Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΗΡΘΑΑΑ!!! Kαι πραγματικα δεν ξερω ποση ωρα σας διαβαζω.....τα παιξα να τα διαβασω όλα!!! Και το αποτελεσμα ειναι ότι ειναι ολα αχταρμας στο μυαλο μου!!!;)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marminaki να χαιρεσαι τον φουσκομαγουληθρα σου!!!! πραγματικα ειναι σαν τσουρεκακι ο μπουμπουκος!!!

Ολες νοικοκυρες ειστε... κουραμπιεδες μελομακαρονα....εγω δεν εχω κανει ποτε γιατι η μανα μου, κανει ατελειωτα και τελεια και παντα με φορτωνει με μια τεραστια πιατελα και απο τα δυο που δεν καταφερνουμε να την τελειωσουμε ακομη και μετα τις γιορτες!!!! Το σκεφτηκα και εγω να κανω καποια στιγμη για να μυρισει το σπιτι αλλα τι θα τα κανω???? Ασε που εγω πριν τις γιορτες εχω παντα δουλεια πρωι- απογευμα και ειμαι μονιμα κουρασμενη!!! Θα δω ισως κανω καποια κουλουρακια που ειχα στο μυαλο μου!!!!

pepsoula επιτελους εχεις ιντερνετ αντε να βαλει και η marioula τωρα!!!!

maria καλη επιτυχια με την σπερματεγχυση κοριτσι!!!!!

aggelikaki σουπερ η μπεμπουλα σου!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Λοιπον εγω εκανα υπερυχο την Δευτερα το βραδυ!!! Ο γιατρος τα βρηκε όλα τελεια!!! Ο μπεμπουλης να ειναι 1200 γρ. και δειχνει να αναπτυσεται μια χαρα!!! Αν συνεχισει ετσι λογικα θα φτασει μεταξυ 3000 με 3500.

Βεβαια ποτε δεν μπορεις να υπολογιζεις απο τωρα γιατι ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλασσει το μελλον. Ξερω 2 περιπτωσεις που ενω πηγαιναν καλα στο τελος λογω πλακουντα -γερασε προωρα- δεν τρεφοταν καλα τα μωρα και τα πηραν με καισαρικη στις αρχες του 9ου!! Το ενα γεννηθηκε 1850 και το αλλο καπου στα 2 κιλα.

Ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα!!!!!!

Κατα τα αλλα εδωσα προκαταβολη και εκανα τις παραγγελειες μου για κρεβατακι, συρταριερα, μπανιερακι,καροτσι, πορτ-μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου!!!!! Και το καλυτερο??? Δεν σας ειπα ότι στο κρεβατακι- συρταριερα απο 800 μου εκαναν εκπτωση στα 677??? Ε!!!! ξαναζητησα να μου κανου κατι καλυτερο αλλα επειδη οπως έιπαν δεν γινοταν μου εκαναν δωρο ενα στρωμα με σκετο κοκοφοινικα αξιας 76,50!!!! Οπότε εκει που ήταν να δωσω αλλα 200 για το στρωμα που σκεφτομουν θα κρατησω αυτο και καποια στιγμη αργοτερα μπορω να το αλλαξω!!!! Το θεμα ειναι ότι με τις αρχικες τιμες βγαινω κερδισμενη περιπου 200 ευρω!!! Αν και τα επιπλα θα ειναι δωρο τις πεθερας και το πολυκαροτσι δωρο των γονιων μου!!!!!

Αυτα θα τα παραλαβω στα μεσα του Γεναρη κανα 2 εβδομαδες πριν μπω στον μηνα μου!!!

Επισης πηρα φωτιστικο- λαμπατερακι- και κουρτινουλες απο το ικεα γιατι και κατι τετοιο ηθελα αλλα και γιατι τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν για πολυ ακριβες επιλογες!!!!

Οποτε τωρα απομενει να κανω μια λιστα με τα υπολοιπα πραγματα προικες- ρουχα- καλυντικα κτλ. τα οποια θα τα παρω μετα τα Χριστουγεννα!!!!!!!! Αφου παρειγγειλα το βαρυ πυροβολικο τα αλλα δεν με αγχωνουν!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Νενα τρελαινομαι για τετοια νεα!!!!!αχ τι καλα ρε κοριτσι!!!ποτε κιολας περασε ο καιρος και ψωνιζουμε και μωροουδιστικα!!!!αντε με το καλο τωρα να ερθει και ο δικος σου μπεμπαρος!!!!

πεπσι!!!τακτοποιηθηκες και συ...τωρα θα σε εχουμε και σενα!!!

εδω ειμαι και γω...μιιλησα με ολο τον κοσμο απο το πρωι και τωρα παω για δευτερη φουρνια!!!αλλα τωρα θα μιλησω με δικα μου ατομα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Νενα τρελαινομαι για τετοια νεα!!!!!αχ τι καλα ρε κοριτσι!!!ποτε κιολας περασε ο καιρος και ψωνιζουμε και μωροουδιστικα!!!!αντε με το καλο τωρα να ερθει και ο δικος σου μπεμπαρος!!!!

