Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσο ήμουν έγκυος έκανα τάμα για να μου δώσουν μια θέση στο λεωφορείο ή σειρά στα ταμία και αυτά κατά κύριο λόγο τα έκαναν άτομα κάποιας ηλικίας μπαμπά μου και πάνω. Όταν ήμουν λεχώνα και πήγαινα να θηλάσω το μωρό με περνούσαν για έγκυο κ μου έδωσαν και προτεραιότητα στο ασανσέρ κ στα επείγοντα στο οφθαλμολογικό που πήγα μου λέει ένας κύριος είστε έγκυος; Ναι, λέει ο σύζυγος, εεε θα μπείτε εσείς τώρα, μου λέει, δεν το συζητώ. Ποιος το περίμενε. Βέβαια τώρα έπεσε αρκετά η κοιλίτσα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

marminaki σε καταλαβαινω, την περασμενη Κυριακη πήγα και κοινωνισα και μετα απο μιση ωρα ορθια μεσα στην εκκλησια εκει που αρχισε πια να με σφαζει η μεση φιλοτιμηθηκε μια κυρια και μου εδωσε μια θεση!!!! Σημερα σε μια υπηρεσια πηγε να μου παρει καποια την σειρα και την αγριεψα λεγοντας της να περιμενει την σειρα της. Και μου λεει στο τελος το κορυφαιο "οι εγγυες εχουν προτεραιότητα " Μωρη ηλιθια πίσω σου περιμενα πανω απο ενα 20 λεπτο και οχι δεν μου εδωσες την θεση σου χαζολογουσες και με τον υπαλληλο. Και όταν πήγα σε ενα αλλο γκισε να παρω αριθμο πρωτοκόλου φωναξε η υπαλληλος "ποιοι ειναι για μονο για αριθμο" και ενω ημουν πριν απο αυτην εχωσε την χερουκλα της να δωσει το χαρτι πριν απο μένα. Πως δεν της το δαγκωσα??? Εκει της ειπα να περιμενει και ειπε την ατάκα "οι εγγυες εχουν προτεραιότητα "!!!!:confused:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

α!!! δεν σας ειπα και το καλυτερο!! στον γιατρο ζυγιστηκα και με εδειξε στα 10+ όταν με ρωτησε ποσα εβαλα και του λεω 10 μου λεει ε!!! καλα ειναι:shock:!!! Πριν 3 εβδομαδες με μαλωσε για τα 9!!! Τι δεν εχω καταλαβει ακριβως?????:shock::shock:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εδωωωωωω ειμαι κι εγωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ οπου κι αν εχω παει πουθενα δεν μου εχουν δωσει σειρα:evil:στο μονο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ηταν στο στρατιωτικο νοσοκομειο περιμενα να θεωρησω τις εξετασεις μου καθομουν εξω σε καρεκλα και οταν ανοιξε η πορτα με ειδε ο γιατρος(στρατιωτικος)αφου τελειωσε αυτος που μπηκε μεσα ανοιγει η πορτα και παει να μπει ο επομενος τοτε βγαινει η νοσοκομα του και λεει ''θα περιμενετε γιατι προηγειται η κοπελα που ειναι εγκυος''σαν να του κακοφανηκε αλλα δεν μπορουσε να πει και τιποτα βγηκε και μπηκα εγω.....ο δε γιατρος οταν του ειπα πως εχω 2 μου ειπε την επομενη φορα που θα παω να μην περιμενω καθολου και με το που θα ανοιξει η πορτα να μπω κατευθειαν:shock:δεν το περιμενα...ηταν η πρωτη φορα και μοναδικη:P

ΝΕΝΑ τα νεα σου καταπληκτικα!!!!!!μια γνωστη μου στο χωριο γεννησε μολις μπηκε στον 9ο 1200γρ το δευτερο παιδακι της...οποτε το δικο σου μια χαρα ειναι το ζουζουνακι;)και παρειγγειλες και τα πραγματακια!!!!!θελω λεπτομερειες για το μπανακι......

