Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλώς τα κορίτσια τα μεσημεριανά:tongue:

Μάρτζι να σου ζήσει!

Καλέ μη μαλώνετε με τους άντρες σας δύσκολο βέβαια αν σας σπάνε τα νεύρα και με τις ορμόνες αλλά πιστεύω ότι το κάνουν από χαζομάρα αφού σας αγαπάνε. Ζήστε το γιατί είναι η ωραιότερη περίοδος της ζωής σας και μετά παρόλο που θα έχετε το μωράκι σας θα τη σκέφτεστε με νοσταλγία εμείς που είμασταν τόσο καλά και τώρα λέω δόξα τον Θεό που το έζησα και σκέφτομαι μήπως μπορούσα να το είχα ζήσει περισσότερο γιατί οι μέρες αυτές δε ξαναγυρίζουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου σας ευχαρσιτώ για τις ευχές σας! Τώρα μίλησα με την αδελφή μου, η οποία μου λεει πως η μικρή είναι πάρα πολύ όμορφη. Το ίδιο είπε και ο μπαμπάς μου, στον οποίο έκαναν εντύπωση τα ματάκια της που τα έχει συνέχεια ανοιχτά και "καρφώνουν" τους πάντες!!!!

Λούνα, με καισαρική γέννησε.

Τσέρυ κι εμένα μού φαίνονται πάρα πολλά τα 216 το μήνα. Βάλε και όλες τις υπόλοιπες συσκευές που καίνε ρεύμα, βάλε και τα πάγια, μιλάμε τουλάχιστον για 350 ( και λίγα βάζω). Θα το δεις στην πορεία πόσο θα σας έρθει....

Οσο για τους καβγάδες, ε! όταν ο άλλος παραδέχεται πως έκανε επίτηδες κάτι που ξέρει πως σε πειράζει, για να σε τσαντίσει, πείτε εσείς αν εκείνη τη στιγμή του πετάτε τίποτα στα μούτρα......Λες κι είμαστε μικρά παιδιά. Μου έκανες εκείνο, θα σου κάνω κι εγώ το άλλο! Γελοιότητες....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εγώ είμαι μόνη στο σπίτι! Μέχρι το βράδυ θα είμαι μοναχούλα....Δεν θα μπω όμως άλλο, γιατί το λαπτοπ είναι στο τραπέζι του σαλονιού, δεν μπορώ να το σηκώσω να το φέρω στον καναπέ για να σας γράφω κι έχω βάλει τώρα 4 μαξιλάρια στο πάτωμα για να μπορέσω να σας γράψω.....Μπορώ όμως να σας διαβάζω. Κάθομαι στον καναπέ σαν αγάς, το βαζω στην μεγένθυση και μια χαρά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τσέρρυ κι εγώ τογιοτιμι έχω και πέρσι το έκαιγα στους 31 ακόμη και στους μείον δύο για ένα δεκάωρο. Στο τετράμηνο δώσαμε 100? παραπάνω εμένα μου είχαν φανεί λίγα για τις ώρες και τη θερμοκρασία που το καίγαμε γιατί μετά έμαθα ότι όσο πιο υψηλή η θερμοκρασία πιο πολύ καίει. Δηλαδή αλλιώς είναι στους 20 κ αλλιώς στους 30. Τώρα το καίμε περίπου στους 20-22 και έχουμε κι εμεις νυχτερινό. Απλά έχουμε τρία κλιματιστικά αλλά μόνο το ένα καίει συνέχεια αλλά κ αυτό κλείνει τη νύχτα που ανοίγουμε των δωματίων όπως και το μεσημέρι όταν πάμε για ύπνο ελπίζω και εύχομαι να μη μας ξεπαραδιάσει η ΔΕΗ αλλά και τι να κάνουμε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι εάν το παραδέχτηκε κι όλας τι να πω:shock::shock:

