Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

να κάνεις ότι θέλει ο σύζυγος απλα μην τα πάρεις σπίτι ακόμα

κοιταξε...καποια πραγματα δεν μπορω να τα παρω γιατι θελουν παραγγελεια και απ οτι μας ειπαν στο μαγαζι θελει 15 μερες ισως και 1 μηνα τωρα θα πεσουν και γιορτες.....αλλα σιγουρα καποια θα τα εχει εκει οποτε θα μπορω να τα παρω....δεν ξερω θα το σκεφτω θα το ξανασυζητουσουμε και θα δουμε!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι από εμένα! Εχετε δίκιο! Χαθήκαμε όλες μας.....Εγώ...τα γνωστά! Η Κάντυ υποψιάζεται πλέον οτιδήποτε έχει να κάνει με μένα. Από τις 7 έχουμε τις γνωστές επισκέψεις και μαντέψτε! στις 10 η ώρα έχει αγώνα!!! Αχ, κορίτσια μου, έχω βαρεθεί....Τέσπα! Τι να κάνω; Εκφράζω τη δυσαρέσκειά μου λέγοντας πως δεν μου αρέσει να βλέπω αγώνες και πως έχω βαρεθει και να σταματήσουν κι αυτοί να βλέπουν, αλλά....τίποτα!!!!Το θέμα είναι πως αν είναι μόνος του ο άντρας μου δεν βλέπει αγώνα. Θα κάτσουμε και θα δούμε καμία ταινιούλα. Τώρα, εκείνες τις ώρες θα προσπαθήσω να διαβάσω τίποτα, να περάσει λίγο η ώρα. Τα έχω παίξει.....Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.......Ελεος πια!!!

Βρε κορίτσια, σαν να με πιάνει κάπου κάπου ένα ΄"τράβηγμα" κοντά στον αφαλό!!! Κάντυ, σε καταλαβαίνω, κι εγώ τα ίδια αισθάνομαι! Εχω ένα άγχος.....Φοβάμαι και για την β επιπέδου......Ας πάνε όλα καλά......με άγχωσε και η αδελφή μου σήμερα που δεν έχω κάνει αμνιοπαρακέντηση.....Δεν είπε κάτι συγκεκριμένο, αλλά να! καταλαβαινα πως δεν εγκρίνει το ότι δεν την κάνω!!!! Ολα αυτά κάπως μού χάλασαν τη διάθεση. Επιπλέον το οικονομικό μάς έχει λυγίσει απίστευτα. Κορίτσια, δεν περισσεύει να πάω ούτε για ένα καφεδάκι και ξέρετε πώς μου έχει λείψει!!!! Το πιστεύετε πως δεν κανονίζω να βγω, γιατί ειλικρινά ξέρω πως δεν θα μου βγει αλλιώς ο μήνας;;; Κι έβαλα κάτω τα έξοδα του μήνα ( με τα σήματα, την ασφάλεια αυτοκινήτου, δάνειο και εφορία) και θέλω 900+ ευρω. Και ο μισθός μου είναι 800!!!! Κορίτσια, τα έχω παίξει......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ, άλλαξες εβδομάδα!!! Αλλες 19 μέρες και πέφτεις κάτω απο τις 100 μέρες. Πλησιάζεις, κοπέλα μου.....Αχ, αυτό το άγχος! Λογικό όμως δεν είναι να ανησυχούμε; Μέχρι να τα πάρουμε αγκαλιά και να δούμε ότι είναι καλά δεν θα ησυχάσουμε!!!

Μαρμιν, έπεσε και ο δικός σας αφαλός; Πάντως θα είναι ήσυχα τα παιδάκια σας αφού βρίσκετε έστω και λίγο χρόνο να μπαίνετε να μας λέτε τα νέα σας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

γεια σας!!!!εδω μπαινοβγαινω αλλα δεν βλεπω κινητικοτητα:cry::cry:

η ΝΕΝΑ αυριο γυριζει απο Θεσ/νικη η ΤΣΕΡΡΥ χανεται τελευταια...η ΜΑΡΤΖΙ θα εχει παλι τον μπαμπα στο σπιτι:(το ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ θα δουλευει.........

παει το διαλυσαμε:cry::cry::cry:βρε κοριτσια η ΤΙΝΓΚΕΡ που ειναι σημερα???δεν πηγε δουλεια??

ΛΙΛΙ αυτη η φωτο που εβαλες ειναι κουραμπιεδες???εχω φτιαξει τα ιδια σχεδια αλλα και διαφορα ακομα σε μπισκοτακια και εχω βαλει λιγη αχνη απο πανω και οταν ειδα τα δικα σου λεω κοιτα να δεις που φτιαξαμε τα ιδια;);)

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ επεσε του μπουμπουκου ο αφαλουλης!!!!

