Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

το μικρακι μου κλωτσαει συγκεκριμενες ωρες και λενε οτι αν τις παρατηρησεις ετσι συνεχιζει και μετα...εσεις το διαπιστωσατε αυτο???

εμενα βαραει το πρωι στις 5, το μεσημερι κατα τις 4 και το βραδυ στις 11!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

basilises m ti kanete eiste kala?egw k o prigipas m eimaste mia xaroula!megalwnei to aggeloudi mou den sas diavasa katholou!!!mantepste apo pou mpenw?apo ena katastima forthnet:tongue: irtha gia na valw stathero internet na teleiwnw me tin malakia to stikaki! sorry pou milaw etsi alla mou tin exei dwsei poli asxima asxima sta nevra afto to stikaki! to polu se 25 ergasimes meres tha exw stathero internet mou eipan k meta den tha xanomaste katholou!!! den milame oli tin wra alla tha milame kathe mera estw k ligo:p sas agapw polu den sas 3exasa k lipame poly pou den exw internet k den milame:(:(:(:(:( tha prospathisw avrio na plirwsw to stikaki 150 thelw k skeftome pws tha ta dwsw pou exw tooooses ipoxrewseis! k signwmi pou grafw me agglikous xaraktires alla den exei ellinika edw! tha ta poume avrio apo to diko m internet filakia:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

το μικρακι μου κλωτσαει συγκεκριμενες ωρες και λενε οτι αν τις παρατηρησεις ετσι συνεχιζει και μετα...εσεις το διαπιστωσατε αυτο???

εμενα βαραει το πρωι στις 5, το μεσημερι κατα τις 4 και το βραδυ στις 11!!!!

Εμένα τσέρι μου βαραγε όλη μέρα λίγο τη νύχτα με άφηνε αλλά ξεκίναγε πολύ νωρίς το πρωί και σταματαγε αργά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εγώ Τσέρρυ μου την παλεύω είχα και τον αντρούλη μου εδώ τόσες μέρες και είμασταν μια χαρά! όταν πέσει η νύχτα είμαι λίγο χάλια αλλά αλλες 30 έμειναν ελπίζω να αντέξω. Επ' ευκαιρίας να σας πω και τι έπαθα. Στο νοσοκομείο από την πρώτη μέρα ήθελα να φύγω. Δεν άντεχα με τίποτα. Ειδικά όταν έφευγε ο αντρούλης μου το βράδυ έλεγα πως θα ξημερωθώ. Τη Δευτέρα λοιπόν (Τρίτη θα έβγαινα) λέω άντε άλλη μια μέρα υπομονή. Μαθαίνω το απόγευμα για τον ίκτερο κ ότι το μωρό θα μείνει και όπως σας ξαναείπα έκλαιγα ως το πρωί με κάτι διαλείμματα. Την Τρίτη το μεσημέρι πήγαμε στη μαμά για φαί κ ύπνο κ μετά θα πηγαίναμε νοσοκομείο για να θηλάσω. Μόλις φτάσαμε στη μαμά άρχισα να βλέπω θολά όπως όταν είσαι στον ήλιο και μπαίνεις μέσα. Δεν έδωσα σημασία. όταν ξυπνήσαμε το πράγμα χειροτέρεψε και σαν μπήκαμε στο αμάξι δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα:shock::shock: Λέω στον άντρα μου το και το και μια κ εφημέρευε το Ιπποκράτειο αφού θήλασα πήγαμε στην οφθαλομολογική. Αλλά ήταν τόσο έντονο που να σκεφτείτε πως αν με άφηνε κάπου μόνη δεν έβλεπα να περπατήσω. Τα χρειάστηκα η αλήθεια λέω πάει την έκανα την υποτροπή. Στην εφημερία ήταν μια άσχετη για καλή μου τύχη γιατρός αλλά καλό κορίτσι. Με εβγαλε με πρεσβυωπία, ωχρά κηλίδα (στα 34 μου! που δεν τα έχω κλείσει καλά καλά) και αχρωματοψία. Αποφασίσαμε με το σύζυγο να φύγουμε και να με δει ο γιατρος που με παρακολοθεί αλλά φεύγοντας από εκεί άρχισα να βλέπω. Έκανε κάποιος Άγιος το θαύμα του; Αυτή η άσχετη που παίδευε τα ματάκια μου κανένα μισάωρο τα ξεθόλωσε; έφταιγε το πολύ κλάμα; βοήθησαν οι σταγόνες που μου έριξαν; Δεν ξέρω πάντως ευτυχώς κράτησε μόνο 4-5 ώρες και από τότε είμαι καλά αλλά πήρα την απόφαση να μην ξανακλάψω τόσο πολύ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λιλι και μαρμι ελπιζω α ειαι και τα δικα μας ετσι ησυχα,τουλαχιστο το πρωτο καιρο που θα ειναι περιοδος προσαρμογης.