ΤΣΕΡΡΥ οι κουραμπιεδες γενικα δεν με ενθουσιαζουν κ τοσο σαν γλυκο τα μελομακαρονα σου ομως τα ζηλεψα:tongue::tongue:

λοιπον τα δικα μου........εχθες μεχρι τη 1 τη νυχτα ισιωνα το μαλλι!!!!ολη νυχτα πεθανα πονουσε η μεση η πλατη και με ξαναεπιασαν και τα δοντια/ουλα τι σκ@τα ειναι αυτο που με ποναει:evil:ξυπνησαμε και φυγαμε κατα τις 9.30 μολις φτασαμε εκει μπαινουμε στο σπιτι και η πεθερα αρχησε να με φτυνει (μαλλον για να μην με ματιασει)χαιρετηθηκαμε φιληθηκαμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και με τον πεθερο και καθησαμε μετα εβγαλε να μας κερασει εγω δεν ηθελα τιποτα ολο ελεγα οχι θα με πιασει το στομαχι......τελικα εφαγα λιγη κολοκυθοπιτα που ειχε φτιαξει!!!!μετα μου εδειξε την βαλιτσα την κουνιαδας που την ειχε ετοιμασει για το νοσοκομειο και την ειχε εκει στο σπιτι τους:shock:δεν τα πηγαινει σπιτι της λεει γιατι της ειπαν οτι ειναι γρουσουζια:shock:μηπως κι εγω πρεπει να τα παω στην γειτονισσα????τελοσπαντων.....μου ειπε λοιπον οτι θελει να μου ψωνησει για τα μωρα....και ακουστε τι θα μου παρει......πανες αγκαλιας σαλιαρες και σκουφακια!!!!και να πω οτι δεν εχουν λεφτα.....τελοσπαντων...μ αρεσει που μου ειχε πει ο αντρας μου αν πει να μας παρει τις προικες η το καροτσι να μην πω οχι χαχαχαχαχα!!!!!!αφηστε και το αλλο που του ειχα πει αν πει να παρει οτιδηποτε απο αυτα που εχουμε ηδη διαλεξει να τις πει πως εμεις εχουμε ηδη δει και διαλεξει τα σχεδια και οτι δεν θελουμε να μας παρουν ασχετα και δεν ειπε κουβεντα:evil:του τα εχωσα μετα και λεει θα παρω τηλ να της το πω...εεε λεω αυτο κανεις παντα οτι και να γινεται δεν μιλας μπροστα και μετα παιρνεις τηλ και τα λες μετα με πιανουν αυτοι και μου λενε οτι εγω σου βαζω λογια εεεε τωρα δεν θα πεις τιποτα:evil::evil:ειδαμε και την κουνιαδα μου η οποια περιμενει μεχρι την Πρωτοχρονια να γεννησει και δεν φαινεται καν εγκυος....βασικα αυτη ηταν πολυ παχια και ακομα και τωρα δεν φαινεται κοιλια εγκυμοσυνης αλλα παχους:(επισσης εχει βγαλει μια τεραστια κρεατοελια στο προσωπο την οποια δεν ειχε πριν την εγκυμοσυνη και ο γιατρος της της ειπε να παει σε δερματολογο να της την βγαλει και να της κανει βιοψια και ο πατερας της της ειπε να μην παει γιατι δεν πρεπει να το κανει τωρα στην εγκυμοσυνη:shock::shock:και ειναι απο τον Σεπτεμβρη ετσι μεχρι που της ειπε πια ο γιατρος της οτι ειναι πολυ επικυνδυνο αυτο που κανει και αποφασησε τωρα να παει σε δερματολογο!!

αυτα ηταν τα νεα μου...γενικα επικρατουσε ενα αρκετα ψυχρο κλιμα εγω βεβαια στην κοσμαρα μου σαν να μην ειχε συμβει τιποτα;)

αχχ μακαρι να γεννησει τα Χριστουγεννα γιατι αν δεν γεννησει με βλεπω να περναω Χριστουγεννα στο χωριο:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ε ρε δεν θα βάλει η Μαριούλα internet???Θα πάρει φωτιά το καφέ!!!

Μακάρι! Λίλι μπορείς και κοιμάσαι από τόσο νωρίς ε; Εμένα κοιμάται από τις 6,30 περίπου τώρα πρέπει να ξυπνήσει για να φάει αλλά και τώρα να κοιμόταν δεν μπορώ να πάω από τόσο νωρίς και να αφήσω τον αντρούλη μου.

