Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μια χαρα σας βρισκω;)και του χρονου να ειστε καλα να φτιαχνεις με το μικρακι σου και να του εχεις και αδερφακι στην κοιλιτσα;);)

Μακάρι να μας αξιώσει η Παναγία να κάνουμε και δεύτερο!!!

Για πείτε έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους για να επιβληθω! Δεν θέλω να γίνω σκύλα, δεν θέλω να μαλώσω, θέλω να το χειριστώ με ωραίο τρόπο, γιατί σας είπα : είμαστε σοι που εύκολα παρεξηγείται και κατεβάζει μούτρα.....

Εγώ ευγενικό τρόπο δέν έχω να προτείνω είμαι κάθετη σε αυτά και σε όποιον αρέσει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακάρι να μας αξιώσει η Παναγία να κάνουμε και δεύτερο!!!

Εγώ ευγενικό τρόπο δέν έχω να προτείνω είμαι κάθετη σε αυτά και σε όποιον αρέσει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμένα δεν μου αρέσουν αυτοί οι τρόποι. Δεν θέλω να φέρνω σε δύσκολη θέση κάποιον που προφανώς δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το λάθος του.....Και ειδικά δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση τον πατέρα μου που είναι δίπλα μου σε ό,τι ζητησω!!!! Στα τόσα χρόνια προσπαθειών και με τα δύσκολα οικονομικά μας ποιος νομίζετε μας βοήθεσε να κάνουμε λαπαροσκοπήσεις και εξωσωματική; Δεν θέλω να είμαι αχάριστη.....

Κάντυ, όταν υπάρχει κλειδί έξω, μπαίνει! Οταν δεν έχει, χτυπάει!

Αχ, κορίτσια, ας μην το συζητήσουμε άλλο. Δεν έγινε και τίποτα. Εδώ δεν παραπονιέται ο άντρας μου, θα παραπονιέμαι εγώ;;; Θα βρω το τρόπο που ταιριάζει σε μένα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλυτερα να μην υπαρχει ποτε κλειδι απ εξω!!!

κι εγω δεν εχω τροπους σε καποια πραγματα τα λεω στα ισα αλλα για σενα ειχα κατσει και ειχα σκεφτει διαφορα που θα μπορουσαν να βοηθησουν!!

οποτε θελεις μου λες να σου τα πω!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εμένα δεν μου αρέσουν αυτοί οι τρόποι. Δεν θέλω να φέρνω σε δύσκολη θέση κάποιον που προφανώς δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το λάθος του.....Και ειδικά δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση τον πατέρα μου που είναι δίπλα μου σε ό,τι ζητησω!!!! Στα τόσα χρόνια προσπαθειών και με τα δύσκολα οικονομικά μας ποιος νομίζετε μας βοήθεσε να κάνουμε λαπαροσκοπήσεις και εξωσωματική; Δεν θέλω να είμαι αχάριστη.....

Κάντυ, όταν υπάρχει κλειδί έξω, μπαίνει! Οταν δεν έχει, χτυπάει!

Αχ, κορίτσια, ας μην το συζητήσουμε άλλο. Δεν έγινε και τίποτα. Εδώ δεν παραπονιέται ο άντρας μου, θα παραπονιέμαι εγώ;;; Θα βρω το τρόπο που ταιριάζει σε μένα.

Έχεις απόλυτο δίκιο η αχαριστία είναι άσχημο πράγμα....:confused:

Εμένα αυτός είναι ο χαρακτήρας μου από πιτσιρίκα ότι με ενοχλεί το λέω φάτσα φόρα με ξέρουν οι δικοί μου και δεν έχουμε θέματα!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Margi μου από οικονομικά κι εμείς μια από τα ίδια :(

Το μωράκι μας όντως είναι πολύ ήσυχο και πολύ καλό παιδάκι όπως είπε και η μαία στο νοσοκομείο όχι επειδή είναι δικό μου αλλά είμαι πολύ τυχερή και ελπίζω να μην αλλάξει αργότερα το μικρούλη μου. Πιστεύω πως αν έκλαιγε κ τσίριζε θα μ΄έπιανε κατάθλιψη που δε θα ήξερα τι να το κάνω. Έτσι έγινε το πρώτο βράδυ στο νοσοκομείο έκλαιγε μια της διπλανής μια το δικο μου όλο το βράδυ και δεν ξέραμε τι να τα κάνουμε και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα:(

Μπραβο στο παιδάκι που δεν σε ταλαιπωρεί! Φτού! φτου! Οντως, αν είναι γκρινιάρικα, δεν ξέρεις τι να κάνεις! Η ξαδέλφη μου μαζί με το μωρό έβαζε κι αυτή τα κλάματα!!!!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μού πέρασαν τα πονάκια! Ηταν παροδικά φαίνεται.....Αυριο θα το αναφέρω στον γιατρό να δούμε τι θα πει!

