Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Όντως γιατί τώρα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες:( έχω εναλλαγές διάθεσης ειδικά μόλις σκοτινιάσει με πιάνει ένα ψυχοπλάκωμα. Μετά με παίρνει αγκαλιά ο αντρούλης μου ή παίρνω το μπουμπουκάκι μου αγκαλιά και ησυχάζω αλλά είναι επειδή είναι ήσυχος αν έκλαιγε θα ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Και όχι τίποτα άλλο αλλά μόνο μια επιλόχιος κατάθλιψη μας έλειπε.

Βρε κορίτσια άσχετο αλλά η ΤΣΕΡΡΥ πού είναι; Λέτε να βγήκαν οι Σαλονικιές τώρα που είναι εδώ η Νένα;:rolleyes:

Είδες πόσο σημαντικό είναι να μην κλαίει τώρα; Πολύ μ' αρέσει η σχέση που έχεις με τον άντρα σου. Πολύ τρυφέρή και ιδιαίτερη! Κι εμείς όταν δεν είμαστε τσαντισμένοι, έτσι είμαστε.....Αλλα έμείς μαλώνουμε και συχνά! Εσείς είστε το κάτι άλλο!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιο παλιά δεν είχαμε ποτέ επισκέψεις από τον μπαμπά! Αφού εμεις κατεβαίναμε για να τον δούμε! Εχει τώρα κανά ενάμιση μήνα που έρχεται για να βλέπει δορυφόρο.....Κι εγώ του έχω αδυναμία και δεν θέλω να τον στενοχωρώ. Εννοείται πως χαίρομαι που τα έχουν καλά με τον άντρα μου, αλλά...........

Κι εγώ θέλω αγκαλίτσες με τον αντρούλη μου!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα η χειρότερη τιμωρία μου είναι να μου κόψει τις αγκαλιές. Ας ελπίσουμε να βαρεθεί σύντομα ή να κόψει τα σίριαλ η μαμά. Αλήθεια δεν μπορείς να μιλήσεις σε εκείνη; Να της πεις ότι ο μπαμπάς νιώθει μοναξιές και να κόψει λίγο τα σίριαλ; Εννοείται να μην της πεις ότι σε ενοχλεί ο μπαμπάς σου γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα του το πει. Από την άλλη τώρα που κάθονται δεν μπορείς να πας και να καθήσεις αγκαλιά με το σύζυγο; Εμείς καθόμαστε όποιος και αν είναι μπροστά. Μπορεί αν σας δει έτσι να φύγει από μόνος του.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκια μου, εγώ θα βγω, για να ξαπλώσω λίγο. Θέλω να διαβάω κι ένα λογοτεχνικό που δανείστηκα και είναι καταπληκτικό. Το σκέφτομαι όλη μέρα, αλλά δεν το άνοιξα να δω τι γίνεται παρακάτω....Ευκαιρία, αφού βλέπουν αγώνα, να διαβασω για να ημερώσουν λίγο τα πάθη μου!!!!!

Καληνύχτα σε όλες και όνειρα γλυκά!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σε καταλαβαίνω απόλυτα η χειρότερη τιμωρία μου είναι να μου κόψει τις αγκαλιές. Ας ελπίσουμε να βαρεθεί σύντομα ή να κόψει τα σίριαλ η μαμά. Αλήθεια δεν μπορείς να μιλήσεις σε εκείνη; Να της πεις ότι ο μπαμπάς νιώθει μοναξιές και να κόψει λίγο τα σίριαλ; Εννοείται να μην της πεις ότι σε ενοχλεί ο μπαμπάς σου γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα του το πει. Από την άλλη τώρα που κάθονται δεν μπορείς να πας και να καθήσεις αγκαλιά με το σύζυγο; Εμείς καθόμαστε όποιος και αν είναι μπροστά. Μπορεί αν σας δει έτσι να φύγει από μόνος του.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η μαμά δεν κόβει τα σήριαλ. Της είπα πως τσαντίζομαι να ακούω βουλγάρικαι και πως θέλω να βλ΄πεω ταινίες και τέτοια και μου απάντησε το κορυφαίο "και του λέω να πηγαίνει στα καππη!!! Τι θέλει κι έρχεται σε σας;"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Είδες πόσο σημαντικό είναι να μην κλαίει τώρα; Πολύ μ' αρέσει η σχέση που έχεις με τον άντρα σου. Πολύ τρυφέρή και ιδιαίτερη! Κι εμείς όταν δεν είμαστε τσαντισμένοι, έτσι είμαστε.....Αλλα έμείς μαλώνουμε και συχνά! Εσείς είστε το κάτι άλλο!!!!

Εσείς έχετε και την ανεργία κατά πόδας βέβαια και εμάς τα οικονομικά μας είναι σκ@τ@ αλλά ξέρουμε ότι κάνουμε ότι μπορούμε όταν οι περισσότεροι δεν μπορούν ούτε μία δουλειά να βρουν πως να παραπονεθούμε που έχουμε και οι δύο από μία; και ας μη βγαίνουμε παρηγοριόμαστε που όλοι είναι έτσι ή σχεδόν έτσι.

Σημερα μου λέει τι έχεις κοριτσάκι μου; συνεφφιασε το προσωπάκι σου; Ήταν μόλις με έπιασε το ψυχοπλάκωμα που έλεγα από τη νύχτα και το κατάλαβε αμέσως. Μου έκανε πολύ εντύπωση. Και με αγκάλιασε κ μου λέει έχεις εμένα τι στενοχωριέσαι εγώ είμαι εδώ δε θα σε αφήνω μόνη. Έτοιμη ημουν να τα μπήξω (τα κλάματα). Χάλια οι ορμόνες σας λέω. Αλλά μην παραπονιέμαι κάποτε έπρεπε να με πιάσουν κι εμένα σε όλη την εγκυμοσύνη ούτε νεύρα ούτε τίπότα όλα μια χαρά εκτός από τις δύο τελευταίες του ένατου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκια μου, εγώ θα βγω, για να ξαπλώσω λίγο. Θέλω να διαβάω κι ένα λογοτεχνικό που δανείστηκα και είναι καταπληκτικό. Το σκέφτομαι όλη μέρα, αλλά δεν το άνοιξα να δω τι γίνεται παρακάτω....Ευκαιρία, αφού βλέπουν αγώνα, να διαβασω για να ημερώσουν λίγο τα πάθη μου!!!!!

Καληνύχτα σε όλες και όνειρα γλυκά!!!!

Καληνύχτα κοριτσάκι!!!Πάω και εγώ να ξαπλώσω μαζί με το καψουράκι μου και τον αντρούλη μου!!!Καληνύχτααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα,3 μερες προσπαθω να π να σας διαβασω αλλα δεν προλαβαινω. σημερα παλι μπηκα απο τη δουλεια. εμεις καναμε το ντοπλερ,ολα καλα και η μπεμπουλα 2 κιλα παρακαλω. θα σας διαβασω σιγα σιγα και θα απαντω σε ολα.

καλημερα και απο μενα,3 μερες προσπαθω να π να σας διαβασω αλλα δεν προλαβαινω. σημερα παλι μπηκα απο τη δουλεια. εμεις καναμε το ντοπλερ,ολα καλα και η μπεμπουλα 2 κιλα παρακαλω. θα σας διαβασω σιγα σιγα και θα απαντω σε ολα.

Mια χαρά μοντέλο η μικρή σου μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...