Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

βεβαια μερικα πραγματα ξερω να περιμενω πως θα ειναι γιατι τα ειδα οποτε τωρα μπορω και τα αντιμετωπιζω πριν καν ερθει η ωρα!!!η κουνιαδα μου οταν ηθελε να της προσεξει τα μωρα ανεβαινε η πεθερα μου πανω, εγω το εχω ηδη πει σε ολους οτι το παιδι αν θελουν να το βλεπουν θα το κατεβαζουμε κατω!!!θα τους παρω και ενα παρκοκρεββατο και μερικα παιχνιδακια επιπλεον και μαι χαρα....

μαρτζι ειναι πολυ λεπτα και δυσκολα τα θεματα αυτα και χαλαν πολλες οικογενειες με τετοιες μικροπαρεξηγησεις!πανω απο ολα εισαι εσυ και ο αντρας σου και η οικογενεια σας, οσο δυσκολο και αν σου ειναι πρεπρει να βρεις τροπο ειδικα τωρα που περιμενετε και μωρο για να κρατησεις τις αποστασεις!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !!!! Έπεσε ο αφαλος μας:-D και έψαχνα μες τη νύχτα μια ώρα να τον βρω...αλλά τον βρήκα :-D Εγώ όπως έχετε καταλάβει εχω μεγάλη εμπειρία με τα μωρά!!! Μαρτζι μου μια χαρά θα τα καταφέρεις μπορεί να μην έρχονται με.οδηγίες χρήσης τα μωράκια μας αλλά το ένστικτο της μάνας θα σε κάνει ξεφτερη πίστεψε με!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα!

Μαρτζι μου μην αγχώνεσαι και η αδερφή μου με τι γαμπρό μου δεν είχαν ιδέα από μωρά αλλά τα κατάφεραν μια χαρά από την πρώτη στιγμή.Δεν είναι τίποτα,αμέσως θα καταλάβεις και μόνη σου πως θα φροντίζεις το μωράκι σου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οποια γιορταζει η εχει καποιον που να γιορταζει!!!!

ΜΑΡΤΖΙ μου με το καλο να ερθει η μικρη μας ΑΝΝΟΥΛΑ!!!!!

η νυχτα μου εφιαλτικη!!!!!ολη νυχτα καουρα σηκωνομουν καθιστη με επαιρνε ο υπνος ξαπλωνα και παλι τα ιδια:evil::evil::evil:

ΤΣΕΡΡΥ εχεις σε ολααααααα απολυτο δικιο!!!!!!!!!ΟΜΩΣ ειπες και μονη σου....ειναι οι γονεις του αντρας σου και τον αντρα σου τον ειχες συμμαχο!!!!που σημαινει πως εκτος απο την δικη σου συμπεριφορα θα ειπε κι αυτος καποια πραγματακια στους γονεις του!!!!!!!

στην περιπτωση της Μαρτζι πρεπει να τα πει η ιδια και να βαλει καποια ορια πραγμα που οπως λεει δεν μπορει να κανει 1ον γιατι αν τα πει στον μπαμπα της θα παρεξηγηθει και δεν θα ξαναπαει και 2ον και που τα λεει στην μαμα της αυτη την γραφει κανονικα και συνεχιζει το ιδιο τροπαριο!!!!!

και δεν ειμαι της αποψης να μπλεχτει ο αντρας της με τα πεθερικα γιατι αλλο να σου το λεει το παιδι σου και αλλο ο γαμπρος!!!!οποτε πρεπει να βρει μονη της τον τροπο να το επιβαλει χωρις παρεξηγησεις!!!

ΛΙΛΙ επεσε ο αφαλουλης???τι καλα τωρα θα τον βαζεις αφοβα μεσα στο μπανακι να το απολαμβανει κιολας!!!!

αληθεια κοριτσια που θηλαζεται ακαταπαυστα...πως τα πατε με τις θηλες????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!οταν μπαινω Κυριακη πρωι καταλαβαινετε οτι δεν εχω παει εκκλησια!!!διαφορετικα παμε στην γιαγια του αντρα μου τν ατην δουμε οποτε και καθυστερουμε...σημερα ομως μας πλακωσε το παπλωμα!!!

