Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

δεν ξερω απο ποτε μπορεις να ξεκινησεις αλλα μπορεις να πας μια μερα στην μαιευτικη και να ρωτησεις!!!μπορεις επισσης να πεις στις μαιες πως δεν εχεις ιδεα και να σου δειξουν!!!εμενα μου αρεσε παρα πολυ και απο μικρη οποια γνωστη γεννουσε πηγαινα για βοηθεια ωσπου αργοτερα το εκανα επαγγελμα:tongue:
Εμάς στο σόι μας τα μωρά άργησαν να έρθουν. Τα 5 τελευταία χρόνια ήρθαν μωρά των ξαδέλφων μου, αλλά και πάλι δεν ήθελα να πηγαίνω και να μπλέκομαι στα πόδια τους.....Ασε που, επειδή δεν είχα μωρό, δεν ήθελα να λένε "αχ! τι κρίμα, δεν έχει δικό της μωρό και ασχολείται με των άλλων". Είναι αλλιώς να είσαι 20 και χωρίς μωρό και αλλιώς 35 που όλοι ξέρουν πως προσπαθείς και δεν έρχεται!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως και τα 10 λεπτά απόστασης είναι τελικά μία απόσταση ασφαλείας!!!! Δεν ξέρεις ανα πάσα στιγμή τι κάνει ο άλλος. Αυτό το πάνω- κάτω είναι.....αφήστε το καλύτερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

δεν ξερω απο ποτε μπορεις να ξεκινησεις αλλα μπορεις να πας μια μερα στην μαιευτικη και να ρωτησεις!!!μπορεις επισσης να πεις στις μαιες πως δεν εχεις ιδεα και να σου δειξουν!!!εμενα μου αρεσε παρα πολυ και απο μικρη οποια γνωστη γεννουσε πηγαινα για βοηθεια ωσπου αργοτερα το εκανα επαγγελμα:tongue:
Υπάρχουν κι άλλες άσχετες σαν εμένα;;;;Αχ, αισθάνομαι άσχημα....Τι μαμά θα γίνω που δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα; Το ένστικτο δεν βοηθάει, οεο;;;:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εμάς στο σόι μας τα μωρά άργησαν να έρθουν. Τα 5 τελευταία χρόνια ήρθαν μωρά των ξαδέλφων μου, αλλά και πάλι δεν ήθελα να πηγαίνω και να μπλέκομαι στα πόδια τους.....Ασε που, επειδή δεν είχα μωρό, δεν ήθελα να λένε "αχ! τι κρίμα, δεν έχει δικό της μωρό και ασχολείται με των άλλων". Είναι αλλιώς να είσαι 20 και χωρίς μωρό και αλλιώς 35 που όλοι ξέρουν πως προσπαθείς και δεν έρχεται!!!

εγω πηγαινα δημοτικο ακομα που ειχε γεννησει μια γυμναστρια που ειχαμε και εμενε απεναντι απο το σπιτι μου και πηγαινα και της ταιζα το μωρο θυμαμαι μια φορα το ειχα σηκωσει να ρευτει και εκανε εμετο και ειχα γινει απο τα μαλλια μεχρι το βρακι.........:shock::shock::shock::shock:αλλα οταν ηθελε να παει καπου με φωναζε να το κρατησω!!!μετα γεννησε η κουμπαρα μου εκει ειχα μεγαλωσει αρκετα και το αλλαζα κιολας εεεε και πριν 12 χρονια γεννησε η θεια μου τα διδυμα οπου εκει ημουν κανονικα μεσα στην βαρδια εγω εκανα συνηθως απογευματινη και καμια φορα νυχτερινη....εμενα μαζι τους μεχρι να ξεπεταχτουν!!εεε μετα βρηκα να κραταω και μωρακια και ηταν η καλυτερη μου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγώ το εχω ξαναπεί δεν εχω τέτοιες ευαισθησίες τα λέω σε όλους!!! Σας αφήνω κοιμάται το καψουρακι μου παω και εγώ για νανάκια φιλουρες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

αφου πριν 1,5 χρονο που γεννησε η συνυφαδα μου ειχε παει υποτιθεται στο μαιευτηριο η πεθερα μου να την βοηθαει και την πρωτη μερα πηγαμε κι εμεις να την δουμε η κοπελα ειχε ταλαιπωρηθει και για να μην σηκωνεται συνεχεια απο το κρεβατι ηθελε να της πηγαινουμε το μωρο στο κρεβατι και η πεθερα μου ελεγε ''εγω φοβαμαι να το πιασω να καλεσω την μαια''εγω το κρατουσα συνεχεια και επειδη χεζοταν και συνεχεια εβγαζε αυτο το πρασινο πιυ βγαζουν τις πρωτες μερες το αλλαζα και συνεχεια και ελεγε η πεθερα μου ''καλα δεν φοβασαι??σημερα γεννηθηκε πως μπορεις και το πιανεις?''

