Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσερρυ μου οντως το ντομπλερ ειναι μια εξεταση οπως ειπε το λιλιτακι μας ελεγχουν το ομφαλιο λωρο του μωρου αρτηριες φλεβες κ γενικα κυκλοφορια αιματος και λοιπα...αλλα στο χομτεστ σαν ντομπλερ ονομαζει κ ενα μηχανημα που απο την ερχη ηθελα να το παρω το βαζεις στην κοιλια σου κ ακους την καρδουλα του μωρου σου κανονικα οπως ακουγεται οταν κανεις υπερηχο κ ετσι οταν φοβασαι μηπως κατι επαθε το μωρακι σου δεν χρειαζεται να τρεχεις στον γιατρο ακους την καρδουλα και τις κινησεις του απο το σπιτι:Pειναι τελειο αλλα εγω κοντευω να γεννησω...οι κοπελες που εμειναν εγκυουλες προσφατα να το παρουν ειναι πολυ ομορφο μηχανημα αλλα και εγω ξαφνιαστηκα οταν ειδα οτι το ελεγαν ντομπερ γιατι ντομπλερ ειναι η εξαταση.....μαργκι μου πολυ λυπαμαι που θα σε χασουμε:( νομιζα οτι νιωθεις καλυτερα οταν μιλας μαζι μας και τα βγαζεις απο μεσα σου.αλλα οπως νιωθεις εσυ καλυτερα χαρα μου να μπεις να μας πεις τα ευχαριστα σου ευχομαι να ερθει συντομα αυτη η στιγμη να προσεχεις και οταν νιωσεις την αναγκη καπου να μιλησεις εμεις θα ειμαστε εδω:Pλιλιτακι μου ειδες ποσα γραψαμε???:tongue::tongue::tongue:λετε να την ετοιμαζω την βαλιτσα ε? αντε θα κανω υπομονη ως τον σεπτεμβρη και πρωτες μερες του σεπτεμβρη θα ξεκινησω σιγα σιγα να την φτιαχνω... για την λιστα για το μωρο τα εχω ολα εκτος απο καθισμα αυτοκινητου γτ δεν εχουμε αυτοκινητο και λαβετες γτ δεν ξερω τι ειναι? οσο για εμενα δεν εχω τιποτα ακομα θα πρεπει να ξεκινησω να τα αγοραζω και αυτα σιγα σιγα!!!λιλιτακι μου με γεια τα πραγματακια που αγορασες χαρα μου με το καλο να τα χρησιμοποιησει το μωρακι σου καλοφορετα:P

Σε ευχαριστώ Μαριούλα μου να είσαι καλά!!!Ο άντρας μου που τα είδε έβαλε τα κλάματα δέν το πίστευε(καλά οχι ότι εγώ το πιστεύω άλλα λέμε) τα έχουμε στο σαλόνι και τα χαζεύουμε!!!:D:D:D:D:D

Μαριούλα 29η σήμερα και εγώ 25η!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Σε ευχαριστώ Μαριούλα μου να είσαι καλά!!!Ο άντρας μου που τα είδε έβαλε τα κλάματα δέν το πίστευε(καλά οχι ότι εγώ το πιστεύω άλλα λέμε) τα έχουμε στο σαλόνι και τα χαζεύουμε!!!:D:D:D:D:D

Μαριούλα 29η σήμερα και εγώ 25η!!!!!

καλημερα γλυκια μου ειδες τελεια που ειναι να τα χαζευεις και εγω ετσι εκανα στο πρωτο μου μωρο ολη μερα τα εβλεπα και φανταζομουν το μωρο μου μεσα!!!:Pτωρα σε αυτο και ναθελω δεν μπορω να το κανω γιατι δεν τα εχω φερει ακομα σπιτι μ τα εχω κρυμμενα στο σπιτι της γιαγιας μου αλλα οπου να ναι θα τα φερω!:D και ναι σημερα ειμαι 29 εβδομαδων 9 εβδομαδες μου εμειναν ακομα ως την γεννα:D:D:D λιλιτακι μου κ εσυ κοντευεις χαρα μ!!!:P σημερα θα κανω το ντομπλερ και θα δω το νινακι μου το απογευμα...δεν βλεπω την ωρα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα γλυκια μου ειδες τελεια που ειναι να τα χαζευεις και εγω ετσι εκανα στο πρωτο μου μωρο ολη μερα τα εβλεπα και φανταζομουν το μωρο μου μεσα!!!:Pτωρα σε αυτο και ναθελω δεν μπορω να το κανω γιατι δεν τα εχω φερει ακομα σπιτι μ τα εχω κρυμμενα στο σπιτι της γιαγιας μου αλλα οπου να ναι θα τα φερω!:D και ναι σημερα ειμαι 29 εβδομαδων 9 εβδομαδες μου εμειναν ακομα ως την γεννα:D:D:D λιλιτακι μου κ εσυ κοντευεις χαρα μ!!!:P σημερα θα κανω το ντομπλερ και θα δω το νινακι μου το απογευμα...δεν βλεπω την ωρα!!!