λοιπον ο αντρας μου εχει αδεια θα γυρησει στις 18 για μια μερα και μετα παλι αδεια και θελει αυτες τις μερες που εχει αδεια να παραγγειλουμε τα πραγματα για τα μωρα και να ψωνησουμε οτι χρειαζετε!!!ρε γαμωτο ανυπομωνει τοσο το λεει συνεχεια τελευταια και δεν ξερω τι να κανω :rolleyes::rolleyes:δεν μπορω να πω οτι δεν θελω αλλα φοβαμαι κιολας:?:-?

Ναι κουραμπιέδες είναι τους φτιάξαμε με τον αντρούλη μου το μεσημέρι που κοιμόταν το καψουρακι μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Οταν σηκώνομαι ή κουνιέμαι κάπως αισθάνομαι τραβήγματα τρια με τέσσερα δάχτυλα κάτω από τον αφαλό!!! Τι να είναι τώρα αυτό;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεια σας κι από εμένα! Εχετε δίκιο! Χαθήκαμε όλες μας.....Εγώ...τα γνωστά! Η Κάντυ υποψιάζεται πλέον οτιδήποτε έχει να κάνει με μένα. Από τις 7 έχουμε τις γνωστές επισκέψεις και μαντέψτε! στις 10 η ώρα έχει αγώνα!!! Αχ, κορίτσια μου, έχω βαρεθεί....Τέσπα! Τι να κάνω; Εκφράζω τη δυσαρέσκειά μου λέγοντας πως δεν μου αρέσει να βλέπω αγώνες και πως έχω βαρεθει και να σταματήσουν κι αυτοί να βλέπουν, αλλά....τίποτα!!!!Το θέμα είναι πως αν είναι μόνος του ο άντρας μου δεν βλέπει αγώνα. Θα κάτσουμε και θα δούμε καμία ταινιούλα. Τώρα, εκείνες τις ώρες θα προσπαθήσω να διαβάσω τίποτα, να περάσει λίγο η ώρα. Τα έχω παίξει.....Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.......Ελεος πια!!!

Βρε κορίτσια, σαν να με πιάνει κάπου κάπου ένα ΄"τράβηγμα" κοντά στον αφαλό!!! Κάντυ, σε καταλαβαίνω, κι εγώ τα ίδια αισθάνομαι! Εχω ένα άγχος.....Φοβάμαι και για την β επιπέδου......Ας πάνε όλα καλά......με άγχωσε και η αδελφή μου σήμερα που δεν έχω κάνει αμνιοπαρακέντηση.....Δεν είπε κάτι συγκεκριμένο, αλλά να! καταλαβαινα πως δεν εγκρίνει το ότι δεν την κάνω!!!! Ολα αυτά κάπως μού χάλασαν τη διάθεση. Επιπλέον το οικονομικό μάς έχει λυγίσει απίστευτα. Κορίτσια, δεν περισσεύει να πάω ούτε για ένα καφεδάκι και ξέρετε πώς μου έχει λείψει!!!! Το πιστεύετε πως δεν κανονίζω να βγω, γιατί ειλικρινά ξέρω πως δεν θα μου βγει αλλιώς ο μήνας;;; Κι έβαλα κάτω τα έξοδα του μήνα ( με τα σήματα, την ασφάλεια αυτοκινήτου, δάνειο και εφορία) και θέλω 900+ ευρω. Και ο μισθός μου είναι 800!!!! Κορίτσια, τα έχω παίξει......

να σου πω μια καλη ιδεα και για οικονομια και για να βρεις την ησυχια σου....κοψε την NOVA θα γλιτωσεις και την συνδρομη που δεν ειναι και λιγο....θα γλιτωσεις και τις επισκεψεις;);)

επισσης σκεφτηκα κι αλλους τροπους για να κοψεις τις επισκεψεις με το γαντι;)αν θελεις σου δινω ιδεες!!!

εγω εκανα την β επιπεδου γι αυτο εχει παρει θαρρος κι ο αντρας μου.....οσο για το οικονομικο δεν θελω να το συζηταω ουτε να το σκεφτομαι γιατι με ριχνει ψυχολογικα να ειναι καλα η μαμα μου και η γιαγια μου που καθε μηνα μου στελνουν!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Οταν σηκώνομαι ή κουνιέμαι κάπως αισθάνομαι τραβήγματα τρια με τέσσερα δάχτυλα κάτω από τον αφαλό!!! Τι να είναι τώρα αυτό;

η μητρα σου που μεγαλωνει!!!ρε συ παρε ενα τηλ τον γιατρο σου και πες του για το μαγνησιο...γιατι μεγαλωνοντας η μητρα αρχιζουν και οι συσπασεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι κουραμπιέδες είναι τους φτιάξαμε με τον αντρούλη μου το μεσημέρι που κοιμόταν το καψουρακι μας!!!