Εγώ μια φορά που υποψιάστηκα πως το έκανε επίτηδες άκουσε της χρονιάς του και στο τέλος έκλαιγα από τα νεύρα μου και του είπα συγχαρητήρια και καλά εμένα με έχεις γραμμένη αλλά απ' ότι φαίνεται έχεις γραμμένο και το γιο σου. Εννοείται ότι μετά με αγκάλιαζε και μου έκανε γλύκες και μ' έκανε να αισθανθώ και άσχημα (δεν του το είπα φυσικά) γιατί μου είπε ότι έκανε απλά μια πλάκα και δεν το έκανε επίτηδες για να με τσατίσει. Τι να πως αποδείξεις δεν είχα οπότε μπορεί απλά να έφταιγαν οι ορμόνες και να τα άκουσε άδικα:rolleyes:

Πάντως αν σου ξανακάνει κάτι τέτοιο δοκίμασε να τους πεις ότι με αυτό τον τρόπο στενοχωρεί και ταράζει την Αννούλα μπας και το καταλάβει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μάρτζι εάν το παραδέχτηκε κι όλας τι να πω:shock::shock:

Εγώ μια φορά που υποψιάστηκα πως το έκανε επίτηδες άκουσε της χρονιάς του και στο τέλος έκλαιγα από τα νεύρα μου και του είπα συγχαρητήρια και καλά εμένα με έχεις γραμμένη αλλά απ' ότι φαίνεται έχεις γραμμένο και το γιο σου. Εννοείται ότι μετά με αγκάλιαζε και μου έκανε γλύκες και μ' έκανε να αισθανθώ και άσχημα (δεν του το είπα φυσικά) γιατί μου είπε ότι έκανε απλά μια πλάκα και δεν το έκανε επίτηδες για να με τσατίσει. Τι να πως αποδείξεις δεν είχα οπότε μπορεί απλά να έφταιγαν οι ορμόνες και να τα άκουσε άδικα:rolleyes:

Πάντως αν σου ξανακάνει κάτι τέτοιο δοκίμασε να τους πεις ότι με αυτό τον τρόπο στενοχωρεί και ταράζει την Αννούλα μπας και το καταλάβει

Περιέγραψες ακριβώς τα χθεσινά μας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα! Εμείς είχαμε γεννητούρια σήμερα. Γέννησε η αδελφή μου!!!!Εχω ανιψούλα που ζυγίζει 3150 κι έχει μαύρα μαλλάκια. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έλαβα, αφού εγώ δεν πήγα....Λούνα, η αδελφή μου γέννησε στην 37η και 4 ημέρες, οπότε περίμενε κι εσύ , να είσαι έτοιμη.....

Κατά τ' αλλα, ησυχία. Οπως η νένα, έτσι κι εγώ χθες ήμουν με τόσα νεύρα που έκλαιγα. Τι να σας λέω τώρα; Βλακείες;;;Αφήστε το καλύτερα.

Κάντυ, οι άντρες δεν αλλάζουν....Ας τους πάμε σε ψυχολόγους, ψυχίατρους, παπάδες, αυτοί τα ίδια χαζά θα κάνουν πάντα!!!!