Α ώραία περιμένουμε νέα σας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

να μαι κι εγω..............Καλημερα!!!!και αυτη τη φορα απο το σπιτι μου!!!επιστρεψαμε και ξεπατωθηκα στις δουλειες βεραντες μπαλκονοπορτες τζαμια μπανιο σκουπισμα σφουγγαρισμα 4 πλυντηρια να τακτοποιησω πραγματα......στο σπιτι δεν εχουμε τιποτα μονο φρουτα και λαχανικα που εφερα απο το χωριο πρεπει οπωσδηποτε το απογευμα να παμε σουπερ ααα επισσης επρεπε να παρω τηλ τον γιατρο μου να κλεισω ραντεβου για υπερυχο αλλα που καμια μερα δεν βολευει τον αντρα μου....θα μας κανονιζει τωρα η δουλεια του αντρα μου το ποτε θα κανουμε υπερυχο γγγγγγγρρρρρρρ τεσπα εκλεισα κι εγω σε εναν ιδιωτικο εδω και θα παω το απογευμα!!!αα φιλοξενησα και ενα ζευγαρι εχθες το βραδυ χαχαχ δεν παιζομαι!!!

στα δικα σας τωρα:

ΜΑΡΓΚΥ αν αυτο σε κανει να αισθανθεις καλυτερα τοτε καντο εγω σου ευχομαι να εισαι καλα και συντομα να μπεις και να μας πεις τα ευχαριστα!!!

ΛΙΛΛΙΤΑΚΙ μπραβο!!!!!τελεια μεγεια σας και με το καλο να τα χρησιμοποιησετε....καλε βαλε μας κανενα λινκ να δουμε κι εμεις τι πηρες???να περνουμε καμια ιδεα!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ αντε κοντευεις ξεθαψε τα πραγματα καλε και ετοιμασε τα αα και που σαι βγαλε και καμια φωτο και βαλε μας....τον θελω κι εγω αυτον τον υπερυχο!!!!!!!!!!!!!

ΛΙΑ.............που εισαι βρε παιδι μου τι εγινε πηγες για χοριακη????αντε θα γεννησω η γυναικα......

ΠΕΠΣΙ Κυριακη και Συβοντα το αδιαχωρητο θα γινοταν....επισσης και στο δρομο εμεις συναντησαμε υπερβολικη κινηση να προσεχετε και καλη επιστροφη!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ επεστρεψες απο τις διακοπουλες και εκανες και υπερυχο???αχ τελεια μεγαλωνει το ζουζουνακι σου!!!!

ΤΣΕΡΡΥ τι κανεις??πως εισαι???νιωθεις τιποτα?????αντε να οργανωθουμε να παρουμε κι αυτον τον υπερυχο που ειπε η μαριουλα μας να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!!

tinkerbell!24 ποτε λες να το κανεις το ταξιδακι???

ΝΕΝΑ εχεις σημερα αυχενικη???αχ πως περασε ο καιρος!!!αντε να δεις το μωρακι σου που θα εχει μεγαλωσει και μηπως δειτε και τι ειναι σημερα!!!

και τωρα οι ερωτησεις.....εγκυουλες...υπαρχει κατι που προσεχετε η που δεν κανετε καθολου ολο αυτο το διαστημα????χλωρινη και τετοιου ειδους καθαριστηκα χρησιμοποιητε???μεχρι ποτε κοιμωσασταν μπρουμητα???σας πιανουν κραμπες???εμενα με επιασε μια το πρωι στην γαμπα και βελαξα απ τον πονο...αα και κατι αλλο οδηγειτε???σας βομβαρδισα???ααα δεν φταιω εγω εσεις βιαστηκατε να μεινετε εγκυος τωρα θα λυνετε τις αποριες στις νεες(ψαρωμενες):tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγω..............Καλημερα!!!!και αυτη τη φορα απο το σπιτι μου!!!επιστρεψαμε και ξεπατωθηκα στις δουλειες βεραντες μπαλκονοπορτες τζαμια μπανιο σκουπισμα σφουγγαρισμα 4 πλυντηρια να τακτοποιησω πραγματα......στο σπιτι δεν εχουμε τιποτα μονο φρουτα και λαχανικα που εφερα απο το χωριο πρεπει οπωσδηποτε το απογευμα να παμε σουπερ ααα επισσης επρεπε να παρω τηλ τον γιατρο μου να κλεισω ραντεβου για υπερυχο αλλα που καμια μερα δεν βολευει τον αντρα μου....θα μας κανονιζει τωρα η δουλεια του αντρα μου το ποτε θα κανουμε υπερυχο γγγγγγγρρρρρρρ τεσπα εκλεισα κι εγω σε εναν ιδιωτικο εδω και θα παω το απογευμα!!!αα φιλοξενησα και ενα ζευγαρι εχθες το βραδυ χαχαχ δεν παιζομαι!!!

