Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΤΖΙ υποθετω πως χρειαζεται για να φτιαχνουν κανενα φαγητο να πλενουν τα πιατα να σιδερωνουν και γενικα να κανουν τις δουλειες του σπιτιου.....οποτε εσυ θα τους λες αν δεν εχει βρει δουλεια ο αντρουλης σου μεχρι τοτε θα σε βοηθαει αυτος και δεν θα χρειαζεσαι κανεναν αλλον μεσα στα ποδια σας!!!!για να το συνηθιζουν και να μην παιρνουν αερα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Marmin, ο άντρας μου έχει μνήμη ελέφαντα όσον αφορά φάτσες! Μην δει άνθρωπο μία φορά, θα τον θυμάται μια ζωή. Εγώ πάλι δεν είμαι έτσι!!!!

Λιλι, Μαρμίν, μόνες σας με τους άντρες σας είστε ή έχουν έρθει και μαμάδες για να βοηθήσουν λίγο την κατάσταση; Σας ρωτώ γιατί πολλές ξαδέλφες μου που έχουν γεννήσει έπαιρναν στα σπίτια τους τις μαμάδες μέχρι να σαραντήσουν και πάντα αναρωτιόμουν "τόσο δύσκολο είναι;". Και προχθες που το συζητούσα με τη μάνα μου και μία θεια και τους έλεγα ότι πολλά ζευγάρια μονοι τους τα βγάζουν πέρα με το μωρό τις πρώτες μέρες, επέμεναν πως χρειάζεται βοήθεια η γυναίκα τον πρώτο καιρό και θα το διαπιστώσω,όταν με το καλό γεννήσω......

Τσέρυ μου, τρώω φρουτάκια, αλλά όχι πάρα πολλά. Κανά μηλαράκι, άντε και καμία μπανάνα. Γενικώς δεν είμαι φαν των χειμερινών φρούτων......

Όχι εμείς μόνοι η μαμάδες μόνο για επίσκεψη και για λίγο!!! Δεν θέλω κανέναν στα πόδια μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Όχι εμείς μόνοι η μαμάδες μόνο για επίσκεψη και για λίγο!!! Δεν θέλω κανέναν στα πόδια μου!!!
Eτσι μου αρέσει και μένα! Αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν θα βρίσκουμε ησυχία......Εσένα μένουν μακριά οι γονείς σου;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Σας μιλάω ειλικρινά, προχθές που είχαμε τη συζήτηση που σας λέω κι έλεγα πως το ζευγάρι μπορεί και μόνο του, η θεια μου με κοιτούσε σαν να ήμουν εξωγηινη!!!! Και τέλος πετάει το κορυφαίο: "ε, όσες έχουν μακριά τους γονείς τους, ας τα κρατάνε μόνοι τους. Εσύ που έχεις τη μάνα σου από κατω, θα σε βοηθάει αυτή"....... Ολοι με θεωρούν παράλογη που λέω πως θα τα κάνω μόνη μου.....και λένε και ειρωνικά "ας έρθει αυτή η ωρα......", ( και θα σε δούμε θα προσθέτουν μέσα τους)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Θα σας εξομολογηθώ κάτι : δεν εχω καμία απολύτως εμπειρία από παιδιά. Δεν έχω κρατήσει ποτέ νεογέννητο αγκαλιά ( κι αν το έχω κρατήσει, το κράτησα για δευτερόλεπτα και μετά το έδινα αμέσως), δεν εχω αλλάξει ποτέ πάνα, δεν έχω ντύσει μωράκια, δεν έχω ταίσει μωράκια! ΠΟΤΕ!!!! Και αναρωτιέμαι, όταν έρθει η ώρα, θα ξερω τι θα κάνω ή θα πελαγώσω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σας μιλάω ειλικρινά, προχθές που είχαμε τη συζήτηση που σας λέω κι έλεγα πως το ζευγάρι μπορεί και μόνο του, η θεια μου με κοιτούσε σαν να ήμουν εξωγηινη!!!! Και τέλος πετάει το κορυφαίο: "ε, όσες έχουν μακριά τους γονείς τους, ας τα κρατάνε μόνοι τους. Εσύ που έχεις τη μάνα σου από κατω, θα σε βοηθάει αυτή"....... Ολοι με θεωρούν παράλογη που λέω πως θα τα κάνω μόνη μου.....και λένε και ειρωνικά "ας έρθει αυτή η ωρα......", ( και θα σε δούμε θα προσθέτουν μέσα τους)

εσυ θα απαντας ''εγω εχω τον αντρουλη μου στο σπιτι που με βοηθαει σε ολα οποτε δεν εχουμε αναγκη απο τριτους''

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αφήστε που όταν έπαιρνα τα μωράκια ( τα μηνιάρικα σας λέω τώρα) αγκαλιά, έκλαιγαν αμέσως και όλοι μού έλεγαν πως δεν τα κρατούσα σωστά, δεν βόλέυονταν και γιαυτό δεν με ήθελαν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Θα σας εξομολογηθώ κάτι : δεν εχω καμία απολύτως εμπειρία από παιδιά. Δεν έχω κρατήσει ποτέ νεογέννητο αγκαλιά ( κι αν το έχω κρατήσει, το κράτησα για δευτερόλεπτα και μετά το έδινα αμέσως), δεν εχω αλλάξει ποτέ πάνα, δεν έχω ντύσει μωράκια, δεν έχω ταίσει μωράκια! ΠΟΤΕ!!!! Και αναρωτιέμαι, όταν έρθει η ώρα, θα ξερω τι θα κάνω ή θα πελαγώσω;

