Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι κρυωμένη είμαι...και όχι μόνο...

τα γλυκά σου τσερρυ μου είναι τέλεια!!!!μπράβο σου!!!γεια στα χέρια σου!!!!

έκανα και εγώ λίγα....

το σκ πρέπει να κάνω το κεικ και μπισκοτάκια!!!

θα σας βάλω το κεικ να το δείτε!!!

έπαθα σοκ...με τις εμπειρίες σας...καλά δεν έχουν μυαλό...και στα λεωφορεία το γράφει ξεκάθαρα....

κάντυ μου χαίρομαι που τουλάχιστο ήταν σε φυσιολογικά πλαίσια η συνάντηση σας...

εγώ για τα δώρα τα πολλά που θέλει να σας κάνει...θα της έλεγα ευχαριστώ από αυτά έχω ήδη αγοράσει πάρα πολλά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα!!!!!!!

Καλε πως και κοιμαστε ολες σημερα???

οι μανουλες μαλλον ξυπνησαν -ταισαν τα μωρα και ξανακοιμηθηκαν!!!!

Λούνα μου ποιον ύπνο??? Εγώ ταισα μαζεψω ένα πλυντήριο άπλωσα ακόμα ένα έβαλα ηλεκτρική καθαρισα το μπάνιο και τώρα θηλαζω πάλι....:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημερα και στη Lili !!!Εσυ εισαι πολυ προκομενη!!!Οταν διαβαζω τι κανεις καθε μερα νιωθω πολυ τεμπελα εγω!!!!!Καλο θηλασμο με τον μπεμπη σου!!!

Διαβαζα και εγω αυτα που λεγατε χθες με τη σειρα κτλ...Καλα παντου τα ιδια ...Οι ελληνες ειμαστε πολυ γαιδουρια τις περισσοτερες φορες!Εμενα συνηθως μου τρωνε τη σειρα οπως γραψατε και εσεις...ειμαι και ο τυπος που δεν μιλαω και περιμενω υπομονετικα και συνηθως τη παταω ,αλλα και να με βλεπουν με τη κοιλαρα και να κανουν το ιδιο η αληθεια δεν το περιμενα!!!!!

Στην καντυ να πω οτι τα ιδια δωρα θα παρω καλε και εγω απο τα πεθερικα μου!!!!!!!!!!!!Ετσι για να παρηγορηθει οτι υπαρχουν και αλλοι που δεν εχουν διαθεση να βοηθησουν, ενω μπορουν,αλλα πραγματικα δεν ασχολουμε πλεον και δεν καθομαι να σκαω!!Ευτυχως που τα αδερφια τα δικα μου και του αντρα μου και ο μπαμπας μου μας πηραν ηδη καποια ακριβοτερα πραγματακια γιατι αλλιως δεν θα μπορουσαμε να τα αγορασουμε εμεις!!

Να σας πω και το κορυφαιο που μου ειπε η πεθερα μου χθες να γελασετε !!Καθομασταν στο ολοι μαζι και μου ελεγε η συνηφαδα μου οτι ωρα γενναω να την παρω τηλεφ..ακομα και μεσανυχτα να ειναι και να μην ντραπω κτλ...Και πεταγετε που λετε η πεθερα και λεει :: Καλε και εμενα να παρεις τηλεφωνο που θελω να ειμαι απεξω την ωρα που γεννας να σε ακουω που φωναζεις!!!!!!!

Οχι πειτε τωρα τι μπορεις να περιμενεις απο τετοια συμπαρασταση ε??Δεν τις απαντησα και απλα εκανα πως δεν ακουσα οπως παντα.....Κοινως κανω τη ΧΑΖΗ!!!

fHaOp2.png

καλημερα και στη Lili !!!Εσυ εισαι πολυ προκομενη!!!Οταν διαβαζω τι κανεις καθε μερα νιωθω πολυ τεμπελα εγω!!!!!Καλο θηλασμο με τον μπεμπη σου!!!

Διαβαζα και εγω αυτα που λεγατε χθες με τη σειρα κτλ...Καλα παντου τα ιδια ...Οι ελληνες ειμαστε πολυ γαιδουρια τις περισσοτερες φορες!Εμενα συνηθως μου τρωνε τη σειρα οπως γραψατε και εσεις...ειμαι και ο τυπος που δεν μιλαω και περιμενω υπομονετικα και συνηθως τη παταω ,αλλα και να με βλεπουν με τη κοιλαρα και να κανουν το ιδιο η αληθεια δεν το περιμενα!!!!!