στα δικα σας τωρα:

ΜΑΡΓΚΥ αν αυτο σε κανει να αισθανθεις καλυτερα τοτε καντο εγω σου ευχομαι να εισαι καλα και συντομα να μπεις και να μας πεις τα ευχαριστα!!!

ΛΙΛΛΙΤΑΚΙ μπραβο!!!!!τελεια μεγεια σας και με το καλο να τα χρησιμοποιησετε....καλε βαλε μας κανενα λινκ να δουμε κι εμεις τι πηρες???να περνουμε καμια ιδεα!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ αντε κοντευεις ξεθαψε τα πραγματα καλε και ετοιμασε τα αα και που σαι βγαλε και καμια φωτο και βαλε μας....τον θελω κι εγω αυτον τον υπερυχο!!!!!!!!!!!!!

ΛΙΑ.............που εισαι βρε παιδι μου τι εγινε πηγες για χοριακη????αντε θα γεννησω η γυναικα......

ΠΕΠΣΙ Κυριακη και Συβοντα το αδιαχωρητο θα γινοταν....επισσης και στο δρομο εμεις συναντησαμε υπερβολικη κινηση να προσεχετε και καλη επιστροφη!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ επεστρεψες απο τις διακοπουλες και εκανες και υπερυχο???αχ τελεια μεγαλωνει το ζουζουνακι σου!!!!

ΤΣΕΡΡΥ τι κανεις??πως εισαι???νιωθεις τιποτα?????αντε να οργανωθουμε να παρουμε κι αυτον τον υπερυχο που ειπε η μαριουλα μας να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!!

tinkerbell!24 ποτε λες να το κανεις το ταξιδακι???

ΝΕΝΑ εχεις σημερα αυχενικη???αχ πως περασε ο καιρος!!!αντε να δεις το μωρακι σου που θα εχει μεγαλωσει και μηπως δειτε και τι ειναι σημερα!!!

και τωρα οι ερωτησεις.....εγκυουλες...υπαρχει κατι που προσεχετε η που δεν κανετε καθολου ολο αυτο το διαστημα????χλωρινη και τετοιου ειδους καθαριστηκα χρησιμοποιητε???μεχρι ποτε κοιμωσασταν μπρουμητα???σας πιανουν κραμπες???εμενα με επιασε μια το πρωι στην γαμπα και βελαξα απ τον πονο...αα και κατι αλλο οδηγειτε???σας βομβαρδισα???ααα δεν φταιω εγω εσεις βιαστηκατε να μεινετε εγκυος τωρα θα λυνετε τις αποριες στις νεες(ψαρωμενες):tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχα δέν υπάρχεις μονότερμα μας πήρες:D:D:D!!!!Σεευχαριστώ για τις ευχές άστα έχουμε χαζέψει αλλά τηβρίσκουμε :tongue::tongue::tongue:χιχιχιχιχιχιχι!!!

Από χλωρίνη μακριά ρε μπουμπόυ ειδικά για το πρώτο τριμηνο ασε τις Βλακείες και οι δουλειές με ρέγουλα....εγώ κράμπες ξεκήνισα μετά το 3ο μήνα μου έδωσε μαγνήσιο και όλα μια χαρά!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Χαχαχαχαχαχα δέν υπάρχεις μονότερμα μας πήρες:D:D:D!!!!Σεευχαριστώ για τις ευχές άστα έχουμε χαζέψει αλλά τηβρίσκουμε :tongue::tongue::tongue:χιχιχιχιχιχιχι!!!

