Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, το φιλοσόφησα λίγο το θέμα και καταλήγω στο εξής συμπέρασμα: το parents με επηρεάζει αρνητικά. Οσο δεν μπαίνω, δεν σκέφτομαι καθόλου το θέμα. Μπαίνω και αρχίζω να σκέφτομαι γιατρούς , εξετάσεις κτλ. Δεν θέλω να σας χάσω, αλλά για το δικό μου καλό, θα απέχω συνειδητά από το parents......Το σκέφτομαι μέρες τώρα, αλλά δεν το παίρνω απόφαση....Δεν θα χαθώ βέβαια, απλά θα μπαίνω πιο σπάνια.

Σας φιλώ όλες!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

margi μου εσύ να σαι καλά και οπως μπορείς πράξε!!!!σε θέλουμε στο παρεάκι μας αλλά αν εισαι καλύτερα έτσι θα κάνεις το καλύτερο για σένα και το μελλοντικό σου μωρό!!!!σε φιλώ και να μπαίνεις όταν και αν μπορείς....και φυσικά για να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Πόσες μέρες έχω να μπώ να σας διαβάσω βρε κορίτσια....???Από εχθές το βράδυ και μπήκα τώρα και διαβάζω μία ώρα....άν διάβαζα έτσι και για το σχολείο γιατρός θα ήμουν χιχιχιχιχιχιχιχι!!!Άν και Σάββατο δώσατε ρέστα σήμερα!!!Λεία άσε τα τέστ και ανέμενε την Δευτέρα για χοριακή θα μας τρελλάνεις και εμάς και τον άντρα σου....Margi μου ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κοριτσάκι μου!!!Μαριούλα η βαλίτσα έπρεπε να είναι δίπλα στη πόρτα ρε κορίτσι τι ακριβώς περιμένεις??? cherry09 ντόπλερ ξέρω ότι είναι εξέταση(υπέρηχο) που τη κάνεις στο τελευταίο τρίμηνο....Εγώ τώρα 2 μέρες τρέχω για να δώ έπιπλα και ρουχαλάκια για το μωρό...έκλεισα κούνια,αλλαξιέρα,στρώμα,καρότσι,προίκα κούνιας, κάποια φορμάκια (6 εσωτερικά και 4 εξωτερικά)6 πάνες,2 κουβερτούλες πικέ,2 σετ σεντονάκια,2 σελτεδάκια,και ένα επίστρωμα όλα αυτά με 1170?.....είναι καλά ρε κορίτσια ή μου έπιασαν τον ποπουδάκο???Και ακόμα είμαι στη αρχή είναι πολλά ακόμα που πρέπει να πάρω αλλά σιγά σιγά γιατί ένα εγκεφαλικό το έπαθα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Η βαλίτσα του μαιευτηρίου που θα ετοιμάσετε φροντίστε να περιέχει:

