Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους και μου ειπε ολα καλα, αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ μπραβο τελεια τα νεα της μπουμπουκας σου!!!αν φτασεις μεχρι το τελος τις 40 εβδομαδες δηλαδη θα ειναι κι εσενα πολυ μεγαλο μωρακι:tongue:

οσο για το διαβασμα....μην αγνωνεσαι δεν μπαινει και καμια οποτε δεν υπαρχουν και πολλα να διαβασεις:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Κάντυ!

Όντως δε έχει πολύ κίνηση τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Άντε να γυρισει και η Νένα να μας πει νέα.

Πάντως κ η Τσέρρυ δεν έπρεπε να μπει έστω για ένα γεια;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Eλα καντυ παραπονιαρα. σημερα βαριεμαι υπερβολικα στη δουλεια. εχει και παρα μα παρα πολυ κρυο και εχω την εντυπωση οτι παρολο που εχω ντυθει ζεστα κρυωνω.και απο την κοιλια και κατω εχω ενα μουδιασμα. πως ειναι αμα περιμενεις περιοδο και κρυωνεις; ε καπως ετσι; λετε να επηρεαζεται και η μπεμπα; δεν την εχω νιωσει και καθολου απο το πρωι και την εχω εννοια.

Έχω πολύ καλό παιδάκι μαγείρεψα 2 φαγητά (σπανακόριζο και λαχανόσουπα) και δεν με ενόχλησε καθόλου το πουλάκι μου μόλις τελείωσα έκλαψε για μάμ τον τάισα και τώρα κοιμάται οπότε πάω να σιδερώσω :-)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Lili αν κρίνω από τις τρεις μας που γεννήσαμε αυτή η λίστα θα βγάλει ήσυχα παιδάκια:tongue: εμένα ο δικός μου είναι ξαπλωμένος στον καναπέ είχε ανοιχτά ματάκια μόλις πήγα και έβαλα το κεφάλι μου δίπλα στο δικό του και τον χάϊδεψα κοιμήθηκε ο γλυκός μου σε ένα λεπτό! Τι τυχερές που είμαστε! Ελπίζω να μείνουν τόσο καλά και μεγαλώνοντας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Lili αν κρίνω από τις τρεις μας που γεννήσαμε αυτή η λίστα θα βγάλει ήσυχα παιδάκια:tongue: εμένα ο δικός μου είναι ξαπλωμένος στον καναπέ είχε ανοιχτά ματάκια μόλις πήγα και έβαλα το κεφάλι μου δίπλα στο δικό του και τον χάϊδεψα κοιμήθηκε ο γλυκός μου σε ένα λεπτό! Τι τυχερές που είμαστε! Ελπίζω να μείνουν τόσο καλά και μεγαλώνοντας!
Μακάρι Μαρμινακι μου!!! :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Η νένα πότε γυρναει? Τσερούλα,Μαρτζι,Καντυ, Μαρίες,Μαριούλα, Λούνα που χαθηκατε καλέ????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Είστε τυχερές.που τα.μωράκια σας είναι τόσο ήσυχα :-)

Αγγελική μου μια χαρά η μπεμπουλα σου :-)

Πριν λίγο γύρισα από Αθήνα,όλα οκ με τη σπερματεγχυση.

Μου είπε ότι μπορώ αν θέλω να κάνω ακόμα το πολύ 2 όχι όμως στον επόμενο κύκλο.

Για εξωσωματική είπαμε θα κλείσουμε κάποιου ραντεβού αργότερα να μας δείξει λέει κάποια πράγματα.

Μου είπε ότι αφού εχω σαλπιγγογραφια λιγότερο από 2 χρόνια αν θελήσω να κάνω.εξωσωματική δε θα χρειαστεί να περάσω επιτροπή,υπάρχει λέει τρόπος να οει και καλά ότι τα φάρμακα που θα μου δώσουν θα τα χρησιμοποιησουμε για σπερματεγχυση.

Κάντυ και πεπσΙ εσείς περάσατε?ξέρετε αν ισχύει αυτό που μου είπε?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Είστε τυχερές.που τα.μωράκια σας είναι τόσο ήσυχα :-)

Αγγελική μου μια χαρά η μπεμπουλα σου :-)

Πριν λίγο γύρισα από Αθήνα,όλα οκ με τη σπερματεγχυση.