Να σας ζήσει κοριτσάκι μου γερή,ευτυχισμένη και πάντα τυχερή η μπουμπού σας άντε και στα δικά σου γεννητούρια τώρα!!!Όσο για τον αντρούλη σου τι να πώ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Bρε κορίτσια, ήμουν στη βεράντα. Πέρασε μία θεια κι εκεί που λέγαμε για τα γεννητούρια, με ρωτάει αν ένιωσα το μωρό. Λέω "όχι, είναι νωρίς ακόμη" Κι απαντά "μπα! στον τέταρτο μήνα το νιώθουν ..... Θα είναι τσουλωμένο ( δηλαδή μαζεμένο) το δικό σου". Δεν της απάντησα.....Μπήκα μέσα.....Ηλίθιοι είναι πια όλοι τους; Ακους εκεί; Να κουβαλάς το άγχος σου για το πως θα πανε τα πράγματα κι ο άλλος να κοιτάει να σε αγχώνει περισσότερο. Γιατί αγχώθηκα κι ας ξέρω πως πολλά κορίτσια το αισθάνονται και στην 22η βδομάδα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι εγώ άκουγα τη Λίλι και τη μαριούλα που έλεγαν πως το ένιωσαν και ήταν πολύ νωρίς και θυμάμαι πως στην βδομάδα σου και πιο μετά ρωτούσα τη γυναικολόγο μου και μου έλεγε στην 22η ή 23 δε θυμάμαι ότι το νιώθουμε. Μάλιστα γύρισε ο άντρας μου και της λέει όταν το είπε αυτό, αααα γιατί το λέει κοιμισμένο το μωρό μου και απαντάει αυτή, μόνο κοιμισμένο δεν είναι το μωρό σας. Μην ακούς λοιπόν καμιά απολύτως θεία. Αυτές το μόνο που θέλουν είναι απλά κάτι να πουν για να κάνουν τις ξερόλες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια, μαρμίν; Μα δεν ξέρεις πώς αγχώθηκα!!!! Κι ενώ ξέρω και από την αδελφή μου και από την φίλη μου πως τα ένιωσαν 21η με 22η εβδομάδα ( και μάλιστα προχθες το συζητούσα με την αδελφή μου) πάλι αυτή η γυναίκα με το ύφος της με προβλημάτισε. Ακούω και την Κάντυ και Τσέρυ που τα αισθάνθηκαν νωρίς και λέω "βρε, τι γίνεται;"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Στο καλό όλες οι αδιάκριτες!!!! Εγώ ποτέ δεν ρώτησα μία έγκυο γυναίκα αν ένιωσε το παιδί ή όχι! Μαρμίν, κι εγώ σαν εσένα και τον άντρα σου είμαι! Ευγενική και καλά, αλλά θα αλλάξω, γιατι έχω βαρεθεί εγώ να είμαι ευγενική και οι άλλοι να με πατάνε....Αει στα κομμάτια από εκεί.....Θα μου πεις τι θα μπορούσα να της πω; Δεν της έδωσα σημασία : της γύρισα την πλάτη.....Αλλά με τσάντισε.......Να μην πει τίποτα το ζώον!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρέμησε κοπέλα μου η Κάντυ έχει δύο λογικό είναι να το νιώσει νωρίτερα η Τσέρρυ πάλι είναι πολύ αδύνατη αλλά νομίζω πως κι εσύ είσαι και απ' ότι ξέρω το μωράκι της είναι μεγαλούτσικο τι να πω ίσως να παίζει και αυτό ρόλο. Ίσως πάλι κάτι να ένιωσες αλλά να μην το κατάλαβες. Αλλά όπως και να έχει είναι όντως νωρίς ακόμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Στο καλό όλες οι αδιάκριτες!!!! Εγώ ποτέ δεν ρώτησα μία έγκυο γυναίκα αν ένιωσε το παιδί ή όχι! Μαρμίν, κι εγώ σαν εσένα και τον άντρα σου είμαι! Ευγενική και καλά, αλλά θα αλλάξω, γιατι έχω βαρεθεί εγώ να είμαι ευγενική και οι άλλοι να με πατάνε....Αει στα κομμάτια από εκεί.....Θα μου πεις τι θα μπορούσα να της πω; Δεν της έδωσα σημασία : της γύρισα την πλάτη.....Αλλά με τσάντισε.......Να μην πει τίποτα το ζώον!!!

Πολύ καλά έκανες ότι και να έλεγες δε θα χαμπάριαζε αυτή μόνο τη ζαχαρένια σου που θα χαλούσες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πολύ καλά έκανες ότι και να έλεγες δε θα χαμπάριαζε αυτή μόνο τη ζαχαρένια σου που θα χαλούσες
Ναι, βρε! Τι να της έλεγα;; Σιγά μην ασχοληθώ.....Τώρα θα το έχει ξεχάσει, ενώ αν της έλεγα, έστω το παραμικρό, μετά θα το σχολίαζε με τις άλλες κουτσομπόλες!!!

Ναι, αδύνατη είμαι! Δεν εχω νιώσει κάτι ακόμη.....Ουτε αυτα τα περιβόητα φτερουγίσματα:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...