Στην καντυ να πω οτι τα ιδια δωρα θα παρω καλε και εγω απο τα πεθερικα μου!!!!!!!!!!!!Ετσι για να παρηγορηθει οτι υπαρχουν και αλλοι που δεν εχουν διαθεση να βοηθησουν, ενω μπορουν,αλλα πραγματικα δεν ασχολουμε πλεον και δεν καθομαι να σκαω!!Ευτυχως που τα αδερφια τα δικα μου και του αντρα μου και ο μπαμπας μου μας πηραν ηδη καποια ακριβοτερα πραγματακια γιατι αλλιως δεν θα μπορουσαμε να τα αγορασουμε εμεις!!

Να σας πω και το κορυφαιο που μου ειπε η πεθερα μου χθες να γελασετε !!Καθομασταν στο ολοι μαζι και μου ελεγε η συνηφαδα μου οτι ωρα γενναω να την παρω τηλεφ..ακομα και μεσανυχτα να ειναι και να μην ντραπω κτλ...Και πεταγετε που λετε η πεθερα και λεει :: Καλε και εμενα να παρεις τηλεφωνο που θελω να ειμαι απεξω την ωρα που γεννας να σε ακουω που φωναζεις!!!!!!!

Οχι πειτε τωρα τι μπορεις να περιμενεις απο τετοια συμπαρασταση ε??Δεν τις απαντησα και απλα εκανα πως δεν ακουσα οπως παντα.....Κοινως κανω τη ΧΑΖΗ!!!

Α καλά η πεθερά δέν υπάρχει.....σας είπα εγώ σκηνικό που έγινε την ώρα που εγώ γεννούσα και μου το είπε ο άντρας μου μετά.....Αφού με πήραν για καισαρική και αφού μας είπαν ότι ο μπέμπης ζορίζεται τον άντρα μου τον έβγαλαν έξω ανησυχός λοιπόν και εκείνος και οι γονείς μου μετά από μισή ώρα τους βγάζουν τον μπέμπη όλοι χάρηκαν που είδαν το μωρό αλλά οι γονείς μου και ο άντρας μου συνέχισαν να είναι στη τσίτα και για την ακρίβεια ο άντρας μου έκλαιγε και τι του λέει η πεθερά μου............τι κλαίς παιδί μου αφού το μωρό είναι εντάξει και απαντάει στα καπάκια εκείνος το μωρό είναι εντάξει αλλά περιμένω να δω αν είναι καλά και η γυναίκα μου....:confused::confused::confused: Ηπεθερά αφού ήταν το μωρό οκ πολύ που χέστηκε για το αν ζω ή αν πέθανα στο χειρουργείο........

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Lilitaki να σε ρωτησω αφου σε πετυχα..Σου ειχε κανει ο γιατρος εξεταση τραχηλου στον 9ο μηνα (την κολπικη με τα δαχτυλα) μου ειπε ο δικος μου οτι την αλλη βδομαδα θα μου κανει και ψιλοαγχοθηκα...Ποναει??Μπορει να προκληθει τοκετος ετσι??Ξερεις εσυ τιποτα ή καμια αλλη που γεννησε να μου πει??

fHaOp2.png

Α καλά η πεθερά δέν υπάρχει.....σας είπα εγώ σκηνικό που έγινε την ώρα που εγώ γεννούσα και μου το είπε ο άντρας μου μετά.....Αφού με πήραν για καισαρική και αφού μας είπαν ότι ο μπέμπης ζορίζεται τον άντρα μου τον έβγαλαν έξω ανησυχός λοιπόν και εκείνος και οι γονείς μου μετά από μισή ώρα τους βγάζουν τον μπέμπη όλοι χάρηκαν που είδαν το μωρό αλλά οι γονείς μου και ο άντρας μου συνέχισαν να είναι στη τσίτα και για την ακρίβεια ο άντρας μου έκλαιγε και τι του λέει η πεθερά μου............τι κλαίς παιδί μου αφού το μωρό είναι εντάξει και απαντάει στα καπάκια εκείνος το μωρό είναι εντάξει αλλά περιμένω να δω αν είναι καλά και η γυναίκα μου....:confused::confused::confused: Ηπεθερά αφού ήταν το μωρό οκ πολύ που χέστηκε για το αν ζω ή αν πέθανα στο χειρουργείο........