τι μερα ειναι σημερα????σημερα εγω και το μικρακι μου αλλαζουμε εβδομαδα!!!κλεινουμε την 21 και μπαινουμε στην 22η!!!!

καντυ εσυ χθες αλλαξες και μηνα!!!εισαι και επισημα στον 6ο με βαση τις ημερομηνιες...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!οταν μπαινω Κυριακη πρωι καταλαβαινετε οτι δεν εχω παει εκκλησια!!!διαφορετικα παμε στην γιαγια του αντρα μου τν ατην δουμε οποτε και καθυστερουμε...σημερα ομως μας πλακωσε το παπλωμα!!!

τι μερα ειναι σημερα????σημερα εγω και το μικρακι μου αλλαζουμε εβδομαδα!!!κλεινουμε την 21 και μπαινουμε στην 22η!!!!

καντυ εσυ χθες αλλαξες και μηνα!!!εισαι και επισημα στον 6ο με βαση τις ημερομηνιες...

αχχχχ ναι βρε καλα που το θυμηθηκες!!!!εχθες ειχε 8????πωωωω καλα απορροφηθηκα με τα μπισκοτακια και το ξεχασα!!!ειμαι πλεον στον 6ο μηνα!!!!!αντε απο πισω μου ερχεσαι κι εσυ κοντεβεις!!2 εβδομαδες????σωστα θυμαμαι??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ ναι μαρτζι!!!με το καλο η Αννούλα μας!!!

καντυ συμφωνω απολυτα μαζι σου!οντως η μαρτζι ειναι αυτη που πρεπει να βαλει ορια...αλλιως δεν γινεται και αν γινει αλλιωςγιατι το εχω δει το εργο...δεν ειναι καλη η καταληξη!!!ολοι οι γονεις ετσι λενε για να επιβαλλουν την γνωμη τους!και μεςι στην αρχη οταν πηραμε σκυλι πεσαν μας φανε ολοι!!!λεγαν τα κλασσικα...αντι να κανετε παιδι...κτλ κτλ.

ο πεθερος μου πριν χρονια περασε εχινοκοκκο και εκανε τοτε μια μεγαλη εγχειρηση. το ειχε πιασει φοβια. αδικα βεβαια γιατι αποκλειεται να το κολλησε απο σκυλι!!!τελος παντως τοτε μας ειχε πει οτι δεν προκειτε να πατησει σπιτι μας και οτι επιτηδες πηραμε το σκυλι για να μην ερχετε!!!τελικα ενω στην αρχη με το που το εβλεπε ηταν ετοιμος να το κλωτσισει τωρα οχι μονο ερχετε σπιτι (ασε που το ξεχασε την επομενη μερα που το ειπε!!!) πριν μια εβδομαδα ο αντρας μου εκανε τον σταυρο του!!!φωναζε το σκυλι στην αγκαλια του να το χαιδεψει!!!

28xYp3.png

ναι!!!σε 2!!!στις 22 δηλαδη...

επισης με την μανα μου εχω αλλο θεμα...ειναι καπνιστρια χρονια και θελει να καπνιζει παντου.....περιττο να περιγραψω ποσους ομηρικους καυγαδες εχω κανει στο σπιτι γι αυτον τον λογο!!!ε οταν ηρθε στο σπιτι μου εδω μου ειχε πει και αυτη οτι αν δεν την αφηνω να καπνιζει ελευθερα δεν θα ξαναρθει και προσπαθουσε να το διαπραγματευτει κανοντας επικληση στο συναισθημα...οτι ποσες φορες ερχομαι κτλ κτλ. της λεω οχι κυρα μου!στο μπαλκονι.- ε τοτε ειπε και αυτη το κορυφαιο οτι δεν θα ξαναρθω αφου ειναι ετσι και επισης και αυτη το ξεχασε απο την επομενη φορα...μια χαρα ανασκουμπωνεται και βγαινει στο μπαλκονακι!!!

