Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αχ, δεν σας είπα που προχθές η μάνα μου μού έφερε τρία ζιπουνάκια και ένα φορμάκι για την μικρή!!!! Είναι τόσο όμορφα!!!

Μεγιά! Με το καλό να τα φορέσει η Αννούλα σου! Είσαι ήδη στην 18η εβδομάδα! Σε λίγο φτάνεις στα μισά και θα κάνεις και τη β΄ επιπέδου! πώς περνάει ο καιρός βρε κορίτσια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ όλη μέρα θέλω να κρατάω αγκαλιά το μωρό μου. Η αλήθεια είναι όμως πως μετά θέλουν συνέχεια αγκαλιά και δεν μπορείς να κάνεις ούτε μία δουλειά. Η ξαδέλφη μου για να σιδερώσει, έχει στο ένα μπράτσο αγκαλιά το παιδί ( 8 μηνών) και στο άλλο το σίδερο..... Ετσι και κάνει να το αφήσει στο καρότσι, χάθηκε!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μεγιά! Με το καλό να τα φορέσει η Αννούλα σου! Είσαι ήδη στην 18η εβδομάδα! Σε λίγο φτάνεις στα μισά και θα κάνεις και τη β΄ επιπέδου! πώς περνάει ο καιρός βρε κορίτσια!
Θα την κανω στις 9 γενάρη τη β επιπέδου. Και η Τσέρυ κάποια από αυτές τις μέρες δεν θα την κάνει; Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά. Δεν σας κρύβω πως κάποιες στιγμές αγχώνομαι ακόμη.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Θα την κανω στις 9 γενάρη τη β επιπέδου. Και η Τσέρυ κάποια από αυτές τις μέρες δεν θα την κάνει; Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά. Δεν σας κρύβω πως κάποιες στιγμές αγχώνομαι ακόμη.....

εμείς τότε σαραντίζουμε:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσάκια σήμερα παω Αθήνα,αύριο έχουμε τη σπερματεγχυση και θα γυρίσω την τρίτη . Μάλλον δε θα εχω ίντερνετ οπότε θα τα πούμε όταν γυρίσω.φιλάκια σε όλα τα μωράκια και σε όλες τις κοιλιτσες!

Διαφημίσεις

ειμαστε τρεις ωρες χωρις ρευμα στο σπιτι κ νομιζαμε οτι ειναι διακοπη.τελικα καηκε η ασφαλεια γιατι τα ριχα αναψει ολα μαζι.β επιπεδου εχω σε 8 μερες!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κοριτσάκια σήμερα παω Αθήνα,αύριο έχουμε τη σπερματεγχυση και θα γυρίσω την τρίτη . Μάλλον δε θα εχω ίντερνετ οπότε θα τα πούμε όταν γυρίσω.φιλάκια σε όλα τα μωράκια και σε όλες τις κοιλιτσες!
Σε περιμενουμε με ένα σπορακι στη κοιλίτσα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια ο γιος μου (απίστευτο!!) - τόσο καιρο τον λέω μπουμπουκάκι, αγγελάκι κτλ και μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι είναι ο γιός μου! - κοιμάται και εσείς λείπετε:( πάω να ξεσκονίσω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εμείς κοιμόμαστε τώρα θα φάμε αργότερα αλλά δεν ξέρω τι ώρα:( πάνω που είχαμε καθιερώσει το τρίωρο πάλι από το μεσημέρι έτρωγε ακατάπαυστα:(

Εσένα Λιλι τι ώρα θα ξυπνήσει τώρα για φαγάκι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εμείς κοιμόμαστε τώρα θα φάμε αργότερα αλλά δεν ξέρω τι ώρα:( πάνω που είχαμε καθιερώσει το τρίωρο πάλι από το μεσημέρι έτρωγε ακατάπαυστα:(

Εσένα Λιλι τι ώρα θα ξυπνήσει τώρα για φαγάκι;

Κατά τις 12 θα ξυπνήσει!!!Και εμένα μου το έκανε αυτό για μια μέρα και είπε η παιδίατρος ότι μάλλον δέν θα είχα πολύ γάλα για να χορτάσει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...