Σκετη γλυκα βλεπω και η δικη σου!!!!Καλε μας αγαπανε πολυ μαλλον:evil:!!

fHaOp2.png

Lilitaki να σε ρωτησω αφου σε πετυχα..Σου ειχε κανει ο γιατρος εξεταση τραχηλου στον 9ο μηνα (την κολπικη με τα δαχτυλα) μου ειπε ο δικος μου οτι την αλλη βδομαδα θα μου κανει και ψιλοαγχοθηκα...Ποναει??Μπορει να προκληθει τοκετος ετσι??Ξερεις εσυ τιποτα ή καμια αλλη που γεννησε να μου πει??
Εμένα μέχρι που σπάσαν τα νερά μου από κάτω δέν με πείραξε η Μαρμιν θα σου πεί γιατί νομίζω εκείνη την κοίταξε από κάτω!!!
Σκετη γλυκα βλεπω και η δικη σου!!!!Καλε μας αγαπανε πολυ μαλλον:evil:!!

Ναιιιιιιιιιιιιιι πολύ αγάπη τι να σου πώ χαχαχαχα τουλάχιστον εμένα πληρώνει αγόρασε κούνια αλλαξιέρα και καρότσι και χωρίς ερωτήσεις ότι διάλεξα απλά το πλήρωσε και μου πήρε και δαχτυλίδι λευκόχρυσο η ''καλή'' μου και στο μωρό πήρε ταυτότητα!!!:tongue::tongue::tongue: Σε αυτά είναι πρώτη μην και πεί κανείς οτι είναι τσιγκούνα!!!:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μέχρι που σπάσαν τα νερά μου από κάτω δέν με πείραξε η Μαρμιν θα σου πεί γιατί νομίζω εκείνη την κοίταξε από κάτω!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιι πολύ αγάπη τι να σου πώ χαχαχαχα τουλάχιστον εμένα πληρώνει αγόρασε κούνια αλλαξιέρα και καρότσι και χωρίς ερωτήσεις ότι διάλεξα απλά το πλήρωσε και μου πήρε και δαχτυλίδι λευκόχρυσο η ''καλή'' μου και στο μωρό πήρε ταυτότητα!!!:tongue::tongue::tongue: Σε αυτά είναι πρώτη μην και πεί κανείς οτι είναι τσιγκούνα!!!:rolleyes:

Ok θα ρωτησω τη μαρμιν η οποια μαλλον κοιματε αγκαλια με τον μπεμπη της τωρα!!!!

Μαρμιν οταν μπεις δες την ερωτηση μου παραπανω αν ξερεις εσυ να μου πεις να ξεαγχωθω λιγακι!!!!

Λιλι τουλαχιστον εσενα εχει και ενα θετικο τοτε ...οτι δεν τσιγκουνευετε!!!Εμενα που εχει μαζεψει ολα τα πλην πανω της τι να την κανω??Αμα ειναι λιγο απο τη μια και λιγο απο την αλλη αντεχετε η κατασταση,,διαφορετικα δεν μπορεις να την αντεξεις για πολυ!!Εγω ψαχνω να βρω θετικο πανω της και δεν βρισκω....Μονο τα παιδια της απορω απο που εμοιασαν και περισοτερο ο αντρας μου φυσικα,που ευτυχως δεν πηραν απο αυτη σιγουρα,αλλα και ο πεθερος δεν ειναι οτι καλυτερο,δυο -τρεις βαθμους καλυτερος απο τη πεθερα μονο!!!

fHaOp2.png

Καλημερα!!!!!!!

Καλε πως και κοιμαστε ολες σημερα???

οι μανουλες μαλλον ξυπνησαν -ταισαν τα μωρα και ξανακοιμηθηκαν!!!!

Λούνα μου το βρήκες! Εγώ τάισα το μικρούλη μου, καθάρισα πατάτες και μετά τον πήρα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα, κοιμηθήκαμε λίγο σηκώθηκα μάζεψα τα ρούχα έβαλα πιτάκια στο φουρνάκι για να φάει η μαμά πρωϊνό και τώρα ξανατρώει ο μπουμπούκος.

Εμένα με είδε τις δύο τελευταίες φορες γιατί το μωρό ήταν μεγάλο και ψηλά αλλά δεν μπορούσε έτσι κι αλλιώς να κάνει κάτι τόσο ψηλά που ήταν. Ίσως απλά να δεις λίγο αίμα εγώ δεν είδα ούτε τοκετός προκλήθηκε αντιθέτως πήγα Πέμπτη την τελευταία φορά και μου είπε ότι μέχρι Δευτέρα (που έκλεινα το μήνα μου) δε με βλέπει να γεννάω κι εγώ μετά έκλαιγα αν θυμάσαι. Η δικιά μου είναι πολύ ελαφροχέρα και δεν πόνεσα καθόλου αλλα ούτε στο νοσοκομείο πόνεσα. ήταν όμως μια άλλη κοπέλα που φώναζε πριν καλά καλά την αγγίξουν γιατί λέει την πονούσε αυτή η εξέταση αλλά αυτή η κοπέλα ήταν γενικώς λίγο μη μου άπτου αν και κατά τα άλλα πολύ καλή κοπέλα. Αν είσαι χαλαρή δεν πιστεύω ότι θα σε πονέσει για την ακρίβεια δε θα νιώσεις τίποτα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τιγκερ περαστικούλια και σήμερα αναρωτιόμουν για άλλη μια φορά που εξαφανίστηκες και θα σε έψαχνα!

