Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

margi εγω τα πρωτα ανεπαισθητα γαργαλητα τα ενιωσα στην 18η εβδομαδα, πολυ απαλα και αν θυμαμαι καλα μονο κανα δυο φορες μεσα στην εβδομαδα. Στην αρχη ειναι τοσο απαλο που δεν καταλαβαινεις αν ειναι το μωρο. Πολυ απαλες κλοτσιτσες ενιωσα καποιες εβδομαδες αργοτερα. Τωρα απο ότι εχω διαβασει εχει σημασια η θεση του μωρου και η θεση του πλακουντα.

Αν το μωρο στην αρχη ''χτυπαει'' προς τα μεσα δεν μπορει να μην το νιωσεις

επισης αν ο πλακουντας ειναι μπροστα παλι μπορει να μην νιωθεις τις κινησεις του. Εμενα ο δικος μου ειναι ψηλα και μπροστα ισως και για αυτο δεν το ενιωσα τοσο νωρις οπως τα κοριτσια.

Εμενα τωρα που ειναι σε θεση γεννησης με το κεφαλι προς τα κατω νιωθω πολυ πιο δυνατα τις κλωτσιες και καταλαβαινω την διαφορα απο πριν που στο ιδιο σημειο ηταν τα χερακια!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α!!!margi θελω μερες να σου πω και ξεχναω οτι κι εμενα δεν μου δινει ασβεστιο μονο 1 σιδηρο και ενα φολικο οξυ παιρνω. Και τον ρωταω εδω και καιρο να παρω ασβεστιο??? Και παντα μου λεει το ιδιο, πως αν τρωω καθημερινα γαλακτοκομικα δεν χρειαζεται. Μετα του ειπα ομως πως δεν ειμαι σταθερη και υπαρχουν μερες που δεν τρωω. Οποτε μου ειπε αν θελω τοσο πολυ ας παρω ενα ασβεσιο οποιο θελω εγω και να το παιρνω που και που, ειδικα τις μερες που δεν τρωω γαλακτοκομικα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μαρτζι οπως λεν και τα κοριτσια της καντυ ειναι 2 οποτε λογικο....ποσο χωρο να εχει πια εκει μεσα και γω εκτος του οτι ειμαι αδυνατη εχω και μεγαλο μωρο...το ενιωσα την 16η αλλα το μωρο ηταν σαν 17μιση εβδομαδων σε μεγεθος!!!και ηταν τοσο ανεπαισθητιες οι κινησεις ενα ελαφρυ γαργαλητο που αν δεν ειχα δει την νενα την ημερα που κλωτσισε το δικο της μωρο που μας το περιεγραφε δεν ξερω αν θα το ειχα υποψιαστει!!!τι ανησυχεις που δεν το καταλαβες ακομα???θα ερθει η στιγμη σας....ασε που εγω λεω οτι απλα δεν το καταλαβαινεις. γενικα πιο πολυ κουνιεται οταν ειμαστε ξαπλωμενες και ηρεμες! αλλα εδω που τα λεμε και αυτη η θεια δεν ειπε και κατι τραγικο...απλα ειπε οτι ειναι μικρο το μωρακι...το οποιο ειναι και αυτο πιθανο!!!

νενα ουτε εγω περνω ασβεστιο...στις εξετασεις ημουν στα κατωτατα φυσιολογικα...ισως προς το τελος μου δωσει...τι να πω????αλλο 2ωρο παντως δεν εχω...θα πρεπει να ξυπναω το βραδυ στον υπνο μου μετα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρρυ τι μου θύμησες τώρα με τα δίωρα:rolleyes:

Πάντως εμένα μου έδινε ασβέστιο χωρίς ποτέ να κάνω εξέταση κ όταν της είπα μου είπε πως δε χρειάζεται εγώ είχα ένα άγχος γιατί όποτε έκανα παλιότερα ήμουν λίγο πάνω από το όριο δηλαδή πχ εάν ήταν εώς 10 εγώ είχα 10,5. Και μια φίλη μου που με ήξερε και ήξερες πως τρώω πολλά τυριά και πίνω πολυ γάλα μου έλεγε να προσέξω μην πάθω υπερασβέστωση για αυτο όταν δε μου έφταναν οι ώρες "θυσίαζα" το ασβέστιο προκειμένω να πάρω σίδηρο που ήξερα πως είχα έλλειψη ή μαγνήσιο που επίσης το χρειαζόμουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Περιμένουμε την παιδίατρο αλλά δεν πήρε ακόμη τηλέφωνο λέτε να μας ξέχασε;:rolleyes:

Η Κάντυ είναι με τον αδειούχο αντρούλη της και γι' αυτό δεν μπαίνει φαίνεται:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαλλον εννοει την επετειο της αλλα πρεπει να το αλλαξει γιατι αυτο οντως δειχνει οτι ο γαμος ειναι μελλον, εκτος αν σκοπευει να τον ξαναπαντρευτει....:tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

χαχαχα καλό! Κορίτσια δεν το πρόσεξα. Πάντως δεν είναι άσχημη ιδέα να τον ξαναπαντρευτώ αφού τον ξαναερωτεύτηκα ένας γάμος ακόμη δε με χαλάει αν δεν ήταν κ η κρίση:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ήρθε η παιδίατρος τελικά έκατσε μια ώρα σχεδόν είπε ότι το μωρό μας φαίνεται ότι είναι πολύ καλά και πάει καλά ο θηλασμός. Παρόλαυτα το εξέτασε βάλαμε κιλάκια είμαστε 4750 κ ίσως κ περισσότερο γιατί κουνιόμασταν και λίγο και γενικά τα βρήκε όλα πολύ καλά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμινακι τώρα ζύγισα το καψουρακι μου και είναι 4780 πόσο μ'αρέσει που παμε σε όλα μαζί!!! :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαρμινακι τώρα ζύγισα το καψουρακι μου και είναι 4780 πόσο μ'αρέσει που παμε σε όλα μαζί!!! :-D

Δεν το πιστεύω! Ενδέχεται να είμαστε και ακριβώς το ίδιο! Εμένα ξέρεις τι άλλο μου έκανε εντύπωση; Που πήγαν οι σύζυγοι μας την ίδια μέρα στη δουλειά τους μετά τη γέννα:P

Έχεις ζυγαριά στο σπίτι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δεν το πιστεύω! Ενδέχεται να είμαστε και ακριβώς το ίδιο! Εμένα ξέρεις τι άλλο μου έκανε εντύπωση; Που πήγαν οι σύζυγοι μας την ίδια μέρα στη δουλειά τους μετά τη γέννα:P

Έχεις ζυγαριά στο σπίτι;

Ναι εχω ζυγαριά !!! Ούτε συννενοημενοι να ήταν!!! :-P

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...