Για τη μαμά

arrow_news.gifΣουτιέν θηλασμού

arrow_news.gifΚρέμα για θηλές

arrow_news.gifΕπιθέματα θηλής

arrow_news.gifΘήλαστρο

arrow_news.gifΝυχτικά θηλασμού

arrow_news.gifΡόμπα

arrow_news.gifΛαστέξ

arrow_news.gifΣλιπ μίας χρήσης

arrow_news.gifΣερβιέτες λοχείας

arrow_news.gifΕξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης σώματος

arrow_news.gifΝεσεσέρ καλλυντικών

arrow_news.gifΒαλίτσα μαιευτηρίου

Για το μωρό

arrow_news.gifΦορμάκια εσώρουχα

arrow_news.gifΦορμάκια εξώρουχα

arrow_news.gifΣουρωτά νυχτικάκια

arrow_news.gifΓαντάκια ύπνου

arrow_news.gifΠάνες αγκαλιάς

arrow_news.gifΛαβέτες

arrow_news.gifΠάνες

arrow_news.gifΟμφαλεπίδεσμοι

arrow_news.gifΠιπίλα & θήκη για πιπίλα

arrow_news.gifΚάθισμα αυτοκινήτου

arrow_news.gifΚουβέρτα

arrow_news.gifΖακετούλα ή σάκος εξόδου

arrow_news.gifΣκουφάκι εξόδου

arrow_news.gifΚαλτσάκια

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τσερρυ μου οντως το ντομπλερ ειναι μια εξεταση οπως ειπε το λιλιτακι μας ελεγχουν το ομφαλιο λωρο του μωρου αρτηριες φλεβες κ γενικα κυκλοφορια αιματος και λοιπα...αλλα στο χομτεστ σαν ντομπλερ ονομαζει κ ενα μηχανημα που απο την ερχη ηθελα να το παρω το βαζεις στην κοιλια σου κ ακους την καρδουλα του μωρου σου κανονικα οπως ακουγεται οταν κανεις υπερηχο κ ετσι οταν φοβασαι μηπως κατι επαθε το μωρακι σου δεν χρειαζεται να τρεχεις στον γιατρο ακους την καρδουλα και τις κινησεις του απο το σπιτι:Pειναι τελειο αλλα εγω κοντευω να γεννησω...οι κοπελες που εμειναν εγκυουλες προσφατα να το παρουν ειναι πολυ ομορφο μηχανημα αλλα και εγω ξαφνιαστηκα οταν ειδα οτι το ελεγαν ντομπερ γιατι ντομπλερ ειναι η εξαταση.....μαργκι μου πολυ λυπαμαι που θα σε χασουμε:( νομιζα οτι νιωθεις καλυτερα οταν μιλας μαζι μας και τα βγαζεις απο μεσα σου.αλλα οπως νιωθεις εσυ καλυτερα χαρα μου να μπεις να μας πεις τα ευχαριστα σου ευχομαι να ερθει συντομα αυτη η στιγμη να προσεχεις και οταν νιωσεις την αναγκη καπου να μιλησεις εμεις θα ειμαστε εδω:Pλιλιτακι μου ειδες ποσα γραψαμε???:tongue::tongue::tongue:λετε να την ετοιμαζω την βαλιτσα ε? αντε θα κανω υπομονη ως τον σεπτεμβρη και πρωτες μερες του σεπτεμβρη θα ξεκινησω σιγα σιγα να την φτιαχνω... για την λιστα για το μωρο τα εχω ολα εκτος απο καθισμα αυτοκινητου γτ δεν εχουμε αυτοκινητο και λαβετες γτ δεν ξερω τι ειναι? οσο για εμενα δεν εχω τιποτα ακομα θα πρεπει να ξεκινησω να τα αγοραζω και αυτα σιγα σιγα!!!λιλιτακι μου με γεια τα πραγματακια που αγορασες χαρα μου με το καλο να τα χρησιμοποιησει το μωρακι σου καλοφορετα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια, το φιλοσόφησα λίγο το θέμα και καταλήγω στο εξής συμπέρασμα: το parents με επηρεάζει αρνητικά. Οσο δεν μπαίνω, δεν σκέφτομαι καθόλου το θέμα. Μπαίνω και αρχίζω να σκέφτομαι γιατρούς , εξετάσεις κτλ. Δεν θέλω να σας χάσω, αλλά για το δικό μου καλό, θα απέχω συνειδητά από το parents......Το σκέφτομαι μέρες τώρα, αλλά δεν το παίρνω απόφαση....Δεν θα χαθώ βέβαια, απλά θα μπαίνω πιο σπάνια.

Σας φιλώ όλες!!!

Παρε το χρονο που χρειαζεσαι. Κι εγώ τον μηνα μετά την εξωσωματική εμπαινΑ και εβλεπα που και που τα νεα σας αλλά δεν εγραφα τιποτα γιατί δεν ειχα τίποτα να σας πω. Καλυτερα να ξεχαστεις λίγο καλό θα σου κανει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημέρα κορίτσια...