τσερυ μου και εγω ξερω στανταρ οτι θα τη νιωσω γυρω στις 5 που τρωω το μεσημεριανο. συνολικα εχει παρει 2 κιλα. αλλα μου εκανε ετυπωσαη που ουτε μεσασε 10 μερες πηρε 400 γρ.

καντυ εγω παντως αν και 1χρονια μπαινω στο μηα μου τοτε θα παω να παρω τα πραγματα του μωρου και τα δικα μου γιατι πιστευω οτι θα εχει καλυτερες τιμε ςτοτε. λετε να μην προλαβω; να γεννησω; χιχι.... εννοω ρουχαλακι και τετοια ,αλλιως τα επιπλα μας τα εχουμε παρει και περιμενουμε να μας τα φερουν.

στολισατε οι υπολοιπες; εγω το μισο σπιτι. μου εχει μειει το αλλο μισο. θα σας βαλω και φωτο την κοιλια και το δεντρο. η μαλλον θα τα στειλω στη τσερυ να τα βαλει εκειη γιατι εγω δεν νομιζω να τα καταφερω παλι.

μαριουλακι τα πιο ωραια χριστουγεννα αυτα; ε;

μαρια ς μακαρι να πετυχει η σπερματεγχυση και α μην χρειαστει τιποτα αλλο κοριτσακι.

μαρμιν,λιλι και μαριουλα εσεις που εχετε τωρα τη εμπειρια του τοκετου αλλα και μολις πηγατε σπιτι με το εογεννητο πειτε μας τι χρειαζομαστε. θα ειστε πιο κατατοπιστικες απο τις λιστες που κυκλοφορουν....

Διαφημίσεις

μακαρι τα μωρακια σας να παραμεινουν ετσι ησυχα οπως ειναι τωρα....μαρμιν ηθελα να ρωτησω με τα ψυχολογικα πως τα πατε!!!εσυ λιλι??

μαρακι καλη επιτυχια!!!!

καντυ να πας να τα παρεις...αλλα γιατι δεν πας μετα τα χριστουγεννα???σιγουρα θα εχει καλυτερες τιμες!!!εμεςι τοτε θα παμε.

μαριουλα τι κανει ο πριγκηπας???

αγγελικακι πηρε 2 κιλα???δηλαδη ποσο ειναι συνολικα???

μαρτζι και εγω ετσι πιστευω οτι μεγαλωνει η μητρα σου...και γω τα εχω ακομα. ενα ανεπαιδθητο τραβηγμα κατα καιρους!!!παρεπιπτοντως πρεπει να σας ανανεωσω την κοιλια μου...

Εγώ μια χαρά είμαι Δόξα το Θεό !!! Το μόνο πρόβλημα που με στεναχωρεί είναι το οικονομικό αλλά αυτό υπήρχε υπάρχει απλά εύχομαι να μην συνεχίσει να υπάρχει και στο μέλλον!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλά αν σκεφτώ και το οικονομικό.... άστα!

Μόλις κάναμε το πρώτο μας μπανάκι μετά τη ρήξη του αφαλού μέσα στο μπανιεράκι! Το μωράκι έκλαψε πολύ αλλά εγώ το καταευχαριστήθηκα:P:p

τώρα τρώει και κοιμάται μετά από τόσο κλάμα φυσικό.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μολις πηρα τον υπολογιστη!!!!μου καναν αλλανταλλον....δεν εχω ουτε ενα περασμενο προγραμμα, ουτε την μπαρα μου με τις σελιδες που ειχα κανει τοση δουλεια πριν τον στειλω ουτε αντιβαιρους...ΤΙΠΟΤΑ!!!!μου ερχετε να βαλω τα κλαματα....και δεν μου εχουν στειλει ουτε τι εχουν κανει και τι οχι...αν ειχαν εναν απο αυτους μπροστα μου θα τον πλακωνα πραγματικα....

