Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!💖

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!!!!επιτελους μπαινω και βλεπω να εχετε γραψει!!!!!!!ποσο μου ειχε λειψει αυτο!!

εχω πεθανει στην κουραση......το πρωι βγηκαμε για κατι δουλειες γυρησαμε μεσημερι εφτιαξα ψαροσουπιτσα και φαγαμε μετα με πηρε μια φιλη τηλ να παω να της κανω παρεα πηγα κι εκει..αυριο θα παμε στο χωριο του αντρα μου για να κανει κατι δουλειες πηραμε λοιπον 4 πιατελες ζελατινες και κορδελες και ειχα την φαινη ιδεα να φτιαξω μπισκοτα:shock::shock::shock::shock:αμμμμμ τι το θελα??????απο τις 6 τωρα τελειωσαμε και ο αντρας μου πλενει το νεροχυτη λεκανες μπολ ταψια:evil::evil::evil:δεν φτανει που θα παω στα πεθερικα ψωφησα και στην κουραση σημερα.........και θελω να κανω μπανιο να λουστω και να φτιαξω και τα μαλλια γιατι θα φυγουμε νωρις το πρωι:cry::cry:

ΤΣΕΡΡΥ μας ελειψες!!!!την μικρη μου την νιωθω συγκεκριμενες ωρες και δεν θα ελεγα πως ειναι ιδιαιτερα ζωηρη....τον μικρουλη τον νιωθω συνεχεια ολες τις ωρες η μερα η νυχτα δεν εχει προβλημα κανει τις τουμπες του!!!!

για τα ψωνια η τιμη ειναι στανταρ δεν κανουν εκπτωσεις σε αυτα τα ειδη εχω ρωτησει σχεδον ολα τα μαγαζια και εδω και στα Γιαννενα και σημερα που περασαμε απο το καταστημα που θα τα παραγγειλουμε μου ειπε και η κοπελα να τα αφησω με τον καινουριο χρονο ετσι κι αλλιως μας εχει κανει εκπτωση λογω του οτι θα τα παρουμε διπλα!!!

ΜΑΡΤΖΙ ασχετα με αυτα τα ψιλοπονακια του ειπες για το μαγνησιο και σου ειπε οχι?????????????????

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ κι εγω με το νεο χρονο θελω να τα παρω αλλα ο αντρας μου ειναι ανυπομονος!!!!παρ ολα αυτα ετσι κι αλλιως πρεπει τον Φεβρουαριο να τα εχω ολα γιατι με τα 2 ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ κουκλακι ειναι και με ανοιχτα τα ματια και με κλειστα:tongue::tongue:δεν του πολυαρεσε το μπανακι????θα το συνηθησει μωρε και μετα δεν θα θελει να βγει!!!!

ΛΙΛΙ εσενα δεν σου ειπε προχθες ο γιατρος να ξεκουραζεσαι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:τι ειναι ολα αυτα που κανεις????

ΝΕΝΑΚΙ δεν γυρησες ακομα???αντε να μας πεις τα νεα σας!!!

ΜΑΡΑΚΙ εγω δεν εχω εοππυ και δεν χρειαζοταν να περασω επιτροπη ξερω ομως πως αυτο που σου ειπε γινεται δεν θα σου γραψει φαρμακα για εξωσωματικη αλλα για ωοθυλλακιορηξια οποτε δεν χρειαζεται να περασεις επιτροπη;)

ΜΑΡΙΟΥΛΑ αντε επιτελους να βαλεις σταθερο γιατι μαυτο το στικακι ειναι πολυ σπαστικο:evil::evil::evil::evil:

φευγω παω για μπανιο!!!!καληνυχτα!!!θα σας πω νεοτερα αυριο το απογευμα που θα γυρησουμε!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσάκια τι κάνετε; άντε να ζωντανέψει ξανά το καφέ μας! Να βάλει ιντερνετ και η Μαριούλα να μας λέει τα νέα της. Καλά μικρούλα τρομερό πήγες φορνετ και μπήκες να μας γράψεις; Μπράβο κούκλα!