Από χλωρίνη μακριά ρε μπουμπόυ ειδικά για το πρώτο τριμηνο ασε τις Βλακείες και οι δουλειές με ρέγουλα....εγώ κράμπες ξεκήνισα μετά το 3ο μήνα μου έδωσε μαγνήσιο και όλα μια χαρά!!!;)

τι να κανω αφου με αφησατε μονη μου σημερα εγω και η σταλιτσα μου μειναμε!!!ααα αυτο δεν σας το ειπα:rolleyes:το μωρακι μου το λεω σταλιτσα:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τι να κανω αφου με αφησατε μονη μου σημερα εγω και η σταλιτσα μου μειναμε!!!ααα αυτο δεν σας το ειπα:rolleyes:το μωρακι μου το λεω σταλιτσα:tongue:

εγω που το λεω φασολακι?χιχιχι χαρα μ οχι πολλες δουλειες και να αποφευγεις χλωρινες κ τετοια!!!ναι θα στο στειλω το νινι μου σε φωτο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

deppa εγω οδηγώ αλλα αποφευγω τις μεγαλες αποστασεις. Την χλωρίνη την απεφυγα όσο μπορουσα -την αφηνα ή στον συζυγο ή στην καθαρίστρια- και όταν επρεπε να χρησιμοποιησω έβαζα γαντια και χειρουργική μασκα. Απο δουλειες κανω πολυ λίγες, εχω κοπέλα καθε εβδομαδα που κανει τα βασικα σκουπισμα σφουγγαρισμα, ξεσκόνισμα. Βεβαια καθε καλοκαιρι παιρνω κοπέλα γιατι δουλεβω καθημερινα 8-10 ωρες. Ωστόσο και κανα σφουγγαρισμα ριχνω και κανα μπαλκονι πλενω και πλυντηρια κτλ. δεν τελειωνουν ποτε οι δουλειες. Το θεμα ειναι να μην πλακωνεσαι και να τις κανεις όλες μαζι. Α! και μπρουμητα κοιμαμαι ακόμη αλλα τωρα τελευταια προσπαθώ να εχω το ενα ποδι λυγισμένο έτσι ωστε να εχω μια μικρή κλιση προς το πλαϊ και να μην πεφτει όλο το βαρος στην κοιλιά. Εμενα πιο πολυ με ενοχλει το στηθος παρα η κοιλια.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

νενα μου οχι και κατσαριδακι;) αυτο ειναι ενας θησαυρος!!! εγω φασολακι και πριγκιπα,εσυ κατσαριδακι,η ντεππα μας το λεει σταλιτσα, το λιλιτακι μας αν θυμαμαι καλα το λεει πισπιριγκι???χαχα το πισπιριγκι εχει πιο πλακα απ'ολα:tongue::tongue::tongue:οι υπολοιπες δεν θυμαμαι...

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια μου εγω απο σπερματεγχυση δεν εχω ιδεα εσεις που κανατε ξερετε αν γινεται σε γενικο νοσοκομειο η μονο σε ειδιωτικα? αν ναι ποσο κοστιζει και τα λοιπα????ενδιαφερεται μια γνωστη μου αλλα εδω στο νησι μου δεν νομιζω να κανουν σπερματεγχυση θα ρωτησω ομως σημερα και τον εξωτερικο γυναικολογο που θα παω για να κανω το ντομπλερ να μου πει αν κανει εκεινος

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σας σε ολες,σημερα λογικα με τοσα νεα που περιμενουμε θα παρει φωτια το φορουμ το απογευμα. εγω το μωρακι μου το λεω πριγκιπισσα μου. και γω τις δουλειες μου τις κανω εδω και κανα μηνα μονη μου,σιγσ σιγα ομως και οχι ολες μαζι και δεν τα κανω και στην εντελεια, θα περιμενω να χειμωνιασει και μετα θα παρω γυναικα να ρθει 2-3 μερες να μου το κανει γενικη,φωτα κουρτινες και τα λοιπα και αμα κατσει να στρωσει και τα χαλια μαζι με τον αντρα μου και τη μαμα μου. δεν θα σκασω κιολας. αποφευγω τα βαρια απορυπαντικα και τα σηκωματα αλλα δεν γινεται μερικες φορες ξεχνιεμαι κιολας και τις πολλες σκαλες,εχω μια τεραστια σκαλα στο σπιτι και ο γυναικολογος μου ειχε πει στην αρχη μια φορα την μερα θα τηνανεβαινεις και μια θα την κατεβαινεις,αλλα που γινεται και αυτο;

αντε κοριτσια περιμενω τα νεα σας με ανυπομονεσια. τα κοριτσια που εχουν αρχισει και αγοραζουν πραγματακια πανε απο αλυσιδες ή απο απλα καταστηματα; εμεις εδω στο νησι εχουμε λητω, mothercare και orchestra. εχετε αποψη για καποιο απο αυτα;

εγώ ξέρω μόνο για mothercare και orchestra ξέρω..από το mothercare μου αρέσουν πολύ τα μωρουδίστικα και ειδικά τα κοριτσίστικα..την ανηψούλας μου της έχουμε όλη τη σειρά..

από το άλλο αγοράζω ρουχαλάκια για πιο μεγάλα παιδάκια..3 και πάνω δεν είδα για βρεφικά..από ποιότητα και τα 2 πιστευώ είναι πάρα πολύ καλά!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...