μια χαρα σας βρισκω;)και του χρονου να ειστε καλα να φτιαχνεις με το μικρακι σου και να του εχεις και αδερφακι στην κοιλιτσα;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Margi μου από οικονομικά κι εμείς μια από τα ίδια :(

Το μωράκι μας όντως είναι πολύ ήσυχο και πολύ καλό παιδάκι όπως είπε και η μαία στο νοσοκομείο όχι επειδή είναι δικό μου αλλά είμαι πολύ τυχερή και ελπίζω να μην αλλάξει αργότερα το μικρούλη μου. Πιστεύω πως αν έκλαιγε κ τσίριζε θα μ΄έπιανε κατάθλιψη που δε θα ήξερα τι να το κάνω. Έτσι έγινε το πρώτο βράδυ στο νοσοκομείο έκλαιγε μια της διπλανής μια το δικο μου όλο το βράδυ και δεν ξέραμε τι να τα κάνουμε και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Ειλικρινά σε διαβάζω και αντιλαμβάνομαι πόσο σκύλα είμαι ... Δεν αφήνω κανέναν να δει μπάλα στο σπίτι μου μόνο τον άντρα μου το είχα πει από την αρχή εξέδρα δεν θα γίνουν οι καναπέδες μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

η μητρα σου που μεγαλωνει!!!ρε συ παρε ενα τηλ τον γιατρο σου και πες του για το μαγνησιο...γιατι μεγαλωνοντας η μητρα αρχιζουν και οι συσπασεις
Θα του πω αύριο που θα πάω να μου γράψει την άδεια!!!

Δεν έχουμε Νοva! Aλλιώς θα το είχα κόψει προ πολλού! Ενας φίλος του άντρα μου είναι Σόφια και του έκανε δώρο πριν 3 χρόνια το δορυφορικό από τη Βουλγαρία (δεν ξέρω πώς λέγεται). Δεν πληρώνουμε τίποτα εκεί.....Μπα, ο πατέρας μου έγινε μόνιμος κάτοικος. Πιστεύω θα βαρεθεί! Αν δεν έβλεπε όλες τις αηδίες η μάνα μου ( που αν πας την ώρα που έχει τα "σαπούνια" δεν μιλάει) δεν θα ερχόταν για τόσες ώρες. Αφού σήμερα έφυγε σε μία φάση ο μπαμπάς και λέει "θα έρθω στον αγώνα" και μετά από ένα μισάωρο ξανάρθε. " τι να κάνω; λέει, δεν μιλάει εκείνη η μάνα σου. Είναι μέσα στο έργο". :cry:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ειλικρινά σε διαβάζω και αντιλαμβάνομαι πόσο σκύλα είμαι ... Δεν αφήνω κανέναν να δει μπάλα στο σπίτι μου μόνο τον άντρα μου το είχα πει από την αρχή εξέδρα δεν θα γίνουν οι καναπέδες μου!!!
Ο άντρας μου φταίει! Αυτός του έλεγε συνέχεια του πατέρα μου να έρχεται και τον έμαθε πώς να ανοίγει μόνος του τον δορυφόρο! Αφού, να φανταστείς, είναι ικανός ο πατέρας μου να βλέπει εκπομπες στα βουλγάρικα κι ας μην καταλαβαίνει γρι!!! Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ δορυφόρο.......Το πολύ πολύ να δω κανένα ντοκυμαντέρ με περιήγηση σε διάφορα μέρη......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Για πείτε έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους για να επιβληθω! Δεν θέλω να γίνω σκύλα, δεν θέλω να μαλώσω, θέλω να το χειριστώ με ωραίο τρόπο, γιατί σας είπα : είμαστε σοι που εύκολα παρεξηγείται και κατεβάζει μούτρα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Για πείτε έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους για να επιβληθω! Δεν θέλω να γίνω σκύλα, δεν θέλω να μαλώσω, θέλω να το χειριστώ με ωραίο τρόπο, γιατί σας είπα : είμαστε σοι που εύκολα παρεξηγείται και κατεβάζει μούτρα.....

κατ αρχην εχετε κλειδι εξω απο την πορτα και μπαινει μονος του η χτυπαει την πορτα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...