Κάντυ αν κατάλαβα καλά σήμερα θα πας στα πεθερικά σου; Θα περιμένουμε το απόγευμα νέα! Να πω καλά να περάσεις;:rolleyes:

ΝΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; Δε γύρισες ακόμη;

ΤΙΝΓΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡ κι εσύ χάθηκες!

Λούνα πώς πάει; Κοντεύεις έ;;;;;;;;;

Πέπσι ακόμα η σιτά;

Και τα υπόλοιπα κοριτσάκια περιμένουμε νέα.....

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εχθές μου το μάτιαξαν το μικρούλη μου:( βγήκε ο άντρας μου για κάτι δουλίτσες και προφανώς τον έδειξε σε όλο τον κοσμο και το απογευματάκι προς βραδάκι έκλαιγε δυνατά χωρίς λόγο κάτι που δε συνηθίζει ο μικρούλης μου. Τελικά είπα τη μαμά μου να τον ξεματιάσει και ησύχασε και μου είπε κι εκείνη πως ήταν ματιαγμένος. Τι να τον κάνω που μου βγήκε κουκλί και μου τον ματιάζουν (χαζομαμά:tongue:).

Τώρα ξαπλώνει ήσυχος δίπλα μου στον καναπέ εδώ και πόση ώρα και τον έχει πιάσει λόξυγγας και ούτε παραπονιέται ο γλυκούλης μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σήμερα πήγε ο μπαμπάς μας στη δουλίτσα του κ σηκωθήκαμε να του ετοιμάσουμε τα σχετικά τον ξεπροβόδισα κι όλας! Δε θέλω να αλλάξουμε τις μεταξύ μας συνήθειες τώρα που έχουμε το γιο μας θέλω να με φροντίζει και να τον φροντίζω όπως πριν άσχετα αν ο μπουμπούκος μου έχει προτεραιότητα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πάω για νάνι με τον έρωτα μου τον αγιάτρευτο:tongue: όταν θα ξαναμπώ ελπίζω να έχετε ξυπνήσει και οι υπόλοιπες!

Τσέρρυ τι έγινε με τα μελομακάρονα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γεια σας!!!!!επιτελους μπαινω και βλεπω να εχετε γραψει!!!!!!!ποσο μου ειχε λειψει αυτο!!

εχω πεθανει στην κουραση......το πρωι βγηκαμε για κατι δουλειες γυρησαμε μεσημερι εφτιαξα ψαροσουπιτσα και φαγαμε μετα με πηρε μια φιλη τηλ να παω να της κανω παρεα πηγα κι εκει..αυριο θα παμε στο χωριο του αντρα μου για να κανει κατι δουλειες πηραμε λοιπον 4 πιατελες ζελατινες και κορδελες και ειχα την φαινη ιδεα να φτιαξω μπισκοτα:shock::shock::shock::shock:αμμμμμ τι το θελα??????απο τις 6 τωρα τελειωσαμε και ο αντρας μου πλενει το νεροχυτη λεκανες μπολ ταψια:evil::evil::evil:δεν φτανει που θα παω στα πεθερικα ψωφησα και στην κουραση σημερα.........και θελω να κανω μπανιο να λουστω και να φτιαξω και τα μαλλια γιατι θα φυγουμε νωρις το πρωι:cry::cry:

ΤΣΕΡΡΥ μας ελειψες!!!!την μικρη μου την νιωθω συγκεκριμενες ωρες και δεν θα ελεγα πως ειναι ιδιαιτερα ζωηρη....τον μικρουλη τον νιωθω συνεχεια ολες τις ωρες η μερα η νυχτα δεν εχει προβλημα κανει τις τουμπες του!!!!

για τα ψωνια η τιμη ειναι στανταρ δεν κανουν εκπτωσεις σε αυτα τα ειδη εχω ρωτησει σχεδον ολα τα μαγαζια και εδω και στα Γιαννενα και σημερα που περασαμε απο το καταστημα που θα τα παραγγειλουμε μου ειπε και η κοπελα να τα αφησω με τον καινουριο χρονο ετσι κι αλλιως μας εχει κανει εκπτωση λογω του οτι θα τα παρουμε διπλα!!!