Τα πονάκια μέσα στο πρόγραμμα είναι αλλά όπως σου είπε και η Κάντυ ρώτα για το μαγνήσιο βοηθάει πολύ σε όλα αυτά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Έχεις απόλυτο δίκιο η αχαριστία είναι άσχημο πράγμα....:confused:

Εμένα αυτός είναι ο χαρακτήρας μου από πιτσιρίκα ότι με ενοχλεί το λέω φάτσα φόρα με ξέρουν οι δικοί μου και δεν έχουμε θέματα!!!;)

Ναι, μωρέ κοριτσάκι μου! Κι εγώ ό,τι με ενοχλεί, θα το πω! Πάντα το έλεγα. Απλά, τώρα δεν αισθάνομαι εγώ η ίδια καλά που σκέφτομαι έτσι, γι' αυτό και δεν λέω τίποτα. Τι να πω; Οταν τον βλέπω να είναι χαρούμενος, να πιάνει κουβέντα με τον αντρα μου, να συζητάμε και να γελάμε, πώς ξαφνικά να πω "κλείνω την πόρτα και την ανοίγω όταν εγώ γουστάρω; "Ασε που δεν με αφήνει με τίποτα ο άντρας μου. Σου μιλάω ειλικρινά : αισθάνομαι σκύλα και μόνο που το σκέφτηκα! :(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ δε θυμάμαι να είχα ποτέ πονάκια εκτός από αυτά που σας ανέφερα στον τελευταίο μήνα που όμως είχα κόψει ήδη το μαγνήσιο δεν ξέρω αν οφειλόνταν σε αυτό που δεν είχα νωρίτερα.

Την καταλαβαίνω απόλυτα την ξαδέλφη σου κι εγώ το ίδιο θα έκανα! Ελπιζω να μην αλλάξει αργότερα γιατί ακούσα και το εξής ότι λέει μετά τα 40 δείχνει γιατί τώρα είναι πολύ μικρό και όλο κοιμάται αλλά τι να πω και τώρα δε θα έκλαιγε στριγκλιστά; εγώ είμαι και λίγο άτσαλη και ότι και να το κάνω το καημενούλι δεν στριγκλίζει θα κλάψει λίγο παραπονιάρικα σαν γατάκι και δεν είναι ότι δεν έχει δυνάμεις γιατι στο νοσοκομείο που έκλαιγε ήμασταν στον τελευταίο θάλαμο και ακούγονταν μέχρι τον πρώτο:rolleyes: καταλαβαίναμε το κλάμα του από μακιρά:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εγώ δε θυμάμαι να είχα ποτέ πονάκια εκτός από αυτά που σας ανέφερα στον τελευταίο μήνα που όμως είχα κόψει ήδη το μαγνήσιο δεν ξέρω αν οφειλόνταν σε αυτό που δεν είχα νωρίτερα.

Την καταλαβαίνω απόλυτα την ξαδέλφη σου κι εγώ το ίδιο θα έκανα! Ελπιζω να μην αλλάξει αργότερα γιατί ακούσα και το εξής ότι λέει μετά τα 40 δείχνει γιατί τώρα είναι πολύ μικρό και όλο κοιμάται αλλά τι να πω και τώρα δε θα έκλαιγε στριγκλιστά; εγώ είμαι και λίγο άτσαλη και ότι και να το κάνω το καημενούλι δεν στριγκλίζει θα κλάψει λίγο παραπονιάρικα σαν γατάκι και δεν είναι ότι δεν έχει δυνάμεις γιατι στο νοσοκομείο που έκλαιγε ήμασταν στον τελευταίο θάλαμο και ακούγονταν μέχρι τον πρώτο:rolleyes: καταλαβαίναμε το κλάμα του από μακιρά:tongue:

Σκέψου όμως πως ακόμη κι αν βγάλει άλλο χαρακτήρα μετά τις σαράντα, εσύ θα έχεις ηρεμήσει κατά πολύ από ορμόνες κτλ και θα είσαι πιο έτοιμη να δεχτείς και το κλαμα του το τσιριχτό αμά λάχει! Ενώ τώρα, που είναι αρχή και δεν ξέρεις ακόμη πώς να το χειριστείς, σε βοηθάει πολύ που δεν ουρλιάζει κάθε τρεις και λίγο!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ναι, μωρέ κοριτσάκι μου! Κι εγώ ό,τι με ενοχλεί, θα το πω! Πάντα το έλεγα. Απλά, τώρα δεν αισθάνομαι εγώ η ίδια καλά που σκέφτομαι έτσι, γι' αυτό και δεν λέω τίποτα. Τι να πω; Οταν τον βλέπω να είναι χαρούμενος, να πιάνει κουβέντα με τον αντρα μου, να συζητάμε και να γελάμε, πώς ξαφνικά να πω "κλείνω την πόρτα και την ανοίγω όταν εγώ γουστάρω; "Ασε που δεν με αφήνει με τίποτα ο άντρας μου. Σου μιλάω ειλικρινά : αισθάνομαι σκύλα και μόνο που το σκέφτηκα! :(

