Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ευχαριστω για την απαντηση μαρμιν!!!!!!!!Να ξεαγχωθω γιατι λεω μη πονεσω και μη θελει να επισπευσουμε τον τοκετο με αυτη την εξεταση λογω εορτων μετα και του χαλασω τις διακοπες!!Πηγε παντου το μυαλο μου οπως βλεπετε :) !!Αντε καλο πρωινο και σε σενα και στο μπουμπουκο σου!!!!! Ποτε θα τα γραφω και για μενα αυτα να δουμε......!!Σκεφτομαι οτι και οι δυο σας κοριτσια πηρατε σχεδον ολο το μηνα και μου φαινετε ατελειωτος εμενα...Μετραω σαν τους φανταρους!!!!

Edit :ο μικρος μου εχει ψιλοκατεβει μου ειπε .....ουφ αντε να δουμε!

Λούνα ισχύει αυτό που λες ειδικά εάν το μωρό σου έχει κατέβει δε θελω να σε τρομάξω αλλά εάν δε θες να σου προκαλέσει τοκετό για να είσαι σίγουρη μην τον αφήσεις να σε δει. Εμένα ήθελε να το κάνει η δικιά μου και δεν είχα πρόβλημα γιατί θα πήγαινα σε εφημερεύον, το μωρό ήταν ήδη μεγάλο και δεν ήθελα να πάρω παράταση αλλά εάν ήταν να με ξεγεννήσει η ίδια δε θα το έκανα καλά ούτε και αυτή εννοείται. από την άλλη μπορείς να του πεις ότι δε θες κάτι τέτοιο εάν φυσικά εμπιστεύεσαι ότι δε θα το κάνει από μόνος τους λόγω εορτών που λες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ όπως έχω ξαναπει δεν έχω πεθερικά και στενοχωριόμουν γιατί έβλεπα πόσο έλειπαν στον άντρα μου ώσπου γνώρισα την πεθερά της διπλανής μου στο νοσοκομείο για να μην πω για τον πεθερό ο οποίος ήρθε στις έξι το πρωί χωρίς καν να χτυπήσει για να δει εάν ο μικρός πήρε το βυζί:shock::shock: η δε πεθερά όλο κάτι μουρμούριζε μαζεύονταν κάθε μέρα εκατό άτομα και εμένα είχε έρθει το απόγευμα μόνο δύο φίλοι του άντρα μου που βγήκαν αμέσως στο μπαλκόνι για τσιγάρο και δεν έμειναν σχεδόν καθόλου μέσα έμεινε μόνο η γυναίκα του ενός. όταν έφυγαν όλοι τι γυρνάει και μου λέει η θίτσα; να μην έρχονται πολλά άτομα γιατί λέει δεν κάνει για τα μωρά και της λέω εμένα δεν έρχεται κανένας μόνο ο άντρας μου είναι εδώ! Την άλλη φορά μου πηγε να μου κάνει παρατήρηση για το καθισματάκι αυτοκινήτου που ήταν πάνω σε μια καρέκλα και μόλις της είπα ότι δεν είναι δικό μου αλλά του γιου τους το μούκωσε. αφήστε που μου πήρε το μωρό από την αγκαλιά με το έτσι θέλω για να μου δείξει λέει πως να το κρατάω ενώ της έλεγα πως δε θέλω γιατί μόλις το είχα ηρεμήσει:evil::evil: και η κοπέλα έλεγε ότι έχει πολύ καλά πεθερικά:rolleyes:

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ??????Σου πήρε το μωρό από την αγκαλιάααααα????????Εμένα ούτε οι μαίες δέν μου τον έπερναν και μία που ήρθε και καλά να μου δείξει πώς να θηλάσω και πήγε να μου πιάσει το στήθος μας άκουσε όλο το νοσοκομείο!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ??????Σου πήρε το μωρό από την αγκαλιάααααα????????Εμένα ούτε οι μαίες δέν μου τον έπερναν και μία που ήρθε και καλά να μου δείξει πώς να θηλάσω και πήγε να μου πιάσει το στήθος μας άκουσε όλο το νοσοκομείο!!!!!!!