τωρα να δεις που θα γεννηθει το μωρο τι εχει να γινει!!!!

28xYp3.png

μ'αυτο το θεμα ξερω οτι θα εχω προβλημα κ σιγα σιγα θα αρχισω να το λεω...οτι το μωρο δεν προκειτε να το εχω σε περιβαλλον με τσιγαρα!αν θελει να το καταλαβει το καταλαβε αν οχι προβλημα της!δεν θα βαλω εγω το παιδι μου μεσα στα ντουμανια γιατι δεν νιωθουν αυτοι και ουτε εχω σκοπο να κανω οτι μου λενε. αυτο που αποφασιζω εγω για την οικογενεια μου και σ'οποιον αρεσει!!!ουφ.....

28xYp3.png

ναι!!!σε 2!!!στις 22 δηλαδη...

επισης με την μανα μου εχω αλλο θεμα...ειναι καπνιστρια χρονια και θελει να καπνιζει παντου.....περιττο να περιγραψω ποσους ομηρικους καυγαδες εχω κανει στο σπιτι γι αυτον τον λογο!!!ε οταν ηρθε στο σπιτι μου εδω μου ειχε πει και αυτη οτι αν δεν την αφηνω να καπνιζει ελευθερα δεν θα ξαναρθει και προσπαθουσε να το διαπραγματευτει κανοντας επικληση στο συναισθημα...οτι ποσες φορες ερχομαι κτλ κτλ. της λεω οχι κυρα μου!στο μπαλκονι.- ε τοτε ειπε και αυτη το κορυφαιο οτι δεν θα ξαναρθω αφου ειναι ετσι και επισης και αυτη το ξεχασε απο την επομενη φορα...μια χαρα ανασκουμπωνεται και βγαινει στο μπαλκονακι!!!

τωρα να δεις που θα γεννηθει το μωρο τι εχει να γινει!!!!

αυτο το εχω κι εγω με τον μπαμπα μου!!!βεβαια στο δικο μου σπιτι δεν το εχω αυτο το προβλημα γιατι στα 2,5 χρονια που μενουμε εδω εχεις ερθει 1 φορα για 2,5 μερες...αλλα οταν πηγαινουμε στο χωριο μου η κατασταση ειναι τραγικη!!!εχουμε ριξει ομηρικους καυγαδες γι αυτο το θεμα αλλα δεν καταλαβαινει και το καλοκαιρι που ημουν εγκυος καθοταν εξω απο την κρεβατοκαμαρα μας και καπνιζε πρωι πρωι 6 η ωρα ευτυχως ειχαμε ανοιχτα τα παραθυρα!!οτι και να του πεις δεν καταλαβαινει!!περιμενω να δω την ωρα που θα παω με τα μωρα τι εχει να γινει!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κ το σκυλι μου πλεον αποφευγω να το παω εκει αν τυχει και λειψω!!!κ της το εχω πει. αφου καθε φορα δεν ξερω τι την κανουν εκει και γυρναει σπιτι γαιδουρι...την κακομαθαινουν απιστευτα...ασε που την ταιζουν και οτι να ναι και μου την δινει!!!λες και εμεις δεν τ'αγαπαμε το ζωο να του δωσουμε ψωμι. απο μισος της αγοραζω την πιο ακριβη τροφη!!!αλλα τι να πεις...το θεμα ειναι να εισαι ανθρωπος που μπορει να κρινει με λογικη...ο καθενας διαφορετικα αντιλλαμβανεται την αγαπη...(λιλι τωρα που μιλαω για αγαπη (....καλε τι επαθα σημερα πρωι πρωι...) και εγω εχω διχαστεί με το θεμα της αγκαλιας...αλλοι λενε οτι το περνεις αγκαλια οποτε κλαιει και οι πιο παλιοι λενε οτι ετσι το κακομαθαινεις....νομιζω οτι οι τελευταιες μελετες τουλαχιστον λενε οτι καλο ειναι για την ψυχολογια του, για να νιωθει ασφαλες, να το εχεις αγκαλια οποτε την χρειαζεται...δεν το εχω ψαξει πολυ βεβαια...

