Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tην είδα τη φώτο του μωρού! Και πάλι θα το ξαναπώ! Είχες τέτοιο παιδί στην κοιλιά σου;;; Μπράβο σου και μπράβο του! Να είναι πάντα γερό το καμάρι μου! Να τον χαίρεστε. Θα γίνει αυτός ένας αγόραρος!!!!

:P:tongue::(:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

πηρα και τους τα ψαλα...οχι οτι εφταιγε και πολυ ο συγκεκριμενος υπαλληλος αλλα οταν καταλαβα οτι ηθελε να με ξεφορτωθει μου γυρισε το ματι και τον κρατησα στην γραμμη για μιση ωρα!!!!ειμαι στριτζο ε????

πηρα και τον τεχνικο μου να ερθει αυριο να μου περασει παλι τα προγραμματα....εχω πολυ δουλεια παλι...εκει που ελεγα οτι ξεμπερδεψα και θα εχω τον υπολογιστακο μουν ετοιμο...εχω παλι δουλεια μεχρι να τα περασω όλα ξανα....

και ας ελπισουμε οτι δεν θα εχω καποιο απο τα προβληματα που ειχα γιατι δεν ξερω και γω τι θα γινει....

εκανα και το φαγακι μου....μελιτζανες και πιπεριες που κανονικα επρεπε να τηγανισω εγω τις εβαλα στην χυτρα οπως κανουμε το τουρλου και μετα στον φουρνο με τριμμενο τυρακι απο πανω για κανα 20΄'....λιλι ειπες να φαω αφοβα και ας ειναι 10 ε????ετσι οπως εγινε δεν με κραταει τιποτα!!!

ρε κοριτσια οι συσπασεις πως ειναι????εγω θα τις καταλαβω??

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τα μελομακαρονα τα σιροπιασα λιγο ακομα....η πεθερα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται αλλα και μενα μαρτζι μ'αρεσει να ειναι μαλακο και οχι μπισκοτενιο...οποτε τωρα περιμενω να κρυωσουν καλα για να βαλω και τα καρυδια απο πανω...κι ο Θεος βοηθός!!!και χωρις καρυδια παντως ωραία ήταν!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

πηρα και τους τα ψαλα...οχι οτι εφταιγε και πολυ ο συγκεκριμενος υπαλληλος αλλα οταν καταλαβα οτι ηθελε να με ξεφορτωθει μου γυρισε το ματι και τον κρατησα στην γραμμη για μιση ωρα!!!!ειμαι στριτζο ε????

πηρα και τον τεχνικο μου να ερθει αυριο να μου περασει παλι τα προγραμματα....εχω πολυ δουλεια παλι...εκει που ελεγα οτι ξεμπερδεψα και θα εχω τον υπολογιστακο μουν ετοιμο...εχω παλι δουλεια μεχρι να τα περασω όλα ξανα....

και ας ελπισουμε οτι δεν θα εχω καποιο απο τα προβληματα που ειχα γιατι δεν ξερω και γω τι θα γινει....

εκανα και το φαγακι μου....μελιτζανες και πιπεριες που κανονικα επρεπε να τηγανισω εγω τις εβαλα στην χυτρα οπως κανουμε το τουρλου και μετα στον φουρνο με τριμμενο τυρακι απο πανω για κανα 20΄'....λιλι ειπες να φαω αφοβα και ας ειναι 10 ε????ετσι οπως εγινε δεν με κραταει τιποτα!!!

ρε κοριτσια οι συσπασεις πως ειναι????εγω θα τις καταλαβω??

εγώ δεν είχα αλλά θα τις καταλάβεις σίγουρα!

μαρμιν τι μαγουλιθρες!!!!καλε θα τον ειχα λιωσει στα φιλια και στα τσιμπιματα!!!!

και γω αυτό κάνω:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

η αδερφες μου παντως που ηταν ετσι και αυτες μαγουλενιες υποφεραν μαζι μου!!!τις φιλουσα συνεχεια, τις τσιμπουσα καιτ ις δαγκωνα τα μαγουλα!!!

28xYp3.png

cherry και του χροου με το μαρκελλακι α τα φτιαξατε παρεα.

εγω φετος θα κανω βασιλοπιτες,εχω μια πολυ ωραια συταγη και μμμ απο τωρα τις σκεφτομαι. μελομακαροα και κουραμπιεδες δεν θα κανω. θα καει και η πεθερα μου και η μαμα μου και εκτος απο αυτο φτιαχει και ενας φουρος κατι φοβερα κουραμπιεδακια μπουκιτσες και εα αλλο ζαχαροπλαστειο μελομακαροα γεμιστα με μερεντα. κολαση,οποτε απο αυτα θα εχω πολλα.