αλλα δεν μασαω μ αρεσει γι αυτο!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγώ το εχω ξαναπεί δεν εχω τέτοιες ευαισθησίες τα λέω σε όλους!!! Σας αφήνω κοιμάται το καψουρακι μου παω και εγώ για νανάκια φιλουρες!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αχ, κοριτσάκι μου, είναι να μην σου τύχει. Αν εγώ πω στον πατέρα μου να παίρνει τηλ πριν έρθει, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξαναμιλήσει EVER!!!!Στη μάνα μου μια χαρά τα λέω, αλλά κι εκείνη πάντα θα κάνει του κεφαλιού της, αν και η αλήθεια να λέγεται, σπανίως ανεβαίνει και όταν έρχεται καθεται για λίγο και μετά φεύγει!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αφου πριν 1,5 χρονο που γεννησε η συνυφαδα μου ειχε παει υποτιθεται στο μαιευτηριο η πεθερα μου να την βοηθαει και την πρωτη μερα πηγαμε κι εμεις να την δουμε η κοπελα ειχε ταλαιπωρηθει και για να μην σηκωνεται συνεχεια απο το κρεβατι ηθελε να της πηγαινουμε το μωρο στο κρεβατι και η πεθερα μου ελεγε ''εγω φοβαμαι να το πιασω να καλεσω την μαια''εγω το κρατουσα συνεχεια και επειδη χεζοταν και συνεχεια εβγαζε αυτο το πρασινο πιυ βγαζουν τις πρωτες μερες το αλλαζα και συνεχεια και ελεγε η πεθερα μου ''καλα δεν φοβασαι??σημερα γεννηθηκε πως μπορεις και το πιανεις?''

αλλα δεν μασαω μ αρεσει γι αυτο!!

Καλά, τώρα θες να με κάνεις να αισθανθώ τελείως ανίκανη;;;; Ε, εντάξει, εσύ είσαι εκπαιδευμένη αφού ασχολήθηκες τόσο πολύ με μωρά.....Το θέμα είναι όσες δεν έχουμε ασχοληθεί αν θα τα καταφέρουμε χωρίς βοήθεια!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μεγάλη εντύπωση μού έκανε μία φίλη μου, η οποία, μολονότι δεν είχε κι αυτή ιδέα από μωρά, μόλις γέννησε, πήρε το μωρό της την αλλη μέρα και το έπλυνε μόνη της κάτω από την βρύση, κρατώντας το στο ένα χέρι!!!! Ημουν κι εγώ μαζί της ( κρατούσα τις πετσέτες, η άσχετη) και έμεινα αναυδη με την ευκολία που το έπλενε.....Οταν τη ρώτησα πώς το κάνει, είπε πως της το έδειξε μία φορά η μαία και αυτό ήταν!!!! Και όταν γυρίσαμε στο δωμάτιο για πότε το άλλαξε κι έπιανε τα χεράκια του με τόση άνεση για να του βάλει το φορμάκι που πραγματικά την θαύμασα! "Το μητρικό ένστικτο" μου είπε χαμογελώντας....Υπάρχει περίπτωση να το πάθω κι εγώ;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ουφ! σας έπρηξα με τις ανησυχίες μου! Ας έρθει με το καλό εκείνη η ώρα να πάρω το κοριτσάκι μου αγκαλιά και πιστεύω θα τα καταφέρω να την φροντίσω με τον καλύτερο τρόπο! Σας φιλώ. Αυριο θα πάμε εκκλησία να μεταλάβω την μικρούλα μου για πρώτη φορά!!!! Καληνυχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

οχι καλε δεν μας πριζεις!!!γι αυτο ακριβως σου λεω να πας να παρακολουθησεις μαθηματα και οταν με το καλο γεννησεις να πεις και στις μαιες να σου δειξουν και εννοειται πως θα τα καταφερεις!!!!

καληνυχτα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ειπατε τις καληνυχτες ε???

μαρτζι εισαι ανησυχει με το θεμα αλλα ειναι φυσιολογικο. δεν τυχαινει ολες να εχουμε εμπερια απο μωρα πριν κανουμε τα δικα μας. εγω ειχα τις αδερφες μου μικρες που εχουμε αρκετα χρονια διαφορα (7 και 9 περιπου) οποτε εκανα τα παντα εκτος απο το να τις κανω μπανιο. καποια στιγμη ειχα παει και γερμανια για εναμιση μηνα να κρατησω εξολοκληρου το μωρο του θειου μου, τοτε ηταν 6 μηνων!!!στην αρχη που λεγαμε θα ειναι αγορι ειχα ενα αγχος, οταν τελικα μαθαμε οτι ειναι κοριτσι σταματησα πληρως να αγχωνομαι, αυτο το εργο το ξερω και μαλιστα καλα!!!