Πάντως Μάρτζι εγώ νομίζω θα χαιρομουν να έχει τέτοια σχέση ο άντρας μου με τον μπαμπά μου αν και τέτοια έχουν απλά δε μένουμε πάνω κάτω αλλά και να μέναμε ο μπαμπάς μου με τίποτα δεν θα έρχονταν έτσι είναι μοναχικός τύπος:( Εσένα σε πείραζε και παλιότερα; Μήπως είναι ορμονικό το θέμα λόγω εγκυμοσύνης;

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής κι εγώ θα βαριόμουν τόσες ώρες να βλέπουν αθλητικά κ θα ήθελα κ αγκαλίτσες με το σύζυγο. Αχ βρε κοριτσάκι τι να πω σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ στη θέση σου δε θα μπορούσα να πω τίποτα έχω μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μπραβο στο παιδάκι που δεν σε ταλαιπωρεί! Φτού! φτου! Οντως, αν είναι γκρινιάρικα, δεν ξέρεις τι να κάνεις! Η ξαδέλφη μου μαζί με το μωρό έβαζε κι αυτή τα κλάματα!!!!:tongue:

Χαχαχαχα υπερβολική νομίζω η ξαδέλφη!!!Αλλά τι λέω και ο άντρας μου έτσι είναι λίγο νιαουρίζει και τρέχει έλα λέει το μωρό πλαντάζει....:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σκέψου όμως πως ακόμη κι αν βγάλει άλλο χαρακτήρα μετά τις σαράντα, εσύ θα έχεις ηρεμήσει κατά πολύ από ορμόνες κτλ και θα είσαι πιο έτοιμη να δεχτείς και το κλαμα του το τσιριχτό αμά λάχει! Ενώ τώρα, που είναι αρχή και δεν ξέρεις ακόμη πώς να το χειριστείς, σε βοηθάει πολύ που δεν ουρλιάζει κάθε τρεις και λίγο!!!

Όντως γιατί τώρα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες:( έχω εναλλαγές διάθεσης ειδικά μόλις σκοτινιάσει με πιάνει ένα ψυχοπλάκωμα. Μετά με παίρνει αγκαλιά ο αντρούλης μου ή παίρνω το μπουμπουκάκι μου αγκαλιά και ησυχάζω αλλά είναι επειδή είναι ήσυχος αν έκλαιγε θα ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Και όχι τίποτα άλλο αλλά μόνο μια επιλόχιος κατάθλιψη μας έλειπε.

Βρε κορίτσια άσχετο αλλά η ΤΣΕΡΡΥ πού είναι; Λέτε να βγήκαν οι Σαλονικιές τώρα που είναι εδώ η Νένα;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πάντως Μάρτζι εγώ νομίζω θα χαιρομουν να έχει τέτοια σχέση ο άντρας μου με τον μπαμπά μου αν και τέτοια έχουν απλά δε μένουμε πάνω κάτω αλλά και να μέναμε ο μπαμπάς μου με τίποτα δεν θα έρχονταν έτσι είναι μοναχικός τύπος:( Εσένα σε πείραζε και παλιότερα; Μήπως είναι ορμονικό το θέμα λόγω εγκυμοσύνης;

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής κι εγώ θα βαριόμουν τόσες ώρες να βλέπουν αθλητικά κ θα ήθελα κ αγκαλίτσες με το σύζυγο. Αχ βρε κοριτσάκι τι να πω σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ στη θέση σου δε θα μπορούσα να πω τίποτα έχω μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου

Πιο παλιά δεν είχαμε ποτέ επισκέψεις από τον μπαμπά! Αφού εμεις κατεβαίναμε για να τον δούμε! Εχει τώρα κανά ενάμιση μήνα που έρχεται για να βλέπει δορυφόρο.....Κι εγώ του έχω αδυναμία και δεν θέλω να τον στενοχωρώ. Εννοείται πως χαίρομαι που τα έχουν καλά με τον άντρα μου, αλλά...........

Κι εγώ θέλω αγκαλίτσες με τον αντρούλη μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...