Εμένα να σκεφτείς μια φορά στο λεωφορείο μου έδωσαν θέση χάρη σε μια "χαζή". Μπήκα από την τελευταία πόρτα και καθόμουν εκεί γιατί από τον κόσμο δεν μπορούσες να προχωρήσεις απέναντι μου ήταν μια κοπέλα με καφέ που κουνούσε το κεφάλι κ σκέφτηκα η καημενούλα πρέπει να έχει πρόβλημα. Στην επόμενη στάση με βλέπει εμένα με την κοιλιά τούρλα και μου λέει να σου ζήσει, ευχαριστώ της λέω, μου αρέσει λέει που κάνουν παιδιά κ συνήθως οι φτωχοί τα κάνουν κι εμένα η φίλη μου μπλα, μπλα, μπλα, και στο καπάκι μου λέει δε θες να καθήσεις; δεν κάνει στην κατάσταση σου να είσαι όρθια. Γυρνάει βλέπει έναν πιτσιρικά και του λέει δε σηκώνεσαι να καθήσει η κοπέλα που είναι έγκυος; εσύ είσαι παλικαράκι δεν έχεις ανάγκη. Θέλετε να καθήσετε; μου λεει ο πιτσιρικας.:shock: άκου ερώτηση και σηκώθηκε και κάθισα..:shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ευχαριστω για την απαντηση μαρμιν!!!!!!!!Να ξεαγχωθω γιατι λεω μη πονεσω και μη θελει να επισπευσουμε τον τοκετο με αυτη την εξεταση λογω εορτων μετα και του χαλασω τις διακοπες!!Πηγε παντου το μυαλο μου οπως βλεπετε :) !!Αντε καλο πρωινο και σε σενα και στο μπουμπουκο σου!!!!! Ποτε θα τα γραφω και για μενα αυτα να δουμε......!!Σκεφτομαι οτι και οι δυο σας κοριτσια πηρατε σχεδον ολο το μηνα και μου φαινετε ατελειωτος εμενα...Μετραω σαν τους φανταρους!!!!

Edit :ο μικρος μου εχει ψιλοκατεβει μου ειπε .....ουφ αντε να δουμε!

fHaOp2.png

εγώ όπως έχω ξαναπει δεν έχω πεθερικά και στενοχωριόμουν γιατί έβλεπα πόσο έλειπαν στον άντρα μου ώσπου γνώρισα την πεθερά της διπλανής μου στο νοσοκομείο για να μην πω για τον πεθερό ο οποίος ήρθε στις έξι το πρωί χωρίς καν να χτυπήσει για να δει εάν ο μικρός πήρε το βυζί:shock::shock: η δε πεθερά όλο κάτι μουρμούριζε μαζεύονταν κάθε μέρα εκατό άτομα και εμένα είχε έρθει το απόγευμα μόνο δύο φίλοι του άντρα μου που βγήκαν αμέσως στο μπαλκόνι για τσιγάρο και δεν έμειναν σχεδόν καθόλου μέσα έμεινε μόνο η γυναίκα του ενός. όταν έφυγαν όλοι τι γυρνάει και μου λέει η θίτσα; να μην έρχονται πολλά άτομα γιατί λέει δεν κάνει για τα μωρά και της λέω εμένα δεν έρχεται κανένας μόνο ο άντρας μου είναι εδώ! Την άλλη φορά μου πηγε να μου κάνει παρατήρηση για το καθισματάκι αυτοκινήτου που ήταν πάνω σε μια καρέκλα και μόλις της είπα ότι δεν είναι δικό μου αλλά του γιου τους το μούκωσε. αφήστε που μου πήρε το μωρό από την αγκαλιά με το έτσι θέλω για να μου δείξει λέει πως να το κρατάω ενώ της έλεγα πως δε θέλω γιατί μόλις το είχα ηρεμήσει:evil::evil: και η κοπέλα έλεγε ότι έχει πολύ καλά πεθερικά:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...