Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Επίσης μια σύμβουλος θηλασμού μας είπε πως το έχουμε 24 ώρες το 24ωρο πάνω μας. Μάλιστα τη διπλανή μου κοπέλα την έβαλε να τα βγάλει όλα από τη μέση και πάνω ξεντυσε και το μωρό και το έβαλε στο στήθος της αυτό βέβαια τα πρώτα 24ωρα ώσπου να μάθει να θηλάζει. Αλλά και μετά μας είπε ότι το παιδί δεν κακομαθαίνει από τις αγκαλιές.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και κάτι άσχετο για όσες αγχώνονται για τα κιλά.

Έβαλα 18 κιλά στην εγκυμοσύνη σήμερα που ζυγίστηκα διαπίστωσα ότι έχασα τα 13,800 και θέλω άλλα 4.200 να χάσω για να επανέλθω στα αρχικά μου και κανά δυο που ήθελα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος έχουμε σύνολο έξι κιλά! Εάν σκεφτούμε ότι ακόμα έχω "κοιλίτσα" φαντάζομαι ότι δε θα είναι και τόσο δύσκολος στόχος.

Κρίμα που δεν είναι κ η Νένα εδώ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ εμένα οι θηλές μου είναι μια χαρά καμιά φορά μόνο λίγο τσούζουν βέβαια πιστεύω πως λόγω χρώματος είναι πιο ανθεκτικές. Οι άσπρες έχουν πιο ευαίσθητο δέρμα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ εμένα οι θηλές μου είναι μια χαρά καμιά φορά μόνο λίγο τσούζουν βέβαια πιστεύω πως λόγω χρώματος είναι πιο ανθεκτικές. Οι άσπρες έχουν πιο ευαίσθητο δέρμα.

λες εεε????εγω δηλαδη που ειμαι μελαχρινη και οι θηλες μου εχουν γινει απο τωρα καταμαυρες μηπως τα καταφερω καλα χωρις σκισηματα και πληγες!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν καλημερα!!!λενε κ τετοια στο σεμιναριο???ανηπομονω να ξεκινησω!!!αληθεια οταν πηγαινες εκει τι ορουσες???και πως γινοταν σε καρεκλες η στο πατωμα κανατε και ασκησεις???

καντυ συμφνω με την φιλη σου. εχει δικιο....αλλωστε νομιζω οτι ο,τι και να κανουν οι μαναδες παντα θα νομιζουν οτι ειναι λιγο και θα επρεπε να κανουν κι άλλα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κάντυ η κοπέλα που ήταν δίπλα μου στο δωμάτιο ήταν κάτασπρη και την ενοχλούσαν οι θηλές της και της είπε η μαία πως λόγω χρώματος έχει πιο ευαίσθητο δέρμα και δε γλιτώνει τον ερεθισμο ενώ εμένα που από την πρώτη στιγμή έπιασε το βυζί:oops: ο δικός μου ήμουν μια χαρά ακόμη και όταν γυρίσαμε σπίτι που στην κυριολεξία θήλαζε ασταμάτητα πάλι κάτι μικροενοχλήσεις είχα.

Τσέρρυ θα φοράς κανονικά ότι και έξω. Τα μαθήματα γίνονται σε καρέκλες εκτός από το τρίτο που είναι ασκήσεις σε στρώμα και θα φορέσεις κάτι άνετο αλλά θα σας τα πουν και αυτές. Είναι πολύ ωραία και πολύ χρήσιμα καλά κάνεις και ανυπομονείς και η σύμβουλος θηλασμού εάν είναι η ίδια είναι τέλεια πολύ κατατοπισμένη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν καλημερα!!!λενε κ τετοια στο σεμιναριο???ανηπομονω να ξεκινησω!!!αληθεια οταν πηγαινες εκει τι ορουσες???και πως γινοταν σε καρεκλες η στο πατωμα κανατε και ασκησεις???