Ναι, ναι δεν την πρόλαβα και ήμουν έτοιμη να την κατασπαράξω αλλά λυπήθηκα την κοπέλα που ήταν τόσο καλή! τέλοσπαντων. Εγώ ήθελα να έρχονται οι σύμβουλες θηλασμού και δε θα με πείραζε καθόλου να μου το πάρουν για να μου δείξουν αλλά αντιθέτως ασχολούνταν συνέχεια με την κοπέλα που δεν μπορούσε να το θηλάσει εμένα απλά με έβλεπαν και μου έλεγαν πως τα πάω μια χαρά γιατί εμείς βλέπεις πιάσαμε κατευθείαν το βυζ@κι:oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

και όχι απλά το πήρε το άρπαξε γιατί εγώ τον έσφιγγα αλλά αυτά παθαίνεις αν παραείσαι ευγενικός η θεία ήταν 70 φεύγα και εμένα με έφαγε η ευγένεια γιατί βλέπεις έτσι μεγάλωσα το χαϊβάνι ώρες ώρες πραγματικά νευριάζω με τον εαυτό μου αλλά και ο άντρας μου ίδιος είναι κ του λέω εμείς φταίμε φοβόμαστε μην προσβάλουμε τους άλλους και την πατάμε εμείς σε πολλές περιπτώσεις όχι σε αυτήν και γι' αυτό άρχισε κι εκείνος κι εγώ να αλλάζουμε όσο μπορούμε στάση αλλά τόσα χρόνια είναι αυτά στα γεράματα θα τα καταφέρουμε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγώ όπως έχω ξαναπει δεν έχω πεθερικά και στενοχωριόμουν γιατί έβλεπα πόσο έλειπαν στον άντρα μου ώσπου γνώρισα την πεθερά της διπλανής μου στο νοσοκομείο για να μην πω για τον πεθερό ο οποίος ήρθε στις έξι το πρωί χωρίς καν να χτυπήσει για να δει εάν ο μικρός πήρε το βυζί:shock::shock: η δε πεθερά όλο κάτι μουρμούριζε μαζεύονταν κάθε μέρα εκατό άτομα και εμένα είχε έρθει το απόγευμα μόνο δύο φίλοι του άντρα μου που βγήκαν αμέσως στο μπαλκόνι για τσιγάρο και δεν έμειναν σχεδόν καθόλου μέσα έμεινε μόνο η γυναίκα του ενός. όταν έφυγαν όλοι τι γυρνάει και μου λέει η θίτσα; να μην έρχονται πολλά άτομα γιατί λέει δεν κάνει για τα μωρά και της λέω εμένα δεν έρχεται κανένας μόνο ο άντρας μου είναι εδώ! Την άλλη φορά μου πηγε να μου κάνει παρατήρηση για το καθισματάκι αυτοκινήτου που ήταν πάνω σε μια καρέκλα και μόλις της είπα ότι δεν είναι δικό μου αλλά του γιου τους το μούκωσε. αφήστε που μου πήρε το μωρό από την αγκαλιά με το έτσι θέλω για να μου δείξει λέει πως να το κρατάω ενώ της έλεγα πως δε θέλω γιατί μόλις το είχα ηρεμήσει:evil::evil: και η κοπέλα έλεγε ότι έχει πολύ καλά πεθερικά:rolleyes:

Εζησες για λιγο πως ειναι να εχεις πεθερα δηλαδη!!!!!Λιγοι ειναι αυτοι που ειναι πραγματικα καλοι δυστυχως....Η κοπελα μαλλον απο ευγενεια το ειπε γιατι και εγω μαλλον το ιδιο θα ελεγα σε μια κοπελα που μολις γνωριζα και ημασταν στο ιδιο δωματιο...Τι να πει και αυτη η καημενη??

Το μονο που λεω στον εαυτο μου ειναι να θυμαμαι να μην γινω και εγω πεθερα σαν αυτες....!!Ελπιζω να μην το ξεχασω ποτε!!!!!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

Λούνα ισχύει αυτό που λες ειδικά εάν το μωρό σου έχει κατέβει δε θελω να σε τρομάξω αλλά εάν δε θες να σου προκαλέσει τοκετό για να είσαι σίγουρη μην τον αφήσεις να σε δει. Εμένα ήθελε να το κάνει η δικιά μου και δεν είχα πρόβλημα γιατί θα πήγαινα σε εφημερεύον, το μωρό ήταν ήδη μεγάλο και δεν ήθελα να πάρω παράταση αλλά εάν ήταν να με ξεγεννήσει η ίδια δε θα το έκανα καλά ούτε και αυτή εννοείται. από την άλλη μπορείς να του πεις ότι δε θες κάτι τέτοιο εάν φυσικά εμπιστεύεσαι ότι δε θα το κάνει από μόνος τους λόγω εορτών που λες