Είδες Νένα και να πεις ότι δε φαινόμουν:evil::evil: αφού όταν έμπαινα στο λεωφορείο επίτηδες πήγαινα μπροστά εκεί που είναι για έγκυες και γυναίκες με παιδιά ή άτομα με κινητικικά προβλήματα και τύχαινε να σηκωθεί άτομο 60 70 χρονων και ο νέος δίπλα το έπαιζε κινέζος και κοίταζε έξω από το παράθυρο:evil::evil: το πόσο νευρίαζα δε λέγεται και να πω ότι δε φαινόμουν τρεις θέσεις όρθια έπιανα:rolleyes: αφού μια φορά με φώναξε από μακιρά ένας κύριος μεγάλης ηλικίας να μου δώσει θέση και εγώ επίτηδες αρνήθηκα και μάλιστα του λέω σας παρακαλώ έχει τόσους νέους εσάς θα σηκώσω; Σε πληροφορώ ότι όντως είχε πάνω από καμιά δεκαριά νέα άτομα και ούτε ένας δε φιλοτιμήθηκε και το λεωφορείο φίσκα κ εκεί που εκνευρίζομαι περισσότερο είναι όταν βλέπω γυναίκες ηλικίας μου αλλά και 40, 45 κ λέω καμιά τους δεν ήταν έγκυες; και στις μικρότερες σκεφτόμουν δε θα μείνετε κι εσείς; θα δείτε τι γλύκα:evil::evil: Όσο για τις υπηρεσίες από ένα σημείο και έπειτα έπαιρνα μόνη μου σειρά. όταν πήγα στην εφορία για παράδειγμα περίμεναν καμιά δεκαριά έξω από μια πόρτα τους πέρασα όλους κ μπήκα (στον ένατο) δεν τολμούσαν να πουν τίποτα;:evil::evil: κ στη ΔΕΗ μου λέει ένας υπάλληλος δεν θα προλάβουμε ελάτε αύριο, μα του λέω είμαι έγκυος, ναι αλλά έχει λέει πολλά νούμερα και στις δύο κλείνουμε (ήταν μιαμιση) του λέω μπορώ να μιλήσω με τον προϊστάμενο; εγώ είμαι μου λέει:shock::shock: καλά, του λέω με ένα παράπονο και λέτε στην έγκυο να έρθει αύριο; και μετά μου τα γύρισε όχι δεν καταλάβατε περιμένετε σας είπα να δούμε πώς θα σας εξυπηρετήσουμε μου είπε και να καθίσω και σε κανένα τέταρτο με έστειλε σε μια κυρία σε άλλο γραφείο και έγινε η δουλειά μου. Εεεεεεε όχι όλα έχουν και τα όρια τους.

Εσένα πάλι τι κουλό σου είπε η κοπέλα; Τελικά δηλαδή σου έδωσε τη σειρά της ή ήταν και αυτή έγκυος;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ενταξει μωρε αναιμακτη ήταν η συνατηση φτου φτου!!!!:P

αχ!!! εγω τι να πω φαινεται ότι εμενα ο θεουλης επειδη μου εστειλε εναν συζυγο που ενιοτε με τυρραναει με ανταμειβει με χρυσα πεθερικα!!! Αν πω κουβεντα για αυτους τους ανθρωπους να πεσει φωτια να με καψει!!!!! Ουτε στα ονειρα μου δεν φανταζομουν να εχω τετοια πεθερικα!!! Δεν μου εχουν χαλασει χατηρι ποτε και γενικα μας βοηθουν όσο μπορουν!!! Το καθαρμα τον αντρα μου τι θα τον κανω που ωρες ωρες ειναι πολυ καλος και ωρες ωρες ειναι ενα τερας!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κάντυ μια χαρά βλέπω πέρασες και αγκαλίτσες φιλάκια με τα πεθερικά τι άλλο θες:rolleyes: Ο σύζυγος δεν αλλάζει πορεία απ' ότι βλέπω και συ μη σκας δε γίνεται να αλλάξει τώρα πάρτο απόφαση κ συνέχισε την ίδια πορεία, μη χαλάς τη ζαχαρένια σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marminaki οχι παιδακι μου στο 1ο γκισε ημουν πισω της και περιμενα τουλαχιστον 20 λεπτα ορθια χωρις φυσικα να μου δωσει την σειρα της. Μετα αυτη πηγε σε ενα 2ο γκισε και ξανασυντηθηκαμε μετα απο λίγο στο 3ο που εγω ειχα παει ήδη πριν απο αυτη όσο αυτη ηταν στο 2ο!!!! Εκει προσπαθησε να μου παρει την σειρα και οταν την αγριεψα ειπε το κορυφαιο οτι και καλα οι εγγυες εχουν προτεραιοτητα. Αφου η ηλιθια προηγουμενος με αφηνε να περιμενω πισω της. Εννοειται πως δεν ηταν εγγυος αυτη. Απλα αλλα ελεγε και αλλα εκανε!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μου ειπε και το κορυφαιο!!!!''αφου εβλεπες οτι εγω δεν το ελεγα γιατι δεν το ειπες εσυ??''

τον πνιγεις η δεν τον πνιγεις???

με τετοιο αχτι που εχω τον δικο μου αυτες τις μερες οχι μονο τον πνίγεις αλλα το κανεις να φανει και ατυχημα.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...