καντυ συμφνω με την φιλη σου. εχει δικιο....αλλωστε νομιζω οτι ο,τι και να κανουν οι μαναδες παντα θα νομιζουν οτι ειναι λιγο και θα επρεπε να κανουν κι άλλα!!!

ΤΣΕΡΡΥ κατα διαστηματα καποια καταστηματα βρεφικων καλουν την Πατσουρου και δινει συμβουλες!!ψαξτο θα εισαι πολυ τυχερη αν πετυχεις κατι τετοιο!!βεβαια μπορεις οταν γεννησεις αν εχεις αποριες περι θηλασμου να κλεισεις ενα ραντεβου στο ιατρειο της αλλα να ξερεις πως η επισκεψη ειναι 60? αλλα μου εχει πει κοπελα που πηγε πως αξιζει τον κοπο!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Όταν κλαίει εννοείτε τον περνώ αγκαλίτσα να ηρεμήσει....εγώ όπως τον θέλω συνέχεια αγκαλιά και αν μάθει εται τι θα κάνει η μαμα μου όταν εγώ παω για δουλειά??? Όσο για τις θηλες ούτε εγώ είχα θέμα και είμαι κατασπρη αλλά έβαζα καθαρό οινόπνευμα και τη κρεμα της φισαν που μου είχε πει ο γιατρός από τν έβδομο μήνα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσιααααααα έκανα μπάνιο!! Και τα μαλάκια μου!:P:tongue:

Μαριούλα κάνε κάτι με το ίντερνετ μας λείπεις!!!!

Μάρτζι του χρόνου θα γιορτάζουμε την Αννούλα μας!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Εχετε Αννούλες να γιορτάζουν; Αν ναι, χρόνια τους πολλά. Ναι ,του χρόνου θα έχουμε να γιορτάζουμε την Αννούλα μας! Να σας ρωτήσω: αν την βγάλω Αννα- Μαρία θα έχει δύο γιορτές, ε; Σήμερα το πρωί έριχνε χιονόνερο σε μας, αλλά δυστυχώς σταμάτησε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

οσο για τους γονείς μου, αυτά που λέει η Κάντυ είναι όλα πολύ σωστα!!! Στη μάνα μου τα χώνω κανονικότατα. Καμία φορά καταλαβαίνει, άλλες πάλι κάνει τον τοτό. Εχει συμμαζευτεί όμως αρκετά. Ο πατέρας μου δεν με ενοχλούσε ποτέ. Το τελευταίο διάστημα μόνο έχει "μυριστεί" το δορυφόρο και ανεβαίνει τα απογεύματα που βλέπει η μάνα μου όλες τις μπούρδες στην τηλεοραση για να δει αγώνες με τον άντρα μου. Τρώνε ποπ κορν, ηλιόσπορα ό,τι τέλος πάντων υπάρχει και βλέπουν τv! Εγώ μέσα μου βράζω, γιατί, όπως ξέρετε έχουμε θέρμανση μόνο στο σαλόνι και δεν μπορώ να φύγω, να πάω σε άλλο δωματιο. Ελεγα δεν θα κρατήσει για πολύ, θα τελειώσουν οι αγώνες, αλλά καθε μερα τσουπ! ξεφυτρώνει κι άλλος....Αλλα και αγώνες να μην έχει βλέπουν ντοκυμανταίρ για ζώα. Τα νεύρα μου......Βαριέμαι αφάνταστα!!!Τώρα κουράστηκε κι ο άντρας μου να βλέπει τόσους αγώνες, αλλά καλά να πάθει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι δύο θα έχει! Και απ' ότι κατάλαβα θα τη φωνάζετε και με τα δύο σωστά;
Η μάνα μου και ο άντρας μου ήδη τη φωνάζουν Αννα- Μαρία!!! Εμένα μού βγαίνει το "Αννούλα":p

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ, δεν σας είπα που προχθές η μάνα μου μού έφερε τρία ζιπουνάκια και ένα φορμάκι για την μικρή!!!! Είναι τόσο όμορφα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...