28xYp3.png

να σας πω εγω την αποψη μου με το θεμα αγκαλια????ξερω πως θα μου πειτε οτι ειμαι λαθος αλλα εγω αυτο πιστευω και μαλλον αυτο θα εκανα!!!αν ειχα ενα θα το ειχα συνεχεια αγκαλια ναι δεν θα με πειραζε καθολου αν κακομαθει στην αγκαλια εξαλλου τα μωρα μεχρι να κλεισουν τον 1ο χρονο της ζωης τους νιωθουν απιστευτη ανασφαλεια και θελουν συνεχεια να ειναι μαζι με την μαμα (αυτο μου το εχει πει φιλη ψυχολογος)και δεν ειναι σωστο να αφηνεις ενα μωρακι να κλαιει μεχρι να σταματησει μονο του ξερω οτι θα μου πειετε ετσι κακομαθαινουν...ναι μπορει...αλλα σκεφτητε ποσο γρηγορα μεγαλωνουν και μετα τα 3-4 λες ελα να σου κανω μια αγκαλιτσα και λεει οχι δεν θελω ασε με!!!!!οποτε γιατι οσο ειναι μωρακι να μην το χορτασουμε και εμεις αλλα να ειναι κι αυτο χορτασμενο απο αγκαλιτσες!!!

τωρα στην περιπτωση μου????στεναχωριεμαι ειλικρινα γιατι δεν θα μπορω να το κανω και οταν διαβαζω απο βιβλια η ακουω απο αλλες διδυμομανουλες οτι ''θα χρειαστει να τα βαλεις στον αυτοματο''με πιανει μια μελαγχολια!!!!εγω αυτο δεν θα το ξαναζησω και θα ηθελα να το απολαυσω εξ ολοκληρου θα ηθελα την ιδια προσοχη να δειξω και στα 2 να ειμαι συνεχεια απο πανω τους και να μην τα αφηνω λεπτο...αλλα πως μπορει να γινει αυτο με 2 μωρα συγχρονως????γι αυτο καντε το εσεις που μπορειται!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ συμφωνω μαζι σου και γω!οσο για αυτο που λες για τα διδυμα ηταν ο μνος λογος που ελεγα οτι δεν θελω διδυμα αλλα μην στεναχωιρεσαι γιατι θα τα μοιραζεστε και θα εχουν και αυτα απο μια αγκαλια!!!:P

28xYp3.png

Καλημέρα!

Κάντυ κι εγω όπως έχω ξαναπεί είμαι υπέρ της αγκαλιάς και αυτό μας είπαν και στο νοσοκομείο οι σύμβουλοι θηλασμού ήταν κάθετες δεν τα αφήνουμε να κλαίνε κ φυσικά δεν κακομαθαίνουν με τις αγκαλιές. Κορίτσια πιστέψτε με μόλις δείτε τα μωράκια σας δε θα θέλετε να τα αφήσετε από την αγκαλιά σας:tongue:

Λίλι έπεσε ο αφαλός σας ε; Κι εγώ έτοιμο τον βλέπω άρα είμαστε σε καλό δρόμο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καντυ συμφωνω μαζι σου και γω!οσο για αυτο που λες για τα διδυμα ηταν ο μνος λογος που ελεγα οτι δεν θελω διδυμα αλλα μην στεναχωιρεσαι γιατι θα τα μοιραζεστε και θα εχουν και αυτα απο μια αγκαλια!!!:P

κι εγω δεν ηθελα γι αυτον το λογο και μονο!!!!στεναχωριεμαι γι αυτο ακριβως που λες οτι θα μοιραζεται η αγκαλια και οτι δεν θα δινεται εξ ολοκληρου....αυτη η φιλη μου η γυναικολογος ξερετε τι μου λεει???

''γιατι μετα που θα εκανες δευτερο θα ειχες τον χρονο να σχολησε μονο μαζι του????και παλι αυτο θα ηταν αδικημενο''

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...