Τωρα με βαζεις σε σκεψεις.....:confused::confused:!!Η αληθεια ειναι οτι ετσι οπως μου τα ειπε μου πεταξε κατι κουφα ...αλλα εγω κλασικα δεν μιλησα:oops:...αλλα μετα που τα σκεφτομουν ηταν σαν να ηθελε να με ξεφορτωθει πριν τις γιορτες μαλλον....Αχ δεν ξερω ...λεω να αρνηθω να την κανω τουλαχιστον απο τωρα που θα ειμαι στην 37 βδομαδα...αν δεν ειναι ετοιμος ο μικρος και μου κανει καμια βλακεια και γεννησω θα τον σκισω!!!!!!

fHaOp2.png

Εζησες για λιγο πως ειναι να εχεις πεθερα δηλαδη!!!!!Λιγοι ειναι αυτοι που ειναι πραγματικα καλοι δυστυχως....Η κοπελα μαλλον απο ευγενεια το ειπε γιατι και εγω μαλλον το ιδιο θα ελεγα σε μια κοπελα που μολις γνωριζα και ημασταν στο ιδιο δωματιο...Τι να πει και αυτη η καημενη??

Το μονο που λεω στον εαυτο μου ειναι να θυμαμαι να μην γινω και εγω πεθερα σαν αυτες....!!Ελπιζω να μην το ξεχασω ποτε!!!!!

Όχι Λούνα η κοπέλα το εννοούσε γιατί είναι ένας άγγελος το μυαλό της μόνο στο καλό πήγαινε εάν τη μούτζωνες θα νόμιζε πως της έδειχνες το δαχτυλίδι σου και θα σου έλεγε τι ωραίο που είναι! Τη ρώτησα η αλήθεια όταν πήγαμε στο δωμάτιο και έμαθα οτι τις τελευταίες μέρες που περίμενε να γεννήσει έμενε στα πεθερικά της και μου λέει πολύ καλοί άνθρωποι και μετά τους γνώρισα. Και το κορυφαίο ενώ η πεθερά ήταν πρωί βράδυ εκεί (η πεθερά) γυρνάει η κοπέλα και λέει (θα πήγαιναν στο σπίτι τους που ήταν σε άλλη πόλη) δε θα περάσουμε καθόλου από το σπίτι (των πεθερικών) η πεθερά μου η καημένη δεν είδε καθόλου το μικρό:shock::shock::shock: κι εκείνη δεν ξεκολούσε από το νοσοκομείο:shock::shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όχι Λούνα η κοπέλα το εννοούσε γιατί είναι ένας άγγελος το μυαλό της μόνο στο καλό πήγαινε εάν τη μούτζωνες θα νόμιζε πως της έδειχνες το δαχτυλίδι σου και θα σου έλεγε τι ωραίο που είναι! Τη ρώτησα η αλήθεια όταν πήγαμε στο δωμάτιο και έμαθα οτι τις τελευταίες μέρες που περίμενε να γεννήσει έμενε στα πεθερικά της και μου λέει πολύ καλοί άνθρωποι και μετά τους γνώρισα. Και το κορυφαίο ενώ η πεθερά ήταν πρωί βράδυ εκεί (η πεθερά) γυρνάει η κοπέλα και λέει (θα πήγαιναν στο σπίτι τους που ήταν σε άλλη πόλη) δε θα περάσουμε καθόλου από το σπίτι (των πεθερικών) η πεθερά μου η καημένη δεν είδε καθόλου το μικρό:shock::shock::shock: κι εκείνη δεν ξεκολούσε από το νοσοκομείο:shock::shock:

Τοτε μαλλον η πεθερα εχει παρααα πολυ καλη νυφη και γι αυτο!!!Δυστυχως γι αυτες δεν ειμαστε ολες ετσι.......;);)!!!!!!!Εγω παντως δεν ξερω αν θα την ανεχομουν.....!

fHaOp2.png

Τοτε μαλλον η πεθερα εχει παρααα πολυ καλη νυφη και γι αυτο!!!Δυστυχως γι αυτες δεν ειμαστε ολες ετσι.......;);)!!!!!!!Εγω παντως δεν ξερω αν θα την ανεχομουν.....!