Μου είπε ότι μπορώ αν θέλω να κάνω ακόμα το πολύ 2 όχι όμως στον επόμενο κύκλο.

Για εξωσωματική είπαμε θα κλείσουμε κάποιου ραντεβού αργότερα να μας δείξει λέει κάποια πράγματα.

Μου είπε ότι αφού εχω σαλπιγγογραφια λιγότερο από 2 χρόνια αν θελήσω να κάνω.εξωσωματική δε θα χρειαστεί να περάσω επιτροπή,υπάρχει λέει τρόπος να οει και καλά ότι τα φάρμακα που θα μου δώσουν θα τα χρησιμοποιησουμε για σπερματεγχυση.

Κάντυ και πεπσΙ εσείς περάσατε?ξέρετε αν ισχύει αυτό που μου είπε?

Κοριτσακι μου εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα αλλο και το σπορακι σου να είναι ήδη στη κοιλίτσα σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοριτσακι μου εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα αλλο και το σπορακι σου να είναι ήδη στη κοιλίτσα σου!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Λιλι μου!μακάρι να μη χρειαστεί τίποτε άλλο :-)

εγκυουλες, μαμαδες και μη εδω ειμαι και γω!!!!σας ελειψα ειδα και με αναζητουσατε!!!αφηστε εχω δυο μερες που τρεχω και δεν φτανω...χθες ολη μερα πηγα το πρωι για ψωνια σουπερ, μαναβη κτλ και μολις γυρισα εκανα ενα κεικ (που βγηκε μισο γιατι ετσι οπως το αναποδογυρισα το αλλο μισο εμεινε κολλημενο στην φορμα), μακαρονακια κοφτα με χταποδακι, μελομακαρονα και κουραμπιεδες και επειδη ειμα πολυ εξυπνη και τσααχπινα εταξα και στην πεθερα μου!!!αποτελέσμα ολη μερα στην κουζινα δεν πηρα ανασα...τουλαχιστον πετυχαν...οι κουραμπιεδες μου τελειοι, τα μελομακαρονα που ακομα δεν τα τελειωσα (εχω να βαλω επανω τριμμενο καρυδι) ειναι λιγο μπισκοτενια αλλα η πεθερα μου λεει να μην βαλω αλλο σιροπι...τι λετε???τα μισα βασικα ειναι ετσι...εχει 2 σχεδια ενα το κλασικο και ενα δεντρακι χριστουγεννιατικο. τα δεντρακια γιναν λιγο πιο μπισκοτενια επειδη ηταν πιο λεπτα μαλλον...

σημερα απο το πρωι επλενα κατι στιβες πιατα απο χθες και μετα πιαστηκα με τα χαρτια του θειου μου που αν θυμαστε σας ειπα θα τον παντρεψω τον σεπτεμβρη....ολη μερα μιλουσα στο τηλ.

σημερα θα παρω και τον λαπτοπ επιτελους γιατι με το μικρο δεν την παλευω και στον σταθερο καθομαι οποτε τον βρω αδειο!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μακαρι τα μωρακια σας να παραμεινουν ετσι ησυχα οπως ειναι τωρα....μαρμιν ηθελα να ρωτησω με τα ψυχολογικα πως τα πατε!!!εσυ λιλι??

μαρακι καλη επιτυχια!!!!

καντυ να πας να τα παρεις...αλλα γιατι δεν πας μετα τα χριστουγεννα???σιγουρα θα εχει καλυτερες τιμες!!!εμεςι τοτε θα παμε.

μαριουλα τι κανει ο πριγκηπας???

αγγελικακι πηρε 2 κιλα???δηλαδη ποσο ειναι συνολικα???

μαρτζι και εγω ετσι πιστευω οτι μεγαλωνει η μητρα σου...και γω τα εχω ακομα. ενα ανεπαιδθητο τραβηγμα κατα καιρους!!!παρεπιπτοντως πρεπει να σας ανανεωσω την κοιλια μου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...