πεπσι!!!τακτοποιηθηκες και συ...τωρα θα σε εχουμε και σενα!!!

εδω ειμαι και γω...μιιλησα με ολο τον κοσμο απο το πρωι και τωρα παω για δευτερη φουρνια!!!αλλα τωρα θα μιλησω με δικα μου ατομα...

Φευγω για δουλεια γιατι μολις γυρισα και με περιμένουν:confused: αλλα θα γυρισω νωρις, μεχρι στις 7:30- 8 θα ειμαι πίσω οποτε θα ξαναμπω σιγουρα!!! cherry εχω να σου προτεινω το καταστημα με τις καλυτερες τιμες στην Θεσ/νικη δεν εχει όλες τις μαρκες αλλα εχει πολυ καλες τιμες, κριμα που δεν βολευτικα για κρεβατι και συρταριερα εκει αλλα ειχα κολλησει εδω και καιρο σε καποιο συγκεκριμενο!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλησπερα κοριτσακια κ απ το σπιτι@κ ω ναι μπηκε το ιντερνετ.τωρα δεν θα σας χανω με τιποτα

Μπράβο κορίτσι τώρα θα είσαι και εσύ κοντά μας!!!

Λοιπον εγω εκανα υπερυχο την Δευτερα το βραδυ!!! Ο γιατρος τα βρηκε όλα τελεια!!! Ο μπεμπουλης να ειναι 1200 γρ. και δειχνει να αναπτυσεται μια χαρα!!! Αν συνεχισει ετσι λογικα θα φτασει μεταξυ 3000 με 3500.

Βεβαια ποτε δεν μπορεις να υπολογιζεις απο τωρα γιατι ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλασσει το μελλον. Ξερω 2 περιπτωσεις που ενω πηγαιναν καλα στο τελος λογω πλακουντα -γερασε προωρα- δεν τρεφοταν καλα τα μωρα και τα πηραν με καισαρικη στις αρχες του 9ου!! Το ενα γεννηθηκε 1850 και το αλλο καπου στα 2 κιλα.

Ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα!!!!!!

Κατα τα αλλα εδωσα προκαταβολη και εκανα τις παραγγελειες μου για κρεβατακι, συρταριερα, μπανιερακι,καροτσι, πορτ-μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου!!!!! Και το καλυτερο??? Δεν σας ειπα ότι στο κρεβατακι- συρταριερα απο 800 μου εκαναν εκπτωση στα 677??? Ε!!!! ξαναζητησα να μου κανου κατι καλυτερο αλλα επειδη οπως έιπαν δεν γινοταν μου εκαναν δωρο ενα στρωμα με σκετο κοκοφοινικα αξιας 76,50!!!! Οπότε εκει που ήταν να δωσω αλλα 200 για το στρωμα που σκεφτομουν θα κρατησω αυτο και καποια στιγμη αργοτερα μπορω να το αλλαξω!!!! Το θεμα ειναι ότι με τις αρχικες τιμες βγαινω κερδισμενη περιπου 200 ευρω!!! Αν και τα επιπλα θα ειναι δωρο τις πεθερας και το πολυκαροτσι δωρο των γονιων μου!!!!!

Αυτα θα τα παραλαβω στα μεσα του Γεναρη κανα 2 εβδομαδες πριν μπω στον μηνα μου!!!

Επισης πηρα φωτιστικο- λαμπατερακι- και κουρτινουλες απο το ικεα γιατι και κατι τετοιο ηθελα αλλα και γιατι τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν για πολυ ακριβες επιλογες!!!!

Οποτε τωρα απομενει να κανω μια λιστα με τα υπολοιπα πραγματα προικες- ρουχα- καλυντικα κτλ. τα οποια θα τα παρω μετα τα Χριστουγεννα!!!!!!!! Αφου παρειγγειλα το βαρυ πυροβολικο τα αλλα δεν με αγχωνουν!!!!!!!

Μια χαρά όλα λοιπόν μπράβο...τώρα αναμονή για το θαύμα σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια εγω ποτε θα γινω μανουλα?

Πολύ σύντομα κοριτσακι μου πολύ σύντομα!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τα πανω πανω τα μελομακαρονα ειναι ζαχαροπλαστειου...τα δικα μου ειναι τα δεντρακια και τα άλλα απο κατω!!!

τινκερ που εισαι???τα εκανα καλα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Nένα καλώς ήρθες! Μεγιά και τα καινούρια πραγματάκια! Τέλεια και τα νέα από τον υπέρηχο!

Τσέρρυ τι όμορφα γλυκάκια ετοίμασες! Τι κρίμα που δεν έρχονται και αυτά με μειλ:rolleyes:

Κάντυ περιμένουμε νέα!

Πέπσι έρχεται μήν ανησυχείς καθόλου! Παπακαλιάτη ε; Τι μου θύμησες!:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσερρυ μου τώρα που τα ξαναείδα τα δικά σου φαίνονται πιο ωραία από του ζαχαροπλαστείου.

Αααααα και αν σου πιάνουν χώρο μη στενοχωριέσαι βρε χαζό εδώ είμαι εγώ:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...