εγώ με τίποτα ούτε τη λίγη ώρα που ερχόταν εκει δεν μπορούσα. Πάντως η νύφη καλή όντως αλλά έκανε το δικό της χωρίς όμως να μπορεί να της κρατήσει κανείς κακία η να πει κακό λόγο γιατί το έλεγε κ το έκανε με τόση αφέλεια που τι να πεις; ούτε φωνές ούτε να αντιμιλήσει τίποτα πραγματικά τη μακαρίζω την κοπέλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα και απο μενα!!!!!λουνα ετοιμαζεσε σιγα σιγα ε???καλα κανεις και μπαινεις γιατι εσενα σε ειχα ενα αγχος οτι θα γεννησεις και θα το μαθουμε μετα...κανονισε να μας εγκαταληψεις και να μην στειλεις ουτε φωτο!!!

χθες εμαθα και οτι μια συγκατοικος μουειναι εγκυος στο 2ο!!!προσπαθουσε κανα χρονο η κοπελα ενω το πρωτο το επιασε σχεδον καταλαθος!ουτε παντρεμενη δεν ηταν!

καντυ οντως εγινε ενα θετικο βημα απο την αλλη πλευρα που μπορει ναι μεν να γινεται εσκεμμενα, η καλη τους σταση εννοω...απο την αλλη σε εξυπηρετει γιατι δεν σε νευριαζουν!!!κανε και συ τα δικα σου και γραψτους...αληθεια σε οδοντιατρο πηγες???πανε κοριτσακι μην σου φυγουν τα δοντια στα καλα του καθουμενου...ο θειος μου τα εχασε ολα ετσι απο ουλιτιδα και να φανταστειτε οτι πριν δεν ειχε ουτε σφραγισμα!!!εβαλε φυτευτα σε ολο το στομα...

μαρμιν και γενικα και γω δεν ειμαι τοσο ευγενικη!!!βασικα μπορω να κανω υπομονη οταν καταλαβαινω οτι ο αλλος κανει κατι απο αφελεια (γιατι ειμαι και γω πολλες φορες!!!) αλλα αν καταλαβω οτι με θεωρει κανεςι χαζη ή προσπαθει να με εκμεταλλευτει φρικαρω...γυριζει και γυαλιζει το ματι μου..

λιλι και λουνα τι να πω για τις πεθερες!!!τις λυπαμαι οπως και ολα αυτα τα ατομα που ειναι ετσι που εχουν μια ζωη να αντιμετωπισουν την κακια τους...η δικια μου Δοξα το Θεο εχει άλλα καθημερινα χαζα αλλά οχι τετοια σοβαρα η γυναικα ειναι πολύ καλή!!!και πολυ φιλοτιμη να σε εξυπηρετησει να σε βοηθησει...ολα!

και χθες μαθαμε οτι βγαινει στην συνταξη μειωμενη, εκανε και τα χαρτια της και της λεω αντε τον απριλιο να την παρεις!!!!

αληθεια ξερετε τι σκεφτηκα χθες???οτι το Μαρκελλακι μου (αν στην β' επιπεδου αποδειχθει οτι ειναι αγορι δεν θα ξανμιλησω μεχρι την γεννα!!!) στον γαμο του θειου μου θα ντυθει παρανυφακι!!!!!:):)

η μαρτζι που ειναι??

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

επισης εχω να σας πω οτι πηρα τηλ στην τογιοτομι να ρωτησω για το κλιματιστικο ποσο καιει και κατι αλλα θεματα που ειχα και μου ειπαν οτι οταν εχει πολυ κρυο το κλιματιστικο πρεπει να ειναι στους 28-30 βαθμους και οτι σε αυτη την θερμοκρασια καιει 30λεπτα την ωρα. οποτε αν το υπολογισεις ειναι 216ε τον μηνα. καλα δεν ειναι????εμεις βεβαια το καιμε στους 22 ολη μερα και στους 18 το βραδυ και ειμαστε μια χαρα...λογικα η καταναλωση θα ειναι μικροτερη. περιμενω να με παρει τηλ να μου δωσει τον τυπο να το υπολογισω ακριβως και με την τιμη της κιλοβατορας σε μας....καλα δεν ειναι ρε κοριτσια???εκανα και την παροχη για νυχτερινο ρευμα...κατι θα γλιτωσω και απο κει...πετρελαιο καιμε τα βραδια μονο στα δωματια. τα αλλα καλοριφερ τα εχω απομονωσει...εχω δηλαδη 3 σωματα μεγαλα και 4 μικρα στα μπανια....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