εμεις εδω εχουμε εθιμο στη πεθερα α πηγαιουμε πιατελα με χριστουγενιατικα γλυκα τα χριστουγεννα και βασιλοπιτα με ταψι μπακλαβα την πρωτοχρονια. τι ιδιο και στους κουμπαρους. εσεις το εχετε;

εκτος απο χριστουγενιατικα μπισκοτακια ξερετε καμια αλλα συνταγη για χριστουγενιατικα γλυκα; εκτος απο μελομακαρονα και κουραμπιεδες; που θελω να φτιαξω και γω κατι;

εχω σκοπο να φτιαξω τα σοκολατενια μπισκοτα του πρετζερικη και να γεμισω κεικ πανετονε. αλλα να το πανετονε ειναι ετοιμο μονο η γεμιση θα ειναι δικη μου.και τις βασιλοπιτες θα τις κανω την πρωτοχρονια

πειτε καμια ιδεα

αγγελικακι εγω απο γλυκα δεν ξερω να κανω τιποτα. και αυτα τα κανω γιατι ειναι παραδοσιακα και μ'αρεσει που το σπιτι μυριζει μετα τελεια...βασιλοπιττα θα κανω κ γω απο βδομαδα μια συνταγη της βεφας που πολυ εμπιστευομαι!!!σημερα παρηγγειλα και το βιβλιο της αλλα ειχαν μονο την μαγειρικη...οποτε θα περιμενω για την ζαχαροπλαστικη...

του χρονου παλι θα κανω -αν και ηδη η πεθερα μου μου ειπε του χρονου θα τα κανει η γιαγια αυτα- αλλα θα κανω λιγα...γιατι εκανα ολη την συνταγη και μου βγηκαν 2 ταψια απο το καθενα....παρα πολλά!!!και η πλακα ειναι οτι 1ον εμεις δεν τρωμε γλυκα και 2ον η γυναικολογος μου μου ειπε να τα αποφευγω για καλο και για κακο γιατι εχω μεγαλο παιδι και μην ανεβασω καμπυλη ζαχαρου την οποια θα τσεκαρω μαλλον απο βδομαδα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

και μενα μου αρεσουν αυτα τα εθιμα,κατι αντστοιχο εχουμε και το πασχα. τωρα ειδα και στο μαιλ τη κοιλιτσα σου. στο εγραψα και κει,ποσο ζηλευω που εχετε μεγαλη κοιλια. εμεα δε φαινεται. σκεφτειται οτι ακομα φοραω τα παλτα μου. αν καεις δε το ξερει μου λεει,ε αγγελικη προσεχε λιγο,εχεις παχυνει. μεχρι το τελος της εβδοαμδας θα σας βγαλω φωτο.

τι θα φατε αυριο; εγω εκανα σαλτσα για μακαρονακια,κοκκινη γιατι δουλευω και αυριο,και τωρα εκαα μια τοματοσουπιτσα της αργυρως να ρθει ο ατρουλης να φαμε γιατι εχει πολυ κρυο σημερα.

τη παρασκευη θα ερθει ενας κυριουλης απο την αθηνα να μας ενημερωσει για τα βλαστοκυτταρα. εκπροσωπει τηνfuture health. τσερυ επειδη το ψαξαμε λιγο μεσω καποιω γιατρων,εμεις αν τελικα δωσουμε δε θα δωσουμε σε ελληνικη τραπεζα ουτε δημοσια ουτε ιδιωτικη. ολοι μα ςειπα τα χειροτερα. δεν εχω τωρα χρονο α στα αναλυσω γιατι ηρθε ο αντρας μου και πρεπει να του βαλω να φαει.

και σας μας εδω εχει παρα πολυ κρυο και ο αντρας μου λεει οτι το πρωι που ηταν απο την αλλη πλευρα της πολης χιονιζε κιολας!!!

εγω το φαγακι μου το εγραψα πιο πριν...

αντε να βαλεις να δουμε κοιλιτσα!!!και γω ακομη φοραω τα παλια μου, ευτυχως!!!γιατι εχει πολυ κρυο....και περυσι ειχα παρει ενα βσβ που το ειχα βρει οχι προσφορα απλως αλλα τζαμπα!!!ειχα αγορασει καμπαρντινα μαυρη 5ε!!!!ειχε ενα ελαττωμα αλλα διορθωνεται...τελος παντων μου ηταν και μεγαλη αλλα δεν την εφτιαξα ποτε οποτε ελεγα οτι μια χαρα θα μου κατσει τωρα...ευτυχως ομως ακομη δεν χρειαζεται γιατι ειναι λεπτη και με κεινη σιγουρα θα κρυωνω...αν βγαλω κανα 2μηνακι ακομα με αυτα που εχω μετα θα ειμαι οκ!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...