Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαληνύχτα Λιλι

Εμείς ξυπνήσαμε πριν καμιά ώρα με δυνατό κλάμα (για πρώτη φορά) και φάγαμε αλλά πως γίνεται βρε Λίλι στα καλά καθούμενα να μην έχουμε γάλα πάνω πoυ στρώσαμε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

γεια σας φιλεναδιτσες μου τι κανετε?

οι μανουλες??? πως τα πατε με το θηλασμο???

δεν εμπαινα γιατι παλι δεν ειχα ιντερνετ!!!

δεν σας διαβασα ακομα μπηκα πρωτα να πω ενα γεια γιατι ισως να μην προλαβαινα καμια μεσα μεχρι να σας διαβασω.

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Τυχαίνει Μαρμινακι μου γι'αυτό λέμε πρέπει να είμαστε ήρεμες κατά το θηλασμό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Που είσαστε καλέ όλες?Ακόμα κοιμάστε?Εγώ είμαι έτοιμη να πάρω τον γυναικολόγο τηλέφωνο γιατί μάλλον έχω κάνει βλακεία με την καισαρική....από το Σαββάτο τη νιώθω σκληρή εσωτερικά σάν καρούμπαλο και η αλήθεια είναι ότι έκανα δουλίτσες αυτές τις μέρες (ηλεκτρική και σίδερο):confused::confused::confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρμιν και Λιλι, πολύ μαρέσει που μας περιγράφετε πως τρώνε τα μωράκια, πότε τα αλλάζετε κτλ. Να μαθαίνουμε και μεις οι υποψήφιες....;)

Κοριτσάκια σήμερα παω Αθήνα,αύριο έχουμε τη σπερματεγχυση και θα γυρίσω την τρίτη . Μάλλον δε θα εχω ίντερνετ οπότε θα τα πούμε όταν γυρίσω.φιλάκια σε όλα τα μωράκια και σε όλες τις κοιλιτσες!

Μαράκι, καλή επιτυχία σου εύχομαι και μακάρι να είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνεις!!! :D:D

Κάποια να κάνει την αρχή, επιτέλους!

Που είσαστε καλέ όλες?Ακόμα κοιμάστε?Εγώ είμαι έτοιμη να πάρω τον γυναικολόγο τηλέφωνο γιατί μάλλον έχω κάνει βλακεία με την καισαρική....από το Σαββάτο τη νιώθω σκληρή εσωτερικά σάν καρούμπαλο και η αλήθεια είναι ότι έκανα δουλίτσες αυτές τις μέρες (ηλεκτρική και σίδερο):confused::confused::confused:

Λιλιτάκι, ενεσάκια χτυπάς στην κοιλιά για την καισαρική? Και επίσης, αν και έκανες καισαρική σε βλέπω ακάθιστη βρε παιδί μου... Δεν πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο?

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρμιν και Λιλι, πολύ μαρέσει που μας περιγράφετε πως τρώνε τα μωράκια, πότε τα αλλάζετε κτλ. Να μαθαίνουμε και μεις οι υποψήφιες....;)

Μαράκι, καλή επιτυχία σου εύχομαι και μακάρι να είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνεις!!! :D:D

Κάποια να κάνει την αρχή, επιτέλους!

Λιλιτάκι, ενεσάκια χτυπάς στην κοιλιά για την καισαρική? Και επίσης, αν και έκανες καισαρική σε βλέπω ακάθιστη βρε παιδί μου... Δεν πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο?

Ναι τίς έκανα τις ενέσεις!!!Πήγα στο γιατρό δέν είναι τίποτα λέει απλά να συνεχίσω για λίγο τα βολταρεν που είναι κατά τον φλεγμονών!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΚΟΣΤΟΠ κριμα που ερχεστε τετοια εποχη!!!εδω ειναι πολυ ομορφα αλλα το καλοκαιρι!!!παντως οταν ερθετε θα χαιρομουν να συναντιομασταν:P

Η αλήθεια είναι οτι και το καλοκαίρι προς τα εκεί ήμουν φέτος :)

Σύβωτα βασικά και μια μέρα Παξούς. Απο τα ωραίοτερα μέρη που έχω πάει, για να μην αναφέρω και την υπέροχη θάλασσα. Μέχρι τώρα πίστευα οτι η θάλασσα της Πελ/σου είναι η καλύτερη αλλά αυτό που συνάντησα στα μέρη σου είναι τρομέρο :)

Αν τελικά αποφσίσουμε να έρθουμε θα σου πω.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!!

ΚΟΣΤΟΠ θα συμφωνησω πως εχουμε ωραια μερη αλλα οι θαλασσες της Πελοποννησου ειναι πολυ καλυτερες αν σκεφτεις κιολας οτι εδω δεν υπαρχει καμια θαλασσα με γαλαζια σημαια μαλιστα φετος καποιες πηραν και μαυρες σημαιες:shock::shock:

ειδικα η νοτια πελοποννησος εχει τις καλυτερες θαλασσες ;);)για να μην πω για την Ελαφονησο!!!

ΛΙΛΙ εδω και μερες ηθελα να σε ρωτησω πως πας με την καισαρικη αν μπορεις να κανεις δουλειες αν εκανες μπανιο και στις ποσες μερες αν πηρες παυσιπονα???

ΜΑΡΙΟΥΛΑ επιτελους!!!!αντε μ αυτο το στικακι τα νευρα μας εχει σπασει:evil::evil:

εγω εχθες πηγα στο μοναστηρι κι εξομολογηθηκα και μετα πηγαμε εξω να δουμε τον αγωνα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...