cherry ετοιμαζομαστε και εμεις !!!Να αφηνουμε σειρα και για τα επομενα μωρακια μετα!!!Εχω πει στη νενα οτι θα τις στειλω μυνημα οταν ειναι να γεννησω να σας ενημερωσει !!

Αντε καλε Μαρκελακι θα ειναι το παιδι...αν ηταν αγορι υποθετω οτι κατι θα κρεμοτανε μεχρι τωρα!!Τα αγορια φαινοντε νωρις!!

Παω να κανω κανταιφι με μια συνταγη που βρηκα στις συνταγες τις παρεες και ελπιζω να μη βγει χαλια.....Θελω γλυκο μετα το μεσημεριανο μου σημερα!!!Φιλακια για την ωρα!!

fHaOp2.png

Καλημέρα! Εμείς είχαμε γεννητούρια σήμερα. Γέννησε η αδελφή μου!!!!Εχω ανιψούλα που ζυγίζει 3150 κι έχει μαύρα μαλλάκια. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έλαβα, αφού εγώ δεν πήγα....Λούνα, η αδελφή μου γέννησε στην 37η και 4 ημέρες, οπότε περίμενε κι εσύ , να είσαι έτοιμη.....

Κατά τ' αλλα, ησυχία. Οπως η νένα, έτσι κι εγώ χθες ήμουν με τόσα νεύρα που έκλαιγα. Τι να σας λέω τώρα; Βλακείες;;;Αφήστε το καλύτερα.

Κάντυ, οι άντρες δεν αλλάζουν....Ας τους πάμε σε ψυχολόγους, ψυχίατρους, παπάδες, αυτοί τα ίδια χαζά θα κάνουν πάντα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

επισης εχω να σας πω οτι πηρα τηλ στην τογιοτομι να ρωτησω για το κλιματιστικο ποσο καιει και κατι αλλα θεματα που ειχα και μου ειπαν οτι οταν εχει πολυ κρυο το κλιματιστικο πρεπει να ειναι στους 28-30 βαθμους και οτι σε αυτη την θερμοκρασια καιει 30λεπτα την ωρα. οποτε αν το υπολογισεις ειναι 216ε τον μηνα. καλα δεν ειναι????εμεις βεβαια το καιμε στους 22 ολη μερα και στους 18 το βραδυ και ειμαστε μια χαρα...λογικα η καταναλωση θα ειναι μικροτερη. περιμενω να με παρει τηλ να μου δωσει τον τυπο να το υπολογισω ακριβως και με την τιμη της κιλοβατορας σε μας....καλα δεν ειναι ρε κοριτσια???εκανα και την παροχη για νυχτερινο ρευμα...κατι θα γλιτωσω και απο κει...πετρελαιο καιμε τα βραδια μονο στα δωματια. τα αλλα καλοριφερ τα εχω απομονωσει...εχω δηλαδη 3 σωματα μεγαλα και 4 μικρα στα μπανια....

εμενα τα 216 το μηνα μου φαινοντε πολλα παντως...Τι να πω..εκτος οπως λες αν τωρα με το νυχτερινο και οπως λες ισως εσεις να εχετε και μικροτερη καταναλωση που δεν το βαζεις πολυ ψηλα!!!Αλλα εγω ειμαι και λιγο ασχετη με αυτα!!!

fHaOp2.png

margi να σας ζησει η μικρη!!!!Παντα γερη και δυνατη να ειναι και ευτυχισμενη!!!!!!!Γεννησε φυσιολογικα???Αντε με το καλο και στη δικια σου τη γεννα!!!

Και μην ακουω για νευρα και κλαματα !!!Ειπαμε ηρεμια τωρα ...τα παιδακια σας πανω απο ολα και μη σκατε για κανενα!!!

Παω για το κανταιφι και μετα παλι τα λεμε γιατι δεν βλεπω να ξεκολαω σημερα!!!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...