Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με τετοιο αχτι που εχω τον δικο μου αυτες τις μερες οχι μονο τον πνίγεις αλλα το κανεις να φανει και ατυχημα.....

χαχαχαχα!!!!!τι σου εκανε παλι το τερατακι σου?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ασε δεν εχω καν ορεξη να μιλαω για αυτον γιατι θα νευριασω παραπανω θα σας τα πω αλλη μερα....

καλα κανεις αστον μαλλον του εχει πεσει βαρυ που θα γινει πατερας!!!

ποτε ξαναεχεις γιατρο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλα κανεις αστον μαλλον του εχει πεσει βαρυ που θα γινει πατερας!!!

ποτε ξαναεχεις γιατρο???

μαλλον χαμπαρι δεν εχει παρει που θα γινει πατερας.......

εχω 27/12:D λιγο πριν κλεισω τον 7ο

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καντυ πως εισαι? Με τα πεθερικα πιστευω θα φτιαξουν οι σχεσεις.θεληση να υπαρχει κ απ τις 2 πλευρες

αχ ΠΕΠΣΟΥΛΑ μου την εχει δωσει με τα δοντια μου και ειμαι μεσα στην μελαγχολια:cry::cry:οσο για τα πεθερικα κανεις μας δεν εχει τετοια διαθεση εγω απλα κανω τον μ@λ@κ@ και αυτοι περιμενουν να γεννησω για να θυμηθουνε γιατι στην γιορτη δεν τους ειχα φτιαξει γλυκο γιατι ανοιξαμε οικογενειακη μεριδα στον δικο μου δημο.......γιατι θα βγαλω το παιδι το ονομα της μανας μου....και γενικα ολο με τετοιες μικροπρεπειες ασχολουντε...το θεμα ειναι οτι αποφασησα να μην ξανασχοληθω εγω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλα εμενα ο δικος μου δεν βλεπω να με ακολουθει να δουμε τον παπακαλιατη:rolleyes:

Α!!! ξερετε τι θελω αν σας ρωτησω???? τον τελευταιο καιρο όταν σηκωνομαι απο την καρεκλα νιωθω πολυ βαρος στο κατω μερος της κοιλιας, αν περπατησω λιγο ψιλοστρωνει αλλα η αισθηση αρχικα ειναι πολυ εντονη, λες και εχω μια τεραστια πετρα μεσα στη κοιλια μου που μετα βιας την σηκωνω. Κραταει καποια δευτερολεπτα και στρωνω!!!!:? Μηπως παιζει ρολο η θεση του μωρου? Μεχρι και πριν 3 εβδομαδες και καθε φορα που το βλεπαμε η θεση του μωρου ηταν ισχιακη δηλ. ήταν με το κεφαλι προς τα πανω, προχθες πρωτη φορα το μωρο ειχε το κεφαλι προς τα κατω δηλ. ειχε παρει την θεση γεννησης. Καλα αυτο παιζει να αλλαξει αλλα μπορει να με κανει να νιωθω τοσο διαφορετικα?????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλα εμενα ο δικος μου δεν βλεπω να με ακολουθει να δουμε τον παπακαλιατη:rolleyes:

Α!!! ξερετε τι θελω αν σας ρωτησω???? τον τελευταιο καιρο όταν σηκωνομαι απο την καρεκλα νιωθω πολυ βαρος στο κατω μερος της κοιλιας, αν περπατησω λιγο ψιλοστρωνει αλλα η αισθηση αρχικα ειναι πολυ εντονη, λες και εχω μια τεραστια πετρα μεσα στη κοιλια μου που μετα βιας την σηκωνω. Κραταει καποια δευτερολεπτα και στρωνω!!!!:? Μηπως παιζει ρολο η θεση του μωρου? Μεχρι και πριν 3 εβδομαδες και καθε φορα που το βλεπαμε η θεση του μωρου ηταν ισχιακη δηλ. ήταν με το κεφαλι προς τα πανω, προχθες πρωτη φορα το μωρο ειχε το κεφαλι προς τα κατω δηλ. ειχε παρει την θεση γεννησης. Καλα αυτο παιζει να αλλαξει αλλα μπορει να με κανει να νιωθω τοσο διαφορετικα?????

αυτο το βαρος το αισθανομαι κι εγω τελευταια οταν σηκωνομαι αλλα οχι παντα...λιγες φορες...και εχω την αισθηση οτι εχω πολλα ουρα αλλα εχει τυχει να παω τουαλετα και τελικα να μην εχω:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αυτο το βαρος το αισθανομαι κι εγω τελευταια οταν σηκωνομαι αλλα οχι παντα...λιγες φορες...και εχω την αισθηση οτι εχω πολλα ουρα αλλα εχει τυχει να παω τουαλετα και τελικα να μην εχω:rolleyes::rolleyes:

ειναι φυσιολογικο δηλ???????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...