ξύπνιος δέν έχει τύχει να κοιμάται!!!Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να τον ξυπνάς για μπανάκι....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ρε Μαρμίν, τι ωραία τικεράκια έχει βάλει;

Εγώ το "Αν" θα το δω μετά από πολύ καιρό, όταν θα μπορώ να το κατεβάσω από ίντερνετ. Δεν τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Παπακαλιάτη. Καμία από τις σειρές του δεν με πολυγέμισε.....και δεν τρελαίνομαι να πάω να δω την ταινία του....Αφηστε που με εχει τσαντισει η τόση διαφήμιση πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαριούλα, την περίληψη θα στην κάνει η Τσέρυ που τα θυμάται όλα.

Εγώ έχω κοριτσάκι τελικά!!!! Επίσης σήμερα προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας! Γεννήθηκε η μικρή μου ανιψούλα, η οποία μαθαίνω ( δεν την είδα) πως είναι μία κούκλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαριούλα, την περίληψη θα στην κάνει η Τσέρυ που τα θυμάται όλα.

Εγώ έχω κοριτσάκι τελικά!!!! Επίσης σήμερα προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας! Γεννήθηκε η μικρή μου ανιψούλα, η οποία μαθαίνω ( δεν την είδα) πως είναι μία κούκλα!

τελεια χαρα μου!!!:Pπολυ κοριτσακι τελικα η λιστα μας:P:p:p:p να σας ζησει η ανηψουλα:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαρμίν, σου ξυπνάει το βράδυ το μωρό για φαγητό;

Α, και κάτι άλλο! Με ρωτούσε η αδελφή μου αν εσείς που κάνατε μεγάλα παιδάκια είχατε κάποια προδιάθεση για ζάχαρο και της είπα πως όχι! Δεν θυμάμαι να είχατε πει κάτι......Για λύστε μου την απορία!

Εγώ είχα προδιάθεση για ζάχαρο και στον 5ο ήταν τσιμπημένο αλλά με διατροφή κατάφερα να το ρεγουλάρω!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...