28xYp3.png

και δεν εχουν και αρκετο σιροπι τα μελομακαρονα μου και δεν ξερω τι να κανω γιατι ετσι δεν προκειτε να κολλησουν τα καρυδια!!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καλά αν σκεφτώ και το οικονομικό.... άστα!

Μόλις κάναμε το πρώτο μας μπανάκι μετά τη ρήξη του αφαλού μέσα στο μπανιεράκι! Το μωράκι έκλαψε πολύ αλλά εγώ το καταευχαριστήθηκα:P:p

τώρα τρώει και κοιμάται μετά από τόσο κλάμα φυσικό.

Α γρήγορα μπήκατε στο μπανάκι εσείς εμείς όχι ακόμα!!!Η παιδίατρος μου είπε αφού πέσει ο αφαλός μετά από 3 με 4 μέρες μπανάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Α γρήγορα μπήκατε στο μπανάκι εσείς εμείς όχι ακόμα!!!Η παιδίατρος μου είπε αφού πέσει ο αφαλός μετά από 3 με 4 μέρες μπανάκι!!!

η παιδίατρος μας θα έρθει την Πέμπτη αλλά από το νοσοκομείο μου είπαν ότι και πριν πέσει μπορώ να τον βάζω κι εκεί έτσι του έκαναν αλλά εγώ περίμενα να πέσει και σήμερα δεν τον άφησα πολύ ώρα ούτε κάλυπτε όλη την κοιλίτσα αλλά κάναμε μια κένωση για τέσσερις:oops: κ ήθελα να τον πλύνω καλά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σας έστειλα φωτο του υιού μου λίγες ώρες μετά τη γέννηση του με ανοιχτά ματάκια! Μόλις μπορέσω να βάλω και τις φωτο από την κάρτα θα σας στείλω και το χαμογελάκι του!:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια, όντως έπεσε πολύ ησυχία!!!! Κι η αλήθεια είναι πως πιο συχνά μπάινουν οι μανούλες παρά οι υπόλοιπες!

Σ Μαρία, μακάρι να πέτυχε η σπερματέγχυση και να μην χρειαστει να μπλέξεις με επιτροπές κτλ. Μην τα σκέφτεσαι τώρα όλα αυτά. Κοίτα να είσαι ήρεμη και αισιοδοξη!!!!

Τσερυ, γιατί δεν ρίχνεις λίγο σιροπάκι ακόμη στα μελομακάρονα; Εμένα μού αρέσουν να είναι μαλακά. Γενικώς οτιδήποτε σε μπισκότο το απεχθάνομαι!

Τι ωραία που έχετε ήσυχα μωράκια!!! Μπράβο....Μακάρι να βγουν όλα ήσυχα και γερά σαν τα δικά σας.

Η κάντυ δεν μπήκε σήμερα, ε;

Αγγελικάκι, θα σου γεννηθεί και σένα η κοράκλα μεγαλούτσικη! Σίγουρα πάνω από 3 κιλά!!!!

Εμένα δεν με ξαναενόχλησε η κοιλια. Ο γιατρός είπε πως δεν τον ανησυχούν αυτά τα

τσιμπήματα! Να μην πάρω κανένα χάπι και να ξεκουραστώ λίγο. Αυτό συνέστησε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Σας έστειλα φωτο του υιού μου λίγες ώρες μετά τη γέννηση του με ανοιχτά ματάκια! Μόλις μπορέσω να βάλω και τις φωτο από την κάρτα θα σας στείλω και το χαμογελάκι του!:tongue:
Tην είδα τη φώτο του μωρού! Και πάλι θα το ξαναπώ! Είχες τέτοιο παιδί στην κοιλιά σου;;; Μπράβο σου και μπράβο του! Να είναι πάντα γερό το καμάρι μου! Να τον χαίρεστε. Θα γίνει αυτός ένας αγόραρος!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...