ΜΑΡΤΖΙ ασχετα με αυτα τα ψιλοπονακια του ειπες για το μαγνησιο και σου ειπε οχι?????????????????

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ κι εγω με το νεο χρονο θελω να τα παρω αλλα ο αντρας μου ειναι ανυπομονος!!!!παρ ολα αυτα ετσι κι αλλιως πρεπει τον Φεβρουαριο να τα εχω ολα γιατι με τα 2 ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ κουκλακι ειναι και με ανοιχτα τα ματια και με κλειστα:tongue::tongue:δεν του πολυαρεσε το μπανακι????θα το συνηθησει μωρε και μετα δεν θα θελει να βγει!!!!

ΛΙΛΙ εσενα δεν σου ειπε προχθες ο γιατρος να ξεκουραζεσαι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:τι ειναι ολα αυτα που κανεις????

ΝΕΝΑΚΙ δεν γυρησες ακομα???αντε να μας πεις τα νεα σας!!!

ΜΑΡΑΚΙ εγω δεν εχω εοππυ και δεν χρειαζοταν να περασω επιτροπη ξερω ομως πως αυτο που σου ειπε γινεται δεν θα σου γραψει φαρμακα για εξωσωματικη αλλα για ωοθυλλακιορηξια οποτε δεν χρειαζεται να περασεις επιτροπη;)

ΜΑΡΙΟΥΛΑ αντε επιτελους να βαλεις σταθερο γιατι μαυτο το στικακι ειναι πολυ σπαστικο:evil::evil::evil::evil:

φευγω παω για μπανιο!!!!καληνυχτα!!!θα σας πω νεοτερα αυριο το απογευμα που θα γυρησουμε!!!

Ε το είπε ο γιατρός αλλά πότε έκανα εγώ αυτοό που είπε ο γιατρός???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σήμερα πήγε ο μπαμπάς μας στη δουλίτσα του κ σηκωθήκαμε να του ετοιμάσουμε τα σχετικά τον ξεπροβόδισα κι όλας! Δε θέλω να αλλάξουμε τις μεταξύ μας συνήθειες τώρα που έχουμε το γιο μας θέλω να με φροντίζει και να τον φροντίζω όπως πριν άσχετα αν ο μπουμπούκος μου έχει προτεραιότητα

Αχ μαρμινάκι και εμάς πρώτη μέρα σήμερα του μπαμπά μας στη δουλειά και τον ξεπροβοδίσαμε και οι 2!!! Και μετά αγκαλίτσα στο κρεβάτι με το καψουράκι μου τώρα σηκωθήκαμε!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.....

λιλι την κουβερτουλα με το μαιμουδακι την εχουμε και μεις. μας την φτιαχνει η γιαγιακα μας....ειναι πολυ ωραια.

Και μόνο που τη φτιάχνει η γιαγιά είναι τέλεια!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα και απο μενα!!

Βλεπω οι περισσοτερες πρωινες ειμαστε!!!!Αντε οι μανουλες δικαιολογουντε γιατι εχουν τα μωρακια και τις ξυπνανε...Aggelikaki και εσενα απο τωρα σε ξυπναει πρωι σαν εμενα??

Ειπα να σας πω μια καλημερα πριν φυγω για τη λαικη...Βολτιτσα ψωνια και περπατημα :) Επιβαλετε τωρα ειπε ο γιατρος!!!Οπως καταλαβαινετε καθομαι σε αναμμενα καρβουνα να κρατησω το μπεμπουλη αγκαλιτσα !!!!!!Ανυπομονω...Αντε να δουμε ποτε θα αποφασισει να σκασει μυτη τωρα!!

Θα προσπαθησω θα κατσω στην παρεα σας μετα που θα επιστρεψω να μαθω και τα δικα σας νεα!!!!Για την ωρα φιλια σε ολες σας και πιο πολυ στα μπεμπακια και στις κοιλιτσες!!!!!!!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...