θα σου πω οτι μπορεις να αρχισεις λιγο να προετοιμαζεσαι με θεωρητικα στις μαιες που ειπε και η καντυ η στο youtube βιντεακια αλλα δεν υπαρχει κατι ανωτερο απο το ενστικτο της μανας...ισως παιδευτεις λιγο την πρωτη εβδομαδα αλλα για να σου λεμε οτι εμεις στα 10-12-16 κρατουσαμε μωρα ε μαλλον αυτα τα πρακτικα δεν ειναι και παρα πολυ δυσκολα τελικα....συνηθιζζεις!!!η κολλητη μου στην γαλλια μεγαλωσε 2!και αυτη ηταν σαν και σενα, δεν ηξερε ουτε πως να τα πιασει...αλλα τα καταφερε μια χαρα και ειναι και πολυ καλη μανουλα γενικοτερα!!!εμενα τα αλλα με τρομαζουν αλλα εχω πλεον αποδεχτει οτι θα κανω λαθη διαπαιδαγωγιησς οπως καναν και ολοι οι γονεις!!!

οσο για το θεμα των γονιων...και μεις μενουμε πανω κατω με την πεθερα και τον πεθερο μου και μαλιστα μεχρι πριν εναν χρονο εμενε επανω και η αδερφη του!!!η πεθερα μου κ η κουνιαδα μου ειναι κ@λος και βρακι...μονο στον υπνο χωριζαν οποτε και περιμεναν να ενταχθω στο παρεακι αυτο και γω με τον ιδιο τροπο!!!ναι ομως εγω δεν ειμαι ετσι....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω ηθελα τον χρονο μου, το προγραμμα μου, το δικο μου νοικοκυριο και οχι τα φαγητα να πηγαινουν και να ρχονται πανω κατω.κτλ. ξερω οτι τους φανηκα στριφνή και ισως ακομη και τωρα αλλα δεν με νοιαζει γιατι ξερω οτι αν ειχα αφησει τον εαυτο μου απο καλοσυνη να εχει διαφορετικη συμπεριφορα περισσοτερο αρεστη σε αυτους καποια στιγμη θα εκανα ενα μπαμ κ θα ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα!!!

εχουν παρει χαμπαρι την γραμμη μου και μαζευονται, βεβαια εχω και τη συμπαρασταση του αντρα μου και αν αυτος δεν συμφωνουσε μαζι μου ή δεν τους εβαζε στην θεση τους τα πραγματα θα ηταν αλλιως!!!οχι οτι εχουμε καταφερει να μας περνουν τηλ. πριν ερθουν (παρόλο που το εχουμε αναφερει!!!) αλλα οι επισκεψεις τους ειναι παρα πολυ αραιες και συντομες!!!και των 2. τωρα ειμαι στην φαση που προσπαθω να κοψω τα μεσημεριανα τηλεφωνηματα...δεν ξερω αν θα το καταφερω...τους λεω οτι κουραζομαι και οτι το μεσημερι κοιμαμαι....οχι οτι το εχει πιασει το υπονοουμενο αλλα λεμε τωρα....

εχει ηδη πει η πεθερα μου οτι οταν γεννηθει το μωρο θα ειναι συνεχεια εδω!!!και στην αρχη, οταν ειχα τις αναγουλες και δεν μπορουσα ουτε να πλυσιασω τον νεροχυτη γιατι μου βρωμουσε ηρθε και μας επλυνε κανα 2 φορες τα πιατα αλλα μιλησα με τον αντρα μου και του ειπα οτι αποφασισαμε να μεγαλωσουμε την οικογενεια μας και ειμαστε υπευθυνοι εμεςι οι 2!οταν δεν μπορω να κανω κατι εγω το κανεςι εσυ και το αντιθετο. απο δω και στο εξης δεν θελω να πλενει η μαμα σου τα πιατα, θελω να κανεις εσυ οτι δεν μπορω να κανω εγω!και το ιδιο κ με το μωρο...δεν θελω σουρτ φουρτ πανω κατω ολη μερα...θελω να εχουμε ηρεμια στο σπιτι και πιστευω πραμγατικα οτι 2 ατομα μια χαρα θα τα καταφερουμε δεν χρειαζομαστε και 3ο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...