Margi μου, αυτό το διάστημα πρέπει να είσαι ήρεμη αν νιώθεις πιο καλά να απέχεις αυτό να κάνεις..

nena Μου, λατρεύω τη Λευκή Ορχιδέα..από οικονόμου

κορίτσια το doppler δεν λένε γενικά τον υπέρηχο..καρδίας..κοιλίας κτλ..??

στο hometest.gr

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες,τι κανετε; ποσα πολλα γραψατε παλι,τα διαβασα και δεν ξερω σε τι να πρωτοαπαντησω. εγω και το μωρακι μου ειμαστε καλα.σημερα μπαινουμε στην 17η εβδομαδα. πηρε και 30 γραμμαρια μεσα σε μια βδομαδα. ολα καλα,νομιζω χθες το ενιωσα για πρωτη φορα,δεν ειμαι ομως σιγουρη,ξαφνικα ενιωθα κατι περιεργοστην κοιλια μου. καλα να περασετε σημερα ολες σας,αυτο ελπιζω και γω για τον ευατο μου,γιατι απο αυριο παλι πισω στη δουλεια μετα απο 20 μερες....

Καλημερα σε όλες,τι κανετε; ποσα πολλα γραψατε παλι,τα διαβασα και δεν ξερω σε τι να πρωτοαπαντησω. εγω και το μωρακι μου ειμαστε καλα.σημερα μπαινουμε στην 17η εβδομαδα. πηρε και 30 γραμμαρια μεσα σε μια βδομαδα. ολα καλα,νομιζω χθες το ενιωσα για πρωτη φορα,δεν ειμαι ομως σιγουρη,ξαφνικα ενιωθα κατι περιεργοστην κοιλια μου. καλα να περασετε σημερα ολες σας,αυτο ελπιζω και γω για τον ευατο μου,γιατι απο αυριο παλι πισω στη δουλεια μετα απο 20 μερες....

αχ κοριτσάκι μου, τι ωραία νέα είναι αυτά!!τώρα θα αρχίσεις να το νιώθεις!!θα το χαιδεύεις και θα ανταποκρίνεται..

να περάσεις μια τέλεια μέρα σήμερα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αχ τι ωραία νέα!!!:) λες μαριούλα ε????θα το παρω αυτο το ντοπλερ και μάλιστα απο τώρα...θυμάσαι που το ειδες???

λεω τσερρυ μου λεω το ειχα δει πιο παλια αυτο το μηχανημα που το ειχε μια κοπελα και τρελαθηκα το εβαζε στην κοιλια της και ακουγε την καρδουλα του μωρου της τελεια ηταν ηθελα να το παρω αλλα ειναι πολυ ακριβο τωρα ομως σε αυτη τη διευθυνση που το ειδα με 50 ευρω δεν ειναι τιποτα!!!:shock: απλα κρατιεμαι να μην το παρω γιατι λιγος καιρος μου εμεινε ως την γεννα αν ομως ημουν πιο μικρη ετσι 3-4 μηνων θα το επαιρνα σιγουρα!!! στο hometest το εχει

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημέρα κορίτσια...

Margi μου, αυτό το διάστημα πρέπει να είσαι ήρεμη αν νιώθεις πιο καλά να απέχεις αυτό να κάνεις..

nena Μου, λατρεύω τη Λευκή Ορχιδέα..από οικονόμου

κορίτσια το doppler δεν λένε γενικά τον υπέρηχο..καρδίας..κοιλίας κτλ..??

στο hometest.gr

καλημερα tinkerbell μου ξερω σιγουρα οτι ντομπλερ λεγεται μια εξεταση που κανουν στις εγκυες αλλα δεν ξερω αν γενικα ο υπερηχος λεγεται ντοπλερ δεν νομιζω ομως γιατι αν ηταν ολα τα υπερηχα ντομπλερ θα μου τα ελεγε ο γιατρος αλλα παλι δεν ξερω χαρα μου μπορει

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σου αγγελικακι το μωρακι σου θα ηταν αυτο που ενιωσες ηταν μια να γινει η αρχη τωρα θα το νιωθεις συνεχεια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...