μην κανεις κανενα αστειο και το πεις αυτο στην μανα σου:shock::shock:

λοιπον υπαρχουν παρα πολλα βιβλια που εχουν οτι χρειαζεται να γνωριζεις υπαρχουν παρα πολλα βιντεακια στο ιντερνετ που σου δειχνουν πως να περιποιεισαι το μωρο και επισσης στο πανεπιστημιακο κανουν και σεμιναρια θηλασμου αλλα και φροντιδας νεογεννητου ξεκινα απο τωρα για να εισαι προετοιμασμενη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εσυ θα απαντας ''εγω εχω τον αντρουλη μου στο σπιτι που με βοηθαει σε ολα οποτε δεν εχουμε αναγκη απο τριτους''
Θα σου πω τι με τσαντίζει και σε αυτόν. Οταν συζητάμε το θέμα και του λέω πως δεν θέλω κανέναν, λέει "ναι! δεν θα έχουμε τη μάνα σου μέσα στα πόδια μας" Και μετά γυρίζει και λέει το κορυφαίο. "αλλά και αυτή να μην παηγαίνει συνέχεια βόλτες εκείνες τις μέρες".( Επειδη η μάνα μου σπανίως είναι σπίτι, γιατί πηγαίνει μία από εδώ μία από εκεί....). Τι σε νοιάζει εσένα χριστιανέ μου τι θα κάνει από τη στιγμή που δεν την θες στα πόδια σου; Θα κλειστεί μέσα στο σπίτι μήπως και την χρειαστούμε;:evil: :evil: Είναι κι αυτός......Ολα τα θέλει να γίνονται όπως θέλει αυτός. Αμ, δεν σε θέλω, αμ να κάθεσαι και στο σπίτι σου και να μην πηγαίνεις πουθενά....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μην κανεις κανενα αστειο και το πεις αυτο στην μανα σου:shock::shock:

λοιπον υπαρχουν παρα πολλα βιβλια που εχουν οτι χρειαζεται να γνωριζεις υπαρχουν παρα πολλα βιντεακια στο ιντερνετ που σου δειχνουν πως να περιποιεισαι το μωρο και επισσης στο πανεπιστημιακο κανουν και σεμιναρια θηλασμου αλλα και φροντιδας νεογεννητου ξεκινα απο τωρα για να εισαι προετοιμασμενη

Το θέμα είναι ότι το ξέρει πως δεν έχω ιδέα! Και από πού να έχω. Ανίψια δεν έτυχε να έρθουν πιο νωρίς να εξασκηθώ λίγο πάνω σε αυτά. Στα ξένα τα παιδιά τι μπορείς να κάνεις, πέρα από ένα χάδι και μία αγκαλιτσα;

Από τώρα θα μπορουσα να ξεκινήσω μαθήματα;;;Δεν το ήξερα. Νόμιζα πως πιο μέτά έχω το δικαίωμα να τα παρακολουθήσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μένουμε 10 λεπτά με τα πόδια απόσταση με τους γονείς μας αλλά έρχονται μόνο με τηλέφωνο από την αρχή που παντρεύτηκα δεν έχουν ελευθέρας...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Το θέμα είναι ότι το ξέρει πως δεν έχω ιδέα! Και από πού να έχω. Ανίψια δεν έτυχε να έρθουν πιο νωρίς να εξασκηθώ λίγο πάνω σε αυτά. Στα ξένα τα παιδιά τι μπορείς να κάνεις, πέρα από ένα χάδι και μία αγκαλιτσα;

Από τώρα θα μπορουσα να ξεκινήσω μαθήματα;;;Δεν το ήξερα. Νόμιζα πως πιο μέτά έχω το δικαίωμα να τα παρακολουθήσω!

δεν ξερω απο ποτε μπορεις να ξεκινησεις αλλα μπορεις να πας μια μερα στην μαιευτικη και να ρωτησεις!!!μπορεις επισσης να πεις στις μαιες πως δεν εχεις ιδεα και να σου δειξουν!!!εμενα μου αρεσε παρα πολυ και απο μικρη οποια γνωστη γεννουσε πηγαινα για βοηθεια ωσπου αργοτερα το εκανα επαγγελμα:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μένουμε 10 λεπτά με τα πόδια απόσταση με τους γονείς μας αλλά έρχονται μόνο με τηλέφωνο από την αρχή που παντρεύτηκα δεν έχουν ελευθέρας...
Εμείς πάλι έχουμε βρει τον μπελά μας! Δεν παίζει το τηλέφωνο, ούτε κατά διάνοια! Ανεβαίνουν όποτε τους καπνίσει!!!Καλά, στην μάνα μου βάζω χέρι και της λέω κάποια πράγματα, στον πατέρα μου δεν λέω το παραμικρό, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...